Разведени Родители - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Разведени Родители
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 1794 пъти
Здравейте аз съм на 26 год. преди 4 години родителите ми се разведоха (тогава бях на 22)майка ми се изнесе без никакво обяснение.. Баща ми ми каза какво става.. Застанах зад гърба на баща ми и пренебрегнах майка ми дори не исках да я изслушам.. (причината за развода беше Изневяра ) тогава баща ми каза че майка ми е виновна и аз останах да живея при него и така цели 4 години. НО едно лято видях баща ми с най добрата приятелка на майка ми и разбрах след като го следях от изсвестно време разбрах че той е имал връзка с нея още докато са били жене ни с майка ми.. след това той започна да води някакви жени в къщи без никакво уважение че детето му спи в съседната стая.. правеше секс с тях и започна да се държи грубо с мен и постоянно да ме обижда и нарежда пред чуждите жени.. докато един ден аз не издържах и се скарахме нарекох го курва той ми удари шамар и каза да се изнасям от вкъщи и вече 20 дена живея при моя приятел и с баща ми нито говоря нито съм го виждала а и той не се интересува щом не ми е звъннал.. Въпроса ми е защо децата трябва да страдат за грешките на родителите си? Защото ми е много гадно че те си живеят живота и нито единия нито другия се интересува от мен. Не искам да съм егоист да голяма съм за да създам мое семейство но не искам родителите ми като се виждат да не могат да се гледат и да се заяждат и да не мога да разчитам нито на единия нито на другия.. защото един ден като имам мое си дете нито единия нито другия ще го види... :( и това ме измъчва и съм депресирана от това... :( :( :( :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: d9ea2281d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това, което става е извън твоя контрол.... Не мисли и не се тормози-родителите ти са такива и ти не може да ги промениш.

Добре, че си се изнесла. Създай си свой живот и не ги мисли-не е хубаво това да се случва, но ти нямаш вина....

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 0ca7777cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче, на 26 години си, а се държиш като 15-годишна. Родителите ти са големи хора, ти също, и вече нито те отговарят за твоя живот, нито ти за техния. Би трябвало на 26 години да имаш свой живот, а не да се вреш в този на родителите си. Също така изобщон е е редно на тази възраст да живееш с баща си, пък камоли да му държиш сметка какво прави в собствения си дом. Порасни!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: f342773b4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Абе авторке, как можеш да застанеш зад баща си като не знаеш какви са били обстоятелствата между майка ти и баща ти? Ти нормална ли си? Как е възможно да си го подкрепила и да вярваш, че след майка ти няма да има друга/други... ТО е имало по време на брака им, така че той си е постигнал целта да си на негова страна и да се раздели с майка ти, а сега да може да си хойка на спокойствие. Потърси майка ти и я помоли за извинение.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 171ebf9f1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   коментар Номер 1 да в момента се опитвам да създам мое си семейство.. номер 2 не знаеш колко е гадно да не можеш да разчиташ на родителите си съжалявам че изглеждам като 15 годишна но много ми се иска да поддържам връзка и двамата колкото до това че живеех с баща си след развода той така пожела .. а номер 3 застанах зад гърба на баща ми защото никой не седна като нормален човек да ми обясни какво става на единия ден си лягам със семейство на другия ставам и те вече се карат и ще се развеждат всичко ми се обърна на 180 градуса.. :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 09c6249910
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей,
аз съм момче на 26г.
Повярвай ми знам какво ти е!
Обстоятелствата при мен бяха доста по-лоши.
Ако искаш можем да продължим кореспондецията по email и да ти разкажа как получавах нож в гърба от най-близките хора още от малък. Бих ти казал и как единствено приятелите успяха да ме вдигнат на крака иначе найстина не знам какво щях да правя.
Кажи само дали желаеш да продължем по email и на кой ще ти е най-удобно да ти пиша?
Лека Вечер и до скоро.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 517b501653
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Доколкото разбирам отразказа ти, майка ти е искала да ти обясни, но ти дори не си я изслушала. И къде да прави секс баща ти, ако не у дома си?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 64d80294fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От Авторката : Не майка ми когато се изнесе цяла седмица не ме потърси баща ми си каза неговата версия след това майка ме потърси но аз я игнорирах и застанах зад баща ми 2 месеца след това беше развода майка ми беше написала един лист с неща който по право може да вземе от баща ми тогава аз застанах срещу нея и казах какво прави и там (сега подробности няма да разказвам ) тогава тя се отказа и всичко мина по взаимно съгласие застанах зад баща ми и изцяло обвиних майка ми.. в тази година исках тя да беше умряла вместо да се развеждаха.. но сега в момента аз не я оправдавам все още но и ДВАМАТА ми Родители са виновни и те в момента са ми под общ знаменател няма невинен дори и себе си обвинявам... Но в момента гледам или поне се опитвам да гледам напред и се опитвам един ден когато имам дете да не постъпя така с него както моите родители..

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 46e6d7d61c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Хубавото ( то няма хубаво че се случват такива работи, но все пак ) е че си видяла лошото от родители които трябва да са ти за пример и се научаваш да не го причиниш един ден на децата си. Ако си имаш половинка дръж на него! Не мисля, че трябва да се отчайваш за каквото и да било. Имай на предвит че случилото ти си е ценен опит и ще те направи по-добър човек!
Интересно ми е защо се обвиняваш за неща, които не зависят от теб директно.
Лекк Ден

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker