Какво да правя с мъжа ми и майка му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Какво да правя с мъжа ми и майка му
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 5199 пъти
И аз се реших да споделя моята история с вас. Имам проблем със свекър ми и свекърва ми. По ужасни хора не съм срещала. Тя се бърка във всичко, как да готвя как да пера как да си гледам цветята... Понякога бърка в коша с мръсните ни дрехи и пере дрехите на сина си а мен кучета ме яли. Синче на хапни баница мен даже не ме и пита. Свекъра не пропуска възможност с нещо да ме засегне и обиди - като оооо ти пак тайно ядеш... Мажа ми той вечно иска да съм в добри отношения с майка му но не става не се получава мразя я. Какво делите вие двете. Живеем самостоятелно на втория етаж, като си науми че нещо трябва да и се свърши се качва по всяка час на денонощието. Имаме и голяма разлика в годините и мисля че това е основната причина всички да ме третират като неразбираща пикла и нямаща право на мнение... Искам да отидем да живеем далече от тях. Но всеки път си мисля че не дай си боже нещо стане с тях някои от двамата ще дойде да живее с нас не могат без златният им син. А той без златната му майка.. Другия проблем е че не мога да забременея как с тези нерви, ходим по доктори и всички ни казват спокойствие а той не ми го осигурява... оооо а свекърва ми я мързи и да работи. ходи за по 1 месец в Гърция и се връща мъчно и било не се държали с нея като с човек, тя е вечно права ми за какво ходи не знам да си седи, а свекъра той е вечно болен и не може да работи с това сърце то и баща ми е болен от сърце ама не се е спрял до сега пари не са ни дава ли. Вече не знам какво да правя или да се разделим или да остана и да се дразня. Дайте ми съвет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: a586117d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Говори със съпруга си, обясни му как се чувстваш и се изнесете от там. Това, че живеете на различни етажи, очевидно не осигурява нужното ви спокойствие и лично пространство.
Аз съм на мнение, че едно младо семейство задължително трябва да живее самостоятелно, без родители, пък дори и те да са най-прекрасните хора на света.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5d7aae1369
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зарежи ги от раз и повече не се и сещай за тях!!!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fb9d63eebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Гадно, но факт: Докато живеете там, това ще продължава. По-добре излезте на квартира, ще сте с по-малко пари, но това ще ви сплоти и ще усетиш топлина в отношенията ви. Измисли някакъв косур на къщата в която живеете, за да убедиш твоя да се махнете - на близо няма училище/детска градина за бъдещото ви дете, няма болница (която ще ти е нужна когато забременееш), няма детенца с които да си играе вашето, няма пространство за игра на детето и т.н. НО в никакъв случай не казвай някаква причина, коята да е удобна за теб, защото ще те изкарат лигла, оправдавай се с детенцето. Късмет.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 77bcaadc80
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом нямате деца се развеждай. Друго решение не виждам.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0512e5dbe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Леле, колко ми е познато това не е истина. И ние сме в същото положение и онази се кача постоянно по най-различни поводи. Рови ми из нещата и постоянно натяква, че трябва да се съобразяваме с тях понеже къщата е нейна. Да не говорим, че всяка вечер моят се прибира с една чинийка манджа, понеже мама много я е страх, че той ще остане гладен. Единствения начин е да се изнесете. Ние обсъдихме сериозно проблема с моя и сме решили да се изместим веднага като може да си го позволи. Поне той е на моя страна. Роди ни се дете но то не помага в влоши ще повече отношенията, защото и аз не си поплювам и й опонирам постоянно.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 93efb7ef3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 4 донякъде е прав, но първо трябва с мъжа ти да проведете разговор

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 72a849a20e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Говори с мъжа си и му обясни как се чувстваш....Смени патрона/ключа на вратата.
Свекървата няма право да влиза вътре без покана.Това ,че са ви предоставили етаж не значи,че има право да ти влиза по всяко време и да ви нарушава личното пространство,че и да ти рови в нещата-какво нахалство...Ама то си е до културата на човека.Как не се усеща че пречи и дразни по тоя начин и вреди на децата си тая жена.
Ако не разбира от дума или не става това-махнете се от там.
А ако мъжа ти не те последва -да си стои тогава до полата на мама и да се разкара от живота ти.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 73e46e25ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Смятам, че е много крайно да се смени ключалката, предполагам, че къщата е на родителите. Защо не поговориш директно с нея и не й кажещ какво изпитваш? Или пък се съберете четиримата и кажете, че искате да сте самостоятелни, да се научите сами да поемате отговорност и т. н., просто да не се обидят. Не знам и аз в началото се дразнех много, но с годините свикнахме една с друга, най-важното е, че не си позволих никога нещо обидно за нея пред мъжа ми, те са винаги на страната на майката естествено. така че накрая всички си живеехме спокойно, правиш това, което смяташ за редно, а не каквото искат другите. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3a03b477e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Кажи му да избира или теб или златната си майка. Да избере коя да му бъде съпруга. Един ден те ще си отидат от този свят и той ще остане с жена си и затова е редно да подкрепя теб. Пък и какво ви пречи да се изместите? Ако стане нещо с един от двамата, което е неизбежно рано или късно, тогава ще му мислите. Или ще се върнете в сегашния дом или ще ходите често у тях. Ти чакай да ти се роди бебето... тогава ще видиш за какво иде реч! А ако пък си решила да си я караш така, защо не я сложиш на място, кажи и какво мислиш и не и позволявай и дума да ти каже. А мъжът ти като направи проблем, го попитай, ако твоята майка правеше така и се държеше така с него, дали аджаба той щеше да търпи унижения???
Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 407eeaa5f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Говори ме и все сме си в същото положение .Номер 8 той не взима нищо но тя не пропуска възможност да качва някакви храни за нейния син. Ноо той не яде толкова много или е предупреден че ще спра да готвя и не ги яде а аз само най демонстративно ги свалям за изхвърляне .... Един път ми вика ама той защо не го яде това ядене той много го харесва и аз и викам ми не знам питай го хахахахха ....Вече съм започнала да ги подминавам и да се стремя да не се засичам с тях

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5372830d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Докато не се изнесете двамата с мъжа ти в самостоятелно жилище и той най-добре в другия край на града, мира няма да имаш. Казваш, че сега ти се бърка за всичко, а знаеш ли какво чудо ще стане като родиш?! Е, тогава да видиш! То ще е мрънкане, че не си отглеждаш правилно децата, то ще са съвети, то ще е чудо! За това, ако искаш да си запази здравето и брака, хващайте се с мъжа ти и да ви няма! А ако не иска да остави мама, ами остави го ти. Мъж, който след определена възраст предпочита да е при полата на мама, а не при жена си просто не е готов да има свое семейство и да бъде родител. За това, ако не искаш да живееш като Дебра Барон от "Всички обичат Реймънд" (това малко на шега), събирайте си багажа и по-далеко.
Това поне съм го виждала с очите си. Най-добрата ми приятелка беше като теб, уж временно живяха при неговите родители. Тя направо се беше побъркала! Свекето и направи живота ад! А за забременяване и дума не можеше да става. Е, сега най-накрая се преместиха в собствен дом и вече е в 5 месец... та ако искаш да имаш нормален живот и семейство, махайте се оттам възможно най-бързо.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1933e3ee3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Аз по тази причина не мога да взема решение за връзка, която е на 10години. Сега съм на 28 почти, но този филм с етажите не го вярвам. Не искам животът ми да е ад.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 17ef89d498
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Лошото е, че се появявата повече и повече хора като №1. Заради такъв начин на мислене гледаме болният си дядо, а синът му 10 години не е идвал да го види, защото е манипулиран от жена си. Снахата настройва и дистанцира мъжът от хората, които наистина го обичат. Дано мъжагата от историята е разумен и остане при майка си. :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c609891eb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Лошото е, че има все повече мамини синчета като номер 17.
Мама само дете не ги кърми докато се спомине.
Подобни връзки са болни.
Как ще градиш семейство, ако отказваш самия ти да пораснеш? Какво дете ще отгледаш ако ти си още дете и си живееш при мама...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 81a541311c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   от 17 - Не съм и няма да бъда мамино синче. :) Майка ми не ми се бърка в живота от много, много години, а и не ми пречи да си имам личен живот. бившата и настоящата не се оплакваха от майка и двамата възрастни хора у нас. Освен това от 15 годишен работя и си върша всичко сам. Прибирам се когато и след колкото време си поискам. Не може да се каже същото за един приятел, чиито родители работят като митничари и плащат наема му. Обаче жена му няма нищо против да получава парите на татиното синче и тогава не църка много за мамини и самостоятелни мъже. Лапа всичко което даде бащата. Момчето е на 24 а тя на 26. Има и друг пример за младо семейство с дете.

"Как ще градиш семейство, ако отказваш самия ти да пораснеш? Какво дете ще отгледаш ако ти си още дете и си живееш при мама. " О БОЖЕ ГОСПОДИ, по това ли определяш кой е голям и кой не? :D

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0ec5216867
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Да, драги, защо не поемеш отговорността за себе си и за живота си, а живееш при майка си??? Това зряло ли е? Бас държа, че не можеш да рзличиш пералня от миялна.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d131532c49
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Поредното мрънкащо момиче, което не е постигнало нищо в живота, освен да се ожени и да мрънка. Преднамерена към хората, в чиято къща живее, неработеща и чакаща всичко на готово. Или на мъжа, или някой от старите да им даде пари, но пък те ги мързи разбираш ли, а тя работна, само, че не каза колко пари изкарва на месец. И това дали те я мразят, аз не вярвам. Понеже каза, че имат голяма разлика в годините това значи, че мъжа й е закъснял с женитбата(освен ако не се е развеждал де). Родителите на такива хора дават мило и драго да видят дъщеря си/сина си женени най-накрая и винаги посрещат партньора в живота на детето им с голяма радост и уважение. Така, че докато не чуя версията и на другата страна никога не давам толкова категорични мнения като по-горе писалите: зарежи го, разведи се, изроди, дяволи и т.н. Хората може и да са си много свестни даже. Мацката що си не купи жилище и се отдели като е толкова отворена?
М29

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 81a541311c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   20, а може ли без снобизъм и тесногръдие, а? Никой не може да ми определи с кой да живея. Познавам 40 годишен човек при родителите си, гледа ги и си работи човека! И той ли е дете? Хайде стига папагалстване и следване на измислена мода. Никъде не пише, че смисълът на живота е да създадеш семейство и да бягаш от родното си място. Аз не съм решил, че ще живея цял живот у нас, но на този етап не мога и не трябва да си позволя нещо такова. Освен това е прекалено роботско да повтарям като всяка жена - Бягай от тоя, напускай го, зарязвай го.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a5b0695803
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Подкрепям мнението на 17. И аз познавам един с жена и дете, преди 2 години се хвърляше в храстите и изстрелваше орехи с ловна прашка от балкона си, а сега кара кола и живее под наем с някаква мацка.. И това е сега 23 годишен баща на 3 месечно бебе. Пхаха.. смешник. 2011-та ме беше уцелил с кестен в главата и се заливаше да се хили. Не мога да повярвам, че този човек сега ще бъде зачетен за зрял, защото ще е така според логиката на номер 20. Повярвай на тоя свят никой не те задължава да напускаш родителите си, желателно е да работиш и да не те хранят те, а това автоматично те прави независим човек.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8c33d51322
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Аз съм в подобна ситуация, но със собствената ми майка. С всеки изминал ден все по-малко мога да я понасям и изпитвам крещяща нужда да се изнесем с мъжа ми и бебето да си живеем сами. Чакам само да видя до колко ще издържа и кое ще прелее чашата и ще си събера багажа.
Тези, които си работят и са самостоятелни, въпреки че са при мама, нека си седят и да гледат родителите си. Но в момента, когато вече имаш собствено семейство и то с дете мисля, че трябва да си на отделно място.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 506968a9a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Няма как да не се съглася с номер 1. Без значение на кого са родители, дали са добри или лоши, под един покрив всички не могат да живеят. Причините са много. Най-главната е личното пространство, и когато си живеете сами няма да има кой да ви се намиса във всичко. И това живеене с родители и съпруг/съпруга под един покрив май само в България го има.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4368ac72e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   Мили дами, колкото и да ми е мъчно моят личен опит сочи, че ако мъжът не си е на мястото решение на въпроса няма, та ако ще и на друга планета да се преместите, маминка все ще намери начин да се намеси.
Аз от 5 години съм в тая ситуация и освен разбити нерви и хиляди скандали с приятеля ми друго не съм видяла. И ние с мъжа ми като повечето тук уж на отделен етаж, уж отделно домакинство, уж сами ще се оправяме, а маминка през 5 минути все се мъкне с някакви проблеми, ходила до магазина ама купила и на нас хляб, сготвила нещо, носи и на нас и ние да не я обидим, щото 100 пъти и е казано да не носи нищо тайно хвърляме. 100 пъти е говорил мъжът ми с нея тя само вика, че била майка и така не можело, каквото за нея това и за нас.
На всичкото отгоре и се прави на болна, че ако нещо не и изнася такива циркове прави, че бедна ви е фантазията. Само някой нещо да не е съгласен с нея или нещо да не и изнася ляга и почва да умира и добре че доктора ни е съсед, защото иначе сигурно щяхме в поликлиниката да живеем. Вярно има болно сърце, ама и моята майка има същата болест като нейната, а веднъж не се е оплакала от нищо, камо ли да е легнала да мре. Ама маминка е хванала цаката на ситуацията и командори всички наред без да и мигне окото. Любимото ми е като дойде, седне на дивана между нас с мъжа ми и вика "Ох пак ме стяга нещо сърцето и главата ми се пръска от болки, да вземеш да ме намачкаш" и мъжът ми почва с масажите. Оплаква се така 5 - 10 минути, па си каже целта на визитата я трябвало някъде да я закараме, я нещо да се направи и ако и откажем си слиза сърдита и звъни на дъщеря си да и каже колко е зле, та ние да слезем да я видим и щем не щем като се съгласим на нейната всичко и минава.
2 години изкарах така и думичка не съм и казала, никога не съм се карала с нея, де от уважение, че и живея в къщата, де от страх да не и стане нещо наистина, а и нямаше хич да е приятно ако се скараме и тя пак вземе да умира със сигурност аз щях да съм виновна и цялата рода да се настрои срещу мен нямаше никак да е в моя полза.
Търпях и мълчах пред нея, а с мъжа ми смя се карали хиляди пъти, докато не избягахме чак в чужбина, но ако си мислите, че така проблемите спряха жестоко се лъжете. Тук работим и двамата с мъжа ми по 12 часа на ден 6- 7 дни в седмицата. Имаме един почивен ден седмично да се видим, а понякога нямаме и толкова, но в този ден вместо да се видим и да си починем мъжът ми по цял ден седи на скайпа, за да си говорят. Ако пък случайно нямаме почивен ден и не се чуят някоя седмица сестра му звъни да каже да и се обадим, че пак е зле.
2 години карахме така, работихме като луди и си мечтаехме как ще се приберем да си починем и да пообиколким България, защото тя е толкова добра майка, че на времето не е завела сина си и на една зоологическа градина даже, но уви. Прибрахме се и още на първата сутрин като се събудихме, не си бяхме изпили кафето още и тя иде да ни каже, че си записала час за някакъв лекар и трябва да я заведем. До тук добре, голяма работа, един ден ще отделим, няма какво да ни стане. Ама после реши, че не и харесвали плочките в банята и трябвало да се сменят, че трябвало да се сложи ламинат в коридора и какво ли още не. И така мъжът ми почна ремонтите, а аз по цял ден сама пред телевизора. Един ден не ми издържаха нервите вдигнах един скандал, че да ме чуе не само тя ами и всички съседи и си събрах багажа. Че като се почнали пак едни сцени и едни чудеса. намерили я на двора, тръгнала да си търси въже да се беси щото тя не била виновна ама щом ни пречела. Обидите и лъжите по мой адрес просто не искам да ги коментирам. Най- много обаче от цялата история ме потресе, когато казала на мъжа ми, че го била родила, за да я гледа и да се грижи за нея. От тоя момент нататък тая жена загуби и последната ми капка уважение и честно да си призная искрено я намразих. Това не може да са думи на една майка. Мъжът ми направо се поболя и не приличаше на себе си и въпреки, че аз в крайна сметка се съгласих да говоря с нея и да се опитаме да оправим нещата тя продължаваше да твърди, че не е виновна и нямало за какво да говорим и така и не сме говорили от тогава. прекарахме един кошмарен месец, докато дойде време да се прибираме и още няколко, докато се поуспокоим и двамата, за да можем спокойно да говорим и да решим какво ще правим занапред и как ще я караме, а тя ни лук яла ни лук мирисала. Всичко по старо му, прави се че нищо не е станало. Пак чака на скайпа всеки ден и с цялата си наглост настоява за внуци, но пък иначе се държи все едно аз не съществувам и един път не е попитала за мен. Много интересно от къде ще дойдат тия внуци!!!? Сега сме решили да се прибираме в Бг и да живеем в друг град и като си помисля пак какви драми ще са и какво чудо направо ми настръхва косата. Мъжът ми ме успокоява, че вече сме решили нещо и да не се притеснявам за нейните глупости, обаче аз направо се побърквам.
Доста ми е дълга историята и за съжаление никаква поука няма в нея и никакво разрешение на проблемите не се предлага. Просто исках да споделя, та дано ми олекне и да кажа, че това да живееш отделно, та дори и на хиляди километри не винаги решава проблема и трябва да вземеш трудното решение да се разделиш с този човек или да живееш по някакъв начин с всичката тая злоба и омраза, защото неминуемо рано или късно се стига до там.

П. П. само за протокола да кажа, че тая жена има жив и здрав мъж, който е прекрасен човек, изкарва добри пари, след 30 години брак още и подарява цветя и подаръци по празниците и едва ли не живее на двора, защото тя не може да го понася и само го хока и го обижда като и се мерне пред очите.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 46a3d83bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Маали-й-й-й, №20, изуми ме!!!
Дори не съм чела темата на авторката, но твоята история ме потресе до дъното на душата ми!
Ако всичко, което разказваш е вярно и обективно - изобщо не мога да си представя, че такива хора като свекърва ти е възможно да съществуват, както и ти, мъжът ти и свекърът ти, които сте способни да я търпите! Ужас! То да я застреляш ли, да я пребиеш или да започнеш да говориш на нейния език - с нейните средства и ковренски номера?! И как си издържала 5 години?! Нямам думи просто!
Довечера със сигурност ще сънувам кошмари...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 296f922350
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Права е номер 26, че ситуацията може лесно да се разреши от мъжа, НО това почти никога не се случва. И не защото не му е кипнало и на него, а защото все пак е запазил капка уважение към тия хора, които са му родители, а отчасти и защото му се натяква колко много е направено за него (и за такива случаи съм чувала). Като цяло - напаст! Или се зареждате със здрави нерви и гледате да сте над нещата, или - скандали, караници и прочие, а резултат нулев. Дано мъжете ви се осъзнаят!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8a419e1347
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   От №26
27 уверявам те, че всичко написано е вярно и до колкото е възможно и обективно, макар че с годините наистина я намразих тая жена. Дори смея да твърдя, че много от нещата съм спестила, защото иначе трябваше да пиша цял ден. Съвсем обективно мога да кажа, че миналата година откриха на дъщеря и много лошо заболяване и всички лекари казаха, че за да се оправи на първо място е нужно много спокойствие. В първия момент, когато се прибра, майка и такъв скандал и цирк и спретна, че думи нямам. А иначе уж беше много притеснена за щерка си.
28 е напълно права за натякването, което и в нашия случай не липсва. Разбира се, че целия арсенал от манипулации се използва. Една от първите истории, които чух, когато за първи път отидох у тях беше как докато мъжът ми бил в казарма те с мъжа и не били взимали заплата от не знам си колко месеца и се чудели с какво да го изпратят, а и дъщеря им през това време нали била ученичка.... ама защо мъжът ми не искал да бъде студент след казармата ( може би, за да има още едно нещо, за което да и е длъжен).
Колкото и да разказвам, винаги ще има още и още истории, които поне за мен са потресаващи Права е 28 като казва, че мъжът ми лесно може да реши проблема, но съм сигурна, че ако това се случи тя ще направи някоя глупост, която да тежи на неговата, а и на моята съвест, а аз определено не искам това, защото някак си ще успея да преодолея всичко, което съм натрупала в себе си, но надали ще преодолея ако нещо и се случи "по наша вина".
Успех на всички с подобни "съкровища" в къщи и здрави нерви ви пожелавам :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8e89805deb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   23 и аз познавам такъв и това е много тъжно. Само дето примерът ми се отнася до персонаж, чиито баща му осигури апартамент, кола, вила и... абе не е като да е мамин син, нали? Татин е простено. Подкрепям те и теб, и номер 17.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f6e6221eec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Няма изход девет години търпя това... :( обичам го но само присъствам тя решава всичко с него все едно му е жена а не майка. Не минава ден да не му звани и да не следи всичко, просто е луда и обсебваща грам не и дреме дали сина и ще има семейство важното е да не я забравя и да е номер едно за него. Бягай от тях и да работиш и златна да си и в Китай да идеш, той е на мама водели и тя няма да спре да манипулира живота му!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker