Имам проблем с баща си!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Имам проблем с баща си!!
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 2208 пъти
Здравейте :) Аз съм момиче на 13 години. Наскоро родителите ми често почнаха да се карат пред мене си крещят викат и по този начин ме натъжават. Но не това е най -големия ми проблем. Така значи с родителите ми излизаме на кафе и те канят приятели но баща ми е просто ненормален вика на майка ми обиди в сорта коза, малоумница и тей все подобни. Майка ми ужасно я е срам и има защо но баща ми просто не се съобразява крещи пред хората крещи и на мене. Майка ми работи тежка работа вдига тежки неща но това няма голямо значение и майка ми като се пребере и е седнала за поне 1 час да си почине и баща ми се прибира и вика на майка ми "ко прай цял ден че не изми чиниите? " а пак баща ми по цял ден седи на един стол и нищо не прави. Например днес отиваме отново на кафе и отварям прозореца до край на колата и баща ми вика затвори прозореца че сам истина по точно не вика а крещи и аз му казах че ще го затворя само да си вържа обувката и таман го затворих и баща ми вика "чу ли ме ко ти казах " и ми удари шамар! Като се пребере от работа баща ми почва да вряка само докато влезе през вратата и то за глупости. По цял ден крещи на мен ако не е на мен на майка ми ще е и двете не можем да го търпим вече. Излизаме аз и баща ми само на кафе и питам баща ми за какво е нервен цял ден седи и нищо не прави той ми вика млъкни затвори си тъпия плювалник. Не спира да обижда. Като се пребере от работа ляга и лежи и нищо не прави чака всичко на готово чака на мен и на майка ми. Баща ми удря майка ми с какви ли не предмети удря я с обувка, гребен с какво ли не. Аз просто не мога да издържам и по цял ден ме обижда когато си е във нас. Показах му какви панталони сам си харесала да си ги купя и той ми вика " няма да си ги купуваш чу ли ме лапе долно " винаги отивам някъде затварям се и плача защото друго не ми остава. Баща ми лежи и си пуснал музика но вече заспива и аз си пускам да гледам някой филм и той ми вика да не барям дистанционните че ще ми счупе ръчичките. Как се живее с такъв баща? Постояно ме удря и псува аз не мога да издържам това е всеки божи ден. Отидох и вечерях в стаята си защото гледах филм и като се навечерях отидох в кухнята при родителите си и баща ми вика донеси си чинията и аз му казах че ще я донеса той веднага незнае на какво щял да ма напрай окото му нямало да мигне. Просто ако някой някък си може да ми помогне с нещо ще сам му много благодарна :) И съжалявам ако имам твърде много правописни грешки просто много бързах и по най-бързия начин го написах.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6c56980806
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Все едно описваш моят баща и той така се държи с мама и сестра ми която е вече на 10 години а аз съм на 21 и съм момче

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 9c95e10cb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи на майка си как се чувстваш и,че тя не заслужава подобно нещо. Накарай я да се махнете от баща ти,тогава и той ще разбере грешката си.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0ea031e390
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   здравей,
щом майка ти работа - най-добре е да се разделят! Това е най-добрия вариант, защото средата в която живееш не е никак нормална, дори бих казал ненормална.
Мисля, че парите ще ви стигат, а и съда може да задължи баща ти да плаща на майка ти обещетение. Ако се стигне до съд - знай, че това е много тежко - психически имам предвид.
Но ти нямаш друг избор. Трябва детството да е най-щастливия и безгрижен период от живота на всяко дете!

Другия вариант е да се обадиш на полицията след като те е ударил.
Ето какво ще се случи: обаждаш се на 112 (безплатен номер е) обясняваш на оператора какво е станало и те ще изпратят полиция. Със сигурност ще отведат баща ти в районното Ще го задържат за поне 24-48 часа.
Има вероятност да му дойде акъла след такава случка. Другия вариант е да стане по-зле. Но според мен трябва да пробваш все нещо, вместо да оставяш нещата на течението.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 6c56980806
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж сега баща ти не се държи нормално защото явно от малък са го възпитавали с бой
Ти и майка ти нямате вина баща ти е изрод и ти причинява най лошото

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a8997f5323
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Та така момче на 16 съм и при мен е така, баща ми по цял ден лежи и мързелува. Но с една разлика. Обижда майка ми и я бие и се карат постоянно като се видят, но мен ме обича и никога не ми вика интересува се дали съм добре и така. Но аз не издържам по цели вечери да се карат с майка ми и да изпочупват всичко и да живеем в страхотна мизерия и си мислех че моя проблем е голям, но само като разбрах какво е при тебе направо не ми се мисли.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a6b0e89eee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Изгонете го на улицата, толкова е лесно :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2531cac88c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ти се радвай, че поне не те изнасилва редовно, че и това го има по белия свят...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c8b0118762
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Няма да имаш кой знае колко изгода от полиция или социални служби, най-добре за теб е да промениш отношението си към него. Като ти заповяда нещо, свърши го веднага без значение дали ще оставиш обувката си невързана, спри да споделяш какво си харесала, това споделяй насаме с майка си, храни се вечер преди да си дойде или след като е заспал. Гледай си филмите в твоята стая след като той е в хола. Просто отбягвай всякакви контакти. Не се меси, дали обижда майка ти, това си е нейна работа, дали ще търпи или няма.
Щом нещата са отскоро, може с времето да се уталожат, може да има проблеми в работата му и да си излива яда в къщи, не че е правилно от негова страна, но ти като дете, нищо не можеш да сториш, единственият ти изход е да страниш, колкото може повече.
По принцип е прав да иска да се грижите за него, но не е избрал правилният подход. Прав е щом има опасност да настине да иска веднага да се погрижите да не му се случи, точно както той се грижи за вас, да не вървите пеш и ви води на кафе. Прав е че не е правилно от твоя страна да констатираш, че "седи и нищо не прави" щом ти си детето и не можеш да имаш правилната оценка над нещата. Щом е решил да легне веднага след работа, той сигурно си има причина. Малка си още и доста неща от живота на родителите си не знаеш, затова не можеш да разбереш и причините за държанието им. На 13 е напълно нормално да помогнеш на майка си вечер за вечерята или да проснеш прането или там каквото е нужно.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4a7111ee5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей аз съм На 10 г. и съм сестрата на момчето което написа коментарите по гор

Това, което ти е причинил баща ти е много лошо, насилие физичско и психическо чела съм ги тези неща и ме е страх.

И моя баща ме е пребивал а бате и мама ме пазеха

Та моя съвет е да отидете с мама в полицията и да подадете сигнал не може да се оставяте да ви мачка това не е нормално.

Валентина 10 г.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a5767991fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ти и майка ти сте виновни, че търпите това, но най-вече майка ти, тъй като тя е възрастният човек. Аз много по-гнусни неща съм преживяла, за съжаление никой не си избира родителите, ако изобщо могат да се нарекат така. В резултат,на което съм травмирана, макар да се опитвам да забравя, но всичко си остава в съзнанието, нямам и самочувствие.
Моят съвет е говори с майка си, кажи й че така не може да живееш, подкрепия да се раздели с "баща" ти. Дори с една заплата ще се оправяте по-добре, отколкото в постоянен стре и тормоз да живеете, дано да имате и някой който да ви подкрепи като баба, дядо, но дори да нямате, вие ще се оправите.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1ad90dcf8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 8 - Направо я успокои! ;D
Виж сега. Говори с някой близък, който ще разреши проблема. Някой, който ще ти помогне. От такива родители израстват деца с психически проблеми. Майката е безхарактерна - по цял ден работи, никой не я подкрепя, понася обиди и физическо насилие. Не се развежда с мъжа си "заради детето". Така прави по-лошо. Кара детето да гледа насилие и да го преживява лошо после. Така че, кажи на майка си, че "Едно л***о колкото повече го бъркаш, толкова повече мирише" не е вярно. Да не се страхува да каже край на всичко това. Кажи, че на теб ще ти е по-добре. Извоювай правото си на спокоен живот. Вярвам, че ще успееш. Бъди момиче с характер. Сложи край на тези глупости. Не си длъжна да търпиш този тормоз. Желая ти успех!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 05aa7b7bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Във вашия случай е най-добре да го напуснете , защото той няма да се оправи , а напротив ще ви тормози без да му пука . Такъв човек не заслужава внимание , а бой до такава степен , че да стой в болницата 2месеца . Докато е време изчезвайте и си живейте спокойно , а ако майка ти намери някой добър мъж това ще е добре и за двете ви . Успех и пиши какво е станало . /извинявам се ако в коментара ми има някаква грешка или неправилно изказване/ ~~~B.G.T.E.A.M~~~

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 0935be4eea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Номер 8 Ти се радвай, че поне не те изнасилва редовно, че и това го има по белия свят...
Що за отвратително изказване това е писано от дете което иска съвет да не си мислиш че е много приятно това което търпи всеки ден за едно дете това е стрес а незнам как модераторите одобрявате такива противни коментари

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5a5533b2fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Баща ти няма право да се държи така и просто се моли да го посетят от социалните... добре е да знаеш, че по закон имаш право да отидеш в отдел "закрла на детето и да те консултират без знанието на родителите ти. Можеш да поговориш и да потърсиш съвет от специалисти на телефон 116 111, безплатен

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker