Дъщеря ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Дъщеря ми
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 4762 пъти
Здравейте! Дъщеря ми е осиновена и го знае от 2 години, сега е на 15. Тя е единственото ми дете. Имам си приятел от много време и тя няма нищо против него. Нямаше и нищо против това, че е осиновена, което ме изненада защото повечето деца не приемат такава новина лесно. Та така.
Тя беше много добро момиче. Учеше и имаше отлични оценки. Беше доста срамежлива и имаше две-три приятелки. Много разговаряхме с нея, споделяше всичко. Аз естествено исках да има повече приятели, защото тя се чувстваше самотна. Тези приятели са от началното училище, но в гимназията нямаше никакви, всички я мачкаха, защото беше добра и срамежлива. Говорех с родителите на тези деца и всичко се оправи, намери си две приятелки, вече никой не я тормозеше. И аз и тя бяхме много доволни. Но в средата на 8 клас нещо стана.
Оценките от отлични се превърнаха в тройки и двойки. По цял ден беше навън, прибираше се чак късно вечер
Първо не се притесних толкова, все пак е в пубертета, има приятели и е редно да излиза повече, макар, че не важи за лошите оценки, но няма значение.
Изобщо не споделяше нищо с мен. По цял ден беше с някакви момчета. Веднъж я сварих да пуши пред блока ни. Оказа се, че не е било за пръв път. По цели нощи ходи по дискотеки и се напива системно. Хвали де дори пред мен и приятеля ми, че е спала с над 10 момчета.
Постоянни закъснения и отсъствия в училище. Вече почти не ходи и ме е страх да не я изключат. Два пъти ме е викала директорката.

Говорих много с нея. Казах й, че приятелките й и влияят зле, но тя само ми отговаря, крещи, казва че ще прави каквото си поиска, заключва се в стаята.
Открих презарвативи, когато чистих стаята й.
Аз съм на работа и не мога да я следя през цялото време. Приятелят ми също.
Сега през лятната ваканция също прави така. Вчера я наказах да стои в стаята и да не мърда от там, отидох да напазарувам и тя избяга. Просто не знам какво да правя. Дори си урежда онлайн срещи с момчета, доста по-големи от нея.

Сигурно, не знам всичко. Кой знае още какво прави. Казах й че е много опасно. Може някой от тези момчета да я отвлече, какви ли ги няма. Много ме е страх. Опитваме се да направим каквото можем. Взех си отпуска, за да я наблюдавам, но тя само крещи и бяга.

Не знам какво да направя веече, търсих и помощ от психолог, но тя само крещи.
Не искаме да я бием. Но не знам как да се оправим с рова момиче.

С всякакви хора се съветвахме. Дори молих приятелките й да я оставят, но не. Търся помощ и тук, защото вече съм в паника. Не мисля, че проблема е защото знае, че е осиновена. Просто. и аз не знам вече. Моля ви одобрете историята. Благодаря ви много!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: c1ed2776a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Освен, че знае, че е осиновена, говорилили сте по темата, тя знае ли нещо за биологичните родители, интересува ли се от тях? Това е едият проблем и може би се е породило в нея някакво вътрешно противоречие или усещане за непотребност, отхвърленост, може би има нужда всеки път да и се казва, че е обичана и желана, колкото и да ви предизвиква, че няма да се откажете от нея. Другият проблем са пубертет и лоша компания... опитайте се да я откъснете, кагто използвате любимите й занимания, измислете някакво общо занимание за трима ви. Наблегнете на това как се чувствате от действията й и не на последно място, което казвате, че правите - психолог. Ако искате да е безплатно-> чрез отдел " закрила на детето"
Използвайте всяка възможност да разговаряте с нея и да разберете да не би да има нещо, което да я притеснява у дома?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1912015394
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Винаги съм й казвала, че я обичам. Питала съм я дали не се интересува от биологичните си родители. Тя винаги е отказвала, щом са я изоставили за какво й е, така казва. Днес за пореден път се опитах да й обесня, че това държание не е присъщо за нея, че трябва да се съвземе, какво я притеснява, има ли нещо, което я тревожи. Тя казва, че се чувства супер и иска да я оставя намира, че искала лично пространство. Но това, което прави, престъпва всякакво лично пространство и граници. Преди час се наконти като някаква кифла и тръгна да ходи на среща с момче. Исках да я спра, но тя просто излезе без да ме чуе. Страх ме е за нея. Не искам да й се случи нещо. Предполагам е заради лошата компания. Преди да срещне тези момичета, беше толкова добра и учеше, дори си нямаше гадже. Изведнъж се промени. Говорила съм с родителите на приятелките й, но те казват, че са деца и да не се впрягам толкова. Как да не де впрягам!? Нещата, които вършат са недопустими. Не могат ли да им обърнат повече внимание? Разберете опитах всичко, но тя си знае своето. А за една майка е ужасно да знае, че дъщеря й е... просто не мога да разбера аз ли сгреших? Заради мен ли стана така? Винаги съм я възпитавала добре, какво се обърка?

Авторка

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2ed8225f49
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Здравейте. Ще започна с това, че трябва да я сложите малко под контрол както направиха нашите с мен. Бях "Свободна България" както казва моята баба. Мислех, че като пушиш и пиеш и правиш се*с си най великия. Тогава бях на 14 г.. На 15 се запознах с хора който на пръв поглед ми изглеждаха добри. Не след дълго те ме запознаха с тревата. Не можех без нея. Родителите ми отказваха да ме пускат след 16:00 и да се прибирам в 16:00 точно иначе да съм си седял отвън. Един ден се прибирам в 20:00 г/д и те ми казват да ходятам където съм бил.. След 1 час упорито звънене на вратата ми отключиха. Казаха, че това ми е за последно. От тогава се прибирам в 16 часа :). Една път се прибрах напушен. В якето си ивах един джойнт, който още не знам как са го видяли. Баща ми каза да спра тревата съвсем нормално, но ми спря телефона, интернета, телевизията и ми таза да чета книга и да му я разказвам. Всеки ден по 5/6 страници, защото нямах време за повече. След месец напълно отказах да се срещам с тези момчета. Всеки ден в продъбжение на 2 седмижи ме караше на училище, а дядо ми ме взимаше (както в първите класове).. В уч. дойде ново момиче , срамежливо, добро и умно. Стана ми най-добра приятелка (:D), отказа ме от пушенето на цигари и употребяването на алкохол. Обясни ми, колко жалко е да седиш и да пиеш. Отказах всичко вредна за мен. Станах на 16 г. баща ми видя разликата в мен и ме пускаше до 19 часа. По това време се влябих това момиче, казах и го като човек без да имам намерение да правя само се*с нея.

Според мен баща ми и момичето, която ми е приятелка ме промениха изцяло. Сега съм на 17 (ще правя 18 ноември месец) нито правя горните глупости нито нищо. Живея си живота.

Всъщност написаното горе не знам дали ще ти е от полза, но вси пак.

Поговори с нея, ако не стане така пробвай по друг начин. Но никога не я затваряй в една стая!! Скрий си ценните вещи и документи, вземи й ключовете ако трябва. Сложи и "драконови мерки". Ако ли не ще си тровите взаймно живота. Разследвай малко, каде ходи какво прави с кого се среща.

Успех в живота, твабоя и нейния :).

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: fea9e39621
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   след като сте опитали с добро и не става, време е да обърнете монетата и да приложите тоягата (образно казано).
цитирам: "По цели нощи ходи по дискотеки и се напива системно." - няма да я пуснете да излезе, ако не си подобри успеха, не почисти стаята и не помага в домакинството (това е пример, измисли какво трябва да свърши). и когато наложиш наказание, бъди твърда, колкото и да крещи и да се тръшка! ако не се наложиш, последствията могат да бъдат още по-лоши.
просто приложи тоягата и моркова в различни пропорции според ситуацията: трябва да се научи, че джобните и излизанията са право, което се заслужава, а не се дава по подразбиране.
и това, че е осиновена, няма никакво значение в случая.
Ж43

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5038ee1f5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Като заместителна майка вие сте много добра и не мисля , че проблема е във вас . Казвам така , когато се събереш с лоша компания такъв ставаш . Вашето момиче е влязло точно там , където не трябва , а нейната ''приятелска линия'' я проваля . Не знам как точно да ви посъветвам , защото съм на 15 г , но ако има възможност нека се махне от тях . Жалко е , че умно момиче си проваля живота заради приятелите ,които не струват . ~~~B.G.T.E.A.M~~~

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: db42041dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Здравейте!

Бих искала да споделя гледната точка на детето.

Откъде да започна и аз не знам. Аз не съм осиновена. Имам сестра, която е 3 години по-голяма от мен. Аз съм на 17, а тя на 20. Тя не ходеше не училище, винаги е създавала проблеми, момчета, лоши компании и какво ли още не. Аз си бях тихо и кротко дете, без приятели. Стоях си вкъщи, учих и гледах телевизия по цял ден.
Майка ми винаги ни е делила със сестра ми. Говореше с такава гордост за нея дори за простотиите, които е правила, тя говореше с насмешка. Всички забелязват, че нея все я хвали, а мене ме мачка. Бие ме за щяло и нещяло. Баща ми винаги ме е защитавал, а той е най-добрия човек, който познавам и не го казвам, защото ми е баща. Никога не ме е удрял, винаги ми показва правилния път.
Преди две години се разделиха родителите ми, а преди 2 месеца се разведоха. Аз съм при нея, когато съм на училище, защото ми е по-близо, а финансово не сме много стабилни. Не че изгарям от желание да съм при нея, но какво да правя. Толкова ми писна с времето от нейното държание, че вече ми е напълно безразлично. Ако до преди време не съм можела да и отговарям, защото ми е майка, то сега ето, че мога. На всеки все някога му писва. За нея аз съм нещо, като провал.
И от тихото скромно момиче, аз се превърнах в нещо, което дори аз не мога да оприлича. Не съм стигнала до там, където е стигнала дъщеря Ви, но ето, че с времето и аз си намерих приятели, сега излизам, забавлявам се, ходя по купони, имам си приятел ( не излизам с кой да е само за едното му чукане, с извинение ), прибирала съм се пияна и то не веднъж, нямало ме е по цели нощи, но не ми пука, дали на майка ми й харесва или не. Понякога не ходя на училище, просто защото не ми се ходи и не ми пука какво мисли тя. И съм някак си независима. Сега ще си кажете "Детска работа. Майка и я гледа и й дава пари, а тя пак недоволна. " Не парите са важни, а вниманието на един родител към детето си. Неговото отношение. Уважавам я, тя ми е майка, но някак ми е безразлично вече. Да не говорим пък, че тя си има и приятел, с който едва свикнахме със сестра ми, а и наскоро научих, че си има любовник. Опитах да говоря с нея, че ще стане много лошо, да спре, но тя си знае нейната.
И какво се оказва, че тя е по-голямо дете и от мен.
Преди 6 месеца си направих татуировка, без да кажа на никой. Много ми се ядоса, разбира се. Но някак си нейното мнение не е важно вече за мене.

Историите ни са различни, дори почти нямат общо.
Разказах Ви я, защото всеки от нас си има някакъв лимит. На чувства, търпение и прочие. Макар и да не го признава, може би й е тежко и по някакъв начин иска да излее гнева си. Иска да се разсее. Разбира се, че и аз не одобрявам, такива срещи по интернет, всеки път с различен и т. н. Момичето просто иска да си излее гнева. След време ще осъзнае, че е сгрешила, че не Ви е послушала, но ние сме си такива. Опитвайте да говорите с нея. А и по думите ви разбирам, че сте добър човек, грижовна майка и вината не е във Вас. Нито в нея. Просто животът е такъв... смотан. Дайте й време. Осиновените деца се чувстват някак си нежелани и отхвърлени. Казвайте й, че за Вас е най-важно тя да е добре и искате да и помогнете. Опитвайте да й обясните, че това ще й донесе неприятности. Ако не Ви послуша, просто чакайте. С психолог още повече ще я разгневите, казвам го от личен опит, защото и мен са искали да ме водят на психолог и бях ядосана, че ме мислят за психически нестабилна.
Когато майка ми е говорила спокойно с мене и аз съм отвръщала по същия начин. Мисълта ми е там, че децата сме такива, не слушаме и после съжаляваме. Ако не иска да Ви чуе, няма какво да направите. Искам само да кажа, да не правите неща, които ще пораждат по-голяма агресия в нея.

Може би не съм аз човека, който да дава съвети, защото и аз съм просто дете. Исках да Ви кажа, че съм сигурна, че не го прави с цел да нарани Вас, а просто, защото й е тежко.
Успех! И се моля, момичето да осъзнае какво има и да е благодарна, че са я взели хора, които имат желанието да се грижат за нея и да я отгледат.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 83d45fbf11
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Така.... остави я малко, отпусни и юздите нека се налудува да прави каквото иска. Така като я спираш само те намразва и след като стане на 18 няма да я видиш повече ще избяга и край. Та това ли искаш. Остави я да ходи да праи ко ще. Па когато я наранят в големия свят сама ще дойде при мама. И с времето пак ще се сближите.
...
Спомни си ти когато си била на нейните години как си се чувствала... Средната възраст за правене на секс за пръв път е между 15 и 17 години. А когато открие какво е готино чувството ще иска още и още. Ти като правиш секс с приятеля ти дали ще ти е хубаво да дойте твойта майка и да те спира и да не ти позволява.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 03582a298e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Според мен не е трябвало да и казвате,че е осиновена...Не и преди да мине този труден период и да си стъпи на краката.Аз не бих казала толкова рано на детето си-един ден когато вече е израстнала и емоционално по-стабилна ,да.
Освен това лошо е ,че се е събрало с разхайтени момичета,които са и повлияли така.Това са години на желание за бунт,на себедоказване,за отричане на родителите като авторитети,стават диви като кучки,но и това един ден ще премине.
Ако и смениш училището и по някаккъв начин и я откъснеш от тая среда може да се промени картинката....Но каквото и да правиш-прави го с любов ,така,че да усеща колко много я обичаш,и то безусловно.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 19f88ee08f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 7, сигурня дъщерята на авторката иска още и още, ама трябва да се спре, за да не стане някоя беля както в Съдби на кръстопът - момиче роди без да знае че е бременно. Не искам да те плаша Авторке, но ето моите съвети. Аз съм на 15 но като чуя че момиче на моята възраст се държи така и се отвръщавам. Първо - ограничи малко паричките, за да няма за цигарки, козчета, треволяци и пиячка. Много и е хубаво явно да се събира с разни типове и да не помни с кой кви ги е вършила. Давай и на ден около 2, 3 лева най-много да видим как ще си купи цигари или дрога. ;) Второ - ако се прибира посред нощите и не те зачита теб за нищо, нека да върви при бандата си купонджии - една вечер заключи и я остави навън(може да е тежко за теб, но дъщеря ти е много далече от правия път и си го залсужава) Повярвай ако направиш това, едва ли следващия път ще и се спи на стълбите и ще си идва сама навреме. Трето - интернета ще и го спреш или ще сложиш парола на компютъра - никакви запознанства по интернет. Като се научи да зачита майка си тогава ще ползва удобства като интернет и телевизор. Телевизия също няма да гледа - достатъчни са и били филмите дето ги е изживявала по дискотеките - те сигурно са по-интересни. ;) Четвърто - ако годпожицата е с телефон по най-нов модел, взимаш го и и даваш някое телефонче с копчета и фенерче. Не заслушава скъпи телефони, да иде да го заложи някъде да си вземе дрога или пиене. Пето - ще проведеш сериозне разговор с нея в който ще и обясниш че ако продължава със същото поведение, стане ли пълнолетна започва сама да си изкарва пари, а това става с учене. И след като не е учила ще трябва да се трепе някъде за минимална заплата. Няма цял живот да и плащаш входовете за диско и питиетата по баровете. И последно - бъди строга, не искаш да я удряш ама аз дето съм на нейна възраст до сега стабилно да съм и завъртяла няколко шамара на тази неблагодарна лигла. Мисля че една майка не заслужава такова поведение от дъщеря си.

malkatarozichka

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1912015394
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката съм. Дъщеря ми не е променила държанието си. Взех много сериозни мерки. Скоро почва училище и естествено искам да подобри оценките, но като я гледам.. май в скоро време няма да стане. Но ме притеснява повече, че вчера я болеше глава, гадеше й се... Цикълът й закъснявал... Поговорихме, тя каза че преди е спала с момче без предпазни мерки. Исках да й купя тест за бременност, но тя се разрева и излезе. Още я няма, а е късно. Много ме е страх.
Взех и таблетите, спрях интернета, но на нея май не й пукаше, явно наистина добре си изкарва на дискотеките.

Та така. Тя е на 15 и, ако се окаже, че е бременна... не знам. Звънях й, но не вдига. Приятелят ми, я търси из приятелките й, но казват, че излязла с някакво момче. Абе не знам... Вече и аз съм човек и нервите ми свършиха. Вдигам постоянно кръвно. Като майка, много обичам дъщеря си и изобщо не искам да й се случва нещо лошо...

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5bc7366e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Пиша ви като човек преживял същото преди известно време, но за съжаление нямам отговори на въпросите ви.
Когато бях на възрастта на дъщеря ви се държах по абсолютно същия начин. Не знам как майка ми не се побърка. Като изключим, че не съм осиновена историята ми е 1 към 1 като на вашата дъщеря. всяка вечер бях на дискотека, напивах се безумно, пушех трева понякога и какво ли още не. Стигало се е до там да не се прибирам няколко дни, не ходех на училище. Колкото повече беснееше майка ми, толкова по- зле ставаха нещата. Не е така при всички деца, но за съжаление има и такива, а истината е, че не можете нищо да направите. Аз имах вечерен час и ограничени финанси, но нищо не ми пречеше да се прибера на време и след това тайно да изляза и да се наливам с алкохол цяла нощ. Мисля, че при мен нещата се получиха така точно заради тази срамежливост, за която и вие споменахте и когато си намерих първите приятели през пубертета исках да се докажа по някакъв начин. Исках да бъда готина, да докажа, че нямам никакви задръжки, да мога всичко по- добре от останалите, да пия повече от тях, да имам повече гаджета, да излизам където си поискам и така. За щастие, незнайно за мен как на мен не ми се случи нищо, но наистина това поведение би могло да доведе до непоправими последствия. не знам дали мога да дам някакъв съвет, който би ви помогнал, но опитайте се да оставите дъщеря си да прави каквото иска. Кажете и, че не ви интересуват оценките и, важното е тя да е добре. позволете и да ходи където и когато си поиска, но да знаете къде се намира и ако има някакъв проблем може да ви се обади, за да я приберете или да и помогнете ако се налага. Оставете отговорността за случващото се в нейни ръце, за да се почувства свободна, но и покажете, че винаги може да разчита на вас. поговорете си и за момчетата, с които си ляга, но в никакъв случай не и налагайте забрани и не я укорявайте, не и обяснявайте колко е опасно това, а се опитайте да разберете има ли някой по- специален за нея. В общи линии опитайте се да бъдете неин приятел, а не неин съдник. Колкото повече се опитвате да я ограничавате, толкова повече ще я настървите да ви се противопоставя, а най- сладко е да пристъпваш забраните и по един или друг начин тя ще намери начин да го направи. Ако няма на какво да се противопоставя, няма да и бъде толкова интересно. Бъдете неин приятел и не забравяйте, че грешката не е във вас. Надявам се да съм ви помогнала.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 234edcfbb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да не номер 11 отговорността да е в нейни ръце. И майката да я води по аборти, защото пиклата спи със всеки срещнат. Като гледам няма да се оправи скоро и на 15 е кварталната курва. Супер, сама така да продължава. Трябва да се вземат мерки, иначе цял живот ще става само за едно - сещате се.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4c46d5e4de
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

13.   Ех, младост, младост! Всеки е минал през труден период в тази възраст, но явно дъщеря ти изживява пуберитета си прекалено буйно. Не мисля, че има значение, че е осиновена. Имах много съученици, които не бяха осиновени, нито идваха от проблемни семейства, пък се държаха по същия начин. Хубавото е, че 99,9% от тях го преодоляха и сега са си нормални и отговорни хора. Май само за една съученичка знам, че стана наркоманка, останалите сме си ок. Така, че знам, че се тревожиш много, но дъщеря ти ще влезе в пътя след време. Само дано до тогава не направи някоя глупост с по-тежки последици, примерно да забременее. Другото се оправя, купоните, пушенето (отказах цигарите още в университета), всичко това е до време. Като минеш 18-20 и ти идва акъла в главата. Друго не знам какво да ти кажа, освен да се въоръжиш с търпение и да гледаш поне да не направи нещо наистина безумно. А за останалото тя сама ще си даде сметка след няколко години.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 03582a298e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Като няма силно мъжко присъствие в къщи от който да има респект така е... И сигурно генетично прилича на биологичната си родителка, та за това има влечение към тия неща. А ти се мъчиш с нея да влезе в пътя ама... Дано да не е бременна, че ще имаш още ядове с нея.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 1912015394
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторката:

Направих й тест за бременност-отрицателен е. Сега обаче се влачи с едно момче, което е на 25 години! Целия в татуировки, пиърсинг, мускули... Бил охрана на някаква дискотека. Изобщо не ми харесва. Сварих я да пуши трева... Ужас! Взех и технологиите, на нея не й трябвали и пак си ходи по купони и спи, с който й падне. Веднъж в фейсбука й видях, че е публикувала голи снимки.. Много е притеснително всичко.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: dfb5a48d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Госпожо, дъщеря Ви вече сигурно е пълнолетна, но все пак... Радвайте се, че тестът е бил отрицателен! Съжалявам Ви и пожелавам всичко да се оправи! Но явно не я интересуват наказанията, така че вариантите са:
1. По - тежки наказания - използвайте метода на номер, защото е прав!
2. Поговорете си и я заведете на психолог.
Успех!
One girl

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: dfb5a48d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Изплозвайте метода на номер 3!
От номер 16.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 70f533e9c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Видях, че темата е стара, но ако момичето все още не се е върнало в правия път най - добре я разсиновете и се откажете от нея, защото в бъдеще ще берете още повече ядове.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 1 месец
hash: 5d8ae8ef2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Темата е стара, но прочетете коментара на malkatarozichka - 9. Изключително смислен коментар. Точно така трябва да се действа в такъв случай.

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 2f3e421a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   заведи я на психолог. на мен ми помогна. скъпичко е, но помага

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker