Тъга.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Тъга..
преди: 14 години, 14 дни, прочетена 4729 пъти
Здравейте, попаднах на този сайт, ровейки се из нета с надежда да намеря отговорите на въпросите, които ме измъчват през последните дни.....душата в отвъдното....Преди две седмици загубих майка си ....Тъжно е ...боли...много боли! Тя беше най-близкият ми човек - приятел, съветник, подкрепа, утеха, отдаваше цялата любов на земята на баща ми, брат ми и мен. Дори в предсмъртните си дни ни каза - "каквото и да се случи с мен, моята обич навсякъде ще ви закриля" Беше всичко онова, за което всяка вечер благодариш на Бог че имаш в живота си. И аз съм благодарна за хубавите 42 години, които имахме, за всяка нейна ласка и усмивка....а те бяха безброй.....Знам, че това е животът.....но някак ...се страхувам....Не виждам смисъл в борбата....оставям се на инерцията с поглед, вперен в нищото и молба ...просто време да минава! А времето е спряло...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 13 дни
hash: ee238966a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Натъгувай се, така трябва. Не искам да ти казвам какво ще стане нататък, защото сега думите ми няма да стигнат до теб, само ти казвам - дай си време.

Не зная какво има в отвъдното и дали въобще има отвъдно, но ако има - майка ти е добре. Щом е била добър човек, значи няма за какво да се тревожиш за нея.

 
  ...
преди: 14 години, 13 дни
hash: b421ee0493
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Недей да тъгуваш. Майка ти в момента е добре, в напълно буквалния смисъл на тази дума. Разбира се не в телесна форма... Това, което ние наричаме "смърт" е просто преход. Преход, който е извършвал (почти) всеки един от нас - много пъти!
Прочети книгите на д-р Майкъл Нютън - ще ти се изяснят много неща (буквално преди дни излезе последната му, но ти започни от първата). Ако събереш кураж някой ден, можеш и сама да започнеш да експериментираш в тази насока. Мисля, че мога да те упътя - пиши ако те интересува.
Последните й думи, които си цитирала, са напълно истинни - буквално! Вярвай в тях - успокой и отвори съзнанието си.
Животът на Съзнанието е вечен - не сме създадени просто за да изчезнем. Нещата са много по-дълбоки. Ако проявиш смелост и упоритост и ти ще ги преживееш и ще се убедиш. Яхни болката както сърфистът хваща голямата вълна и направи нещо за духовното си развитие.

 
  ...
преди: 14 години, 13 дни
hash: a2419e7000
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Смъртта е единственото сигурно нещо на тоя свят, рано или късно всички сме там. Съжалявам за загубата ти.

Ale

 
  ... горе^
преди: 14 години, 13 дни
hash: 6c07281bdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора - Благодаря, че се спирате на написаното от мен и намирате време и думи за утеха. Като, че ли имам нужда точно от това... Поръчах си 4 - те книги, за които № 2 говори. Знам, че те няма да отнемат болката ми, но се надявам да затвърдят истинността на онова, в което вярвам. Бог с вас!

 
  ...
преди: 14 години, 13 дни
hash: 85f4013c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Подкрепям № 2. Само ще добавя, не бива да плачем и тъжим за починалите, защото това ги смущава. И аз имам починали хора в семейството. Да им пожелаем мир, любов и светлина в пътя, и нека се зарадваме, че са се отървали и сега са на едно по-добро място. Както казва и свети Павел, не всички ще умрем, но всички ще се променим. Както ти казаха по-горе, живота който е в нас, е вечен и не може да изчезне.

 
  ...


...
преди: 14 години, 12 дни
hash: b421ee0493
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   № 2 до автора:
Без значение е в какво вярваш: Книгите не само ще отнемат болката ти, но ще те накарат напълно да преосмислиш, и вероятно промениш, живота си. Ще четеш и сълзите ще текат от очите ти, защото душата ти ще си спомня като моментни проблясъци моменти от Пътя. Ще имаш чувството, че имаш deja vu, и ще знаеш какво ще е написано на следващата страница... А ако докато четеш си пуснеш като фон музика на Adiemus и Oliver Shanti & Friends, Rasa Music или Fire and Love на Universum Musica, гарантирам разтърсващи преживявания.
Любител хипнотерапевт съм (е, имам и някакви сертификати, но не практикувам професионално) и вече имам няколко успешни ЖМП-сесии с хора, които никога не са чели книгите на М.Нютън или нещо подобно, хора които са с различни "вери": религиозни убеждения или атеисти. Всичко се потвърждава... затова и толкова сериозно ти препоръчвам книгите. Не си падам по ала-бализмите.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 12 дни
hash: b421ee0493
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Навремето, древните Траки, когато някой "умирал" - три дни празнували: танцували, пирували, дори повече, отколкото когато се раждало бебе! За да можела душата му (на починалия) да си отидела радостна и спокойна, окуражавана и подкрепяна от семейството и роднините. Дали това е било случайно? Дали древните народи са били просто едни тъпи аборигени, не познаващи "високите технологии", "изостанали", тънещи в невежество и суеверия? Някой от тях са имали умопомрачителни знания по астрономия, други са били силно напреднали в духовното.
Струва си да се замислим. Още повече, че по един или друг начин сме наследници и на Траките.

 
  ...
преди: 14 години, 3 дни
hash: 62f757fdcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Животът продължава, починалият си е починал, живият си е жив. Така е! Няма какво да се прави. Вярно е ще тъгуваш винаги, особено по празници, но гледай да не се разболееш от мъка, тогава кой ще се грижи за твоите деца. Аз загубих детето си, никога няма да спре да ме боли, но имам друго и то ме утешава.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: fc4d32fe40
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Като прочетох за траките се стих за наскорошен филм на Ани Салич за един народ,но забравих дали не беше на остров Бали....Потърси в нета и го гледай.Тези хора имат удивителни умения и философия за живота и там го има и това с празнуването.Може също да ти помогне.УСпех и аз съм с теб!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 09364b48b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен и да прочетеш книгите на Майкъл Нютън и тем подобни на тях....за момента "ще повярваш", че иам "нещо...", но след време ще гледаш на тях по др начин...И аз съм чела книгите му....Мисля, че са мн измислени, не че не са интересни, но когато човек тъгува му се ще да вярва в такива неща, иска му се наистина да вярва, че има друг живот и живот след смъртта.....Болката никога няма да намалее, напротив....обичните хора все повече липсват....но трябва да продължим да живеем за другите, които пък обичат нас....
Успех........

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: c7e2557170
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   "N 10" Прочети книгата "Разговор с духове" на Алак Кардрек и я сравни с книгите на Майкъл Нютън. Това са хора, които са живяли в различни и много далечни една от друга епохи е времена. Ще забележиш удивителни прилики, все едно са приписвали един от друг. Дано да можеш да видиш истината за нашата духовност по друг начин. А, що се отнасе до болката от загубата на близък човек, то тя е неминуема и е най-добре да и се отдадем, да я изстрадаме, да я изживеем. Така нашата духа се пречиства. Бог е казал - "Блаженни са страдащите и плачещите, защото те ще се утешат."
Romance

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker