Дъщеря ми е с хомосексуални наклонности - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Дъщеря ми е с хомосексуални наклонности
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 5676 пъти
Здравейте,
дълго мислих как точно да подредя изложението на историята си, защото съм толкова объркана, че дори в собствената ми глава всичко е хаотично... Струва ми се, имам усещане, предполагам, подозирам..., че 22 годишната ми дъщеря е с хомосексуални наклонности.

Всичко започна в началото на единадесети клас - при тях дойде нова ученичка - много мило и добро момиче. С дъщеря ми много си паснаха, станаха първи приятелки, неразделни. Завършиха, кандидатстваха, преместиха се в по-голям град, учат, работят - все заедно, в една квартира, на една работа. И двете са хубви момичета - нямам предвид само като характер, а и като визия - елегантни са, обличат се добре, но... никога не съм ги видяла с момчета. Винаги са двете или с други момичета, дори в разговорите им не става въпрос за момчета, а ако случайно споменат някого, то задължително следват епитети като "тъпак", "идиот" и т.н...

Не са малки, за да вярвам, че това е просто период, но по държанието и близостта им, започвам да подозирам, че са нещо повече от най-добри приятелки. Все се питам, дали аз не съм виновна - отраснала е без баща, никога не съм позволявала да познава любовниците ми през годините, въобще да подозира, че имам такива...

Дали по този начин не съм я накарала да презира мъжете и да мисли, че те не са необходими, а да търси опора само в женският пол? Незнам, не съм тесногръда, не съм хомофоб, но някак се страхувам - като всеки родител и аз съм мечтала да видя детето си порастнало, със собствено семейство и деца.

Винаги сме били откровени една с друга, говорим си си директно и знам, че ако сега я попитам в прав текст - ще ми каже истината, но ме е страх от нея. Аз съм майка, ще я приема, каквато и да е, ще се радвам за нея, но въпреки фактите се надявам с това момиче да са просто близки приятелки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: e96cc51c28
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Попитай я директно! Пак ще се терзаеш, но поне ще си наясно със ситуацията. Иначе въображението ти препуска и през главата ти минават какви ли не мисли...Ако случайно се окаже с лесбо-наклонности и непоносимост към мъже, ще те заболи. Не е края на света, но и аз като майка бих била страшно разочарована...

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 6059f05bd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не бих казала ,че може да се съди за нещата само на пръв поглед.И аз имах една приятелка с която бяхме страшно близки и бяхме винаги заедно , но това не беше защото сме лезбийки , а защото много си допадахме като начин на мислене и винаги имахме за какво да си говорим.Може и ние отстрани да сме изглеждали така , но нямаше нищо такова.Просто имахме много общи неща, които ни сплотяваха.Така , че не мисля , че трябва да се правят прибързани заключения , а да попиташ дъщеря си за да си спокойна.Честно казано и при мен баща ми се чудеше , защо сме все заедно и какво толкова правим , но истината е че си бяхме просто много добри приятелки и нищо повече.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: d250c416c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И да е не би трябвало да я съдиш,нито пък да обвиняваш себе си.Но за да не се измъчваш по-добре питай директно.Приеми истината каквато и да е,поговорете по този въпрос и я ако тя ти каже че между има нещо повече я попитай как се е стигнало до там.Въпреки че според мен може би няма нищо,просто някои момичета се сближават с приятелките си и рачитат една на друга,по начин,по който родителите винаги интерпретират грешно.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 57e6301879
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Моята майка се притеснява за брат ми по същия начин. И той така е неразделен с един негов приятел,но според мен опасенията са й напразни.Много добре знам, че той харесва жени. Даже имам доказателства, но той просто крие от майка ми връзките си.

Фактът, че Вашата дъщеря нарича мъжете тъпаци и идиоти говори за повече от приятелско отношение към тях. Понякога обаче когато попаднеш в дамски приятелски кръг е много трудно да го нарушиш. Свикваш по този начин и другите свикват. Когато едно от момичетата го наруши и започне да се среща с момчета, у другите се появява приятелска ревност и това донякъде пречи.

Лично моят приятел ми е разказвал как най-добрият му приятел заживял с приятелката си и тогава започнал все по-малко да го търси и сега даже нямат време да се видят, а са блок срещу блок. Каза, че такава ревност чувствал, че и към жена не я е изпитвал. Каза нещо от рода:"Аз с този човек съм би неразделен 20 години и сега се появява жена, която ни разделя."

Също така ми каза, че когато си млад имаш силна нужда от присъствието на приятел до теб и че сте толкова неразделни понякога, че наистина изглеждате като хомо двойка. Това ми го каза по повод притесненията на майка ми.

Според мен Вие имате основания за притеснения, но те не са от такъв род, какъвто си мислите, а по-скоро дали този прятелски женски кръг не е прекалено затворен и дали ще се разкъса навреме. Понякога се случва така,че от приятелки нямаш време за момчета. Все пак за Ваше спокойствие поговорете с нея.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 2fd4a7f20d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Извинете ме госпожо,но вие сте просто болно съзнание...наистина ме извинете ,че се осмелявам да говоря така,но така го мисля. Момичетата се "имат" какво толкова? От къде тая фантазия,че може да са обратни,нямам думи. Не са срещнали точният човек, явно,за да са все още сами...като родител би трябвало да познавате дъщеря си,погледнато от страни не Ви е дала никаква основателна причина за опасенията Ви и сте направо смешна. А относно въпроса,който се каните да и зададете и Ви е страх - недейте! Само ще обидите жестоко момичето и нищога няма да ви гледа на Вас по същия начин...
Сиво

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 84e99597fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   АВТОР - благодаря за коментарите, наистина имаше много полезни съвети, а относно коментар №5, ще кажа само - е, аз зададох въпроса си и "болното ми съзнание" се оказа право. Заведох дъщеря ми на уикенд в Троян - само двете, по време на пътя, в колата имахме много време да си говорим и я попитах - нещо повече от приятелки ли сте с Ира, а тя ми отговори простичко /както и очаквах/ - да. Разказа ми, че са правили секс многократно, но не знаят дали това е нещо сериозно, или взаимната им обич, просто е приела друга форма, говорихме си много за това, че са млади жени, редно е да имат семейства и деца и за моя радост, тя отговори, че и двете с Ира са на това мнение, и са убедени, че увлчението им скоро ще остане в историята - стискам палци да е така.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5ff351a863
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има реален шанс на тази възраст щом като не се занимават с момчета да не се интересуват изобщо, но откъде сте толкова сигурна, че точно на тази тема дъщеря ви ще ви отговори с истината? Може пък да ви замаже очите, досещайки се, че няма да я приемете такава, каквато е! Ако толкова ви интересува истината по-добре я подпитвайте тактично по какъв тип мъже си пада и защо не си потърси някое момче, подпитайте я какво очаква в една връзка и как си представя идеалната си връзка и дали иска един ден да си създаде семейство и деца и с как си представя бъдещия си съпруг! Ако прозрете в думите й отново и най-малък намек, че мрази мъжете или пък се страхува от тях, тогава може вече да си вадите изводите! Ако не разговаряте често с дъщеря си за такива неща няма как да я опознавате в хода на нейното личностно формиране и няма как да си бъдете близки, като дружки! Другия начин е да й направите мини-капанче по някакъв начин или да я проследите тайно, за да разберете истината.
Но ако истината не Ви устройва-не се месете, едва ли нещо можете да направите! Дъщеря Ви може да се ядоса на всяка една намеса във личното й пространство и да натрупа в себе си гняв и омраза към Вас, а това ще ви отчужди и никак няма да Ви помогне! Не можете да й се налагате, колкото и идеалистични да са били очакванията Ви за нея! Все пак, не Вие ще живеете нейния живот, а тя! Ако сте толкова недоволни от детето, което сте възпитали и от мечтите, надеждите и плановете, които сте влагали в нея, заменете си я с някое друго дете, родете си или си осиновете например някое. Но в никакъв случай не я насилвайте да прави каквото Вие искате, защото не винаги родителят знае кое е най-доброто за детето си. Може пък, макар и хомосексуална, от нея и нейната приятелка да излезне един ден много добри и свестни жени! Щом като не мъжете и браковете, а жените я правят щастлива, какво пък, нали важното е тя да е щастлива?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker