Зла снаха или лицемерен син - въпрос на гледна точка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Зла снаха или лицемерен син - въпрос на гледна точка
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 1887 пъти
Здравейте на всички! Историята която ще споделя не лично моя, аз съм просто страничен наблюдател и дори слушател.... Да не си помислите, че съм от тези дето слухтят на хората по вратите, няма такова нещо. Това е историята на комшиите по етаж възрастна жена и синът й. Живея с/у тях от 20-30 год знаем се добре. преди няколко години комшийката получи инсулт и легна на легло, по това време синът й беше в голям град там работеше. Като стана инцидента, нямаше накъде и той се прибра от там окончателно за да гледа майка си. След няколко месеца борба я поизправиха на крака, колкото до тоалетната да ходи самичка, момчето се поуспокои и си почна работа в нашия град. Гледам по едно време у тях почна да идва жена -социален работник за по час-два... Една сутрин се засякохме с момчето на стълбите докато метях входа, , усмихна се за добро утро, , а аз, , как е майка ти, , И така от време на време си говорехме сутрин ако се засечем, за мен той беше за синковец за пример. Така той все самичък се грижеше за майка си, рано останал без баща с другите комшийки много го жалвахме, че си няма късмет... Минаха няколко години и ей така лятото у тях се настани една хубава девойка, ама хубавица! Заживяха си заедно и още на 1 месец освободиха жената дето идваше да готви и пере през деня. Даже една вечер аз ей така без повод отидох уж да се видя с комшийката тя нали вече се движеше, та ме поканиха да вляза пролича си веднага ви казвам уютно, чисто, подредено, проветрено а от кухнята се носеше миризма на вкусна супа.... Чак ми се насълзиха очите от радост, , ех най -накрая, , казах на момчето а той, , вече не мислех, че ще се случи, , - пусти късен късмет. Ноооо много хубаво не е на хубаво. Все по често засичах момичето посърнало по стълбите, чувах караници ама си викам всеки си има кусури.. Комшийките се събрали един ден долу на пейките и клюкарстват, че новата снаха само се гиздела, с прическа винаги, напарфюмирана какво да се очаква от нея и дете оше няма ло на мегдан, а момчето блъскало по цял ден тя да ходи по кафета... Стана ми чудно аз знаех, че тя ходи на работа а те не. И така се изтъркаляха около 3-4 год. Никой не се сприятеляваше с младото семейство, често се чуваха да се карат а аз не се и заслушвах много, но един ден.... Много рано се почна и вратата им отворена входа ехтеше... Тя;, , нямаш никаква благодарност, , , Той, , бе я си е... майката, , Направо се втрещих, а това сякаш нямаше да има край.. Стоях и слушах момичето как нарежда смислени думи, а ако той успееше да каже нещо, то беше псувня.. До края на скандала на целия блок му беше ясно кой какъв е. Оказа се какво, нащо момче, решило че си е вързало гащите с безплатна слугиня и на всичкото отгоре хубавка, а когато на момичето му дойде в повече вече с бебето и отказваше да слугува на майка му този поиска тя да си ходи... Горката, а всички го мислехме че сам ще си остане бедно момче с болна майка кой ще го вземе? А тя от хубавица се превърна, в повехнало момиче с бебе на ръце...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: c15b0d0544
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Заслужавал си е съдбата. Ето за това няма какво да ги жалиш такива.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 59316c00f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако някой е за съчувствие в цялата история, то това е момичето. Помисли си, почернило си е младостта да слугува на болна жена, сега и бебе има и за благодарност я третират като слугиня. Та явно е имало защо толкова години този мъж да не си намери приятелка, просто той не си е търсил жена, а домашна помощница! Е, най-накрая е намерил достатъчно влюбена жена, която да налапа въдицата и сега, горката, ще си плаща за грешката.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: fe27685e49
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ами дааа-понякога нещата не са такива каквито изглеждат.А на бабките на пейката все им се струва ,че младите булки са "подозрително" накипрени.А обикновенно жените са прецаката страна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker