Ударих жена си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Ударих жена си
преди: 14 години, 9 дни, прочетена 13943 пъти
Заглавието казва достатъчно. От вчера и аз съм в редиците на онази сбирщина, която винаги съм презирал. Как така допуснах да го направя, не знам. Моментна слабост и изблик на ярост. Цял живот ще ме е срам от това, но няма връщане назад.

Лежах си в леглото и не можех да мигна, когато се сетих за покойния си баща. Приживе беше голям кавалер и аз се мъчех да се уча от него. Какво ми беше казал той - "момче, най-лошото, което можеш да направиш, това е да удариш жена. Направиш ли го, в същия този момент преставаш да бъдеш мъж."

Аз го направих... Аз съм боклук.
Не искам да се оправдавам и знам, че нямам извинение, но все - пак не е честно. Двадесет минути мълчах и слушах и се опитвах да се удържа. Не можах, тя се подигра с всичко най-свято. С родителите ми, със сестра ми, с мен и с прятелите ми.

"Аз никога не съм те обичала. Обаче беше много изгодна партия и затова се омъжих за теб".

"Сестричката ти е глупачка. Не прилича на мен, тя не може да връзва мъжете. Прилича на теб. Лика прилика сте си, брат и сестра загубеняци, що не се вземете двамцата"

"Ти си един загубен глупак, дете на глупаци. Дъртите изкуфеляци можеха да те направят най-богатия мъж в града, ама пуста честност. Ами оставям те да си го държиш сам в честната ръка. Като не можеш да вземаш чужди пари и да пипаш чужди жени така ти се пада. Смотан нещастник".
И други подобни, все в тоя дух.

Ние сме пред развод, отдавна нищо не ни свързва, но сега нещата са нетърпими. Познавам й гадното характерче и знам, че беше провокация. Тя целеше да бъде ударена и постигна целта си. В началото й се смях, защото го приемах като безпомощна злоба, но тя стигна много далеч. Не спираше и не спираше и накрая вече аз не можех да слушам повече.

Сега ще си извади медицинско удостоверение. Ще каже, че я подлагам на домашен терор и че съм виновен за непоносимите отношения. Ще претендира всичко от съда. Ще иска детето да остане при нея. Най-вероятно ще спечели всичко.

А аз вече си спечелих място сред нерезите, които удрят беззащитните си жени. Наистина съм смотан нещастник, но не защото тя го твърди.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 88

преди: 14 години, 9 дни
hash: cc98dc3df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жалко...много жалко. Жертвите сте две във вашата ситуация, защото ти си по-силен от нея и, колкото и да е жлъчна и злонамерена, ти би могъл да бъдеш физическа заплаха за нея. Каквото е станало, станало. Няма връщане назад. Ще си поемеш отговорност за постъпката и имай едно на ум - да си зрял и интелигентен означава да не си първосигнален. Търпението е най-голямото достойнство на всеки човек, мъж или жена. Провокацията и нямаше да постигне нужния ефект, ако беше запазил самообладание и беше игнорирал нападките. Така или иначе сам признаваш, че си прозрял мотива и. Занапред гледай да бъдеш по-обран откъм емоции. По-здравословно и безопасно ще е и за двама ви.

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: ea81e4f6d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно. Жена ти сигурно е от онези пък смотани нещастнички, които търпят всякакво такова отношение. Да, такива мъже не са за уважение, но такива жени също не заслужават уважение!

Разведете се. Дори и ако не си я ударил, тези неща които ти е казала, са достатъчна причина за развод...а дето си я ударил, още повече...не се тревожи толкова за имуществото, което евентуално иска да ти вземе...по-скоро се замисли за зверските отношения, до които сте стигнали...ти всъщност си се замислил, това е добре.

Какво да ти кажа, по това което си написал за жена си...тя е глупачка. Сега съжаляваш че си я ударил...но наистина, да бяхте се разделили вместо това

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: d8acaeb818
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

3.   Ти си си бил прав

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 дни
hash: 8662263c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Хм, ако моята ми наговори такива приказки, ще я халосам и то неведнъж, шибаната сметкаджийка, и без това съдът винаги е на женската страна, без значение кой е виновен. За съжаление има и такива, ще те ошушка и ще се хвали на кафе и цигара пред подобни пачаври, слушал съм ги неведнъж. Та не се укорявай толкова, лошото е, че си и набутал всички козове в ръцете, такива рано или късно си намират майстора, но какво те грее.

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 3bb816da16
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Няма за какво да се чувстваш виновен. Това да не ударя жена е старомодно, а и някои се държат толкова лошо и унижаващо, че това, което си направил е нищо. В 21ви век често се случва мъж да удари жена, но някой задал ли си е въпроса, защо ?

За да го направиш явно го е заслужила, и не си длъжен да търпиш обидите й, за това си постъпил 100 % правилно. А още повече тя ти е тровила за пари. Обиждала е семейството ти. Бори се за своята правота. Не оставяй тя да те кара да чувстваш виновен нито пред себе си нито пред хората.

А и да спомена - също така има жени, които налитат на бой на мъжете си, е тогава той к'во да търпи ли трябва ?
Според мен тя така се е държала, това е получила. Има много такива случаи.

 
  ...


...
преди: 14 години, 9 дни
hash: a4b0bc5c1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Не съжалявай....Бил си прав.Не съм вярвала, че ще го кажа, но те оправдавам...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 дни
hash: c1044ec7fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Човече, изобщо не си хаби нервите с духовно блатясали отрепки като жена ти. Ако на мен ми кажат такова нещо, не само ще я ударя, ами за косата по стълбите ще я влача и накрая ще я ударя о някой стълб. Чудя се само къде ти е бил акъла да се ожениш за такава гнила бълвоч. Звучи ми толкова невероятно, че чак не мога да повярвам изторията ти да е истинска. Ако е така - очаквай всякакви неприятни изненади от кикимората. Вярно е, че всеки заслужава съдбата си, но от твоята чак се потресох. Кураж и успех!

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: c1044ec7fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Изчакай я да заспи. Напълни една 20 литрова кофа с ледена вода (дори добави лед от хладилника) и я залей цялата докато спи - белези няма да има, гаранция. И така всяка нощ...

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: ea81e4f6d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Е, сега всеки ще вземе да го оправдава ли, и да говори, че така било нормално да се прави в 21 век!! Боже докъде се стига в 21 век наистина

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 дни
hash: cc98dc3df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Според мен винята няма нищо общо с физическата саморазправа. Това, че някой ни е ядосал не ни дава никакво право, нито извинение, да приложим сила. Дали е жена или дете...каква е разликата? Има такива разглезени и нетърпими деца, които са в състояние да те доведат до лудост. И какво...и тях ли да халосаме, за да си траят? То по тази логика направо всички да се халосваме едни други с повод и без повод, ей така, когато ни прикипи. Това е неандерталско и не е адекватно на времената, в които живеем. Никой няма право да посяга на другия, защото е по-силен, независимо от причините. Разногласията трябва да се разрешават по по-цивилизован начин, иначе заприличваме на диваци, а не на европейци.

 
  ...

...
преди: 14 години, 9 дни
hash: ea81e4f6d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Хайде сега всички му кажете че е прав, и се юрнете тука да оправдавате насилието в 21 век. Но тези, които така правят, заслужават да останат без жена, и без семейство. А жените, които пък търпят, н и щ о не заслужават. Вижте се бе, децата ви ви мразят и се чудят как да се спасят от вас!

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: cc98dc3df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Ако се намирате в Дания, половината от вас, които сте отговорили тук, ще сте подсъдими само заради възгледите си (в подкрепа на физическата саморазправа като реакция на лошо отношение). Започвам да се замисля в каква държава живеем и какви хора я населяват - биячи и зли кучки...грозна работа.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 дни
hash: c4350a8a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Здравей,
аз съм от другата страна. Т.е. неведнъж съм говорила ужасно грубо на съпруга си. В повечето случаи съм имала резон, защото винаги някой от откачените му роднини беше НАД мен и се случваха неща, които пределено не бяха в моя, а и в негова полза.

Принципно съм много добър, спокоен и чувствителен човек, но "настъпят ли ме по мазола", ставам кучка. "Бия" лошо, с истини и думи, които, разбира се могат да се кажат по по-различен начин, но целта ми в такива ситуации, е да нараня. Ставам наистина жестока. Може би 5 минути по-късно съжалявам за казаното, но не съумях да се науча просто да не правя неща, за които да съжалявам. Като се замисля, след подобен скандал, ако съм на мястото на мъжа ми, просто ще ме смачкам от бой и ще ме изхвърля като мръсна котка...

Той никога не ме е удрял..Угризенията и чувството за вина са ме смазвали, отнемали са ми съня много нощи подред. Така до преди година време. Започнах да си налагам, че е по-добре да премълчавам и да оставям събитията да доказват првото ми. Когато се случваше поредната изцепка от някой от семейството му, просто си взимах чантичката и излизах навън, докато ми мине. Искам също да подчертая, че нашите свади нкога не са имали финансов характер, никога не съм била сметкаджийка. Просто, съм се омъжила за мъжа ми, а не за целия му род и си държах на това и го остоявах.

Той усети промяната в мен. Замисли се, може би и разбра грешките си. от много време не сме се карали. Аз много го обичам и много страдам за всяка една гадост, която устните ми са проронили. Пиша цялата тази история, просто, за да разбереш, че щом си го напавил, явно чашата е преляла. Недей да имаш угризения. Думите на баща ти са мъдри, но той е имал предвид истински жени, а не техни подобия, каквато ( ще ме извиняваш) е жена ти. И аз съм била кучка, но обичаща кучка, която в крайна сметка се е коригирала.

По практическата част - ако си я ударил само веднъж и няма оток, синина, рана, или какъвто и да било видим белег, ще получи медицинско на кукуво лято. Правосъдието не е вече толкова сляпо :)
Успокой се, помисли трезво и успех!!

П.П.: дечица имате ли?

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: c4350a8a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Извини ме, сега видях, че имате едно детенце.

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 09d4ea063c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Аз съм жена и съпругът ми никога не ме удрял, по принцип не оправдавам насилието, но теб те оправдавам..

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 9 дни
hash: ea81e4f6d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   До всичките тук, които защитават насилието над жени: да горите в ада дано! То вие там и живеете с този акъл...

Дано никога никой от вас не види добра и нормална жена...освен малодушните страхливи парцалани, тип БИГ БРАДЪР, с които живеете...

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: b2a9a43a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Hомер 12 , не само в Дания е така, и във Франция е така, ако ме удари и аз се оплача, ще лежи по затворите и ще му взема всичко, ще го оставя без покрив над главата, ние не сме ли равни с мъжете? Или те са по равни измежду равните, като политиците ......................

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 3bb816da16
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   Гледам, че тук има някои неразбрани, които мислят, че сме защитавали насилието. Но това за шамарите по принци е друг въпрс., защото в България понякога за жалост това служи за възпитание. Да, ударят се деца, случва се дори и жена да удари мъж, тука говорим за шамар върху жена, а не по принцип. По принцип това е лошо нещо и го има в България и за пореден път ще кажа, че тези, които са получили такъв си го заслужават. Защото жените не са никакви ангели и са дори по агресивни от мъжете е аз няма да оставя жена ми да се гаври с мен. Шамар и да си знае мястото и да знае какво говори.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 дни
hash: b71ed99396
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Баща ти ти е говорил за жена-товето не мисля,че е точно това. Аз съм жена също.За 16 годи брак имам един шамар от мъжът си и то след дълго мое старание. Т.е напълно заслужен-ще се учудите , но факт! Беше най-приятния шамар в живота ми, не че имам много -само от мама за бели.Както и да е , не го мисли-не можеш го върна и не бива дори! Късмет!

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: c4350a8a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   16, а словесното насилие безнаказано ли трябва да остава? И тук не говорим за постоянно насилие, а за един единствен път. И то след дълги предизвикателства. Авторът не изглежда човек, подобен на описаните от теб субекти тип "ББФ". Не елементаризирай толкова нещата.

 
  ...

...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 2cb4968f61
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Здравей. Аз съм момиче на 18 години. Нямам много опит, но мога да ти кажа, че в случая вьобще не си виновен ти. А тия нагоре, дето започнаха да говорят за насилие и терор, по-добре да млъкнат. Няма нищо общо, това е просто както авторът сам си го е казал - изблик на безсилие, ярост, обида. Много съжалявам, но си го е заслужила. Курвите, сметкаджииките, простачките и селяндурките станаха прекалено много в тая държава. Не казвам, че за тях единствената оправия е шамарът или бой - просто понякога прекаляват и си го просят.

Преди време, с първия ми сериозен приятел, се държах меко казано като с говно. Единия ден се скарахме жестоко, вбеси ме (тогава бях лигава пикла) и започнах да го замерям с разни неща, хвърлих стол по него, ритах го, удрях го, обиждах го и накрая той ми заби един шамар - лек, но достатъчен, за да се освестя и да видя на какво съм заприличала. Извиних му се, защото дори да сте силния пол, с нищо не заслужавате да ви провокират, обиждат и да ви водят за носа. Осъзнах, че тоя шамар съм си го заслужила и НИКОГА повече в живота си няма да стигна до такова положение.

Иначе аз също не подкрепям мъжете, които редовно пребиват жените си - те са безхарактерни прасета, със сериозни комплекси и психически проблеми, които заслужават не само всичко да им вземат, ами дълго време да ги ебат в дупето в затвора.

Това твоето не е нито побой, нито терор, нито насилие, няма нищо апокалиптично или ненормално - тъпата ти жена си го заслужава, но лошото е, че може би засега последствия ще има само за теб. Не си сгрешил, подкрепям действието ти и ти стискам палци изходът от развода да е благоприятен за теб! Поздрави и не се коси толкова. Shit happens!

mosh

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 дни
hash: 73222c0e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   :) Преди време ужасно много ме бяха извадили извън нерви. Ама много, което си е доста сложна задача, ама има талантливи жени. :)) Та, реших че не ми се слушат повече глупости и треснах по масата и излезнах от стаяата. Тя обаче след мен, драпна ме и ми удари шамар. Щото съм бил агресивен. :)))))) А, сега и аз да се оплача от насилие. И като цяло са си по-агресивни жените. ;) Да е мъж да се разберете ама как да се биеш с 45 килограмова агресия???
Ралф

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 573e2dcce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   ИСКАМ ДА СПОДЕЛЯ НЕЩО.СМЯТАМ ЧЕ ЩЕ МЕ ПОДКРЕПИТЕ.НА ТЕМА НАСИЛИЕ ИМА РАЗЛИЧНИ ГЛЕДНИ ТОЧКИ-ОСОБЕНО КОГАТО СМЕ ОТСТРАНИ И ИЗРАЗЯВАМЕ МНЕНИЕ.

НО НЕ МОЖЕ ДА СЪДИМ ХОРАТА-БИЛО ТО И ЗЛОБНИ ,И ВСЯКАКВИ ВИДОВЕ ЖЕНИ И ДА КАЗВАМЕ ЧЕ МЪЖЪТ Й БИЛ ПРАВ.И ДА КАЗВАМЕ-АЗ ЩЯХ ДА Я ПРЕТРЕПЯ,
А В СЪЩОТО ВРЕМЕ КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА НАШИТЕ МАЙКИ И СЕСТРИ,КОЛКОТО И ГОЛЕМИ БАТАЛИ ДА СА,ГИ ЗАЩИТАВАМЕ И КАЗВАМЕ ЧЕ ДРУГИЯТ Е КРИВИЯ.

РАЗБРАХТЕ МИ МИСЪЛТА.БЪДЕТЕ ОБЕКТИВНИ,ЗА ДА БЪДЕ ДОСТАТЪЧНО СТОЙНОСТНО МНЕНИЕТО ВИ.И КОГАТО КАЗВАТЕ ЧЕ ЕДИ-КОЯ СИ ЖЕНА ЗАСЛУЖАВАЛА ДА Я ПРЕБИЯТ ,ДРУГИЯ ПЪТ КОГАТО НАБИЯТ МАЙКИТЕ И СЕСТРИТЕ ВИ,КОИТО ОБИЖДАТ ПАРТНЬОРИТЕ СИ,КАЖЕТЕ ЧЕ И ТЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ.

ЗАТОВА ЧЕ СПРЕТЕ С ТОВА КОЙ КАКВО ЗАСЛУЖАВАЛ.
ТОЗИ ЧОВЕК ЗА ДА ПИШЕ ТУК ЯВНО СЪЖАЛЯВА.ТАЗИ ЖЕНА ПРИ ДРУГ СЪПРУГ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ БИТА СУТРИН И ВЕЧЕР.

ТАКА КАКТО МИ ЗВУЧИ ГОСПОДИНА,ИЛИ Е ДОБРЕ ДА С ЕРАЗДЕЛЯТ,ИЛИ ЩЕ ТРЯБВА ЦЯЛ ЖИВОТ ДА ТЪРПИ ПРОСТОТИИТЕ И НЕУВАЖЕНИЕТО НА ЖЕНА СИ.УТРЕ И ЛЮБОВНИК ЩЕ СИ ХВАНЕ И Т.Н.
УСПЕХ!

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 03c57d37d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Човече . . . сегурно ти е било много, много, ужасно трудно да го направиш. Не оправдавам постъпката ти, но те разбирам. Просто си защитил МЪЖКОТО СИ ДОСТОЙНСТВО. Така ти е заложено, а относно жена ти наистина много жестоки думи. Тя направо ти ги е забила с копие в сърцето и то многократно. Това са думи на дълбоко презрение и отвръщение, думи на обида към теб и твоят РОД. Аз също съм на принципа, че физическата саморазправа е неправилна нито към жени, нито към мъже, но тук става дума за елементарно човешко достойнство и принизяване до най - ниското ниво.

Учудвам се на жена ти - как може такава деградация. Не ти казвам БРАВО, а просто те успокоявам. Действал си с един от първичните инстинкти за самосъхранение на мъжкото достойнство. Жалко, че се е стигнало до там. И все пак ако Тя си поиска прошка от сърце и се разкае за постъпките си - Прости и.
FerNando

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 дни
hash: ea81e4f6d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   20, тук не визирах автора, а ония, които казаха"ще я пребия с ритници, ще я влача за косите.....ако ми каже такова нещо".

21,няма ти да казваш кой да млъкне. ВСЕКИ тук си изказва мнението и има право да каже своето виждане. Хора, стига вече с това "било е само шамар, и е било един път"...не е там работата. Въпроса е до унижението...а всички като момичето на 18, които казват:
ама то беше само 1 шамар и аз си го заслужавах...да, наистина си го заслужавате

 
  ...

...
преди: 14 години, 9 дни
hash: c1044ec7fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Проблемът е, че повечето хора под насилие разбират само физическото насилие. Съдилищата също се произнасят само за реално извършени действия, срещу които има установими доказателства. Явно психическият тормоз никъде не фигурира в оценките.

Ако между тези две неща се постави знак за равенство всичко ще си дойде на мястото. Интересно защо някои жени с когото и да си имат работа накрая все отнасят бой и ритници, докато други са на почит и уважение сред мъжете, радват се на обичта им, а на последните изобщо не им хрумва да ги ударят или нещо от сорта? Въпрос, върху който много кучки трябва да се замислят (ако имат с какво...)!

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 31cfd67f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   23, На твоята клавиатура няма ли малки букви? Или си мислиш ,че пишеш вного умни неща и пишеш нарочно с главни букви?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 дни
hash: 77969de6bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Според мен много зависи какво влагаш в удара и колко е силен (показателен). На нас двамата (с жена ми) ни се случва да си бием леки шамарчета, ама пак е гадно ... никога нещо силно и болезнено, но ... не знам :)
Според мен в такива моменти е нормално, подобни обвинения в по-мека форма са валяли и върху мен!

Напр: Аз те взех защото очаквах, че ще правиш повече пари! До сега държавата ми плащаше за да съм майка, сега трябва да ми плащаш ти ! Ако баща ти не беше такъв честен - щеше да се възползва от положението си и да си уреди и двете деца, ама цялото семейство сте заспали !!!
И други такива сладки неща :)

Това с удрянето на жена е отживелица .. отнасяло се е за тогава, когато жените бяха нежни цветя, които даряват любов и щастие. Сега ако тя вземе точилката и те почупи - какво ? Ще седиш като пън ли ???

ПинокЮ

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: e5fab37e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   Каквото повикало, такова се обадило. Като говорите за равенство между жените и мъжете, това означава ли, че женте могат да си позволяват подобни просташки изцепки, а мъжете да ги търпят от някакво криворазбрано кавалерство? Когато се омъжвате по сметка и същата сметка излезе без кръчмар, съберете си багажчето и вървете на майната си, не нападайте съпруга и роднините му.
Женската сила се изразява в крясъци и обиди, защо мъжката да не се изразява в шамар?

И хич не ми споменавайте европейски държави, които не сте и помирисвали, първо станете европейки по манталитет и култура. Защото когато ви се предложи европейски брачен договор, веднага му намирате кусури и не ви отърва, там освен права има и задължения и се определя при развод кой какво получава, нали така? Къде по-лесно е тук, виновна или не , жената получава всичко и доста пачаври сключват брак точно с тази цел. Впрочем, много бързо забравихте за ценностите на вашите майки и се изучихте да търсите под вола теле.

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 0c8643a18e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Знаеш ли, не се чувствай толкова зле. От това, в изблик на ярост да удариш, до насилника по душа, има огромна разлика.

Преди години аз предизвиках съпруга си с лоши думи, е, не толкова ядни като описаните от теб, но в същия дух...
Той не издържа и ме удари....
Почувствах се много зле, излязох и може би час скитах по улиците, за да си събера мислите...

Това никога повече не се повтори. Аз му простих, защото го бях предизвикала до степен на нетърпимост.

Никога не му го натякнах, никакво влияние нямаше точно това върху отношенията ни.

Но това бе показателно за моите чувства, след време се разделихме по моя вина.

Колкото ида е срамно да го кажа, не го обичах достатъчно.
Така, че ако за нещо трябва да съжаляваш, това е, че няма чувства между вас, а не тази моментна реакция.

Пожелавам ти да намериш жена, с която да си щастлив.

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 8 дни
hash: 49d3ffe7f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

31.   Преди години и аз ударих моята бивша вече жена и не съжалявам нито за миг. Година ме подложи на опустошителен тормоз подобен на твоя (пари и моите роднини).Като върна лентата винаги е била гадна кучка. Бях изградил тактиката да мълча и нито дума да не казвам като се напуши за скандал. Сега като се сещам и си се смея, но търпях в името на четиригодишната ни връзка и двегодишен брак.

Една вечер подобна история, но не се сдържа само да ме убижда колко съм смотан и колко е смотана сестра ми и майка ми и всички, а ми посегна. Аз 85 килограма, тя 75 (ужасно напълня след сватбата - 25 кг). Правех ремонт в къщи и бях свалил старите 1/2 цол тръби метални. Не знам от яд ли го направи, но взе една тръба и я метна по мене в краката и ме уцели по пръстите, съответно ми счупи два пръста.

Сега като си мисля, сигурно не разбра каква болка ми причини и буквално се доближи да ме довърши с едно блъскане. Е не издържах и праснах един юмрук. Ама истински, със цялата сила, на която съм способен - в носа. Счупен нос, комоцио, медицинско, дело, развод.

Потроших сума пари, но нищо не и дадох при развода.
В момента съм най-щастливия човек на света, имам си прекрасно момиче до мене, чакаме бебе и нито за миг не сужалявам за постъпката си.

Понякога жените забравят ролята си на жени и се превръщат в чудовища, от които трябва да се браним.

Не съжалявай за постъпката си, а се опитай час по-скоро да я изрежеш от живота си.

 
  ...
преди: 14 години, 8 дни
hash: ea81e4f6d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Да, ясно беше, че сега ще изскочат всички насилници. Е, ще е по-добре ако не ни се навирате в очите, и не ни рекламирате диващината си...имайте си я в къщи, с жените ви, които се считат за "виновни" и че те ви предизвикват...а ти дето казваш че си много щастлив, всичко се връща на тоя свят.

 
  ...
преди: 14 години, 8 дни
hash: e5fab37e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   Угода няма, купих жилище, обзаведох го по проект на моята кикимора, кола по неин вкус - всичко това на мой гръб и през моите ръце, колкото тя гледа децата, толкова и аз, за какво равенство говорим, или само когато е угодно на жените - е, не готвя, не ми се удава.

И след всичко това ми се сервира, че ако моите родители не били толкова смотани и използвали положението си досега да сме имали вила на морето и още една в някой архитектурен резерват, джип, къща като хората в затворен комплекс.

Не я ударих, но я пратих със скромния и чеиз и децата при майка и, която все изтъкваше какво дете е възпитала. И тук дойде най-голямата изненада - тъщата я нахокала с думи най-обидни и я натирила обратно.

Та след два дни се домъкна по-хрисима от ангел и тогава и шибнах един прав та я метнах през масата - да знае кой кой е вкъщи, взех и ключовете от колата и заживях като повечето мъже. А, и не забравям - за щяло и нещяло по един букет и подарък на тъщата, на дъщеря и, както се казваше в еди филм '"Ще ми купят колело, ама някой друг път".

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 дни
hash: be03c828d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Ако тя вземе точилката и те почупи...Да бе, как никой досега не е помислил...
Да направят горещи телефони за мъже, пострадали от жени ...
А ти, 31, нищо няма да изрежеш. Ще си сърбаш каквото си си дробил, и още как.

 
  ...
преди: 14 години, 8 дни
hash: cc98dc3df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Защо ли има толкова малко мъже, които се оплакват от жени-побойници?! Да се замислим: защото ако някой мъж се оплаче, че жената му посяга (да приемем, че той е по-възпитания и цивилизования и не отговаря със същото), горко му на този мъж. Веднага ще му се лепнат епитети като "путьо", "женчо", "смотльо", " заврян", "под чехъл" и т.н. Тоест, срамно е!

Но, когато мъжът бие, а жената поема ударите, той е оправдан с това, че е бил предизвикан от агресивна и истерична жена. Той затвърждава позицията си в семейството, показва йерархията, въдворява ред???!!!Не е ли малко лицемерно да има двойни стандарти?!

Въобще не разбирам тук разделението на мъже и жени, с изключение на това, че в повечето случаи, жените са по-слаботелесни и неравностойни в "битката".

Иначе и за двамата е еднакво просташко и унизително да удрят. Не може да се раздават шамари за щяло и нещяло. Не е градивно, не е възпитателно...децата попиват като гъбки. Като не можеш да търпиш пледоариите на "възлюбения", шапката и да те няма, докато не изпусне парата. В това напрегнато ежедневие, в което всички са на ръба на нервна криза, ей хора, ще се изпотрепем. Пък малко човещина да ни остане...съвсем оскотяхме...

 
  ...

...
преди: 14 години, 8 дни
hash: cc98dc3df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   До 29: съвсем не ти е вярно равенството, хаха. Ако женската истеричност е равна на мъжката агресивност, би трябвало уравнението да е равно в двете посоки. Дали ако някоя жена тръгне да млати мъжа си, я с точилката, я посредством любовника (алтернативен инструмент за нанасяне на телесни щети), съпругът ще се ограничи само с истерични крясъци. Дълбоко се съмнявам. Ще налети на бой като обезумяло животно. Като видя някой мъж, който ще отговори на физическо нападение с думи, ще те черпя...бира...

За които не знаят как става това (да не отговарят на шамара със шамар), да питат всички онези жени, които редовно ядат бой, че и си траят дори. Заслужават медал за търпение, ама май ще да е тиквен тоя медал, хаха.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 дни
hash: c4350a8a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Хах, аз пък съм имала случай, в който да отнеса шамар, само защото не съм отговаряла на простотиите му ами съм мълчала и съм го изкарала от равновесие. Естествено, след това не сме се виждали повече с въпросния господин :) Авторът поне е имал основателна причина. Просто понякога човек наистина излиза от релси и действа инстинктивно, и принципно, пост фактум размишлява върху постъпката си. Като цяло, обаче съм привърженик на по-цивилизованите начини на комуникация.
Нали, все пак сме дарени с интелект, за разлика от животните? Нека, тогава, се различим реално от тях.

Мегън

 
  ...
преди: 14 години, 8 дни
hash: cc98dc3df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Простаците, които псягат, защото за мен са такива, се събират с пропаднали, подкупни и безскрупулни жени. Упадъчен морал - той сякаш "намирисва". Двете категории хора, посочени по-горе, се подушват, защото са от една порода. Нито едните, нито другите са за жалене. Мъж, който е стигнал дотам, че да удря жена си, първо е паднал до нейното ниво, второ, може би винаги е бил на нейното ниво, щом се е събрал с нея. А нейното ниво от скалата от 1 до 10 е кръгла нула. Заключението е, че и мъжът и жената в тази история са кръгли нули.

 
  ...
преди: 14 години, 8 дни
hash: 7c13faabd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   34, как нищо няма да изрежа, изхвърлих я и съм наистина щастлив човек, видях какво е да имаш свястна жена. Бившата бачка в гараж, продава перилни препарати. Мрънкаше, че съм и купил 3 годишна кола, сега ходи пеш. Обиждаше ме, че съм стерилен глупак, да но чакам бебе, а тя си седи сама и живее при мама и тати. Удряла ме е десетки пъти, ей един 75 килограмов човек млати силно, търпях и си виках, дръж тя е жена ще и мине.

Родих се, сякаш всичко ми потръгна като я изхвърлих и бизнеса и живота и забавлението.

Пък нека всеки си мисли каквото реши. Аз не съжалявам, че се стигна до този удар.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 дни
hash: 3dcdb3d6f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Никога не съм толерирала насилието върху жени, но има случаи, когато един шамар е позволен. Но само и единствено при условие, че има основателна причина и най-важното-да има равнопоставеност, т.е. когато мъжа направи нещо, жената също да може да го удари, без след това да последва побой.
Envy Me

 
  ...

...
преди: 14 години, 8 дни
hash: cc98dc3df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   До 40: Ти представяш ли си мъж да ти удари шамар, ти да му го върнеш и той да ти каже: "Добре, изляхме си гнева, дай сега да поговорим спокойно"???!!! Ще те млати докато забравиш коя си...забрави за равноправие в боя. Когато мъж започне да те удря, по-добре бягай, викай полиция, съседите, с две думи - спасявай се.

 
  ...
преди: 14 години, 8 дни
hash: be03c828d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Няма оправдание за насилието. Но вие щом смятате, че "един шамар е оправдан", наистина си заслужавате съдбата...

Към 39: добре. Намерил си си добра жена, хубаво. успех ти желая, и дано да не кажеш след 15 години, че и нея си ударил...във връзка с колата, роднините си, или нещо друго. Не ме разбирай криво, желая ти това да не се случва. Също искам да ти кажа, че не колата, парите и пр. са важни, а са важни отношенията между нас какви са. Още веднъж от мен, успех.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 дни
hash: 3dcdb3d6f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Номер 41, не това имах предвид. Говоря за случаите, когато жената е виновна, тогава мъжа да има право да и удари един шамар. И след примерно 1 месец, когато мъжа сгреши, тя без да се притеснява- да го удари.
Envy Me

 
  ...
преди: 14 години, 6 дни
hash: cc98dc3df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   До 43: пак не ми се вярва жената да се размине с боя, ако му посегне, макар и заслужено...но кой знае...може да е първият такъв случай в историята

 
  ...
преди: 14 години, 5 дни
hash: 7793835aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Автор: благодаря на коментиралите. Виждам обаче, че разказаното от мен е породило противоборство, основно между жени и мъже.

Аз не исках да стане така. Исках просто да си излея чувствата някъде, защото изпитвах /и продължавам/ срам от постъпката си. Не съм искал да предизвиквам спорове между четящите и няма да участвам в тях. Всеки с неговите съображения.

Размислих. И реших за себе си, действително няма връщане назад. Обещах си, че това н икога няма да случи отново. Когато и да е, с която и жена да съм занапред - никога вече. Остава ми за урок и аз ще се поуча.

Независимо от това, аз ще воювам с всички законни средства. Надявах се, че може да минем по взаимно съгласие и без "веене на кирливи ризи". Това явно не може да стане. Ще бъде поредният "кървав" развод.
Така да бъде, аз предлагах и отстъпвах. Дотук.

С горчивина трябва да призная, че някои от мъжките коментари за сметкаджийството и вещоманията на част от жените са верни. Ако щете, обвинявайте ме в пристрастие. За съпругата ми важи с пълна сила.

Как така ми трябваха седем години брак, за да го проумея - не знам. Знам само, че в началото изобщо не беше такава. Но хората се променят. Улисан в работата, зает и постоянно извън къщи - ето докъде се стига.

Няма да наемам адвокат. За мен ще е битка на честта и ще се представям сам. Практикуващ юрист съм и смятам, че ще се справя, макар да не се занимавам с брачно право. Ще изчета Семейния кодекс, ще прегледам съдебната практика и ще се явя сам.

Нямам съмнение кои свидетелки ще доведе тя и какво им е казвано да кажат пред съда. Аз ще ги оборя. Ще оборя показанията за всеки измислен факт, за всяка хипербола, за всяка лъжа. Моите провинения се изразяват в нанасянето на един шамар. За провиненията на другата страна не си струва да се говори.

Каквото и да правя, каквото и да доказвам, знам че губя дъщеричката си. Съдилищата правят така винаги. Полът и възрастта на детето ги мотивират на предоставят родителските права на майката. "По-добре при лоша майка, отколкото при добър баща" - чувал съм го стократно. Не че аз съм цвете за мирисане. Но най-боли от несправедливостта.

Шамарът бе ударен от чувство за несправедливост. Пак казвам, няма да се повтори.
Да става каквото ще, аз ще приема решението.

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 5 дни
hash: 77d43c520a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   Моите уважения към автора, успех на делото! Вярвам, че урокът ще ти остави знания за по-нататъшния ти живот. Умната занапред!

 
  ...
преди: 14 години, 5 дни
hash: 3c5ec68d58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Ма тя твойта много беззащитна бе ....

 
  ...
преди: 14 години, 4 дни
hash: be03c828d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   До автора: това противоборство между мъже и жени не е заради тебе. То си съществува, винаги го е имало. Но тук ми прави впечатление, че не си от тия, които искат да се оправдаят...не пред другите, пред себе си. Осъзнаваш злото, което е рядко срещано и да, това е хубавото нещо в цялата работа.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 дни
hash: 027bdbdf26
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

49.   И аз като повечето мъже набих 2 пъти жена ми, за което не съжалявам. Първият път като я набих беше кротка, мила, не можех да я позная, но това беше времено -30 дни. След което пак вирна рогата след още 30дни я наритах и я изпратих при майка и.Имам 6 год. син, не ми дава да го виждам. Съдих я обаче, пак ме върти и не го дава. Мисля, че и него в най скоро време ще го задраскам от моя живот. Забравих да кажа, че за побоя си беше извадила медицинско и ми заведе дело за побой. Искаше 1200лв. Аз и предложих 200лв. и ако може да забравим, но тя не пожела, взех си двама адвокати и те ме оправдаха и тя пак загуби.Сега знам, че тероризира майка си, знам, че има всяка вечер скандали с нея и двете се хранят пооделно, но на мен ми е спокойно. Искам да поясня, че съм имал много жени, но не съм удрял никоя друга- просто сме се разделяли по цивилизован начин. Жени, знайте, че няма мъж, който да бие жена си за удоволствие -просто вие си го просите. Това е от мен.
АА

 
  ...
преди: 14 години, 3 дни
hash: be03c828d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

50.   49, от коя лудница си избягал?
За жена ти - БРАВО НА НЕЯ. Само така!

 
  ...

1-50 от 88
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker