Бъдещи майки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Бъдещи майки
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 1596 пъти
Здравейте, аз съм жена на 26 години. Намерих мъжа за когото винаги съм мечтала живеем заедно и решихме да имаме бебе. Много го обичам и знам че това е най-хубавото нещо в живота, но както всяка жена имам своите страхове. Кога ли ще забременея, колко ли ще кача, като родя с какви трудности ще се сблъскам... Иска ми се някои жени в моето положение, които работят за бебе да ми пишат и не само, всяка една, която може малко или много да ми даде компетентно мнение(успокоение), че това е нормално и всички жени минават по този път!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 1ac1a6ef6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спокойни мамули!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 8c82851a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм бременна в момента с първото си дете. На твоите години съм. Притеснявах се да не напълнея, как ще протечв раждането, дали няма да погрознея и прочие. В момента в който разбрах че съм бременна всичко се промени. Това е най естественото нещо на света и ще видиш че тялото ти само ще се подготви и психически и физически. За килограмите зависи с какво се храниш. Аз до момента съм пораснала само на корем. До 4 месец не бях качила нито грам. Нямам стрии, спокойна съм. А бебето рита и се върти, много е смешен. Таткото ще е на седмото небе и ще видиш колко щастлива ще си и ти заради неговата радост. Страхът е преди забременяването, после хормоните си вършат работата. Важно е да не се притесняваш преди и след забременяването. Аз забременях в момент в който нямах проблеми и бях много щастлива. Знам че ако много искаш да забременееш не става. За това не мисли за това, съдбата си знае работата. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 33d5b066ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Е, любете се редовно, изразявайте любовта си един към друг, не се фиксирайте върху бебето и "не работете" толкова много за него! :) Всъщност последното е един доста сигурен начин да си вгорчите живота, да се напрегнете излишно и да се вкарате ненужно в някакви филми и комплекси... Просто действайте без много-много да го мислите, радвайте се на общуването си, а ако до една година не се получи - тогава вече има някакви основания за притеснение, евентуално изследвания, и то не особено големи. Виж - до две години вече ако не се получи, определено има проблем някакъв.
А за по-нататък - всяко нещо с времето си! Огледай се около себе си - стотици, хиляди, милиони хора! И всеки от тях е раждан, на всеки майка му се е притеснявала за нещо, пък виж - здрави, прави, живи са, така че основателни ли са били тези притеснения? НЕ!
Ще се справите с всичко, още повече, че си в идеална възраст за раждане. Гледай да имаш (сговорчив) родител около себе си поне след първото раждане. Идеалният вариант е да живее някъде наблизо (5-10 минути път пеш), та хем да е почти винаги на разположение, хем да не ви се бърка много-много в домакинството и във вътрешните работи.
Успех и щастие ви желая!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 48a113c000
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Забрави за лично време, твои пари и ходене при приятелка когато ти се доходи за някой друг лаф. След раждането времето ти става време за детето, парите ти стават пари за памперси, а ходенето ти ще стане до най-близкия магазин за храна. Също така забрави за излежаването до късно, защото бебето ще ревне в 05:00 независимо на теб колко ти се спи. Забрави среднощния секс до зори защото единственото нещо, което ще искаш е да се наспиш на тишина. Забрави модните дрешки и грим защото денонощно по себе си ще имаш лиги и остатъци от храна. Бъди готова мъжа ти почти да спре да ти обръща внимание, защото ще обгрижва бебето с такова. Бъди готова на месец-месец и половина да даваш по някой друг стотак за дрешки на бебето, защото старите ще са му малки. Бъди готова с тел. номера на поне 2 лекари защото при най-малкия сопол и кихане трябват консултации с лекар. С една дума забрави за себе си, защото очите ти трябва да са в бебето, на никой няма да му пука как си ти, колко си спала и дали си доволна... всеки ще пита как е Бебето, дали То е добре, дали То е доволно. Не ме разбирай погрешно не искам да те разубеждавам, но ти казвам как стоят реално нещата.. ти решаваш! Успех, въпреки всичко бебето си е радост и въпреки всичко което написах си струва да родиш.

Ж28г. (Майка на 1 дъщеря)

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 1ac1a6ef6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз като родител мога да кажа, че 4 е абсолютно права. Но има нещо, което е пропуснала. Всичко това, което ще го правиш, макар да е адски трудно, няма да ти тежи. И знаеш ли защо? Защото няма да го правиш като досадно задължение, а ще го правиш от любов към собствената си плът и кръв. Това е колкото трудно, отговорно и ангажиращо, толкова и приятно, емоционално и стойностно. Със сигурност не е същото като да го правиш за някого друг, била и майка ти, ако щеш. Но какво да ти обяснявам, сама ще се убедиш какъв дар е това нещо, макар - пак казвам - да не е лесно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker