История без заглавие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (100785)
 Любов и изневяра (23886)
 Секс и интимност (11768)
 Тинейджърски (20531)
 Семейство (5085)
 Здраве (8086)
 Спорт и красота (4223)
 На работното място (2309)
 Образование (6203)
 В чужбина (1342)
 Наркотици и алкохол (960)
 Измислени истории (742)
 Проза, литература (1531)
 Други (13965)
 Избор на редактора (147)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Семейство

История без заглавие
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2734 пъти
Здравейте,
бих искала да споделя и моята история тук, като се надявам да получа подкрепата и разбирането на много от вас тъй като сам в ужасна депресия и не знам кога и как ще изляза от нея...

И така имах приятел с който в началото всичко беше прекрасно, обичахме се много и аз му вярвах на всичко което ми говореше, че иска да създаде семейство, да има деца да живее щастливо, т.н.

Често се случваше да се изнервя от най-малкото нещо, например като съм гледала снимки на мои роднини в интернет или че съм говорила малко по-продължително по телефона с приятелки или майка ми и за други дребни неща.

Такива дреболии най-често прерастваха в скандали след което той винаги вземаше някакви съвсем крайни решения - събираше ми багажа (а по негово настояване се пренесох да живея в тях), викаше и приказваше несвързани неща, че няма да се получи нищо между нас след което малко по-късно съжаляваше за всичко и очакваше да го прегърна и му кажа колко много го обичам или сам идваше и се опитваше да се сдобрим отново, а ако се бях прибрала при нашите по телефона се извиняваше всеки път че няма да се повтори това.

И така в началото ми се струваше странно, че винаги очакваше да получи това което иска, винаги трябваше да стане на неговото, но с месеците се привързах доста и вече не ми правеше такова впечатление.

Един ден разбрах,че съм бременна. Той беше толкова щастлив, а аз толкова ошашявена. Всъщност страшно много исках да имам дете просто за първи път ми се случваше и изпитвах много смесени чувства. Мисля, че от този ден започнаха и сериозните скандали между нас, когато аз изпитвах страх от него да не ме нарани и то не толкова заради мен колкото мислех за детето в мен.

Избухваше от едното нищо, каквото и да правех винаги беше недоволен. Трябваше постоянно да стоя в тях докато него го нямаше (което аз не правех).

Ходех при нашите през деня или при някоя приятелка, а като се върнех при него скандала беше готов защо съм се върнала след него, той очаквал да съм вкъщи. Или пък си въобразяваше, че нещо не съм била доволна от него, че не съм го обичала както той мен, той очаквал нещо което аз не съм била направила.

И от тези неща ставаха вече доста сериозни караници, при които аз трябваше да внимавам какво казвам за да не стане нещо страшно, той набираше и набираше.

Нападал ме е да ме удря, но майка му го е спирала, беше взел веднъж нож а аз пищях от ужас защото беше взел и ключовете за вратата. Трошил е стъкла , хвърлял е дестанционни по земята. Не проумявах какво става, в тези състояния той искаше аз да изпитвам страх от него, а в същото време повтаряше колко много ме обича.

По цели нощи съм плакала и съм се чудела как ще живея така, мислих още че в това състояние трябваше да бъда спокойна и се притеснявах ужасно много. Него не го интересуваше на мен какво ми е, заплашваше ме, че ще ме убие и мен и майка ми и баща ми и детето ако не сме заедно.

Майка му казваше, че го е страх да не го напусна и затова прави това, но аз всеки път умирах от страх и се опитвах някак да го успокоя. Като чели ставаше съвсем друг човек.

Страха от него в мен с всеки изминал ден се увеличаваше, заплашваше ме че ще ми вземе детето, ще ме убие, не мислеше как се чувствам и аз постоянно плачех, страх ме беше какво ще стане още, като го видех и пред мен беше и онзи поглед изпълнен с ужасна злоба скособен да убие човек без да помисли какво му е на него и как го наранява.

Бях в ужасно състояние, исках да се радвам на бременноста си а аз изпитвах ужасен страх какво ще стане с мен и детето.

Това беше най-кушмарния период в живота ми. Един ден след две будни нощи сълзи, заплахи, страх да заспя, отидох и направих аборт. От този ден не мога да се успокоя какво ми се е случило. Чудя се защо трябваше да става така, защо говореше че го иска а ме турмозеше така, защо искаше да изпитвам страх от него, защо ревнуваше от нищото?

Всички картини със заплахи и злобата в очите му не знам дали някога ще забравя...Физически се възстанових, но психически не знам кога ще стане...Не знам дали нещо щеше да се оправи или щеше да стане много по-зле, но не виждах никакъв изход, изпитвах единствено ужасен страх.

Моля жени които са приживели нещо подобно и могат да ме успокоят по някакъв начин да го направят. Моля и тези които искат да ме упрекнат за нещо да не го правят понеже съм в доста лабилно състояние в момента и могат само да ми навредят.

Знам че ако виждах изход никога не бих направила нещо подобно и на никого не пожелавам това което ми се наложи да преживея.

Н.С.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: f9e034c02b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

1.   Станалото - станало, за хубаво или за лошо. Няма връщане назад, затова гледай напред. Бъдещето ти зависи от теб, миналото е минало. Не го мисли вече. Оттървала си се, ако питаш мен. Радвай се, имаш шанс да почнеш отначало. Млада си, животът е пред теб.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1d22de31d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

2.   И в крайна сметка още ли си с този изрод

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c927f575f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

3.   Благодаря за хубавите думи. Не, не сме заедно вече, но все още тая в себе си онзи страх, заплахи и положението от което не виждах изход...Може би не мога да осъзная още какво ми се е случило. Знам, че не трябва да го мисля повече и трябва да продължа напред, но се питам защо по-силния пол трябва да пречинява толкова много страдание на по-слабния и всички ли са такива (не знам как бих се доверила вече на някой). Сигурна съм, че той вече дори не изпитва огризения за това което ми е причинил, а аз единствено искам да забравя лошото, да гледам позитивно на живота както преди да преживея това...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 98afae0b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

4.   Предполагам си го оставила нали? Правилно си постъпила. Един мъж не бива да се държи така с една жена. Не те е заслужавал, а ти си се освободила.

Ale

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a8933c34d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

5.   Да те успокоят? Какво успокоение чакаш от хората, ако продължаваш да живееш с такъв?! И дете даже нямаш, за какво седиш при него недоумявам.
Какво успокоение...търпите некви изроди, много жени даже, и децата си подлагат на тоя ужас, и те ми били майки...

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c927f575f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

6.   Може би много по-лесно бих преживяла целия този стрес ако не беше се налагало да правя аборт, а толкова бях свикнала с мисълта че ще имам дете, всъщност при всичката злоба от негова страна, заплахи, чупение на стъкла, единствено тази мисъл ме е крепяла, но той до такава степен ме побърка, че ме беше страх какво ще стане ако родя това дете и дали ще издържа на всичко докато то се роди...

Подчертавам още веднъж, че не сме заедно вече, просто явно до такава степен ме е манипулирал, че на моменти съм се питала дали аз не греша някъде, дали няма някак си да се оправи-май с тази надежда съм търпяла, но явно хората не се променят така лесно

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 486b1b8b12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

7.   Да - единственния изход е да бягаш далече от този човек!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 50e6b8fe58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

8.   ... Просто прегръдка от мен ...
FerNando

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c89552ab61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

9.   Номер 5, от историята и се разбира, а и тя потвърди, че го е оставила. От мен - гледай напред, мисли за бъдещето, не за кошмарното минало. Хората ще си останат такива, просто не им позволявай да се държат с тебе като с даденост.. Успех от тук нататък!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7664e663dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

10.   Към 9: Благодаря ти мила, много ти благодаря за топлите думи. Напоследък толкова лесно ми потичат сълзите когато чуя нещо окуражително за подкрепа...

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: dd2f474ede
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

11.   Моите поздравления аз бях като теб само че без детето в смисъл не съм била бременна .... много е трудно да се утървеш от такъв мъж че направо .... виж не месли за него смени си номера тръгни на фитнес просто ей така излизай не се затваряй в себе си защото ти не си виновна не ти трябва да страдашшшшш .... вярвай ми че когато забравиш ще срещнеш момче което толкова много ще те обича че чак на времена ще се плашиш в смисъл ще си казвашшш оле туй на мен ли се случва..... И ПАК МОЙТЕ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ....

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 19084f230f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2104907 гласа)

12.   :)) Успя да ме развеселиш, дай боже така да стане...
ако искаш можеш да ми пишеш в скайп - Kmdan84

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker