Ударих жена си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (100841)
 Любов и изневяра (23903)
 Секс и интимност (11779)
 Тинейджърски (20535)
 Семейство (5091)
 Здраве (8088)
 Спорт и красота (4226)
 На работното място (2312)
 Образование (6208)
 В чужбина (1344)
 Наркотици и алкохол (961)
 Измислени истории (742)
 Проза, литература (1531)
 Други (13974)
 Избор на редактора (147)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Семейство

Ударих жена си
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 10425 пъти
Заглавието казва достатъчно. От вчера и аз съм в редиците на онази сбирщина, която винаги съм презирал. Как така допуснах да го направя, не знам. Моментна слабост и изблик на ярост. Цял живот ще ме е срам от това, но няма връщане назад.

Лежах си в леглото и не можех да мигна, когато се сетих за покойния си баща. Приживе беше голям кавалер и аз се мъчех да се уча от него. Какво ми беше казал той - "момче, най-лошото, което можеш да направиш, това е да удариш жена. Направиш ли го, в същия този момент преставаш да бъдеш мъж."

Аз го направих... Аз съм боклук.
Не искам да се оправдавам и знам, че нямам извинение, но все - пак не е честно. Двадесет минути мълчах и слушах и се опитвах да се удържа. Не можах, тя се подигра с всичко най-свято. С родителите ми, със сестра ми, с мен и с прятелите ми.

"Аз никога не съм те обичала. Обаче беше много изгодна партия и затова се омъжих за теб".

"Сестричката ти е глупачка. Не прилича на мен, тя не може да връзва мъжете. Прилича на теб. Лика прилика сте си, брат и сестра загубеняци, що не се вземете двамцата"

"Ти си един загубен глупак, дете на глупаци. Дъртите изкуфеляци можеха да те направят най-богатия мъж в града, ама пуста честност. Ами оставям те да си го държиш сам в честната ръка. Като не можеш да вземаш чужди пари и да пипаш чужди жени така ти се пада. Смотан нещастник".
И други подобни, все в тоя дух.

Ние сме пред развод, отдавна нищо не ни свързва, но сега нещата са нетърпими. Познавам й гадното характерче и знам, че беше провокация. Тя целеше да бъде ударена и постигна целта си. В началото й се смях, защото го приемах като безпомощна злоба, но тя стигна много далеч. Не спираше и не спираше и накрая вече аз не можех да слушам повече.

Сега ще си извади медицинско удостоверение. Ще каже, че я подлагам на домашен терор и че съм виновен за непоносимите отношения. Ще претендира всичко от съда. Ще иска детето да остане при нея. Най-вероятно ще спечели всичко.

А аз вече си спечелих място сред нерезите, които удрят беззащитните си жени. Наистина съм смотан нещастник, но не защото тя го твърди.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
51-65 от 65

преди: 10 години, 9 месеца
hash: baa8073ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Кой би допуснал да обиждат родителите му и сестра му-хората, с които е живял цял живот, и които обича? Ако бях не само ще я ударя, ами незнам каде ще я пратя...подиграва ти се и се прави на интересна...нямам думи просто!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 573e2dcce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

52.   49, като си толкова отворен мама като те изнерви или сестрата и тях ли биеш? моля те бъди мъж до края и като набият майка ти или сестра ти, не се гневи, момче!
интересен ми е отговорът ти

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: bac2e7ea50
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

53.   НЕНОРМАЛНИЦИ!!!Кога ще разберете, че нищо не се постига с бой? Правите се на много силни, после се тръшкате и ревете, че я искате обратно.Искате я, да ви търпи простащината, нали?? Дано да е умна жена и да не се върне повече при теб! Едно време един такъв балък ме обиди насред центъра и ме удари, и то на един празник, който никога няма да се повтори! Аз му извъртях такъв мощен шамар и после викнах полиция!! Грешката ми бе, че не написах оплакване след това, но и този тип повече не ме видя!!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: bac2e7ea50
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

54.   Виж какво,сега прочетох историята ти. Тя е кучка, то е ясно. Но е имало безброй други начини да спреш това. Но какво да се прави, човек понякога губи разсъдък :(

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 4fb4900679
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

55.   Знам, че темата е стара, но и аз да кажа една история. Жена съм, щастливо омъжена, за един прекрасен човек. Преди около 10 години ходих с един луд, който ме спукваше от бой, счупен нос, посинена и т.н. Бяхме заедно близо 5 години, до такава степен ми беше промил мозъка, че съм виновна, че години наред не можех да се отърся от това чувство. Накрая вече дори не плачех докато ми блъскаше главата в стената, което го дразнеше още повече.

За щастие успях да се отърва като срещнах моя съпруг, който живееше в чужбина и заминах при него. В началото как ли не провокирах мъжа ми, обиди на него, на майка му, истерии, викове, но той освен да ме погали за друго не е посегнал. Престанах, защото разбрах, че когато човек обича, той никога няма да нарани.

Искам да кажа още, че и до ден днешен сънувам кошмари и когато посегннат да ме погалят, все още се свивам.
Моля ви не защитавайте насилието, мъжът за това е мъж, за да се контролира.

 
  ...


...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8fa0915f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

56.   56. Мили хора, считатате ли , че когато всеки има достатъчно култура ще се стига до такива положения на унижение с насилие.Унизен е и потърпевшия и насилника.Никой никога не ни е поставил официални правила за поведение и отношиние помежду ни . Затова всеки прави импровизации според собствения си начин на мислене. Затова тълкуването на всяка една постъпка подлжат на спорове .Счита се че всяко човешко същество има права априори, дори и да прави всякакви непристойни изпълнения, не зависимо от пола. Ако ясно и категорично се определят един минумум от пристойни и непристойни правила ,нещата ще се опростят . Никой няма да разчита на коварство и лъжи за лична облага за сметка на другия.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 8fa0915f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

57.   Може би ще са нужни тестове за брачна и родителска съвместимост и способност съответно и необходимото обучение . Те трябва да започнат да се прилагат още от първия ден на осъзнато съществуване на човек , т.е. още от около 4 годишна възраст в подходяща форма според възрастта.Така човек ще е на ясно какаво го очаква и дали го иска. Но може би ще се наложи да се прилагат и стимули или обществени привилегии тъй като отговорнистите трудно се приемат когато си в затруднение от рода на безработица , финасови и жилищни проблеми. Вероятно домакинската работа ще придобие други форми и ще остава повече време на родителите за децата .Важно е да имаме модели за прилагане , тъй като не всеки правилно разбира живота , но отворени за импровизации и моделиране.

 
  ...
преди: 9 месеца, 12 дни
hash: 6017b45ea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

60.   Така се започва с един шамар.. После тупаници те и тряскането в стената. Грешката на мъжете е че не сядат да говорят с жените си, но мълчат. Жените се ядосва и гледат да наранят с думи и дори да посегнат, за да им се обърне внимание. Мъжете не говоря не се поставят на мястото на полувинките им а слушат и то некачествено а само бла бла чуват и после посяга на жените, когато чуят за мама или сестрата. Мама е свещенна

 
  ...
преди: 9 месеца, 6 дни
hash: cf2a75545f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

61.   Виждам темата е много стара, но като прочетох коментарите останах в потрес. И това сума ти жени едва ли не потупали автора по рамото и му казват Браво? Той автора това е и търсел, посипал си главата с пепел, той горкия, онази какви ужасии му наговорила.. Как да не й отвъртиш един. Повтарям Наговорила! Не Удряла! Някъде някой видя ли да го е удряла физически? Пределно е ясно на всеки, че в повечето случаи мъжът е по-силния физически. Ами че той е можело и да я убие в яда си и да се разкайва после. И тогава ли ще му ръкопляска те? Хората се карат, факт е. Понякога си говорят ужасни неща в яда си. Силата на мъжа е точно да може да се овладее, той може да я смачка от бой, но да не го направи. За това се иска повече сила, а не тези нищожества тук, които се хвалили, че биели жените си и те видиш ли после колко хрисими и мили били. Ми не са мили и добри, а просто изпитват страх. И когато стигнеш до там да внимаваш какво говориш, че другия да не те разбере на криво и да те спука от бой, ей тогава съветвам всички жени да бягат!!!! Не зная в какви отношения такива живеете, но има нещо много сбъркано тук.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 5 дни
hash: 9370b729c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

62.   До автора. Мисля че трябва да седнете и да по говорите имате дете. Ти си готов това да не се повтори и сам казваш, че женати не е била такава преди. Явно има лоша компания някоя кифла която и е размътила главата и женати съответно иска да прилича на нея. Отидете на семеен консултант или психолог да разберете от каде идва проблема и само така ще го решите. Прочетох че много си се отдавал на работата Еми може на тази жена да и липсва близост, внимание.. Любов. На първо място слагай щастието на семейството ти.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: c3b6131dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

65.   Тук все още властва средновековното мислене. Един съвет към защитниците на насилието-не правете деца.

 
  ...
преди: 9 месеца, 1 ден
hash: 7671a555ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

66.   65, един съвет и към теб! Вие феминистките и защитниците на феминизма, няма да я бъде вашата, и винаги ще си получавате заслуженото от мъжете днес в 21 век, защото сте жени и не сте равни с мъжете по природен закон. Фактите с постоянно увеличаващото се насилие над жените го доказват, а ние мъжете ще ви правим деца и ще си живеем без ангажименти възползвайки се от вашето равноправие.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 1 ден
hash: c3b6131dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

67.   66, винаги има друг пол, който според вас е най-якият и правилният. Насочете се към него.

 
  ...
преди: 9 месеца, 4 часа
hash: 3ef21d0431
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

71.   67 той вече се е насочил, аз самия съм гей, но той е от злобните и страхливи гейове, за които жените са заплаха, затова е толкова обсебен да избие всички жени, за да останем мъжете само за него! Имал съм подобно гадже, но му беше много мек и се отказах, разбрах му проблема и откъде му излиза тази злоба, но за това да обвинява природата!

 
  ...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: eb2af74014
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

75.   Авторе, ще ти разкажа как мъжът ми ме вкара в правия път, пък ти си прави изводите.

Няколко дни след свабката аз му ударих шамар, защото се прибра късно без да се обади и от вратата попита "Къде ми е салатата? ". Той не ми отвърна. Но след като го ошамарих, за да види още в началото кой е шефът, той приложи следната тактика. Три дена беше леден, недостъпен и абсолютно спокоен; вършеше си всичко, което трябва, сяда пуска си телевизора, ако го попитам нещо, отговаря с "да" и "не", накрая "Лека нощ"-"Лека нощ" и си ляга с пижама. А мен ме мъчи съвестта и силно страдам. Опитвам се да се извиня, насреща хладен поглед: "Добре, няма проблем". Но целувки, прегръдки - не. На четвъртия ден явно реши, че ми стига и съм си научила урока и нарочно се прибра по нощите. "Къде ми е салатата? " "Ей сега веднага, миличък, измила съм зеленчуците, сега я правя, ето - заповядай! " На следващия ден ми купи торф за растенията, окоси тревата, поправи котлона, изправи една паднала арка и отиде да слага електроинсталация някъде. Прибира се вечерта вече в нормален час и пак: "Къде ми е салатата? ". А тя вече на масата. След това в леглото ме докара почти до припадък. Аз нещо взех да правя планове утре да разсаждам сандъците с петунии за терасите, той казва: "Хубаво, но не ги качвай ти, аз като се прибера ще ги кача". "Ама защо? " "Защото аз така съм казал". "Добре, миличък, щом така казваш.... " Оттогава станах послушна съпруга.

Какъв е изводът, авторе? Виж сега, аз не мога да уважавам мъж, който не успее да ме победи, да покаже надмощие, а не мога ли да го уважавам, не мога и да го обичам. Но да ме "пречупи" не означава да ме пребие от бой - така постига само моето презрение, защото показва безсилие и слабост, силният мъж не би ударил по-слаб противник от него, за силния мъж това е унижение. Трябва да покаже морално превъзходство над мен, само тогава ще ме покори и подчини на волята си.

 
  ... горе^

51-65 от 65
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker