Майка ми е изневерявала на баща ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми е изневерявала на баща ми
преди: 14 години, 1 месец, прочетена 4139 пъти
Здравейте,
аз съм момиче на 12 . Родителите ми живеят заедно, но доста се карат. Точно по тази причина търся помощ при вас. Има нещо друго: Значи, майка ми е много разхайтена жена. Поддъържа се, но е изневерявала на баща ми с трима различни мъже. Той знае само за единия и продължава да я понася. Имах хубаво семейство до един момент, когато на врата ни почука черната мъка... Всичко отиде подяволите развалих оценки си в училище, започнах да дружа с неподходящи деца, просто всичко се обърка само за около 2-3 месеца..

Аз знам, че мама е спала с най - добрия приятел на баща ми и двама нейни колеги. Просто не знам, страшна мъка ми е, вече не ми останаха сълзи. Аз няма да кажа на баща ми и майка ми незнае, че аз знам за мъжете. Казаха ми едни мои приятели, които са ги видели.

Сърцето ми се пръсна ... човекът, на когото най-много разчитах, най-много обичах и най-много ценях, е пропаднала жена..Знайте, че всяка буква, която пиша е със сълзи на очите.

За мен щом детето каже на майка си, която цял живот го е гледала и обичала, че е пропаднала, то тя наистина е много повече от пропаднала... Не знам ... просто се опитвам да бъда силна заради баща си .... Но аз ще и отмъстя ... Ще я боли както боли мен .. Ще плаче колкото плача аз сега .. За мен тя е минало .. за последен път пиша думата майка ... !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 29 дни
hash: 05f69595d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За никоя изневяра няма оправдание, цивилизованите хора просто се разделят, но не се лъжат. Лошото в случая е, че ти си между чука и наковлнята и си най-пострадалата, а к**валъкът няма оправяне. Рано или късно ще отмъстиш, рано или късно истината ще лъсне, но поне опитай да не си проваляш живота, образовай се, подбирай си компанията, защото помощ, май няма откъде да чакаш.

 
  ...
преди: 14 години, 29 дни
hash: 78eff5d13f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило дете, би било хубаво ако не съдиш майка си за нищо! Има кой да я съди! Освен това, фактът, че си събува гащите насам, натам, няма никакво отношение към теб! По-лоша майка ли стана, след като разбра че има връзки? И най-големите курви са прекрасни майки. За съжаление жените винаги мислят само за това, което им влиза и което е излязло от тях. Може би вече няма да сте същото семейство, но помисли си и за баща си.
По-добре да не знае, отколкото да разбере! Особено от теб! И освен това - тези, които са ти казали за майка ти, светили ли са им, или са я видяли на улицата?
Казано е - не съдете и няма да бъдете съдени! И ще видиш, че имаш прекрасни, може би не особено морални, но прекрасни родители!

 
  ...
преди: 14 години, 29 дни
hash: 417d3ea948
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Вместо да се измъчваш и да плачеш, по-добре поговори с майка си. Кажи й как се чувстваш. Тя ще ти помогне.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 29 дни
hash: cbd3160270
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Гледай ти да не повтаряш грешките й и след години да си намериш достоен партньор в живота. Тогава ще ти е все едно за майка ти. А тя да си живее живота и да се пази от болести.

 
  ...
преди: 14 години, 28 дни
hash: 1b5ace6636
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз също мисля, че нямаш право да съдиш или обиждаш майка си. Възможно е някои неща да не са такива, каквито ти изглеждат. На 12 години човек е склонен да си мисли, че знае и разбира от всичко, а другите са лоши, стари, неможещи и т.н. Но..., това не е вярно. По-добрия вариант е да се съсредоточиш върху себе си. Да бъдеш възможно най-доброто, което може да си. Иначе какви според теб са момичетата с развален успех, съмнителни приятели..., ами - пропаднали. Как тогава ще съдиш майка ти, че е "пропаднала", след като и ти си такава? Има логика нали? А, и в библията има едно изречение - "Не съди другите, за да не бъдеш съден". Ти имаш отговорност за себе си и собствения си живот.

 
  ...


...
преди: 14 години, 19 дни
hash: c24c03d296
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Подкрепям предните пишещи, не прави крайни заключения, много си малка.Кризи има във всяко семейство, може всичко да се размине и след годините вашите отново да са в хармония заедно.Колкото, че майка ти е пропаднала, също те съветвам да не изричаш подобни думи.Изобщо не се знае дали е точно така, хората понякога много говорят, особено за добре изглеждащите жени. Дори и да е изневерила на баща ти, това не означава че е "пропаднала", а и всичко си има причини. Наистина е жалко, че вместо да мислиш за твоите тийнейджърски проблеми ти се налага да разсъждаваш върху подобни неща като изневярата.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: f101615039
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мило момиче, не съди прибързано, защото както пишеш, че еди кой си ги видял...Какво по-точно значи това? Да не ги е видял в леглото? Защо не предположиш, че приемаш нещата по този начин заради приятеля на баща си, с когото майка ти е изневерила? Не я оправдавам за този мъж, но дали и баща ти няма вина за случилото се? Както и да е - много е тежко едно дете да научи за подобни неща, обаче отношенията между майка ти и баща ти и поведението им в сексуално отношение нямат нищо общо с теб. Ако грижите и вниманието им са същите - помисли с крайните заключения, защото всяко дете иска идеалното семейство - всички се обичат, няма конфликти, но повярвай ми за голямо съжаление рядко се получава така, което за съжаление наранява най-невинните - децата.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 2fceeb2ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мило дете,
ти вече навлизаш във възраст в която ще започнеш и ти да мислиш за мъже (момчета). Тогава ще разбереш, че има мъже и мъже и понякога се налага да избираш между няколко такива, защото не всеки би могъл да ти даде това което търсиш!
А най-важното за една жена е да бъде сексуално задоволена...
Ако не е задоволена то със сигурност ще постъпи като майка ти!
Всъщност съм сигурен, че майка ти си търси нещо подходящо за запълване на дупката , която е зейнала между нея и баща ти!
Това е нещо нормално и не я съди!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: d0b0359d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Незнам как се чустваш , но и неискам да знам.До някаде те разбирам .И аз съм момиче на 11г.Бъди силна и бъди до баща си.Само това мога да ти кажа.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 3d91428eea
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз пък искам да ти кажа мило дете да не съдиш майка си защото може да не стоят така нещата. Не знаеш отношениата между родителите. Може би вина има и баща ти? Поговори с майка си тя ще ти помогне.

 
  ...

...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 746a26c9ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Я стига глупости.... ''Едни твои приятели са я видели''...- къде са я видели? На улицата. Това значи ли нещо? А ако нарочно си измислят глупости, за да те дразнят? Помисли ли над тоя вариант?

А ти какво знаеш за техните родители? Мислиш,че всичко е наред ли? То просто не те засяга.
Гледай как се държи майка ти с теб, грижи ли се за теб, обича ли те. Това е важно. Тя ти е майка, не партньор в живота, затова, колкото и грубо да звучи, не бива да я съдиш от тази гледна точка. Не вявай на измислици!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker