Синът ми ме подлудява! Не ме слуша изобщо, а съпругът ми не ме подкрепя и не вижда нищо лошо в държанието му. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Синът ми ме подлудява! Не ме слуша изобщо, а съпругът ми не ме подкрепя и не вижда нищо лошо в държанието му.
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 5931 пъти
Преди този "Дани", да влезе в живота на Мишел( сина ми), всичко си беше наред. Сина ми сега е на 16г. и много ме притеснява влиянието на по-големият му уш най-добър приятел. До някаква степен вината е и моя. Всичко стана така:

Реших да пратя сина ми на частни уроци по математика и тъй като сина на една моя колежка е добър в математиката(пък и не е много по-голям от сина ми, викам може да се разбират и да им е по-лесно по време на уроците), реших да го пратя при него. Какво се случи обаче? Синът ми от както се запозна с това момче реши, че ще си пуска косата дълга, казва ми: "Няма да я режа Дани каза, че ми отива дълга", започна да слуша метъл и отказва да намали музиката, когато му кажа, казва ми, че не иска да си купува дрехи заедно с мен, казва ми: "Отивам а Дани". Прибира се, питам го какво си купи - "дрехи"... Казвам му: "Е дай да ги видя тия дрехи" и какво да видя? ... Някакви кожени, впити панталони, кожено яке с шипове... Питам го "Шел какви са тия парцали? "... - "Ами Дани каза, че ми отиват". Преди месец два гледам получил 5-ца по математик, която му е първата, в същия ден го гледам да се размотава с Дани във времето, когато би трябвало да имат "урок". Попитах го, той ми казва "Дани каза, че нямам нужда от уроци, добър съм по математика", питам го "Е, добре щом си добър защо имаш 5? " - "Дани каза, че твърде много се напрягам с ученето, да го давам по-спокойно". От оная случка Мишел изобщо не спи в нас, не иска да се прибира, 2-3 пъти има да е спал у нас за изминалия месец. Казвам му да се прибере, той - "Дани каза да спя у тях". Говорих със съпруга ми, той не ме подкрепя, казва, че уж е от възрастта, щяло да му мине. Попитах колежката ми какво правят момчетата у тях, Мишел добре ли се държи, ако пречи да не се притеснява да го изгони. Останах изненадана от отговора й: "Момчетата са много добре, много добре се разбират и ми е приятно Мишел да е в къщи. Иначе и на двамата с Дани ки е скучно(понеже тя е самотна майка)".... Вече съм в безизходица и не знам какво да го правя това момче. Всяко изречение му започва с "Дани каза.... ". Ето дори се сетих за още няколко примера. Веднъж Мишел беше болен и ми звъни от училище да ми каже, че няма да се прибира, викам му"Прибери се щом не ти е добре", а той ми казва: "Дани каза да отида у тях, няма да оставам в училище". Веднъж пък вечеряхме и забелязвам, че Мишел не яде от гъбите, питам го "Защо не ядеш гъби" - " Не обичам гъби"... Той по принцип всичко яде, без изключения, та го питам "От кога не обичаш гъби? " - "Дани каза са не ям, каквото не обичам". Скарах му се, казах му " А Дани каза ли, че може да дишаш? ". Синът ми просто ей така си стана от масата без дори да ме погледне даже, каза само"Отивам у Дани". Не разбирам защо съпруга ми е толкова сляп, за него това е нормално приятелство и той не вижда нищо нередно. Разбирам за колежката ми, понеже е самотна майка, но съпругът ми?
Моля Ви дайте ми съвет как да постъпя? Как да вкарам сина си пак в правият път? Той се превърна в съвсем друг човек и ужасно ме е страх да не си понижи успеха и по другите предмети. Моля Ви, ако Сте били в подобна ситуация със детето ви, кажете ми Вие как постъпките, за да го вкарате в правия път.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: a94a87620b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Олеле като е получил петица по математика, това не е краят на света. Нека се забавлява - сега му е времето. Колкото повече го разпитваш и се опитваш да го вкарваш в правилния според теб път, толкова повече ще се отдалечава от теб и няма да те слуша.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 66241b014f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че ти ревнуваш, защото бебето ти е решило да прекъсне пъпната си връв с мама. В момента може да ти е трудно, защото за пръв път виждаш, че гнездото ти скоро ще остане празно (на 18-19 г. момчето ти ще се изнесе) и твоята роля на майка-кърмилница е вече изпълнена.
По принцип обаче момчето ти се развива много нормално. Пътай всеки психолог и ще ти каже, че обратното би било тревожещо - да ходи 16 годишен да си купува дрехи с мама например. Момчето просто иска да открие МЪЖА в себе си и иска да ДЕМОНСТРИРА мъжкото - рок музиката в неговия случай е тази демонстрация и крясък „Аз съм МЪЖ“, а и сигурно въпросният приятел има успех сред момичетата с впитите си рок-дрешки и защо не?
Ти просто ревнуваш, защото вече не си най-важният човек в живота на сина си. Да, трудно е, но обратното би било много по-трудно и болезнено, вярвай ми. Ако момчето ти не открие СЕГА мъжът в себе си и продължи да виси на полата ти, може и да си го гледкаш до 50 г. възраст. Бащата много добре ги знае тези неща и е прав - той е мъж и е минал през същото. Преми, че като момиче си минала по малко по-различен път.
Колкото до 5-цата - ти шегуваш ли се? Това е добра оценка за момче на тази възраст, а и какво са оценките? Огледай се около себе си - колко очиларковци, пълни шестичковчета, които не разбират нищо от живота и общуването с хората са успели в живота? Ти професор ли искаш или нормален син, който ДА - на 16 г. носи рок дрехи и нощува извън гнезденцето на мама.
Вместо да се вкарваш във филми и да правиш скандали, отблъсквайки сина си, вземи че наложи някакви елементарни правила - например му говори, че свободата свършва, където започват дроги, цигари, алкохол в прекалени количества. Нека бащата му даде една опаковка кондоми и му обясни как да пази момичетата, с което не само действително ще станете баба и дядо по-късно, но и момчето ще получи и потвърждение от родителското тяло, че е мъж, а с това ще му стане и по-малко интересно да го демонстрира. Да демонстрира мъжествеността си има нужда само несигурния в нея мъж. Кажи на момчето си, че е мъж и той вече няма да има тази причина.
Ако имаш само това дете и си още в детеродна възраст си роди друго бебе или приеми, че синът ти не е вече бебе и няма цял живот да ти е до полата. Няма нужда и да ревнуваш от някаква друга майка - тя като жена може да му е интересна, но той една майка си има и това винаги ще бъдеш ти. Това, че точно на тази възраст гледа да се дистанцира от теб е правилен и много здравословен процес, което говори, че имаш в крайна сметка здраво момче. После пак ще потърси пътища към теб, освен ако не си прекалено деспотична, задушаваща и подтискаща. Вземи пример от мъжа си и се успокой. Време е или да родиш друго бебе, или ако не можеш повече да се концентрираш върху ролята си на съпруга и любовница, защото синът ти вече не е бебе и ще има, разбира се, и други хора около себе си, но мъжът ти има нужда например от теб, родителите ти и така нататък - стани приемна майка, ако щеш, но спри да подтискаш сина си, защото ще го загубиш!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4d04c63aa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ти сигурна ли си, че те двамата нямат хомосексуална връзка? Мъжкото приятелство е много силно дори и в пубертета, но това тяхнато си е доста подозрително. Ако имат връзка, която искат да продължат да консумират, а не искат да се разбира, може би е напълно нормално да искат да имат своята интимност, която очевидно имат, когато са двамата.
От написаното от теб на мен ми се струва, че са гаджета, които ги е срам да си признаят, но пък е напълно вероятно и да греша. При всички положения не е лошо да поговориш първо с мъжа си, а след това и със сина си, за да изясните ситуацията, защото и да не е гей, като нищо може да приеме този Дани за негова майка и баща, демек да му станете едва ли не излишни в живота, така че те съветвам да се бориш за сина ти, че си на път да го загубиш.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 4692e685d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сигурен съм че не точно така както го описваш. Описваш го като една от онези майки, които не търпят различното. Описваш го като някой промит мозък, а не е така явно. Щом не прави щуротии, какво лошо има? Или може би трябва чалга да почне да слуша, да си прави косата като на Азис и да се облича с безобразия?

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 66241b014f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Каква хомосексуалност те гони номер 2 в металистката музика и начин на обличане? Как по-ясно може един мъж да демонстрира мъжеството си? Да слуша Азис ли?
Става по-скоро въпрос за момче, което иска да избяга от твърде деспотична, подтискаща майка в среда, където може да бъде по-свободен и да демонстрира мъжката си природа, което не е особено удобно на Авторката. Тя съвсем неосъзнато подтиска мъжеството на сина си (кастрация от майката се нарича в психологията), защото или не иска да приеме, че той вече не е бебе, а мъж, както и го ревнува от хора, които имат влияние в живота му - ревнува го от другата майка така както би го ревнувала и от други жени.
Момчето е психически здраво и се развива много добре. Възможно е действително да има влечение към майката на другарчето си, но не като към майка, а като към жена - също нормално на тази възраст.
С баща си момчето определено няма проблем, защото е пак повтарям - здраво момче, което търси в тази възраст мъжка компания. Действително доста често има някакви хомосексуални преживявания в тази възраст, в казармата преди и така нататък, но в случая не вярвам да е така - момчето си търси по-скоро мъжки пример като средство към целта - внимание на момичетата!
Ако Авторката спре да се държи със сина си като с бебе, спре да го задушава с майчината си любов и да му се бърка в живота и да го преследва заради петици и други глупости, той ще се задържа повече у дома, защото там е бащата, с когото същност с удоволствие би прекарвал повече време.
Мили майки, след 12-тата година губите ВРЕМЕННО значение за психически ЗДРАВИТЕ си синове. Те се борят с влечението си към вас като жени, за да ви преоткрият след този период по съвсем друг начин. Оставете синовете си да се развиват нормално, те сами в последствие ще пожелаят по-интензивен контакт с вас, но трябва първо да намерят себе си като мъже, а и да намерят други интересни жени около себе си. Не бъдете ревниви, защото нямате причина - майката си остава една и няма син, за която няма да останете най-любимата жена в крайна сметка.
Много би било полезно за един син да получи повече потвърждение от страна на бащата или подобна фигура (учител, роднина, семеен приятел). Ако такава личност липсва, това момче ще си намери някой атрактивен, известен в училището ментор на своята си възраст, както се е случило в момента. Винаги мъжете са имали нужда от мъжка компания, защото жените не можем да ги разберем напълно, колкото и да го желаем. На 16 г. момчето се превръща в мъж. Колкото и една майка да обича детето си, ако то е син, тя трябва да разбере, че не може да го разбере така, както един мъж би го разбрал и би му помогнал.
И пак напомням - оставете децата си на мира, но не забравяйте да им напомняте, че да си възрастен е и отговорност. Много по-важно от временните терзания на майката е, бащата да даде първите кондоми на момчето и да му обясни за „птичките и пчеличките“, защото расте поредното поколение необразовани сексуално младежи у нас, а абортът е травма и за момчето, мъжете също страдат от венерически болести.
Момчето е на 16 г. и иска да демонстрира новооткритата мъжественост, а това се прави с една причина - да се впечатлят момичетата. Съвсем възмжно е въпросното момче, което в момента му е ментор, да има сексуален опит вече и момчетата вечер да излизат като всички нормални младежи, а синът на Авторката да се опитва да прикрие тези излизания, защото правилно е надушил нейната ревност. Как си представяте при такава майка да каже момчето „Мамо, аз съм с приятеля си в ХУ заведение и свалям Х мадама, с която се надявам скоро да имам секс, а приятелят ми ми помага със съвети, защото има повече опит от мен“. Авторката тогава би ИЗКРЕЙЗИЛА буквално и момчето просто си спестява цялата драма, правейки като всички синове на прекалено любвеобилни майки - лъжата в случая е благородна.
Повярвайте ми, хомосексуалните двойки се държат съвсем различно, но това е съвсем друга темичка...

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8a428baa1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   ся има 5 по матматика голяма работа проблема е друг ако е гей в което ме съмнява не знам поговорете

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 277f18e953
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А за мен най-обезпокояващото в тази история е, че си кръстила сина си Мишел!! Освен ако не е някакъв псевдоним или прякор. Мишел??? Сериозно ли? !? !?

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d229af832c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Съветът ми е постави се на мястото на сина си. Аз също имам син на 15 и също съм майка. Но помня, че на 16 се бунтувах срещу поучения и срещу караници от страна на майка ми.
Мишел се чувства по добре у Дани, защото там няма кой да му мрънка за всичко и го оставят да полага сам усилия за себе си, да се чувства мъж, да прави сам избори за действията си. Оставят го да греши! Един тийн има нужда да греши, не може човек да се учи само от чуждия опит, трябва и сам да греши за да пробва дали са прави възрастните.
Какво като момче на 16 пробва различни прически и различен начин на обличане, та той търси себе си и това е нормално. Къса пъпната връв както казаха по горе.
Ти какви дрехи искаше той да си купи? Син панталон с ръбове отпред от 70-те ли? Щом дрехите който си е купил ги продават по магазините и са мъжки, и му харесват, и не му се подиграват заради тях, намирам за нормално да ги носи. Ще дойде моментът когато сам ще се откаже от тях. Радвай се, че не си е купил дамски дрехи и фигурирани чорапогащи. Сигурна съм, това щеше да ти е по голям проблем.
Моят син например от 12 годишна възраст не съм му пазарила дрехи, около година, докъм 13 ходи с баща си или братовчед си да си купува дрехи и обувки и от там сам. Първия избор на обувки, като 13 годишен меко казано не ми харесваше, но си премълчах и за един сезон му станаха малки, тоест проблема ми беше 2-3 месеца. Кафеви и лачени мъжки обувки, бях шокирана, че въобще продават такова нещо, сега като споделяш си спомних. Основното обаче е че след като не се скарах за обувките той ги носеше два месеца щастлив от избора си и после си купи маратонки, на мен ми мина, а той въобще не усети, че имах проблем и беше два месеца щастлив.
Племенника ми пък на 18г си пусна дълга коса, неговата е много къдрава, на едри къдрици и изглеждаше ужасно, всички бяхме на едно мнение, като разплетена дамаджана, обаче само веднъж майка му му намекна, че дългата коса точно на неговото красиво лице не стой добре, и той след 10 дни се пострига, от тогава вече 6 години се подсригва първи номер редовно. Знеш ли защо му бяха нужни 10 дни? За да си докаже, че решението да се подстриже е негово, а не на майка му.
Търси връзка със сина си, не му се карай, прави компромиси. Давай съвети, но не като заповед. Когато човек има тийн у дома трябва сам да се превърне в тийн. Ако толкова ти пречи високата музика /ако е в разумно часово време/ просто излез по магазините, ако е след 22 часа вечерта го помоли да не ти създава проблеми със съседи и полиция и му купи маркови слушалки с дълъг кабел. Аз на моя син съм му взела слушалки с 6 метра кабел за футболни мачове и музика, просто не ми харесва да има мач и да се налага всички, целия блок, да го слушаме/гледаме. Дългият кабел осигурява на него поле на действие дори да танцува или да лежи в леглото си докато слуша, а на мен спокойствие в другата стая.
Възрастен човек си, намери решения на проблемите, така че да усройват и двама ви, на твое място бих купила два чифта слушалки за него и за Дани, когато идват у вас. Бих поканила децата, бих им накупила вафли чипсове и пасти, бих направила любимите сандвичи, бих ги оставила на спокойсвие в детската и ще си гледам моята работа.
За образованието е трябвало по рано, но и в момента можеш да седнеш и да говориш с него, че това е негова отговорност и плодовете на труда си ще бере само той. Реално ти никава полза нямаш от това дали той ще учи или не, ползата е само негова, следователно изборът негов. Така постави нещата, че да разбере, че той носи последствията за решенията си, нито ти, нито Дани ще работите утре тежък физически труд поради ниското образование на Мишел. Вас няма да ви боли гърбът от работата му.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: a311f04524
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Според мен също няма нужда от притеснение, това не значи да го оставиш съвсем де, то с една промяна следва друга знае ли се. Но от личен опит, когато бях в гимназията в 14-15-16 възраст, бях супер неразделна с най-добрата си приятелка. Баща ми ме попита да не си обърнала резбата, това ен е нормално. Истината е, че нон стоп бях с френдката ми. Тя у нас, аз у тях навсякъде денонощно почти. Когато си бях на село, а тя за 1 седмица на море си пратихме по 5 писма по пощата /бг пощи/, смятай за каква обсебеност говорим. Не че не можехме и по тел, ама друго е. Когато тя замина на екскурзия в Италия за 1 седмица пак, аз на 3тия час взех та й писах мейл, а знаех че няма как да ми отговори. Бях се побъркала за тая седмица аккво ще правя, тя също не искаше да ходи без мен... ама родители. Вече като се появиха момчетата, почнахме да се поокопитваме, но дотогава макар да бяхме заедно нон-стоп и да виждахме всичко, което се случваше с другата не спирахме да си говорим, да гледаме филми. Отстрани сигурно е странна такава близост, особено за родител, но не винаги такова странно за теб приятелство е нещо лошо. Моят съвет е да имаш търпение, да поизчакаш как се развиват нещата. До миналата година и брат ми си имаше един такъв подобен приятел, казвам подобен защото брат ми е затворено дете и общуваше почти само с него и компанията му. Сега като говоря с него каква е причината да не намира други приятели, казва че ако ен се вълнуваш от мускули и чалга е много трудно да навлезеш в средите на днешните тийнове. Все пак на този етап средата му е в училище, а пред блока деца не играят да имаш нови запознанства. С това искам да кажа, че когато си по различен и намериш някого с когото се разбираш, биваш погълнат от хубавото чувство и компанията на другия в моя случай, а и може да смениш стила музика и да се запалиш по футбола например - като брат ми. Не се тормози излишно, но не спирай да наблюдаваш. Едно е да го водят за носа, друго е да търси средата си. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e96d74d928
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, Мишел е много педерастко име. И аз се казвам така и цял живот като си кажа името, хората реагираха все по един и същи начин:... аха, ок.. и с насмешка едва ли не. Много пъти в прав текст са ме питали, дали съм гей. Аз си обичам името, но просто ви казвам от първа ръка за кво иде реч. И искам да ви кажа, че въобще, ама въобще не приличам на такъв. Мишел е хубаво име, но не мога да разбера някои майки, какви безумни имена дават на децата си. Един пример: Едно приятелче се казваше Старохуйко. СТАРОХУЙКО, can imagine!!! Казвам ( казваше ) 'щото си смени името. Майка му харесвала тва име, защото имала зайче като дете и естествено много си го обичала и за нея било бай-прекрасното име в света и решила и отрочето и. така да се казва. И го караше да си обича името... but he didn't.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e201f110d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ми по-добре да те подлудява, да носи рокерски дрехи и всяко изречение да му започва с "Дани каза така", отколкото да е изряден, сресан и послушен, но мамино синче.
Този сайт е бъкан с теми на ужасени жени, попаднали на мъже от последния тип.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 66241b014f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Прав си за името, номер 9, но не е по темата. Иначе у нас много лесно човек може да си смени името, има много добра процедура, направена преди всичко за желаещите хора с арабски имена да си ги сменят. Аз идвам от смесен район и доста такива хора познавам, които след 18 г. възраст си смениха имената с нормални, защото не само в България те гледат зле с такова име, а и в чужбина те тарашат по летищата, защото си потенциален терорист с това име.
На Мишел му препоръчвам да си смени името с нормално такова за България, например с Михайл. Няма съд, който да не му го позволи това. Авторката обаче ползва псевдоним за детето си и не това е името му, просто нарочно е ползвала чужди имена, за да не вземе някой българин пак да разпознае в историята ? съседите или роднини някакви.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f6db4d8727
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   номер 10 е прав донякъде мишел е име на момиче и е и педераско името

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 3f2b302b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Дъщеря ми се казва Мишел. Сина ти има същото име като дъщеря ми!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c2751188e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Нека да обобщя!
1. Петицата е много хубава оценка! Доколкото разбирам момчето ти е умно, предполагам все пак учат двамата(макар и от части), така че няма за какво да се впрягаш!
2. Метъл музиката е невероятна (и най-препоръчителна, за момчета/мъже на неговата възраст), ако синът ти я харесва, не виждам проблем. Косата и дрехите влизат в този жанр.
3. Това, че спи у приятел, не е проблем. Има възрастен при тях(и ти я познаваш). Вярно, че сигурно малко по прекалява с преспиванията, но момчето сигурно за първи път в живота си си намира добър приятел(предполагам до сега не е дишал "чист въздух" заради теб)
4. Името, което си му избрала е хубаво, но вярно, че не е кой знае колко мъжко... това вече е минало... вече си го избрала. Остави го да направи името си мъжко, чрез поведение.
5. За това, че е напълно обсебен от Дани, не е хубаво. Цялото това звучи като игра, а именно "Саймън каза"(просто не се сдържах, да не го спомена). Не знам, поговори с него приятелски, за това, че никой не може да му се налага. Може би е добре да се запознае с още хора(дано Дани му помогне). Или пък за малко да се откъсне от него, да отидете на екскурзия или и аз не знам, някъде където да се почувства спокоен.
6. Така, темата за хомосексуалността... напълно вероятно е! Момчето ти може да е гей, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЕ ШАШКАЙ, защото ако го нараниш по някакъв начин, ще ти издиря IP-то и лично ще те пребия... хах бях малко крайна, но не знам какво мога да очаквам от майка като теб. Искаш сина ти да е перфектен, това е логично, не е нормално. Тааа... това, че е хомо (например) е напълно нормално "LOVE IS LOVE". Може да експериментира, може да не е напълно гей, което няма значение. Тук вече трябва да разбереш тактично, за да не го обидиш. Трябва да го знаеш, за да си по-близка с него, за да не го загубиш напълно, да го подкрепиш и т. н. Вариантите са много...

Единственото, което мен ме притеснява е че постоянно повтаря "Дани каза", за мен това не е нормално и нещо трябва да се направи и това в никой случай не означава "караници" и всякакви от този род!

Искам да пишеш, как се развива ситуацията моля те!
Успех ти пожелавам! Вярвам, че си отгледала едно добро дете, от което България, само би спечелила! :)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 24b75788b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   От Авторката:

Всеки ден научавам нещо ново за сина ми и днес не беше изключение.
В обедната ми почивка, съвсем изненадана бях, Дани дойде да говори с мен. (Не знам в какви отношения са с Мишел, но това в момента не може да ми се задържи в мислите, заради това, което ми сервира днеска Дани). В първи момент като го видях, най-страшните мисли минаха през главата ми. Притесних се нещо да не е станало с Мишел. Момчето съвсем спокойно дойде и ме попита дали имам време да поговорим, съгласих се. Седнахме отвън на една пейка и ми казва: "Ти знаеш ли, че сина ти го тормозят в училище? ". Веднага започнах да го разпитвам, кой, защо, как го тормозят. "Ами.. ", вика: "Постоянно му се подиграват, че майка му, му звъни всяко междучасие. Бият го, обиждат го.. " Горе-долу това беше целия разговор. Реших да придружа Дани обратно до училище(то е някъде на 10-15 мин. пеша), но момчето ми каза: "По-лошо ще стане не идвай, аз като съм наоколо няма да го бият, по-добре поговори с него у вас". Замислих се малко и излезе, че е прав. Ще стане по-лошо, ако отида. И така Дани си се върна на училище и аз на работа.
Прибирам се следобеда и заварих Мишел у нас, което за мен беше голяма изненада. По-голяма изненада беше, че го заварих у нас да мие чинии. Не се стърпях, нямаше как да не попитам: "Ти какво правиш тука? " - "Ми аз живея тука" - "Дани най-после те изгони ли? " - "Не, днес има работа" - "Аа, и ти за тва' миеш чинии у нас? " (съжалявам, че така пиша, просто не знам как точно по-ясно да го направя, а и така като пресъздавам разговора в главата ми, премислям някои работи) И тогава той започна да крещи: "Да, за тва' съм у нас и мия чинии, ако искаш ела си ги мий ти... ". Казах му малко да остави чиниите, седнахме, поразпитах го малко за училище, но нищо не ми каза. Сетих се тогава за един от по-горните коментари и го попитах чисто и просто "Вие с Дани какви сте", а той ми казва: "Малко повече от приятели и малко по-малко от гаджета" Питам го как така, повече от приятели, по-малко гаджета - "Ами не се сетихме как да му викаме и Дани каза, че сме повече от приятели, по-малко от гаджета. " Тази фраза "Дани каза... " Направо ме влуди последния месец и не се стърпях.. "Добре, Дани ако ти каже да скочиш под влак, ще скочиш ли? ".... Той замълча за малко, аз още веднъж го попитах и той избухна в сълзи и започна да нарежда, че аз не съм разбирала, че Дани знаел по-добре от какво има нужда, говореше и за някакво обещание(между тях двамата предполагам), но не разбрах нищо от там нататък от цялото хлипане и реване. Заключи се в стаята си, сега още е там. Давам си сметка, че изобщо не знам какво се случва с това момче, съпругът ми преди два дни замина в командировка и сега пак всичко сочи към Дани. Освен това не знам какво да правя със ситуацията в училище... може би съм такава майка, защото родих, когато бях на 16, а сега синът ми е на толкова... Вече изобщо не знам как да разпетлая нещата...

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 66241b014f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Авторке, много лошо се държиш със сина си, съжалявам. Защо го нападаш така? Действитлено не го разбираш, освен това действително си се впила в него страшно много.
Стига се бъркай в живота му, дори да има връзка някаква с това момче, в което повтарям, че не вярвам, но дори да е така това не ти е работа.
Колкото до другото - и горе ти писах, че е по-добре да си родиш друго бебе, защото това е вече почти мъж и не заслужава да се отнасят така с него. Ти самата казваш, че си станала майка на тази възраст, на 15 значи си решила, че си достатачно зряла да износиш дете и да го родиш, да правиш секс и изобщо - да си възрастна, защо синът ти да няма същите права???
Сексуалността му не е твоя работа, както и не е твоя работа. Това, че момчето е дошло да говори с теб е показателно, че е добро момче и иска да помогне, но ти трябва да спреш да се обаждаш като побъркана на сина си. В началото ще ти е трудно, но е хубаво да определиш правила заедно с него - например да ти се обажда след училище или да ти пише СМС кога ще се прибере.
За Бога, Авторке, след 2 г. това момче е ПЪЛНОЛЕТНО и може да емигрира в Америка ако иска без твое разрешение, да си дари единия бъбрек или да се запише доброволец във френския легион, а ти сега се отнасяш с него като с бебе или в най-добрия случай като с по-малко братче (виж си сама диалога си).
Моята майка никога не би се обърнала така към мен, но виж - сестра ми - определено!
Погледни се от страни - имаш ли нужната дистанция като родител (поучи се от мъжа си тук) или искаш да си едва ли не приятелка на момчето си и го ревнуваш от това, че има други хора в живота му?
Не вярвам, че момчето е хомосексуално, но дори и така да е, стига му се бърка в живота!
Дай му повече свобода още повече, че ти явно на неговите години си я имала. Съвсем нормално е човкеът да иска свои си живот и моля те друг път не му се карай за Петици и за това, че ти мие чиниите - що за човек си ти?
Остави сина си на мира и се дръж с него като с равноправен - ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК с ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ.
Да, в следващите 2 г. ще можеш да го контролираш и тормозиш с майчината си ЗАДУШАВАЩА любов, но ако има още останал мозък в главата си и не си се променила до тогава, той на 18 г. ще ти каже ЧАО и ще се изнесе при приятелчето си или при друг някой човек, където ще се отнасят любезно с него.
Определено те обича щом още ти вдига телефона, но е време да се промениш и да спреш да се впиваш в него. Казвам ти, млада си още и ти липсва явно бебе в живота - сега имаш и повече опит и ще си по-добра майка. Ако имаш как си роди друго дете и ще спасиш семейството си, внасяйки малко радост в живота на всички, а и ще отклони огромното ти внимание към сина ти. С един удър два заека, млада си, възползвай се от предимствата на такова рано първо раждане

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 978eef7a1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Кaто нaчaло спри дa му звъниш всяко междучaсие!!!
Толковa ли не можеш дa го изслушaш без дa контрирaш? ! Сaмa виждaш, че се зaтвaря още повече? !
Не можa ли просто дa се усмихнеш и : еей, здрaсти, липсвaше ми. блaгодaря ти зa чиниите!
Е, тогaвa щеше дa го изненaдaш, и кaкто явно е бил нa път дa рaзговaря с теб е щял дa го нaпрaви.
Кaк се държиш с приятели/ ки? ! Дори и дa ти ври отвътре, опитaй дa се контролирaш и говори с него кaто приятелче, aко съвсем вече не е зaгубил доверие. Обещaй му, че повече нямa дa звъниш междучaсиятa и му кaжи, дa ти помогне дa го рaзбереш" кaто Дaни" Извини се зa товa, че не си рaзбрaлa, че имa проблем.
Ще спечелиш желaнието му зa доверие. A и вместо дa си вземеш бележкa от посещението нa Дaни, те избивa още повече... нa контрол нaд момчето(??? ).
Имaм двaмa синa и aко се държa по подобен нaчин с тях, ще ме отрежaт кaто киселa крaстaвичкa вероятно. Но тъй кaто сме приятелчетa, съм в течение нa всичките им " приключения"
Поискaй, помоли го дa ти се довери и говорете кaто " големи" хорa!
Не нaблягaй в този момент нa сексуaлносттa му, a дa спечелиш изгубеното доверие.
И.... не знaм, но понеже виждaм/ четa колко си " рaзличнa" във мисленето си, aко не искa дa говори с теб, некa говори с нaс, тук във форумa. Вярвaм че, ще се включaт много мъже и ще бъдaт толерaнтни!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: faad315d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Прочетох някой от горните мнения и сега ще изразя и моето скъпо мамче, надявам се да отговориш на мен какво мислиш за коментара ми, за да знам, че си го прочела. Първо Мишел е женско име, преебала си го много здраво. Ако ще го прекръстваш Анди е яко и Джон. Като прочетох Мишел и после каза, че ти е син и си представих травестит. Мда. Та така. Първо наистина има вероятност да е гей, и както другите казаха, не го нападай, ако го подкрепиш и кажеш, че въпреки това за теб той все още е красиво момче и го обичаш, може би ще завържете силна връзка и той ще се чувства по-свободен да ти споделя. Другото.. не му давай пари за уроците вече, ако до сега си му давала. Този Дани прилича ли на гей? Иначе няма нищо лошо в музиката, която явно вече го влече, по-добре метал отколкото някакви чалги и цигански кючеци. В метала има много смисъл, хиляди групи са спасили живота на много хора, в песните им се пее как хората са красиви независимо, че другите ги обиждат и малтретират, как певците са до хората и искат да им помогнат чрез песните, така че споко. Тъпо е било да обиждаш новите му дрехи, веднъж майка ми каза, че едни мой кецове са грозни, а аз дадох всичките си спестявания за тях и просто избухнах като ми го кажа, не очаквай с това твое държание да постигнеш нещо хубаво, освен неговата омраза към теб. Остави го при Дани да си ходи, просто рано или късно сам ще го остави. Нека сега се чувства властен и, че той си решава, направи му този кеф. Лично аз като бях на 13-14 слушах много метал, ходех облечена както ми описваш, че сега е той, косата си я направих в подобен стил и баща ми ми се караше и викаше, че правя глупости, но мама ме подкрепи и ме остави да си изживея периода, и сега съм на 16 и вече си ходя с роклички, къси дънки, промених косата, обличам се по-шарено, слушам повече рап, всичко преминава с годините. Съветвам те да погледнеш ръцете и цялото му тяло за белези. Ако си е пуснал коса с бретон това значи, че явно се е повлиял от ''емо културата'', както бях и аз, демек самонараняване. Ако косата му е просто дълга и разделена на две, тогава си е просто металист. Ако видиш белези аз лично те моля да не му се караш, прегърни го и целуни белезите и му кажи колко е прекрасен. Аз това исках от мама, но тя реагира остро и аз затова не спирах напук да го правя... еххх вече не се чувствам тийн някак си.. Хайде моля те отговори ми после какво е станало. Може би сина ти иска да прилича на приятеля си, за да е готин и като се скарат пак ще си е същия, а за оценката.. миличка аз се боря за 4 по математика едвам едвам връзвам, но по другите предмети съм силна и пак успявам среден успех 5. 50 да направя така че споко с тая тъпа математика. Няма да му помогне в живота. И междудругото учените са казали, че от чалгата се изпростява, а от метала човек ставал по-умен ако учи докато го слуша, така че нека си надува момчето, здраве да е.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: faad315d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Авторке преди малко си пратих един дълъг коментар, който написах със съвет към теб. Аз съм момичето, което те пита дали Мишел се реже и има белези и за емо културата ти говорих. Ако миналия ми коментар го публикуват преди този, ще видиш. Сега като прочетох за разговора ти с Дани и силно се заинтригувах за техните отношения. Щом са по-малко от гаджета и повече от приятели, или са най-добри приятели или са приятели с привилегии, демек с натискане и обарване и прочие. Просто е неангажиращо. Знам, че е забранено тук да се слагат контакти и разни телефони, пощи и така нататък, но аз съм съгласна да си пиша с вас било то чрез скайп или друга програма и ако и вие сте съгласна си напишете някакви данни и аз ще ви пиша, ако сте от София може да ми пратите после фейсбука на сина ви, аз ще се запозная с него и ще го накарам да се видим и той като види, че имам снимки на метал групи и такива дрехи ще се навие, аз много добре влияя на хората, мога да му помогна без да се усети.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 12c44c09b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Знаех си, че историята е измислена още от първото изречение, което прочетох, но сега вече се убедих на 100% след коментсрите на авторката....

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: af4601bfe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Ти си изперкала, честно! Мъжът ти е напълно прав, че е от възрастта, нормално е да подражава на някого на тази възраст. А това с петицата по математика ме уби - какво лошо намираш в тази оценка не разбирам? Ако си пратила на уроци сина си защото изкарва петици, май ти не си наред в случая.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0341b10318
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   №20, Мишел въобще не е само женско име, ама то от метъл, рап, емо и подобни няма как да го знаеш. Особено от последните две. И престанете да се изживявате като единствените тийнейджъри на света и това да ви е оправданието за всичко, което правите, за начина, по който реагирате. То не беше търсене на себе си, не беше чудо! То поне да се намирате наистина! Имате обяснение за всичко - за музиката, която слушате, за начина на обличане, за дрогата, която ползвате, за безотговорността, която демонстрирате за липсата на смисъл и т. н. И то е -естествено, виновни са родителите, учителите, държавата. Вие къде сте в цялата картинка?
До майката: Остави го да диша. Не мисля че е гей. Отпусни хватката, защото това с телефонните обаждания е доста кофти. Просто наложи правила, макар че може и да е късно. Трябва да знаеш къде е и с кого е. Най-добре е да общуваш и ти с този Дани. Така ще получиш представа за нещата в известна степен. И най-важното - трябва да знае, че може да разчита на теб и твоята подкрепа, да ти има доверие и да споделя с теб.

майка на тийнейджърка

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: faad315d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Аз съм номер 20.
Към номер 25-Много добре знам, че Мишел не е само женско име, просто принципно се води такова, ако потърсиш в сайт за имена е в категория за момичета. Въобще не ми се прави на важна, щото си на два шамара живот. Това, че слушам качествена музика като метал, емо и рап не ме прави глупава. Имам отличен успех, имам сертификати за 3 езика с отличен успех, ще уча в Америка след 2 години така, че хич не ми се заяждай, щото ако тези неща ми ги кажеш на живо, просто ще си изядеш боя от много хора. А явно ти си тъпата щом пишеш ''метъл'', а то е ''метал'', дам. Хич не ме съди за това как реагирам, живота си е мой и се опитвам да помогна на жената да оправи отношенията със сина си и цял ден мислех какво още мога да й кажа, за да и е от полза. А ти само знаеш да се заяждаш с мен. Никога не съм казвала, че някой ми е виновен, не ме слагай под общ знаменател с останалите тийнове, аз съм си аз. За твое сведение семейството ми се интересува от мен, всеки божи ден прекарвам поне половината с родителите си, винаги говорим, споделяме си, няма нещо което да не знаят за мен, така че съм си отгледана супер. Давам много тъп съвет жената да станела приятелка на Дани... о боже 16 години разлика и приятели... луда ли си жено? Ще е мега подло да се опитва да се добере до сина си чрез другото момче, жалка ще е в очите му. А относно емо и рапа ще ти кажа, че тази музика е най-хубава в света, в емото певците пеят за това колко хората са красиви и дори да са тормозени те са прекрасни и трябва да са силни, помагат на объркания тийн да не натъжава, а да събира кураж и да се бори, а в рапа примерно Еминем също е пял на подобни теми, както и е рапирал за живота, за истините в него и фалшивите приятели и доста неща съм научила от тези песни. Явно ти и твоята дъщеря сте някакви пробили чалгарки, които надуват Азис и си въртят дебелите гъзове на мазните цигански кючеци и в тази музика се пее за секс и тем подобни... хайде бъди горда като дъщеря ти се разголва и качва снимките си във фейсбук все едно е сайт за порно картинки. Смях, смях.. скрий се лелче.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6b428daefe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Той е на 16. На тази възраст всички сме се бунтували и сме правили куп глупости за да покажем, че сме големи. Мислехме се, че като пушим вече сме ехееее, голяма работа. Та това, което прави сина ти си е типично поведение. Важното е само да не се забърка в проблеми с алкохол, наркотици и подобни, а иначе нека си се мотае с Дани, щом въпросният Дани не е някакъв наркоман няма страшно. А другото ще го изживее. Ще минат 2-3 години и ще видиш как сам се ще върне в пътя. Просто ще види, че и това да се правиш на интересен е до време. Така, че не се притеснявай толкова, просто синът ти се превръща в мъж и е в реда на нещата вече да не е залепен за теб както едно време.

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e201f110d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Мишел цял ден търпял, значи, подигравки и унижения в училище, защото имал прекалено обсебваща майка. Прибира се вкъщи, може би защото се е замислил, че ако не се прибере, майка му ще прекара още една вечер сама, тъй като баща му е на командировка от 2 дни вече. Решил е да помогне с нещо, доколкото може. А когато майка му, първопричината да търпи всякакви мизерии в училище, се прибира... вместо да се зарадва от помощта и компанията на собствения си син, му се нахвърля още от прага на вратата. Открито търси конфронтация и се заяжда с въпроси, пуска гадни, жлъчни намеци дали случайно не е педал. Не само педал, но и тъпчо, който се оставя да бъде воден за носа от може би единствения му защитник в училище.

Мога да си представя какво му е било на Мишел, защото и аз бих кипнал от такава ситуация. Направо бих избухнал. Собствената ми майка да ми намеква дали съм бил гей... Щом дори тая, дето ме е родила, е склонна да го допусне... какво остава за момичетата в училище? ! Най-малкото е удар за самочувствието - най-важното качество, което един млад мъж трябва да развие в живота си.

И аз, като всяко момче, съм имал проблеми в училище. Веднъж влязох в конфликт с едни, защото отказах да напусна игра за да търча да им нося една топка. Сигурно щях да отнеса пердах, ако не беше един приятел да влети помежду ни, направо готов за бой. В крайна сметка всички се явихме при директора, но това е друга история. Идеята с тоя пример е друга - да имаш приятел, който е готов да се бие заедно с теб, за да те защити, е нещо ПОВЕЧЕ от просто приятел. Обаче нито той, нито аз сме обърнали резбата изведнъж заради тази подкрепя - по-малко от гаджета. Схващаш ли? Синът ти не разполага с нужните думи да опише връзката с Дани, защото такава дума не съществува в модерния български език. Всъщност има, но отдавна е загубила първоначалното си значение, покрай сектанти и екстремисти - братство.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: e0f5c875ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Госпожо, писах на Дани неговата история там много обсебвате момчето сигурно не знам но какво да ви кажа вие сте майка и сте добра жена но защо обсебвате мишел така

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: c2751188e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Защо смяташ, че е правилно да се нарича "метАл", номер 20?
Лелката е много права, за това как е описала тийновете. Писнало ми е от всякакви пикли в даскалото, които и те не знаят какво правят, ама разбираш ли чули от някъде, че в това имало наистина дълбок смисъл и те започват естествено. Тъпо е, че лелката слага всички под един знаменател, обаче научи се да приемаш критики, защото ако продължаваш в същия дух няма да е тя тази, която ще си "изяде" шамарите, ами ще си точно ти.
Поздрави, че все пак си се опитала да помогнеш и че си разумно момиче. Пожелавам ти наистина да учиш в Америка, но нали знаеш, дори за една секунда всичко може да се преобърне ;)
(Коментарът е написан с цел да подразни още повече номер 20, 26)
Съжалявам за грешки, писах бързо!

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 13b42847f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Номер 26, това, че знаеш три езика и успеха ти е отличен, съвсем не значи, че не си глупава. Значи, че си ученолюбива и учиш, което е много различно от това да си умен. Учена си и ученолюбива, но си много далеч от умна. И типично тиййн и комплексарски "ще изядеш шамари от много хора"... Нали си много умна, за какво са ти шамари за да докажеш, че си умна ли? Самият факт, че искаш да го доказваш говори, че си далеч от УМНА. И това, че слушаш даден вид музика не те прави нито по-умна, нито по-специална от другите.
lo

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 7a903c4ddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Номер 2, извинявай но само защото някои хора носят очила и са отличници не значи, че не са общителни! Стига вече с тези стереотипи!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 697f4a66c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Госпожо, спрете да обсебвате сина си. Казва Ви го жена, но която цял живот и се е казвало какво да прави и и се е забранявало всичко. С много нерви и усилия се откъснах от майка ми на 20 години. Даже и закъснях! Тази жена напълно контролираше живота ми и не ми даваше право на собствено мнение. А има ли нужда да споменавам резултата? Освен, че не мога да водя никакъв разговор с нея (не, не я мразя, защото все пак тя ми е дала живот), почти всяка нощ сънувам кошмари, свързани с нея. Психиката ми е разбита на пълно. Моля Ви, не осакатявайте психически детето си, помислете докато е време. Аз също съм майка, ако това има значение за Вас.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 5a5205d35b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   36, не се хаби - историята е измислена/преписана от книжка ММ.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: c77788a720
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   АМИН

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 086af51688
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Коментар от другата история:
Какъв Мишел? Какъв Дани? Кви 5 лева? .... Понеже аз съм голяма фенка на ММ книгите, чета много и в една книга я имаше същата история, абсолютно същия сюжет, само дето имената на главните герои бяха Мишел и Джейкъб.... Четох я преди година г/д.... До автора: Моля те, ако ще пишеш измислени истории, гледай поне да са си твой, щом така и така си решил да не ги качваш в измислени. Иначе мерси, че ме разсмя...

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 9c974956d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Мда, историята е измислена и се чудя как продължавате да коментирате. Макар че сигурно е от полза за някой темата.

Soul

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 277f18e953
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Какво е "ММ книжки"?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8d80234e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   Честито!!! Подгответе се за модерна сватба. Синът ви Г-жо вече е заживял с приятелят си. След това ще излезнат в чужбина и ще сключат гей брак, и най вероятно ще останете без внуци. Преди да изпратите синът си при това момче трябваше да го проверите добре. А не сега оле-ле какво стана. Каквото е станало няма връщане назад. Приятен ден ви желая!!!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8eb443aeeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Влияе се от неговото мнение, няма собствено. Трябвало е да му покажете кои е шефа, още докато е бил малък. Ако нещо не ви харесва му спрете джобните. Все пак е тинейджър и още търси себе си...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d66044a0d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Номер 10 как Мишел е педерастко име. Ти луд ли си? Една моя позната се казва Мишел. Даже името е едно от най- известните - припомни си филма Пълна къща там близначките Олсън играят такава героиня Мишел Таннер. и се замисли

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 93c6f8cc4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Към номер 10 : Мишел не е педерастко име а е име на момиче. Не знам защо сина на авторката се казва така. Имам колежка със това име. Мишел е и актьорско име на 2 момичета близначки, които участваха в комедия Пълна Къща (Сестрите Олсън)

Преди да пишеш глупости прочети историята, касае се за разтревожена майка

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 7 дни
hash: cf40bdc1ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Права си авторке. Дани му влияе зле. Може й да са гаджета. Нищо не се знае.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker