Майка ми прекалява! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми прекалява!
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 2180 пъти
Здравейте, пише ви 20год момиче, та проблема ми е в началото на годината спрях фитнеса поради финансови причини, бях си във форма и всичко беше ок. След това напълнях подари стрес, нерви, депресии... яд ме е че не мога да си намеря свястна работа, с гаджето имахме проблеми, но се оправихме, сестрата ми правеше само проблеми и следователно все аз отнасях като по-голяма. И си се отпуснах, така и не се хванах пак в ръце, защото ми е трудно само да започна нещо режим и някакъв спорт. Но сега се реших-започвам с една приятелка да ходим по разни пътеки, към гората и разходки, махам сладкото и хляба и ще се вкарам във форма, защото не е добре работата 20кг нагоре. И майка ми просто прекалява!!! Ама кво да ви кажа то не бяха коментари като :намали яденето, имаш нужда от раздвижване, имаш нужда от разходка, с това нощно ядене няма да отслабнеш! И все такива, а аз само и повтарям да ме остави на мира аз сама ще се оправя и ще отслабна, понеже тя е свалила 10кг, и вече голяма работа, но тя като беше по-пълна аз такива коментари не съм и правила! Моля ви кажете какво да правя, че не се издържа, а и сега живея при нея, сестрата работи и е на квартира в друг град... Казах и, че не ми е приятно така, само ме стресира повече, а тя отговори, че ми е майка и ще ми каже нещата такива каквито са, няма д ами се смее като другите, абе много ме разочарова! Изобщо не се спира и само ме ядосва! Казах и да ме подкрепя, ане да ме притиска така, да ме нервира и да ме стресира! Но не ме разбира!! Дори гаджето само ме пита добре ли ти е така... аз му казах не, разбира се, ще започна да спортувам и да се храня здравословно и той каза ок, смисъл не ми е говорил такива обидни и гадни неща.... Ама тя ме обижда така! Моля ви се кажете какво да правя, че така нищо не става само се нервирам! Измислила съм как ще стане това с отслабването, смао не знам как да се оправя с майка си!!! Побърква ме!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 14863d3427
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Намери си НЯКАКВА работа и стига се засидява у дома, млад човек си. Майка ти ще спре да те тормози, ако не се мотаеш вкъщи и вършиш смислени неща. Работа по морето и в чужбина освен това много, защо стоиш? Килограмите ще се махнат като се изнесеш от вкъщи и започнеш да живееш свои живот. Препоръчвам ти всички видове нисковъглехидратни диети и най-важното е да не поглъщаш повече калории от изразходеното, а ако искаш да отслабваш да не са повече от 1000 калории дневно предимно от белтъчини и мазнини. Успех

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 797b7b9dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момче! Кажи и всичко.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: eda5fa42a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   20 годишна, а още при мама!? Нали си имаш приятел, който те възприема такава, каквато си, отиваш при него, и въпроса е решен, какво си се разхленчила. Като искаш при мама, ще търпиш. Като искаш да не търпиш, напускаш мама!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 5305977d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: ии работата е там, че и той живее с родителите си, надали ще се съгласи да живеем заедно някъде на квартира например, но ще го питам... :(

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 95253c0eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Като за начало се приеми такава каквато си и възможността никога да не станеш каквато си била някога. Ако ти се обичаш и другите, ще те харесват и приемат. Знам колко е лесно да се каже и да се направи, но това е пътят. Повечето проблеми са в главата.
Не можеш да отслабнеш, докато си под стрес, а думите на майка ти буквално могат да те вкарат в лудница. Тя със сигурност ти мисли доброто, най-малкото, защото многото кила пречат на организма. Отделно, че обществото ни е малко жестоко и всички знаем как се гледа на тези, които са малко над нормата, за тези със свръх тегло не ми се мисли. Трябва или да говориш с майка си да спре с подмятанията, защото ТЯ ти е МАЙКА и е длъжна да те подкрепя, а не комплексира и съсипва нервите ти, или буквално да спреш да я слушаш и да намалиш комуникацията с нея ( и в двата варианта има опасност да си съсипете отношенията). Всичко това ти го пиша от опит, загубиш ли доверие в родител е почти невъзможно да се оправят нещата. Ти поне имаш късмет, че отскоро е така.
Намери си работа (няма значение каква), хоби, гледай да общуваш повече с хора извън дома си. Прави упражнения! Всеки ден по 30 -60 мин. и ще видиш, че след месец най-малкото ще си се стегнала.
Не знам колко ядеш, но може да се наложи да намалиш храната, ако не си го направила досега. Сега поне сезона позволява да се ядат повече салати и плодове, така че край с тежките запръжки и калорийните бомби. Възползвай се от това, ако не можеш да тичаш, гледай да вървиш всеки ден или поне през ден поне по 1 час ( това отделно от упражненията).
Като човек, който сваля все още килограми, те съветвам да си направиш дневник. В него ще си записваш всичко което си яла. Когато го видиш на куп е малко страшничко. Освен това, ако имаш финансова възможност, пий повече фрешове и избягвай натуралните сокове. От последните се дебелее яко. Не е казано, че не трябва да ядеш сладко и други радости за душата. Избираш си един ден от седмицата и в него ще ядеш по-калорични неща. Това, обаче не означава, да се тъпчеш като за последно. Слагай си по-малки порции.
Препоръчвам ти да отидеш на ендокринолог, да ти направят изследвания, защото може да се окаже, че имаш заболяване.
Мисля, че съм ти написала основните неща. Успех! :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 342156e3c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мале, авторке, това сякаш аз съм го писала!!! По същият начин, качих 20 кг, брояха ми се хапките едва ли не, постоянно бяха злобни коментари, което те кара още повече да се затваряш в себе си! Аз направих така - започнах фитнес, свалих 15 кг, поне сега ги няма коментарите за килограмите. Започнах работа, едното, че си изкарвам супер доходи за мен и второто, че работя 6 дни в седмицата и изобщо нямам допир с нашите. Вече се чувствам по-добре, пробвай!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker