Дъщеря ми е лесбийка ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Дъщеря ми е лесбийка ?
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 10693 пъти
Здравейте :)
Както ви стана ясно от заглавието дъщеря ми е лесбийка.
От месец излиза навън до по-късно, телефона и беше постоянно изключен, нямах връзка с нея, в къщи не общувахме много и наскоро ме запозна с нейната приятелка.
Момичето е много красиво, слабо тяло, в лицето е много симпатична, хубава коса, добре оформени вежди и като цяло поддържа се и е найстина хубаво момиче.
Те бяха в нейната стая на лаптопа и аз влязох да им предложа нещо за ядене или пиене и тогава дъщеря ми ми каза 'Мамо искам да ти кажа нещо' аз седнах до тях и тогава тя ми изръси 'Със Сани имаме вързка' аз я погледнах и и казах 'Как така имате връзка? '.
Останах в шок просто и тогава те ми обясниха всичко, как, кога.
Баща и все още не знае. И не знам как да му кажа.
Сани е свястно момиче, но така какво бъдеще има дъщеря ми с нея, толкова е привързана към нея.
Снощи говорих с дъщеря ми и разбрах, че нея никак не я привличат момчетата. Опитах се, но тя ми каза ' Ти кво сега не искаш да съм със Сани ли, е няма как да стане аз си я обичам, това си е моят живот каквото искам ще правя ', това бяха точните и думи.
Има ли някакъв начин да я разделя с това момиче?
Разликата не им е много, дъщеря ми е на 14, а Сани на 15.
В пубертет са, объркани, но не знам как може да е такава.
Има хубави оценки, не е лишавана от нищо, споделяше ми много, бяхме като сестри с нея.
От както е със Сани успеха и се понижи и вече въобще не ми споделя.
Да я оставя ли, или да и забраня?
Не искам да е такава, искам да е нормално момиче, какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 1ce5fa766a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Според мен, просто са объркани. При момчетата има и физически причини, но при момичетата още не са открити. И все пак - изчакай още малко, няма нужда да намесваш бащата. Ако и след 18 г. не тръгне с момче, приеми я такава, каквато е. Не е чак толкова зле, поне като жена ще може и като хомосексуална да има деца. Радвай се, че нямаш син-хомосексуалист.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 420659dc36
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

2.   Въпроса тук не е в това какво искате, а какво е. Няма нищо лошо в това дъщеря Ви да изпитва чувства към друго момиче, това е тя, не може да се промени. Приемете я такава каквато е, ако не искате да я изгубите.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f973bd2a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Госпожи, оставете я намира. Тя все още търси себе си. Дори и да е лесбийка, това не е нещо срамно или лошо! Преди години една моя приятелка се самоуби, защото техните разбраха, че е лесбийка и разрушиха връзката й с едно момиче! По-скоро гледайте да се сприятелите с дъщеря си, да общувате повече и т. н. Когато започне да ви споделя повече, тогава можете да сте по-спокойна!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f973bd2a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   Хомосексуална съм. Майка ми не знае, точно защото е тесногръда и не би ме приела. Отидох в друга държава още на 19 (сега съм на 24). Имам смислена връзка с жена, чужденка. Но нямам сила да споделя на нашите, просто защото не биха ме приели. За детето ви, ще е по-добре ако усеща подкрепата ви!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: bcdf117b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Aко се опитвaш дa ги рaзделиш... " зaбрaненият плод бил нaй- слaдък", ще зaгубиш!
Много е вероятно дa е временно увлечение, дори не в смисъл интимно. Aз сaмaтa нa 15 имaх приятелкa, с която бяхме толковa близки, толковa се обичaхме, че решихме, че сме влюбени.
Зaпочнaхме с целувки, стигнaхме и до другото. И тaкa- 6 месецa.
Никоя не смееше в един момент дa признaе нa другaтa, че я привличaт момчетa. Нaй- после по подобaвaщо дрaмaтичен нaчин, с много сълзи, сополи и прегръдки, си кaзaхме компромисното( дa не се нaрaним ), че никогa нямa дa бъдем рaзбрaни от светa, родителите и т. н. хиляди причини, зa дa прикрием истинaтa- не се обичaхме по този нaчин. Сегa сме си омъжени( зa мъже;-) с децa и сме си приятелки;))))
Остaви я дa си го изживее, кaкто кaзвa н1, aко до 18 не се промени, ще трябвa дa приемеш, че е хомосексуaлнa.
Не губи приятелскaтa си връзкa с нея, извини се aко трябвa зa товa, че си искaлa дa я рaзделиш с " любовтa нa животa и". Зa дa си в течение нa животa и, трябвa дa ти имa доверие.
Оттaм вече можеш дa постaвяш условия: ок съм с отношениятя ви, но ме притеснявa успехa ти! Любовтa си е любов, но ВИ( докaзaтелство зa подкрепaтa ти) предстои сaмостоятелният животнa възрaстните и трябвa дa си подготвите добрa основa/ обрaзовaние.

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 20a660d6cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

7.   Номер 1, че на мъж-гей какво му пречи да има деца? Азис как има? Пък и най-важното ли е за една жена да роди дете, та едва ли не като някакво успокоение го даваш? Съвсем отделен пък е въпросът какво дете ще се отгледа от хомосексуални родители, но както и да е.
Иначе това, че дъщеря ти е лесбийка не е повод за гордост, но първо се увери, че с годините ще си остане такава (тоест, че няма да е бисексуална, или пък направо да се окаже, че това е някакво тийн-увлечение), и чак тогава ако смяташ за нужно драматизирай. Засега положението не е чак толкова трагично, не се притеснявай.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 1ce5fa766a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   От номер 1 - като майка на мен не ми е безразлично дали родът ми ще се продължи. Иначе не ми давай Азис за пример - той е бисексуален първо и второ - има достатачно пари, за да може да си позволи всичко. У нас сурогатното майчинство е забранено (слава Богу) и в момента няма начин хомосексуален мъж да стане баща, освен ако не спи с жена или не плати на някой съмнителен лекар и на някоя съмнителна жена за нелегална процедура.
Хомосексуалистите иначе могат да бъдат също толкова добри или лоши родители като другите хора. Има къде-къде по-критични групи, които ДОКАЗАНО повреждат децата си - пияници, насилници, наркомани, разни роми, които не ги пращат на училище. Хомосексуалните точно не са ни проблемът и тежко и горко на родителите, които отхвърлят децата си заради тяхната сексуалност.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 20a660d6cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Аз съм номер 8 - ако момичето е истинска лесбийка със сигурност няма да има контакт с мъж, и не вярвам да поиска да има дете. С други думи - родът така или иначе е почти изключено да бъде продължен. Не съм навътре в материята, но все си мисля, че сигурно 9 от 10 хомосексуални двойки в крайна сметка просто нямат деца, или пък си осиновяват такива. Поне от известните хомо-двойки не се сещам за изключения, а аз всъщност други не познавам.
В крайна сметка не за всеки е някаква самоцел раждането на дете и продължаването на рода, още по-малко пък на гейовете.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 1ce5fa766a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   Номер 9, всяка жена над определена възраст си пожелава един ден деца, хормонално ни е заложено, а и всички лесбийки, които са известни си имат деца. Сексуалната насоченост няма общо с това дали искаш да имаш деца или не. Дори има един холандец, който предлага по интернет спермата си на такива жени да не говорим, че у нас е позволено на неомъжени жени да си направят Инвитро, а и българските мъже не са по кондомите май (четете темите тук). За разлика от мъжа, който трябва да харесва все пак жени, за да направи дете, на една хомосексуална жена не ? трябва да харесва мъже, а само да се остави на някой мъж да я харесва. По-лесно от това няма да не говорим за възможността да се осинови дете от малцинствата, защото като има 2-3 отказа от други семейства си на ред. Всяка година 2000 деца биват изхвърляни от родителите си. Преди да го предложат на чужденец всяка българска лесбийка има право да осинови дете, което е било отказано от 3-5 български семейства.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 504fb94664
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Тя е само на 14, тепърва откри своята сексуалност, няма какво да се притесняваш. Това, че сега е със Сани съвсем не означава, че ще стане лесбийка, пък и да стане, какво? Това си е твоята дъщеря и не мисля, че ще я обичаш по-малко заради това. Но не вярвам да стане лесбийка, по-скоро си мисля, че е със Сани, защото на тази възраст момчетата са доста непохватни, да не кажа груби, а дъщеря ти има нужда от нежност и ги е открила у едно момиче. Правилно са те посъветвали да изчакаш докато стане на 18 и ако тогава продължават да я привличат само жени, тогава вече ще трябва да приемеш, че е лесбийка, но на 14... ами тя още няма идея за какво става дума! Знае само, че и харесва да е със Сани, но това съвсем не значи, че някой ден няма да срещне мъж, който да и завърти главата. За това спокойно, не драматизирай излишно, защото ако почнеш да се караш и да забраняваш, най-много да отблъснеш дъщеря си. Просто и покажи, че я приемаш такава каквато е и се гордей, че имаш такава връзка с нея, че ти е споделила. Много тийнеджъри никога не биха събрали смелост да кажат на родителите си нещо такова. А твоята го е направила, за това не предавай доверието, което тя има в теб и не бързай да го споделяш с баща и, защото ще я нараниш. Тя ти е споделила нещо лично и ако е искала да се знаеш и от баща и, щеше сама да му го каже.

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 129a11a9e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   Има два варианта. Първия е да я изчакаш докато се осъзнае и за сега да я приемеш такава каквато е. Аз това бих направил. Втория е да и забраниш това! Тя е още на податлива възраст и дори наистина да е хомосексуална ти можеш да и промениш нейното мислене, било то с лошо или добро. Ти си неин родител и всичко е в твоите ръце. Е да ако кажеш на баща и почнете да и се карате и да я наказвате тя напук ще вярва, че наистина е "обратна" дори и да не е.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: b4fc076779
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Няма смисъл да ги разделяш така само, че я нараниш. Честно казано момичетата си споделят повече имат си повече доверие... Въпреки, че съм момче знам за момичетата. Според мен няма да е правилно да ги разделяш всеки си избира половинката независимо от кой пол е. Разбирам, че и вие госпожо сте притеснена, но помислете не е ли правилно да я оставите да реши?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: eefa59f289
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

15.   Дай на детето си своода!!!! Според мен и да и забраниш тя няма да спре знаеш как е когато някой си науми нещо и Господ до слезе да и каже че е грешно тя ще продължи защото го иска. Какво пък толкова? Аз лично подкрепям този тип връзки т. е. не е ли важното че дъщеря ти е щастлива?

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: e7e9416d65
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

16.   "Не искам да е такава, искам да е нормално момиче" - тези думи направо ме шокираха!!!
Все пак тя сама си избира каква да бъде, най-важното е какво иска тя. Тя е избрала да бъде лесбийка и щом е споделила с Вас, значи че ви вярва и Ви чувства близка, очаква от Вас да уважите избора й и да я подкрепите. Не се ли радвате, че е щастлива? Не искате ли това за нея - споделена любов и разбиране? Не се опитвайте да я променяте. Повярвайте ми, знам какво е да имаш майка, която да се опитва да ти налага какъв да бъдеш, да не те приема и да е вечно разочарована от теб. Аз също съм на 15, изобщо не съм близка с майка ми. Не разрушавайте връзката с дъщеря си, тя има нужда от майка, която я разбира. Лесбийките са напълно нормални хора и като всички други - ОБИЧАТ! Тя не е болна или саката, че са се опитвате да я "излекувате". Тя е просто такава, както някои хора са ниски, други - високи, трети - цветнокожи. Не може да я промените, дори не се опитвайте, това много ще я нарани!!!! Тя има нужда от любов и подкрепа!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3156db2428
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Здравейте, госпожо! Разбираемо е да се притеснявате като всяка майка. Аз бих искала да ви дам моя съвет от моя опит.
Най-важното нещо е да не прекъсвате връзката с дъщеря си. Тя Ви е дъщеря, тя е Вашето дете и тя също има нужда от Вас във всеки един момент, особено в тази важна възраст, докато израства. Вие сама казвате, че сте били като сестри и предполагам искате да си останете такива. Нека Ви кажа нещо - това зависи изцяло от Вас! Бъдете до нея, тя има нужда от Вашато подкрепа. Има нужда да знае, че Ви има доверие.
Вие всъщност сте голяма щастливка! Та тя Ви е споделила нещо толкова важно за нея! Това означава, че Ви има голямо доверие. Не правете тази грешка и не губете доверието й, не я разочаровайте!
Не си и опитвайте да я разделяте! Това е най-сигурният начин да я загубите! Сама казвате, че момичето Ви изглежда доста свястно. След като е така, защо да я раздеряте!? Наблюдавайте я - шастлива ли е с нея, чувства ли се добре, весела ли е? Ако отговорите на тези въпроси са положителни, значи всичко е наред! Да, това е така, колкото и невероятно да Ви се трува в този момент! А да оценките в училище също моге да си поговорите, ако все още Ви притесняват.
Нещата може и да се променят. Дъщеря Ви сега израства. Но за Вас и за нея ще бъде много по-добре, ако я приемете такава, каквато е! Има няколко варианта - може това да е моментно влечение (което не го прави по никакъв начин по-малко истинско), може да харесва и момичета и момчета, а може и да се окаже, че харесва само момичета. Това тя сама ще разбере с времето, не пришпорвайте нещата.
Но по-важното е, че тя сега Ви е казала, че иска да бъде със Сани! И това е нейното желание! И точно това трябва да разберете - тук става въпрос за нейните желания и за нейния живот. Тук е важно тя какво иска, а не Вие! Много е важно да проумеете това! Вие сте я създали, но тя не е Ваше притежание! Тя е самостоятелна личност и има собствен път! Ваш е изборът дали Вие ще я подкрепите по този път и ще й помагате, защото може да й е много трудно, или ще вървите срещу нея и ще загубите така важната си връзка с нея!
Вземайте мъдро решенията си и слушайте сърцето си, то винаги знае най-добре! Аз съм сигурна, че ако за миг спрете и оставите обърканите мисли настрана и просто слушата сърцето си, то ще Ви каже колко много и безрезервно я обичате! Послушайте го и няма да сбъркате!
Желая Ви любов и търпение!
От едно момиче

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: a346c07a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Дъщеря Ви сега се радва на това което има със Сани. Оставете я да го изживее. Ако и забраните напук на Вас ще си прави каквото иска.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3eda4eff14
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

20.   Вие наред ли сте въобще да подкрепяте каквато и да е извратня? Що не подкрепите педофилията, а шизофреникът е нормален човек.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a6a3793205
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Оказа се, че аз като майка съм в същата ситуация. Опитвам се да не притискам дъщеря си, но и казах че се надеждата ми е да избере момчетата за предпочитан пол. Не знам как да постъпя, тя вече е на 17 и не смятам, че принудата е вариант.
Поста на майката е отпреди 3 години. Това означава, че дъщеря и е на 17. Моля, споделете как се развиха нещата про Вас.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 688740d3c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   какво им става на днешните родители "Има ли някакъв начин да я разделя с това момиче? " ти добре ли си или там другите глупости ще и забраняваш и искала си нормално момиче и като е лесбийка ко да не би да не ти е дете ще се откажеш ли от нея какво от това че харесва момичета по добре ли щеше да е ако дъщеря ти се дрогирваше или беше проститутка не нали така че радвай се че момичето ти е живо и здраво другото кот'такоа

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4d2a9dfa4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Тази Сани вече цяла София я знае и стана национална забележителност. Откажете дъщеря си от нея.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e7d8fdf807
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Какво да ти кажа... аз така и не можах да кажа на родителите си, че съм бисексуален. И как да им кажа, че някои от приятелите, които водех у дома не са ми просто приятели? Как да им кажа, че съм... момичето на тези мои "приятели"? Бих казал, че имаш късмет, че ти е споделила.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7b5de3db00
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Абе каквото и да е, положителното е че няма да забременее. Тя е в пубертета, пък е и на 14 (доста малка според мен) - там любовта трае от ден до пладне. Нека си го изживее.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: b3501670df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   На родителите ми не им беше лесно да приемат това, че съм хомосексуален, но го приеха. Може би им трябваше малко време да го осмислят. Докато майката на партньора е широко скроена жена. Когато се запознах с нея, вече е била наясно с... предпочитанията на сина си и нямаше проблем за нея да бъда Гери т. е "приятелката" му. По-късно ме прие в дома си и като нейна... снаха и вече живеем заедно като семейство.

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: 643b29af5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Няма нужда да забранявате. Не е нужно да обяснявам как действат забранените неща на хората. Имам две по-малки сестри, на 16 и на 15, голямата е лесбийка цял живот, семейството го приемаме нормално смятам, че и вие така трябва. И да ги разделите, утре друга ще си хване. Вече падането на успеха и очуждаването е друг въпрос и не мисля, че се дължи на сексуалната ориентация, а по-скоро на пубертета. Ако й покажете, че й имате доверие и я подкрепяте, без да я съдите и да се карате сама ще се отвори към Вас.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 6 месеца
hash: ab64ad9ffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Ми страхотна новина, какво се косите? По-добре да е лесбийка, отколкото да има връзка с помак например и цял град да я заклейми като предателка и небългарка. Дано са щастливи с приятелката й. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker