Майка ми и приятеля ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми и приятеля ми
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 2922 пъти
Здравейте! Искам просто да си излея мъката..
С приятеля ми сме заедно от 1 година. За сега ми е най-дългата връзка. Много сме различни, но аз си го харесвам такъв. Да, имаме си проблеми както при всички двойки, но не е нищо фатално. В началото на връзката ни майка ми много го харесваше, все му пращаше поздрави и до ден днешен всеки път се държи много мило с него. От няколко дни обаче, понеже сега ще съм първокурсничка, и не спира да ми намила да се оглеждам и да си намеря някое богато момче в университета. Едва ли не да си зарежа сегашния приятел, въпреки че той скоро завършва университета в много хубава специалност, предвещаваща големи успехи и пари. Казва ми, че съм се забила с първия срещнат и съм като кон с капаци, не спира да твърди, че ще имам същия живот като нейния..
Не знам какво да правя.. тя все едно ме кара да избирам между нея и него.. винаги съм поставяла майка си на първо място, не я разбирам. Много ми е тежко да знам, че майка ми мисли такива работи за връзката ми. Хем го нарича нейн "зет", хем ми казва "да не си се омъжила за него", че така си се залепила за него. Нито припадам като съм около него като някоя пикла, държа си се на положение, като голям човек.
Да съм си намерила някой богат.. та тя откъде знае, че той няма да е богат... Сега ще кажете, че сме матереалистки.. не, просто имаме труден живот и тя се опитва да предотврати да направя нейните грешки. Но аз съм на 20г, уча нещо страхотно, не съм тръгнала да се женя, просто съм си щастлива и това е, но тя това не го приема.
Дайте ми съвет, защото откачам, когато майка ми, най-важният за мен човек, не подкрепя връзката ми...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 833ce80638
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно тя е имала връзка с него. Колко подло...

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 33521caa42
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Към коментар едно: възможно е да си прав. А към автора-майка ти е мн тъпа. Не знам какво да те посъветвам... кажи и че любовта е на първо място и да си гледа работата

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 22780c7ef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   За такива неща дори майка ти няма право да ти се меси, особено с такива аргументи. Ако приятелят ти се държеше лошо с теб, или пък ако се занимаваше с нещо законно, разбирам да се опитва да те предпази, но това нейното си е чисто интересчийство, ако го обичаш и държиш на него, не се оставай майка ти да ти влияе.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: b845f9eb47
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Странна работа. Казваш, че до сега го е харесвала и сега изведнъж почна да ти натяква, че трябва да си намериш друг, някой богат... хмммм, ми не знам какво да мисля. Или се е случило нещо за което ти не знаеш и това е променило отношението на майка ти към него или жената е решила, че щом вече си студентка ти е време да си уредиш живота, а оттам и нейния, като намериш и се омъжиш за богат мъж. Ако причината е второ, много, много жалко, защото това само говори за това, че майка ти е ужасно меркантилна и е готова буквално да те "продаде" на някой с пари, без значение, че ти обичаш приятеля си и не искаш да се разделяте. Съгласна съм, че сигурно животът на майка ти не е бил лесен, ама чак пък толкова! Да ти каже в прав текст, че е време да си намериш богат приятел... на мен ми звучи доста обидно. Все едно си някаква стока, която трябва да бъде изтъргувана за възможно най-високата цена.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ed148e6b0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   N 1 Може да се окаже прав, че майкати може да го е оправила или поне е пробвала и той и е отказал!!! Аз познавам една такава самотна майка която все оправяше приятелите на дъщеря си!!! Сега поостаря и вече не и се връзват. Дъщеря и се омъжи наскоро и то на 36г. вече!!! Така, че има и тази вероятност!!! Не всичко е така както изглежда и има още много да се учиш, но нека все хубави неща да ти се случват само!!! Успехи!!!

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 237ed16653
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хахаха като нямате какво да кажете, по-добре си спестете тъпите коментари. Майка ми е толкова консервативна жена, я се стегнете малко. Въпросът е такъв, че той не пие, яде си някакви негови фитнес работи и всеки път като дойде на гости вкъщи или на село си носи собствена храна. Тя не го намира това за нормално. Тя мисли, че след време ще ме е срам да отида с него на гости при приятели и т.н., защото той ще си носи негова си храна в купички и прочие. Просто на него не му пука от абсолютно нищо. И аз се дразнех много, но го приех, докато тя не започна да ми набива нейните си работи с главата ми, чак се разколебавам дали да не се разделя с него, но не си представям какво ще правя без него...

И не всичко е секс, чукане и т.н. Аман от такива ограничени хора като вас..


Авторката

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: affb8656ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Гаранция че приятеля ти е чукал майка ти. Слушай ме, дори и да не ти се вярва, така е. Иска да го отдалечи от теб и го прави по доста деликатен и типично "майчинки" начин. Демек да си мислиш, че просто е загрижена за теб, а всъщност нещата са съвсем различни.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 34effcbdb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   той скоро завършва университета в много хубава специалност, предвещаваща големи успехи и пари

Хайде слез на земята.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ee0be0b731
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Майка ти е за бой, наистина. Не позволявай нейното мислене да окаже афект върху твоя живот. Не искам да бъда песимистична, но вероятността наистина да се разделите не е малка, ти тепърва израстваш и е вероятно пътищата ви и да се разделят един ден, но ако това стане ( пожелавам ти да не е така), нека причината да не е опяването на майка ти, а още по - малко материалната страна. Ти си с него, не тя. Ти евентуално ще живееш под един покрив с него, не тя! Успех и мисли с главата си. Живей за себе си, майка ти няма да е вечно до теб, но ти ще живееш вечно с нейните решения ако го позволиш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 6dabdd9e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторке, сексът е всичко и дори много повече :)
Това между другото.
Как можеш изобщо да допускаш майка ти да изказва мнения?
Просто й постави въпроса така: или те харесва и приема всичко което правиш, или занапред няма дъщеря.
И да не е богат младежа, ти може да се изнесеш с него на квартира, нали.
Теб те има за да радваш мама, да.
Но не за да ти казва мама как да я радваш.

Y D

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 9d35cba4f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   а дали пък не е открила нещо против него и така да се опитва да те предпази-например аз намерих чат на гаджето на моя приятелка с др жена, офертиращ секс и вече не одобрявам връзката им

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker