Не понасям тъста си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не понасям тъста си
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2726 пъти
Очевадно той не ме харесва, аз него също, но въпреки това само и само защото все пак е баща на жената която обичам проявявах някакво уважение и горе долу се разбирахме, но това беше до един ден в който ми дойде пиян вкъщи и почна да ми бръщолеви някакви измишльотини и да ме обвинява за някакви неща, в които нямаше и грам истина. Даже и на бой налетя, но се въздържах и не го натупах. Както и да е. От тази случка аз не комуникирам по никакъв начин с този човек, а честно казано нямам и намерение. Не съм получил и извинение за описаната ситуация, но и да получа не мисля че това ще промени нещо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2e12699e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "аз не комуникирам по никакъв начин с този човек, а честно казано нямам и намерение." Най-добре на това ниво си останат нещата. Гледай да си си добре с жена си и не се карайте по теми свързани с него.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5fb782c4e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Колкото и да е добре със жена си, тя ще се дели между двамата, и това ще го дразни, което ще промени и отношенията в семейството му. Трудно жена му ще вземе правилно отношение, все пак единият й е баща, няма как да се разграничи от него, но така ще си влоши отношенията с мъжа си!? Остава между чука и наковалнята, много ще й е трудно, но ще трябва да си избере единия, иначе ще се разпадне семейството й.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: daadad00e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   На такъв човек не се прощава и жалко, че не си го натупал. Сега той вече си мисли, че те е страх от него и ще продължи да те дразни. Моя тъст имаше лошия навик като пийне и налита да бие жена си. Аз го бях предупредил да не прави скандали в присъствието на детето ми за да не го травмира, но човека явно си мислеше, че аз си говоря като луд с оная си работа. Моята къща беше на около 300м от тяхната и детето много често им гостуваше, а беше на 4год. Една вечер на бегом в нас влетя балдъзата и плаче. Онзи се прибрал пиян и започнал да бие жена си, а моето дете беше там. Не можеш да си представиш с каква скорост съм дотичал до тях и още от улицата чух детето си да пищи истерично. Влязох в къщата заедно с вратата и нямаш напредстава какво се случи с него. От тогава когато се прибереше пиян и повиши тон балдъзата се изнася на бегом да ме вика, а той на бегом се изнасяше по посока на сестра си. Така постепенно го научих като се прибере пийнал да си ляга веднага, но едва след като установи, че и при сестра си не можеше да ми се скрие. Та мисълта ми е, че по някой път и боя помага.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ee8cf2dd7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ей номер 3 напълни ми душата!!! Да имах мъж като теб. Жив и здрав да си и моят баща има нужда от такова превъзпитание но моичкият съпруг се крие зад мен в такива ситуации.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 26692a3da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз да кажа браво на 3.
Ето това е мъж!

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 64629c9de9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами надявам се не живеете заедно, така че просто спри да се занимаваш с този човек и направо забрави за съществуването му! Не си длъжен да общуваш с него. Виж, ако жена ти иска да иде на гости на техните, пусни я, защото е гадно да я спираш. Обаче никой не те кара да я придружаваш, нали? И аз не харесвам всичките роднини на мъжа ми и за това просто не контактувам с тях. А той ако иска да си говори с тях и да им ходи на гости, нищо против, ама без мен.
А това, че е дошъл пиян у вас и е говорил простотии говори зле за него и е още една причина да скъсаш всякакви връзки с него. Просто се направи, че не съществува и не се ядосвай заради него.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8ffbd1045d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм автора на темата. Искам да отговоря на коментар номер 3. Виж сега: най-лесното, което можех да направя бе да го натупам, но ми се струва малко гадно пред жена си да набия баща й, ако не ми пукаше за нея щях да го направя. А относно това че си мисли че ме е страх от него няма как да бъде така, защото съм поне 1 глава отгоре му, 20 килограма по-голям и със сериозни бойни умения, понеже с това се занимавам и той много добре го знае, така че няма вариант да е такъв оптимист и да му минат такива смели мисли през главата:) Той си отнесе сериозни предупреждения и от случката не е имало даже думичка, мълчи като рибок. А относно коментар номер 6: да, това което си написал е нещото което съм предприел, мисля също като теб :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c84cc423f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Абе, и аз ще поздравя номер 3! Имах един мъж преди време живяхме заедно 2-3 години, а баща ми си налиташе на бой когато не му отърва мнението на отсрещния/не пиеше много обаче/. Но и малкото, дето си пийнеше му се отразяваше и веднъж ми налетя с шамари, а оня моичкият стои отзад и хленчи-"ами какво, да го бия ли".. Не, достатъчно е да го спреш с твърда ръка-ако не стига-и малко бой. Наистина помага в някои случаи. Ето това е мъж наистина!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 081e5843be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Вуйчо ми беше същия напие ли се налита да бие вуйна. Вярвах че е спрял пиенето, понеже чух един ден той и дядо ми да се карат щях и полицията да викна обаче вуйчо да налети и на мен да ме бие ще го изкарам с шутове навън.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 73a2a2ce04
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към номер 3 Все едно описваш вуйчо ми Той като си пийне става неконтролируем Бие вуйна даже веднъж ми наговори такива ужасни глупости и ми забрани да говоря с братовчедките ми а те двете толкова много ги обичам идеше ми да му заритам шутовете и да защитя вуйна си.


Той говореше също че съм заплашвал баба ми и дядо ми имал бил пистолет, е защо не ме беше убил като има???? Алкохола не прощава. Пазете се от такива навлеци.

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 73a2a2ce04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ми не го е натупал щото е баща на жена му нали се сещате? . Ако го беше поступал малко жена му какво ще каже?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker