Мъжът ми е разочарован, че ще имаме момиченце! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мъжът ми е разочарован, че ще имаме момиченце!
преди: 10 години, 26 дни, прочетена 6391 пъти
Здравейте!
Искам да споделя проблема си и да чуя различни мнения, особено на татковците.
От 2 години се опитвахме да имаме детенце и все не се получаваше. След много изследвания и лечения най- накрая чудото стана. В момента съм в 5-ти месец. Преди няколко дни бяхме на доктор и ни каза, че пола на очакваното бебе е момиченце. По принцип и двамата се бяхме настроили за момче. И на мен вътрешното ми чувство беше, че бебето ще е момче, обаче доктора ни изненада с новината.
Аз бързо промених нагласата си, но веднага забелязх промяна в мъжа ми. Първите му приказки бяха "разбрах, че ще сме от е*аната страна". Въобще не се зарадва, че бебето е добре и се развива нормално. Почна да се заяжда за какво ли не и да се кара с мене за дреболии. Попитах го дали това е причината за промяната в настроението му и той отрича. Но аз виждам и ми става много болно и се питам дали ще обича детето ни както би трябвало.
Надявам се да свикне с мисълта или както се пошегува баща ми: " ще имате поправителен". Винаги може да опитаме пак. Толкова време се мъчихме и особено аз преминах през какви ли не процедури за да забременея и сега се чувствам много несигурна в него. Преди ми звънеше по 5 пъти на ден да пита как съм и бебето мърда ли, а сега рядко се обажда и все намира причина да се заяде с мен.
Много се разстойвам и усещам, че почвам да му набирам и аз, понеже с нищо не съм заслужила такова отношение. В крайна сметка аз не съм виновна за пола на детето.
Незнам какво да правя, как да се държа с него. Вие какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 24 дни
hash: 62573b8700
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти го познаваш най-добре. Коментар от сорта "разбрах, че ще сме от **** страна" е доста страннен. Предполагам ти си най-наясно с интелектуалния капацитет на мъжа до теб.
Възможно е и просто ти да си малко по-чувствителна от хормоните. Той също да свиква с мисълта, че ще става баща, да е уплашен, несигурен. Със сърдене нищо не става. Би трябвало да намериш удобен момент и да поискаш да поговориш спокойно с него. Не го обвинявай, не се карай, предразположи го да ти разкаже сам на какво се дължи тази промяна в поведението.

 
  ...
преди: 10 години, 24 дни
hash: 44481bb62f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм горд баща на момиче на 3 г. Молих се на Бог за момиче и той ми чу молитвите. Не че ако беше момче, щях да се разсърдя. За мен е важно детето да е живо и здраво и изобщо да имам такова.

Мъжът ти да не е индиец случайно? Там абортират в момента, в който разберат, че е момиче. Мъжът ти е... Изивнявай, ама едва се стърпявам да не напиша някоя нецензурна дума. Това е, меко казано, обидно, инфантилно и ориенталско мислене.

Вместо да се радва и бладогари на Бог, че го е дарил с дете при това живо и здраво, тръгнал да се притеснява, че ще "от е*аната страна". Ми направо си проси от съдбата - да не дава Господ - да му се роди недъгаво момче. Тогава много ли щеше да се радва, че той "ще е*е"?

Нека да си имате дете и да си е живо и здраво, пък полът не е от значение. Знаеш ли колко хора се молят да имат дете от какъвто и да е пол, но не могат? Или колко се молят детето им да оздравее, но не става? Полът ли е най-важното?

Пък и ти самата каква вина имаш, че да заслужаваш това поведение? Просто е доста доста обидно.

Малко трябва да му се поскараш и да му ги обясниш тези неща на всяка цена. Ако трябва цупи се и ти, не му говори. Каквото повикало, такова се обадило.

Честно казано (не искам да звуча назидателно, но това ме жегна право в сърцето), като мъж ме е срам от неговото поведение. Не знаех, че още има такива ориенталци в България, мислех, че поведението ни малко или много е станало европейско, но уви. Ако пък ви се роди син-гей, тогава сигурно ще се самоубие. Тогава хем ще е момче, хем въпреки това ще е "от е*аната страна".

 
  ...
преди: 10 години, 24 дни
hash: 7dc1f00c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   и какво като е момиче, всеки баща би се зарадвал независимо какво е детето, нали е негово няма значение пола... може като го види да се промени..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 24 дни
hash: ed4f24aed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   не е наред съпругът ти, това мога да кажа

 
  ...
преди: 10 години, 24 дни
hash: 117a0536c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не мога да повярвам, че човек (без значение мъж или жена) може да реагира по толкова безумен начин... Това направо е нелепо! Какво значение има какъв е полът на ВАШЕТО дете? ! И още повече, как може това, че ще си имате малко, сладко и прекрасно момиченце, което да възпитавате да се превърне в очарователна дама след време да е повод за каквито и да било негативни реакции?
Не ме разбирай погрешно, мила... не те обвинявам за нищо. Но мъжът ти е тотално сбъркан. Не мога да го разбера и не смятам, че е прав с държанието си. Вместо да се радва, че ще си има прекрасна дъщеричка, той...
Честна дума, аз съм страшно учудена (в отрицателен аспект). Дано да вземе да се осъзнае какъв късметлия е, че има възможността да бъде татко на момиченце и престане с абсурдното си държание!

 
  ...


...
преди: 10 години, 24 дни
hash: ab3c6607b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Знаеш ли какво- говори с него. Той ще си отрича, че не е затова!
Кажи му всичко това, което написа. Обясни му, че вие не си решавате пола на бебето и независи от вас(знам, че го знаете и двамата) и това не е причина да не обича бебето. Говорете! Все пак това е неговото дете. Кажи му, че с тия заяждания, дете не може да се отглежда.
Добре, разочаровал се е но.. предполагам ще имате и второ дете, дал Господ, успокой го, че може второто да е момче!

Успех! Нека всичко се оправи, а ти родиш едно хубаво и здраво момиченце, гледайте си го с много любов!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 24 дни
hash: fd7d5b969f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ох... аз пък мечтая да си имам момиченце. Рано ми е още за деца, но много искам да си имам момиченце.

Ще ми го дадете ли? А пък вие се опитайте да си направите друго :D

 
  ...
преди: 10 години, 24 дни
hash: d21a5adfc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Мъжът ти явно е с анадолски манталитет. Но в свят като днешния, жените и мъжете са равни като възможности и т. н. А полае само оправдание, сигурновъобще не е искал дете.

 
  ...
преди: 10 години, 24 дни
hash: e10ff86c69
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ще свикне. Дай му малко време. Като се появи бебето, ще се промени - гаранция. Щом проблема му е пола.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 24 дни
hash: ec4916deae
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз се радвам че ще имаш момиченце знаеш ли?
Момиченцата са толкова сладки и мили.
Мъжа ти явно не му пука но аз съм за момиченце
Рано ми е да бъда баща на 21 съм.
Но въпреки това винаги съм искал да имам дъщеря.

Мъжа ти просто не знае какво иска най добре е да го напуснеш мъжа ти не става за баща щом е разочарован

 
  ...

...
преди: 10 години, 24 дни
hash: ec4916deae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Пак съм аз първото бебе ще е момиче аз знам
Но такива дми от мъжа ти просто това е грубо отношение.
АЗ АКО ВИДЯ ЧЕ БЕБЕТО Е МОМИЧЕ ЩЕ СЕ РАДВАМ ЩЕ СЕ РАДВАМ И РАДВАМ Защото искам да знаеш като видя малко момиченце си мисля хубави неща

Радвай се на бебчето а мъжа ти го разкарай

 
  ...
преди: 10 години, 24 дни
hash: b739bc1675
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не се притеснявай. Трябва му повече време, за да свикне с новината, че вместо така очакваното момче, на бял свят ще се появи момиче. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не се отказвай от детето и повярвай ми, ще я обича.. нали знаеш - на мама момчето, на тати момичето. Просто той толкова много е искал и е очаквал да имате момченце и сега изведнъж това му се стоварва на главата. Успокой го, дори и причината да не е полът на детето, кажи му, че стига да сте здрави, може да се опитате и за момче. Дори да не искате повече деца, тази мисъл може да го успокои.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 24 дни
hash: 648fd5eeec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Не съм баща, но мисля, че държанието на мъжа ти е страшно неправилно, а даже нечовешко и детско. Няма значение какво е детето. Важното е да е живо и здраво. Но той греши не само с това, че е с такова отношение спрямо детето, а и с това, че те кара да се чувстваш разтроена. Аз никога не бих си позволил да говоря такива работи за собственото си дете, евентуално ако имах такова.
Може би трябва да поговориш с него и да му обясниш по-подробно как се чувстваш. Надявам се да се разберете.

 
  ...
преди: 10 години, 24 дни
hash: b96fa8f9e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Еми мъжа ти е искал Момче, просто е за разбиране,
аз пък искам Момиче и ако се роди Момче и аз ще съм така, даже малко по-лошо но щом си готова да опитате какъв е проблема,
обесни му че пак ще опитате и бъди спокойна, като се роди детето ще видиш че ще го заобича...!
затова споката, временно е и ще му мине ;-}

By Misua

 
  ...
преди: 10 години, 24 дни
hash: 89fc67bbd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Ами ако наистина това е причината за заядливостта и гнева му, съпругът ти явно е неблагодарник. Толкова хора с години опитват да имат деца и не им се получава, а той се муси за пола на бебето... В правото си си да се чувстваш засегната.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 24 дни
hash: 21ac44437b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Аз мисля, че е пълен идиот! От такъв второ дете не ти трябва.

 
  ...
преди: 10 години, 24 дни
hash: ed06634bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

19.   Е-е-е-е... и аз бях разочарован... НА ДВА ПЪТИ!!!
Ама сега - едната слага салатката, другата сипва ракийката... моми красавици и умници за чудо и приказ! На тати ангелчетата!!!

 
  ...
преди: 10 години, 24 дни
hash: 67c13c80a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   На бай ти Ганьо логиката е все другите да са наебани, ама нали трябва и жените да се вземат от някъде. И те имат майки и бащи и трябва някой да ги отгледа. Природата се е погрижила да има приблизтелно равновесие между половете, а кой е наебаният е въпрос на тълкуване. Като знам жените какви номера могат да въртят и каква власт е това, изводът е кой както я нареди.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 23 дни
hash: 04639b2a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Пфу. Аз лично, докато не разбрах пола на детето си, не отидох на работа. А, когато разбрах, че ще е момиче - 2 бутилки уиски от магазина и тогава в службата. Да е живо и здраво. Будала е този човек за мен.

 
  ...
преди: 10 години, 23 дни
hash: d21a5adfc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Кaто мъж мога да кажа, че дъщеря ми е най-голямата ми радост. С жена ми се опитвахме няколко години да имаме детенце, а в момента който разбрах... нямаше по - щастлив човек от мен. Но предполагам че при всеки е различно... Има хора които се привързват към детето, когато го хванат в ръцете си, когато го видят и т. н.

 
  ...

...
преди: 10 години, 23 дни
hash: 0d7800dab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   е*аната страна може и да сте ако е момче сега има много п-ли. Важното е да се роди и живее живо и здрави и не забравяй момичетата са любимки на бащите сега се сърди после няма да може да се отдели от нея

 
  ... горе^
преди: 10 години, 23 дни
hash: 0487f9289f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Съпругът ти е глупак. Не знам какво повече да ти кажа.

 
  ...
преди: 10 години, 23 дни
hash: d703bdf041
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Баща ми никога не е искал момиче. И още когато се родих, той ме намрази. Сега съм на 25, а той ме обижда и псува. Радвам се, че уча живея далеч от него.

 
  ...
преди: 10 години, 23 дни
hash: 1c48073241
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   мисля, че мъжът ти може и да не е разочарован, че ще имате момиченце толкова, а нещо го мъчи.. и то може да е свързано с друго нещо. Ти сигурна ли си, че преди теб не е имало жена, която да е обичал повече? Ти разделила ли си го с някоя негова бивша любов? Хората тъгуват, ако не са щастливи.. Едва ли някакъв пол ще оказва влияние ако е щастлив с теб!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 22 дни
hash: 7adb61b4b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   Когато на един мъж му се роди син, той става баща, когато му се роди дъщеря, той става татенце.
SIR

 
  ...

...
преди: 10 години, 22 дни
hash: 13e5e1f4a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Да е живо и здраво пък пола няма значение , пожелавам ви дъщеричката ви да ви да стане човек и да постигне много успехи , че да се гордеете че сте изгледали и възпитали един смислен и достоен човек .

 
  ...
преди: 10 години, 22 дни
hash: ec4916deae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   До коментарите на мъже с дъщери
И аз ще си имам момиче даже гледах снимки на малки момичета за да разбера каква дъщеря искам да имам и дано бог чуе моята молитва
един баща се гордее с детето си даже да е момиче

 
  ... горе^
преди: 10 години, 21 дни
hash: 1106d0c90e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Боже,боже какви хора имало...
Мъжът ми като научи в 5-тия месец на бременността ми,че е момиче-беше луд от радост!Ела да ги видиш сега-неразделни са,като каже малката тати,разтапя се,даже много я глези.А тя му е одрала кожата.
Твоят мъж е идиот-най-малкото е,че полът е божа работа и съдба.Да ви е живо и здраво...ама с такъв баща..
Може по-късно да се очовечи,наистина на мъжете по-късно узряват за бащи... моят първата година се находи по приятели и купони,а после,когато малкото почна да ходи,говори и да става човече,взе повече да се задържа в къщи.Сега съвсем,6 години по-късно,след работа направо си се прибира и не му се и излиза много много.Със семейството си е най-хубаво :)

 
  ...
преди: 10 години, 21 дни
hash: f31498c979
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

31.   Мъж, който не се радва, че и жената му и детето са добре изобщо не заслужава да има деца! Съжалявам, обаче ако и за един миг усетя, че баща ми съжалява, че сме две със сестра ми и нямаме брат, мисля, че ще го намразя. Освен това твоя мъж да си прочете учебника по биология не помня за кой клас и да види, че полът на бебето зависи от мъжа, не от жената. Ако и след раждането на детето продължава да го пренебрегва заради пола му, лично аз бих го напуснала. Какво значи това да обичаш детето си по-малко защото е момиче? За мен това си е комплексар от всякъде!

 
  ...
преди: 10 години, 21 дни
hash: 311f86d79a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Кажи му така: момчетата правят момчета, а мъжете - момичета!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 20 дни
hash: d0bd0e53e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Не съм татко. Дори не съм пълнолетен, но това изречение: "разбрах, че ще сме от е*аната страна" ми скри шапката.
Явно мъжа ти наистина е искал момче. Ама все пак трябва да е благодарен и на това. Има хора, които никога не успяват да имат дете.
Нима да има момиченце не е прекрасно ?
Отдавна е изминал векът, в който е имало полова дискриминация.
Моя съвет поговори с него и му кажи това, което ти написах. Е, разбира се пооправи го малко, още не съм вкусил от живота разбираемо е да пиша разпокъсано.
Много усмивки и живо, и здраво да е момиченцето.

 
  ...
преди: 10 години, 20 дни
hash: 8069cab77b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

34.   Знаеш ли какво да кажеш да мъжа си- че БИОЛОГИЧЕСКИ от НЕГО зависи полът на бебето!!! Ако не е чувал за У хромозомата- да прочете и да се осведоми! Само ТОЙ я има тази хромозома и само ТОЙ може да я предаде на детето, за да е то момче. Така, че му заяви, че САМ се е пре. бал! Щом си пада по такива изрази де... Да видим, ще се муси ли тогава и на кого!!! (Естесвено това е абсурдно и никой човек не може СЪЗНАТЕЛНО да определи пола на бебето си, но твоят мъж заслужава с неговите камъни по неговата глава! )

 
  ...
преди: 10 години, 20 дни
hash: 181859bd4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

35.   Като прочета нещо от сорта на "анадолски манталитет" и се убеждавам все повече и повече, че няма нищо по страшно от тесногръдието на ксенофобията. По темата: Ако има конкретни опасения, за които се досещам, да, има защо да е разочарован, но като цяло момиченцето си е детенце и ще е сладко докато е малко. Никой баща не си пада по аборти и забременявания на 15 годишшни, по купончета, по всекидневното мрънкане за дрешки и гримчета.. абе да... човека се плаши като вижда какво се случва в съвремието. Пак се връщан на горните изречения - Като изключим агресивният фанатизъм, изгллежда семейните норми и принципи в Исляма не са толкова лоши. Поне имаш гаранция, че момичето ти(По принцип, не конкретно за случая на авторката) ще има един съпруг и няма да има слухове.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 19 дни
hash: f31498c979
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

36.   Леле, аз аз си мислех, че живеем в Европа в 21 век! Явно не. Някои хора, продължават да си живеят в Средновековието или в Азия. Само това мога да кажа по повод реакцията на мъжа ти.

 
  ...
преди: 10 години, 19 дни
hash: 20454997fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   По-горе са ти казали от кого зависи пола на детето. Набий го в тиквата на мъжа си. Той би трябвало да го знае, ама не му стига сивото вещество. Да, но ти си си го избрала с толкова мозък. Не мисля, че ще се промени - просто реакцията му е изключително тъпа, а от такъв човек промяна няма как да очакваш. Не прави грешката с второ дете. Ако се окаже момче, за момичето съвсем ще настъпи ад. То и без това родителите винаги делят децата си даже и да са от еднакъв пол, камо ли пък в такива случаи.

 
  ...

...
преди: 10 години, 19 дни
hash: 1b2794840f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Здравей,
Мъжът ти се държи супер неуважително, не те ли притеснява как ще се държи с детето, когато се роди и как това ще се отрази на самото дете? Всеки има право да чувства каквото иска, но няма право да го показва по такъв груб начин, понякога стискаш зъби за по-голямото добро и продължаваш! Съпругът ти се държи така защото му позволяваш, откъде накъде няма да правиш проблем от това? Какво, той като отрича да не би да му дава правото пак да се държи така? Ами ако никога не го преживее това, това вероятно ще рефлектира върху държанието му към детето? Така ли искаш да отрасне дъщеря ти, с баща който показва, че не я иска?
Затова трябва да строиш този твой мъж в две редици колкото се може по-скоро, отрича или не, не се давай! Ти си знаеш мъжа най-добре, знаеш какво му влияе. Ако не разбира от блага и добра дума, ако трябва с крясъци ще се оправи, ако не така, тогава с цупения и мълчания пък... ти си го знаеш... но е много важно да го строиш и да му кажеш "Виж, след толкова време най-после късметът ни огря и Господ ни дари с дете, като толкова не ти харесва това поне бъди достатъчно свестен мъж от уважение към мен и към това дете да се държиш добре" или откъде да знам, каквото искаш му говори, но той трябва да разбере че това държание е грешо, вредно, нездравословно и ако сега не се направи нещо, може да има кофти последици за семейството ви занапред. Ти си знаеш как да се справиш, ти си знаеш мъжа, но трябва да вземеш нещата в свой ръце. Не може така леко да му минават номерата....
Хайде, успех мила, и не забравяй, мисли за дъщеричката си, тя трябва да има пълноценен баща, който й дава всичко необходимо! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 17 дни
hash: d9c5258f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

39.   Номер 35, това какъв човек ще стане момичето зависи възпитанието и от средата. Не всички момичета забременяват и правят аборти постоянно, не всички мрънкат и се тръшкат. Недей да поставяш всички момичета под общ знаменател само защото ти си виждал само такива. Това показва колко си глупав и нецивилизован.

 
  ...
преди: 10 години, 16 дни
hash: 070f037bd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

40.   Добре 39. Нищо, че съм нон-стоп, а и работя в центъра на града, който се нарича и столица. Аман от профанизми..

 
  ...
преди: 10 години, 15 дни
hash: ec4916deae
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

41.   и аз преди не исках майка ми да има дъщеря радвах се на момчета
но сега обаче нещата са съвсем другии сега серадвам че имам и сестра но не й обръщам внимание толкова много брат ми е важен

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 дни
hash: d7b36242cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   "Първите му приказки бяха "разбрах, че ще сме от е*аната страна". Въобще не се зарадва, че бебето е добре и се развива нормално. "

В тоя сайт съм чел доста простотии, но това е една от водещите. Що за идиот може да каже такова нещо за детето си. Много е прост, честно. Той по тоя начин изказва неуважение към всички жени, включително теб, майка му, сестра му и т. н. И по лошото е, че той е убеден в думите си и неговите разбирания са това. Аз никога не съм гледал на жените като хората от ебаната страна. Дори и през ум не ми е минавало. Човек независимо мъж или жена има нужда от секс. Просто едните са се родили с "пръчка" и имат нужда да я пъхнат някъде, а другите с "дупка" и имат нужда да им я напълни някой. Това не прави едните по-висши хора от другите или нещо от сорта.
Как може да каже такова нещо за дъщеря си ебати. Да не би тя като порасне, той да спи с мъже вместо нея и него да дупят. Съжалявам те, че си си избрала такъв мъж.
Аз съм мъж на 29г. (ако му е интересно на някой)

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c694e12431
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   ЯВторке, как е положението? Обикна ли прекрасната госпожица, или не. Ако е второто, надявам се, че не сте заедно

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b8c73e25f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

44.   Да позная ли че мъжът на авторката е зодия козирог?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 13ae025337
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   "Първите му приказки бяха "разбрах, че ще сме от е*аната страна". " - а чие семе е посял? Нивата ли е виновна, какво пониква в нея, или семето посято от сеяча? Как е възможно да има такива хора(наричам ги така заради модераторите), иначе са абсолютни изр.. ди. Какво като е момиче, жената не е ли човек. Излиза, че човека е най простото животно. Всички други се радват когато се роди женско, защото е продължение на нов живот, само човека мисли наобратно. Донякъде, самите женски рожби, когато навлязат в пубертета и след това, направо побъркват родителите си, със своето лекомислие. Може от това да се плаши бащата. В днешно време, с момчета е по спокоен живота. За това го разбирам, но да говори простотии, не го оправдавам.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: dfe67ef05d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Просто, защото е момиче! Това е, истината! Мен също са ме чакали момче, ама не, аз инат, съм се пръкнала момиче. Не, че, не ме обичат. Напротив! Обичат ме, но и аз пък съм страшно самостоятелна и борбена. Той и татко веднъж ми каза, в началото докато свикне с мисълта, че не е момче направо не се е живеело с него. А мама му казвала, че, като съм момиче какво? Не е болка за умиране! Щом господ е решил да е момиче. Значи така е трябвало да стане! Тези от другата порода са най-готини те. Така, че лека бременност и леко раждане.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 3559ba4ab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

47.   Аз се чудя какво ли стана с Чичката ;)
От бая дни вече не е спамил...
А тази тема смятам, че е доста апетитна за него.
Тука щеше да ни обясни колко е прав мъжа на тази авторка и колко голям мъж е...

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 85a663a8be
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

48.   47, няма нужда да се чудиш какво е станало с мен. Добре съм си, а и имам доста работа, защото тук съм за разтуха, но имам две студентки в София, които искат всеки месец по 1300 лв за всяка. Та първо трябва да осигуря средствата за семейството си, и после ако остане време коментирам теми като тази. Знам те коя си, и знам защо съживяваш тема от преди две години и половина. Знам че умираш от яд, че Тръмп спечели, а Хилари пак я отсвириха. Е, и на феминизмът му дойде ред да бъде ликвидиран. Сега всички ще усетят промяната и светът започна да се пренастройва на патриархална вълна. Хомосексуалисти, лесбийки, феминистки, или накратко извратени-либералисти ще останат в историята. Това малко откронение е за по-голяма точкост и разбиране на коментара, който очакваш, и по-добре дай дефиниция за спам. Защото и аз мога да кажа, че доста от коментиращите жени и жени-представящи се за мъже също спамят, като съветват авторката за грубо отношение към мъжа си и неуважение към мъжкия авторитет.
Авторке: Знам че ще ме разбереш, макар и да не искаш да разбереш това което ще ти кажа. Ако мъжът ти е искал момче, настроил се е за момче, и изведнъж доктора казва: - Ще имате момиченце!!! Това е все едно ако много очакваш да ти донесат породист кон, те ти носят магаре и ти казват, радвай се, че можеше и нищо да не получиш! За това и мъжът ти е казал че, "ще сме от еб*ната страна". И е прав за себе си. Ти си жена, и няма как да разбереш мъжкото желание за син-наследник, който ще е продължението на рода. Тези мъже които казват тук, че са предпочитали момиче преди раждането пред момче са лицемери, или са жени представящи се за мъже. Нали знаеш баснята за "лисицата и гроздето"? Аз също съм баща на две момичета, които много обичам и се грижа за трите си жени нищо да не им липсва. Но, тук си признавам, че ми е много болно, за дето нямам син за наследник. Обучавал съм момчета във военно-спортни дисциплини някога по линия на ОСО, и нещо все ме гризеше от вътре, че и аз си нямам син като другите. Щях да го направя "пружина"! Физически силен, интелигентен, способен да се справи с всичко и да успее в живота. Щях да му предам знанията си и всичко което имам. Ти не можеш да ме разбереш и е нормално. Все пак си жена. Не се сърдя на никого, а само на себе си, че такъв ми е бил късметът. Утешавам се с това, че и други мъже са като мен, а има и по-лошо, ако нямаш въобще деца! Имам комшия, на който преди време му се роди син. Беше на "седмото небе" от щастие. Напправи банкет като за сватба, цяла седмица ходеше пиян и черпеше де кого срещне. Канеше приятели у тях, да им показва, какви големи тестиси имал синът му. Мина време и му се роди дъщеря. Направо гемиите му потънаха. Пак се напи, само че от мъка. Аз като комшия и приятел го успокоявах, защото го беше срам, какво щели да кажат роднините му. Обясних му, че аз като съм с две женски деца, не съм умрял, и не е изобщо страшно. Каквото дал Господ това е. Ние женските бащи си имаме лаф: - Ако на този свят не оставиш нещо за е*ане, на онзи свят теб ще те е*ат! Авторке, дано не си послушала някои "самодостатъчни" жени тук и да напуснеш мъжа си, или му дадеш повод той да те напусне. Губещата ще си ти. "Всяко чудо за три дни! " Ако второто е момче, мъжът ти ще е много щастлив, гарантирам ти го. Поправителният изпит по някога е успешен.
Поздрави от Чичо!

 
  ...
преди: 7 години, 7 дни
hash: 0b7ccd97e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   Същия проблем има сега и сестра ми. Мъжа ѝ е от едно пловдивско село. Семейството му се занимават със селско стопанство от няколко поколения, имат много земи и животни. Може би за това е с такъв манталитет, че трябва да има син, който да продължи един ден заниманията им. А аз се притеснявам за сестра си, защото тя се чувства доста подтисната, а и сигурно това се отразява и на бебето, сега е в осми месец.

 
  ...
преди: 7 години, 6 дни
hash: 96b0782302
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   Авторката да гледа тя какво иска-а обратното всяка жена иска момиче, няма по-хубаво от това. Не се знае като се роди може да стане татковата принцеса.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 дни
hash: 96b0782302
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   Вместо да се радва, че опитът за дете е сполучлив...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker