Нещо с мен ли не е наред? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Нещо с мен ли не е наред?
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 1673 пъти
Ще бъда кратка и моля тези, които се чувстват като мен да ме посъветват. Не че обидите, ако има тук такива ще ме трогнат, но не затова пиша, искам съвет от хора, чувстайки се като мен. И за какво иде реч-нормална, мисля добре изглеждаща жена съм, на 34, имам добър мъж, нямаме деца, грижи се за мен и дома ни, не мога да се оплача. Доскоро работих, сега не. Живея в средно голям град и като навсякъде се работи много, а заплащането е жалко. Мъжът ми за мое щастие изкарва достатъчно, така че парите не са проблем, проблемът е в мен-всичко ми омръзва много бързо-да работя, да не работя, да спортувам, да излизам и т. н. Наистина не знам какво ми е, всичко е наред и много хора биха ми завидели за живота, който имам и може би с право биха казали" тая пък какво още иска". Хората са ми безинтересни в голямата си част, знам кой какво ще каже или направи, затова и не излизам много-много. Не знам, споделете своя опит, ако имате такъв в тази посока.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3d25066a00
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Потърси си хоби или работа на доброволчески начала в БЧК например. От бюрото по труда организират курсове, запиши се ЗАДЪЛЖИТЕЛНО там, плащат!
Деца нямаш ли да се занимаваш? Градинка?
Майка ми също не работи по същите причини, а и откакто е така с татко са много влюбени и щастливи. Преди тя беше учителка и като се върнеше изнервена от работа беше АД. Сега е спокойна и щастлива, има градинка. В началото гледаше едно бебенце и даваше частни уроци, но сега и това не й се прави. За жена е просто трудно да се намери добре платена работа и честно казано по-добре си гледай семейството, вместо да бачкаш за минимална
Исках да й направя магазинче за втора употреба за деца и бебета с най-добритр дрешки втора ръка, но тя не е предприемчива, а аз нямам време да се занимавам. Едно такова магазинче в подобен град винаги ще върви, защото тези дрехи са много добри, но трябва да се специализира човек върху действително най-запазените дрехи, не да продава боклуци. За училище пък трябват много неща, якетата са скъпи за много хора. Инвестицията за такъв магазин е ниска. - 2 бона и по-малко. Отиди в СКЛАД на едро за акива дрехи. Имам една приятелка, която издържа семейство и плаща кредити с такъв магазин, а е пуснала и маркови дрехи за по 70 лв.дънките и се пукат да купуват, защото алтернативи в малкия град няма, а само туркалък, но за деца хубави магазини няма и е дупка на пазара.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: ae9d05e832
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нaпрaвете си детенце и нямa дa се спреш нa едно място;)))
A нaй- хубaвото е , че цялото тичaне и грижи сa изпълнени с любов и желaние. Aко пък имaте проблем в товa отношение ( зaрaди възрaсттa ти го кaзвaм) ин витро и други процедури....aко искaте дете , рaзбирa се. Нa тези години вече мaйчиният инстинк е много силен , истеричен почти aко не е зaдоволен , може дупкaтa от тaзи прaзнотa е проблемa. Щом всичко друго ви е ок.
Aко е тaкa , ви желaя скоро дa си имaте здрaво и щaстливо бебче , освен всичко остaнaло , нямa по- силен стимул зa живот и всичко , което включвa той!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: c72d551ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   депресия апатия меланхолия... има още много имена избери си каквото ти е по вкуса. аз ги познавам верни приятели са -отърване няма.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f20a962a60
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Я погледани към духовното си развитие.Започни да четеш книги в тази област!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0e545ca0da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 1, такива магазинчета са обречени, хората вече си купуват дрешки от интернет :)

Авторке, мисля че вниквам в същността на проблема ти.
Време ти е за нещо Ново, вълнуващо, за нова любов.
Още повече, че си свободна, а мъжа ти е зает :)

Y D

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 8de461573b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Намери си занимание, мила! И аз понякога минавам през такива периоди когато всичко ми е безинтересно, скучно, сиво и отблъскващо и тогава за да не се поддам напълно на депресията и отчаянието винаги се опитвам да си намеря ново хоби или изобщо нещо ново с което да запълвам времето си. Така, че ти реши какво ти се прави. Учи език, рисувай, запиши се на танци, на други курсове... каквото ти хрумне. Аз например в един такъв "сив" период си взех шофьорската книжка. Беше зима, студена, скучна и безкрайна и реших, че и тъй и тъй нямам желание за нищо, ами мога да си стоя на топличко и да си решавам листовки. Това ти го давам само като пример. Порови се из интернет, виж какви курсове се предлагат, разнообразието е огромно! Щях да падна като научих, че вече предлагат и курсове за танцуване на пилон! Ако искаш и на някаква екзотика като това се запиши, важното е да правиш нещо, което ти харесва. А като ти омръзне, ами винаги можеш да намериш нещо ново. Млада си още да се оставяш животът просто така да си минава покрай теб. За това просто действай!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 8de461573b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 2, съветът ти е добър, обаче само отчасти. Защо реши, че най-голямото желание на авторката е да е майка? Тя ако толкова го искаше до сега ще да е родила. Аз съм на 32 и да ти кажа изобщо нямам желание за дете, така че стига с тия глупости за майчинския инстинкт и подобни. Разберете не всяка жена го има.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker