Адски шантавото ми семейство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Адски шантавото ми семейство
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 3466 пъти
Така..моето не е чак толкова трагичен проблем, като зарязана, изнасилена или др., но все пак реших да попитам какво да правя... Значи нека започнем с описание на семейството ми.. Баща ми почина (много го обичах и ми беше страшно трудно). Майка ми се омъжи повторно, тъй като решихме, че не искаме да е сама до живот. И тя замина заедно със съпруга й в Америка/Ню Йорк, за да работи. Прецени, че е по-добре първо да завърша тук, а после да ме издърпа в Америка. И така аз живея вече година с брат ми (аз съм на 14, а той на 18).

Проблемът ми е, че буквално ми иде да го пребия!! Ужасен е!! Всяка вечер виси в едно наркоманско кафе, което е негово. Когато се прибере в повечето случай е с "поредната". Една стена разстояние, а тия мацки крещят като откачени..:Д Не ми пречи това, тъй като съм свикнала, а и щом може нека да го прави негова си работа. Но напие ли се трябва аз да го прибирам.

Приятелите му са У Ж А С Н И. Наркомани само с извънзаконни неща се занимават. Когато мама си идва, разбира се, аз съм принудена да чистя стаята му (където намирам неща, неоткрити от историята), както и целия апартамент. И когато тя си дойде заедно с пастрока ми (много свестен мъж) всичко изглежда идеално - не им казвам нищо, брат ми също. Отидат ли си всичко пак започва - цигари, курви, алкохол и какво ли още не. В нас прилича на публичен дом. Писна ми вече !!!

Като изключим ненормалния му живот, той наистина се грижи за мен - дава ми пари, кара ме до училище, до места, на които се срещам с приятели, след това ме прибира. Найстина се държи прекалено надзирателски - види ли ме с момче се започват цитати от вида на "Прибирай се веднага" ; "Бързо в колата" ; "Веднага у нас" и др.... И изляза ли от нас с малко по-голямо деколте веднага ме връща да се преобличам. Просто ми е адски тъпо. Излагал ме е много пъти пред приятели. Веднъж и пред момчето, което харесвах. Дали го прави, за да не стана като него? Или може би му харесва да ме тормози...? Какво да направя, писна ми вече от тия незаконни глупости. Ще вземат да го пребият някаде...! И в скоро време очаквам някоя да доведе извънбрачно дете.. Или пък спин? Всичко е възможно от тоя начин на живот :Х Моля ви дайте съвети ?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: 48db5e5381
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче, това което се разиграва пред теб е типичен случай на отрицателен пример, т.е. да видиш каква НЕ трябва да си, и да разбереш ЗАЩО не трябва да си такава, като без при това да ти се налага да извървиш пътя на брат си. Радвай се, че не си на негово място, че скоро ще пораснеш и че никога, никога, ама никога няма да повториш неговите грешки!

 
  ...
преди: 14 години, 26 дни
hash: 4f165dbc81
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спдели с родителите си. И за твое и за негово добро ще е.
FerNando

 
  ...
преди: 14 години, 12 дни
hash: aee629b5bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Само родителите ти могат да ти помогнат. Независимо колко бащински се държи спрямо теб брат ти, да кажеш на майка ти е най-доброто което можеш да направиш за него. Вероятно той се възползва от факта, че тях ги няма и не осъзнава колко много си вреди. Ти, като по-малка, не можеш лично да му кажеш нищо (поне аз не бих позволила на брат ми, още повече ако съм наркоманка..), но майка ти или специалисти-психолози могат.. Тъй като само ти от семейството ти знаеш, не трябва да си мълчиш. Притесняваш се от най-лошото, но ако то един ден се случи (дано никога) ще се чувстваш виновна че си могла, а не си го предотвратила..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker