Сънят влоши всичко... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Сънят влоши всичко...
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 3095 пъти
Здравейте, това от много време ме мъчи, за това реших да го споделя:

Pодителите ми имат горе долу 15 годишна връзка (незнам с точност) и като казвам връзка имам впредвид без брак. В последните 5 месеца връзката им взе доста да отслабва. Мама все още обича татко, а той - ВЛЮБЕН В ТЕЛЕФОНА си. Понеже има два, когато по-малкия звънне той бързо се махва от стаята. От там следва женския глас по телефона: Как си, можеж ли да излезеш, при което минаваме набързо в банята, обличаме анцузите новите дрехи и бегом навън.

Това се случва само кокато мама е през целия ден на работа. 15 годишната им връзка обаче се влоши мноого повече на 14.05.10 Изблици на непукизъм мама е забелязвала и преди и се дразнеше, но след като замалко всичко утихна изведнъж се влоши. Мама е забелязала че се крие на 3-тия етаж на някакъв блок за да говори, дори и зад ъгъла и когато наближила той казал: Хайде ще се разберем после. и естествено разговорът приключил. Странното е че съм го виждала и в тъмното да говори и по мазетата и говори с някакъв женски глас.

Обаче сънувах сън който не е от обичайните които съм свикнала да сънувам: Баща ми излезе от колата ни с някаква жена според мен не особенно красива висока и с къдрава коса. Тръгнаха по улицата и мъкнеха някаква кофа (тук кофата не е важна) важното е че я носеха заедно. Аз се запътих по бързо към тях и татко започна да бяга докато жената си вървеше нормално. Настигнах жената и я хванах за ръката. Започнах да я питам за въпроси като ,, не те ли е срам той има семейство,, а тя ми отвърна ,, не ме хващай и дърпай знаеш че аз съм по силна,, и тя отиде пред нашия вход аз продължих да и натяквам че заради нея семейството ни се разпада и отново взех да я дърпам, защото ме обвзе огромен гняв който никога да си призная не съм изпитвала.

Най странното беше че тя (тук ще ви се стори смешно) се превърна в черна котка и аз отново я хванах. Тогава се сетих че кучето ми е навън и реших да го извикам. Пуснах я и кучето ми я захапа за ухото но ми стана гадно и реших да ги разтърва. Тогава дойде татко и аз му казах: ,, Не виждаж ли че заради нея семейството ни се разпада и мама ще си тръгне как може да си такъв егоист?!?,, той ми каза: ,, Това не е твоя работа!!! ,, и сънят свърши.

Извинете ако имам грешки. Моля дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 1 месец
hash: 08b8ffbfa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сънят ти според мен е отражение на това, че мислиш за ситуацията и за тази жена и това те тревожи. Не смятай, че само тя е тази, която разваля семейство - баща ти също има дял в това. Че е станала котка, мисля че е добър признак - нещо по-незначително от човека, може би това показва, че проблема не е толкова тежък. Така аз си го обяснявам, но ти си знаеш ситуацията, и най-добре можеш да си го обясниш.

Какво да се направи? Поговори с баща ти. Виж какви са отношенията между тях, между майка ти и баща ти - обичат ли се, уважават ли се, дали държат един на друг? Дали се отнасят добре един с друг, или по-скоро не? Майка ти как се чувства, спокойна ли е? Или нещо я затормозява? По правило това са си тахни отношения и ти не бива да се бъркаш, но ако техните отношения не са добри, ако се карат и има между тях напрежение, в този случай трябва да говориш с тях за изясняване на ситуацията.

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 74cbc0a61c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Извинявай, но не разбрах, баща ти ли говори с женски глас, или по телефонната линия, отсреща, разговаря с жена?!

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: ad6a0dcdab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Миличка, спести си тези въпроси.... Животът на възрастните, каквато ще станеш неминуемо и ти, не е толкова лесен за разгадаване. ....

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: bfa6ab6bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Cънят казва много!

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 4c6df51033
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Виж, избора е изцяло в ръцете на баща ти. Наистина е тъжно, когато това се случва със собственото ти семейство, но в живота има не малко такива двойки, които си изневеряват, а може би са заедно заради теб, а баща ти е влюбен в друга, знае ли се... Но,да, той е виновен и трябва да прекрати това, честно казано дори не е трябвало да се стига до там, вече май е твързе късно.... мразя такива мъже... и такива жени, изобщо мразя лъжци и изменници! Защо не набараш на баща си телефона или от ттам да икараш номера на тази мръсница и да и кажеш някои работи които заслужава?
Ж21

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 74d88c3766
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не мога дати дам друг съвет освен да не се месиш! Аз се намесих когато родителите ми се развеждаха, баща ми също имаше връзки с други жени и сега съжалявам. Ако е писано да се разделят с нищо не можеш да ги спреш, пък и по добре една раздяла отколкото живот в скандали и лъжи, но това е само моето мнение.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 месец
hash: 96e27d145c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора: Номер 2 :D :D :D под женски глас имам впредвид че говори с жена

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: 031c28c474
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Сънят е отражение на подсъзнателни желания, или в твоя случай,отражение на действителността,която те тревожи и притеснява доста. В моето семейство беше нещо подобно относно това,че беше намесена жена...най-жалкото е,че по-късно баща ми дори не се криеше. Излизаше с другата по кафета,всички ги виждаха,дори колеги на майка ми са се обаждали да кажат с коя са го видели днес на обяд и колко близки са изглеждали.

При мен нещата стояха много по-различно...не знам какви са чувствата ти към баща ти,но аз не изпитвах нищо към моя,за това убеждавах майка да се разведе с него...ако ме беше послушала на време сигурно нямаше да и посегне 3 пъти.

Поговори с майка си,или баща си,ако искаш...с един от двамата и им предложи да се разделят за известно време...дори и по-късно да се разведат поне да се надяваме ,че ще останат приятели или поне ще поддържат човешки взаимоотношения.
Сиво

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker