Семейството ми се разпада... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Семейството ми се разпада...
преди: 14 години, 29 дни, прочетена 2978 пъти
В тази история ще засегна няколко проблема, а поводът е един:
Днес разбрах, че майка ми иска да се разделя с баща ми, разбрах това като говорих по телефона с него.
Такива неща се случват в много семейства днес, но не съм сигурен дали ще го преживее на първо място баща ми и след това аз. За семейството ще кажа, че взаимоотношенията между тях не са били нормални, по-скоро странни, имало е караници както в повечето семейства, но насилие никога не е имало. Майка ми може би е права за нея, но ми е изключително жал за баща ми.

От три години замина в чужбина да работи, защото тук не взимаше голяма заплата. Каза, че заминава за семейството, за да можем да живеем по добре и най-вече аз, защото трябва да следвам. И сега, далеч, разбра за това, което ми каза. Моля се там да има хора около него, защото не знам дали ще издържи. Като ми говори по телефона едвам не зарева на глас. Дано намери сили сега, защото той нямаше много приятели, а вече може и семейство да няма. За мен си ще го преживея, защото все пак съм на 20 години вече, но за баща ми ще е тежко.

Колкото до мен тук ме тревожи друго нещо. Това, че почти нямам приятели. Седя вкъщи тези дни и размишлявам. Дори няма с кого да изляза. Нямам и компания, на празници винаги съм бил сам. Повечето като мен не се прибират вкъщи и проблемите ги преживявят по лесно, а аз излизам рядко. Ако имах хора, с които да излизам сега, едва ли щях да пиша история, но все пак мога да получа помощ.

От малък град съм и през всичкото време не успях да задържа хора до мен. Тази самота ме притиска от другата страна и не знам какво да правя. Израснах почти без приятели, а ако остана тук не вярвам нещо да се промени. В малък град е кофти сега, където и да отида ще съм чужд.

Моля се, нещата да се оправят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 28 дни
hash: f44c804945
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На 20 г., приятелю, поне според законите на страната и според обществените нагласи, вече си голям и самостоятелен човек. Не малко младежи на твоята възраст вече гледат и издържат собствени семейства. Ти си тръгнал за вашите да се притесняваш... Техният живот си е техен живот, техните постъпки са си техни постъпки - вземай своя живот в собствените си ръце и, ако можеш, го направи по-добър от техния, и избегни всичко онова, което не ти харесва при тях. А това, дали случайно някой нямало да преживее раздялата - извинявай, направо ме напуши на смях...
Успех в живота и не се сдухвай за глупости!

 
  ...
преди: 14 години, 28 дни
hash: eea95b9b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Общо взето стандартна ситуация, когато единият е в емиграция - в случая това е цената. Я по-добре си вземи живота в ръце и не разчитай вашите да ти плащат образованието. А за самотата - напоследък много младежи се оплакват от липса на контакти - не разчитай на измислените комуникации и на тяхната анонимност, все ще се намери компания и за теб, поогледай се. А и ако отидеш да учиш ще попаднеш в съвсем друга среда.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker