Не искам да съм такава майка, такива майки ме отказват да имам дете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не искам да съм такава майка, такива майки ме отказват да имам дете
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 3231 пъти
Не искам да съм такава майка. Гледам в парка, жени, които живеят на ръба на мизерията - личи си от дрехите, които носят - никакъв усет за съчетание на цветове и материи. Не са си улучили дори размера на дрехата. Широк ханш, тесни рамене, целулит, проскубана побеляла и леко навяваща мисли за нечистоплътност коса, лице без грим, бледо, с червенини, явно дори и крем не му е слагано. Повечето с наднормено тегло, дори години след раждането. Бутат количките с целулитените си з*дници и ме отвращават. Децата им - грозни също като тях, криви и грозни лица. Ами какво може да е детето като погледна към родителите разбирам - дебела и грозна майка и плешив чичо, а бебето им е на няма и месец. Не знаят къде се намират, блеят, мотаят се по улиците, ходят без цел и посока. Не искам да съм такава майка, не искам да съм такъв из*уд, който има за цел да завърши, ако въобще завърши средното си образование, и после да му напълнят **за и да се възпроизведе по некачествен и несполучлив начин. Празни глави, лишени от елементарна интелигентност на минимално ниво. Искат само да идат да си купят да ядат дюнер /или полуфабрикат/ и да си бутат количката, в парка, при майките, колкото повече толкова по - добре /за тях/, да говорят инфантилно на грозното си дете и да го обременяват умствено с пискливите си и неадекватни стенания. Майки, които снемат гащите на невръстното си дете и го изакват най - безочливо пред хората на центъра на града. Ужасни са!!!!

Има ли и други като мен? Които искат да изкарат повечко пари за да осигурят нещо на дете? Такива, които мислят преди да си пуснат г*мното на улицата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 75a1c42ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това някаква ирония ли е?
Ри не описваш обаче материално бедни хора, защото те не са по парковете и дюнерите, а по кофите. Само средната класа има лукса да се шматка по парковете с колички - т.е. Образованите майки в градовете - бедните не си бутат децата в парка!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 78dceed68f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дa ти изпишaт " хлорпротиксен "! Ще се почувствaш по- добре. Мaлко зaбaвя реaкции, но ти и без товa бaвничко мислиш... и по мaлко, колкото ти е кaпaцитетa де.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 598633be38
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Дано това да е майтап, че не е за вярване какви хора има, ако е вярно.

Не знам дали осъзнаваш, но начина ти на мислене не те прави много по-различна от хората, които описваш с такова отвращение. Каквато ти е душата, това забелязваш и в околния свят. Няма как духовно низък човек да вижда красотата на живота. Той просто не осъзнава, че изобщо такава съществува.

Много ми се иска да пишеш след десетина-20 годинки да видя ти до къде си я докарала - какъв мъж си привлякла, какво си постигнала като кариера и материално положение и какво дете си родила и отгледала.

ПС: предпочитам да общувам с физически грозни и нечистоплътни пред хора без духовна хигиена.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a7ba994151
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторке... едно е, да съжалиш хората, които нямат възможност да обличат по-добре децата си, а друго е да плюеш по тях как изглеждали и прочие...
Всички знаят, че една майка се занимарява по грижите за децата и, защото и остава малко време за нея... но ти едва ли си чувала...
Ти си срам за жените.... съмнявам се дори, дали изобщо имаш приятелки...!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 00c4074ab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Аз съм мъж и напълно разбирам авторката. Защо не искам да се оженя ли? Авторката го описа идеално. Мога да изпиша точно такава тема, само че са мъжете, които са смазани от брака си. Не искам да бъда поредния плешив тюфлек, който с бира и фъстъци гледа поредния мач, игнорира жена си и децата си и сменя дрехите си веднъж месечно.

Не искам да бъда смазан от брака си и да живея в мизерия с една от многото жени, които някога са били мили създания и в последствие са се превърнали в дебели и мързеливи зверове, като тези от описанието на авторката.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5d435b9366
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Аз съм на мнение, че ако нямаш прилични доходи не трябва да раждаш, защото детето ти ще мизерства. Също моето лично мнение е, че ако имаш хронично заболяване, не трябва да имаш собствено дете, за да не наследи заболяването, дори затова и да има минимален процент, по-добре ако имаш достачно доходи за нормално съществуване или повече да вземе да се осинови дете и да го отгледаш като свое.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9af60096a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много грозно написано.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ffe1bd3bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Мирише ми на злоба към хората, които си гледат децата и техния външен вид.
Не е приятно, разбира се, да гледаш някоя майка/баща да си "изакват" децата.
Хората си гледат децата и живота, но явно ти си от онези дето тръгват да казват кой, как, къде и защо без основателна причина.
Относно кремове, цвят на коса, начин на живот - всеки си избира порцията, която ще поръча, ти не си тази дето ще казва на мен или на друг как да се облича примерно.
Извинявай, ама имам чувството, че си избиваш недостатъците върху хората.
Толкова ли си културна и умна, че нападаш ей така?

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 386b1c15f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

9.   Знаем че искаш да си принцеса и да живееш в приказките, и да имаш прислуга от поне 140 души - все изтупани придворни дами, ама... като се събудиш - все краката ти отвити!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 455481bd82
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти, па сигурно си най-голямата красавица и най-изисканата дама. Ей, много комплексари има в тази държава. Лоша работа. Много лоша.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: deac5007c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Съгласна съм с авторката. И мен ме плаши мисълта, един ден да не заприличам на тях, защото наистина са неприятна гледка чисто визуално. Тук има обаче едно голямо "НО", защото те са щастливи. Виждала съм щастието им, това по разкривените им лица, под побеляващата коса, върху разплутите им тела. Щастливите жени, бутащи количките с бебета и ядящи дюнери доволно, защото те вече са получили всичко от живота - семейство, дете.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 14e8044df3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами само от теб зависи каква майка ще станеш. Ако след раждането се отпуснеш, спреш да полагаш каквито и да е грижи за себе си (да определено не е лесно когато паралелно с това имаш бебе), тъпчеше се с полуфабрикати защото така е лесно, спираш да се развиваш с оправданието, че имаш бебе и ти ще станеш такава. Обаче има и много жени, които въпреки грижите за бебето намират време и да се поддържат и да се самоусъвършенстват и вместо да погрознеят и затъпея след завръщането си на работа се оказва, че изглеждат по-добре от преди и са даже повече в час с новостите от колегите си, защото не са си губили времето в клюки докато бебето спи, а са чели. Така, че само от теб зависи ти каква майка ще си. Ти избираш, дали ще станеш като описаните от теб мърли или готино мамче.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ec8aee4e27
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Децата им - грозни също като тях, криви и грозни лица. Децата може да са с мръсни или скъсани дрехи, но това не ги прави грозни нямаш проаво да обиждаш никой по този начин. От къде може да си сигурна какво ще родиш след като се "осигуриш" материално. Ти имаш нужда от психиатър болен мозък.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1d84c55ed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Въпреки,че всички я осъдихте,има такива майки. Според мен Авторката описва майките,които забравят за себе си. Които не се поддържат.
Не говорим да се правят на принцеси. Но е елементарно да си срешат косата и да си обърнат внимание какво обличат и дали са си измили очите поне.Не говорим за грим.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f6229a2bc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Абе ти сериозно ли? Що за изказване? " Децата им - грозни също като тях, криви и грозни лица. Ами какво може да е детето като погледна към родителите разбирам - дебела и грозна майка и плешив чичо, а бебето им е на няма и месец. " - отвращаваш ме.
Нямаш си друга работа, тръгнала да пише тук. Ми работи си бе, изкарвай хубави пари, намери си богат красавец и си раждай красивите деца. Кой ти е крив? Личи си колко ти а акъла в главата.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: af8e797e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   И ние какво се очаква да направим пред тази тирада? Да преклоним глава пред невероятния ти интелект и изказ?

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2caf983377
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Не ти ли стигнa в другaтa темa дa хрaчиш, че и цялa темa отворилa. Aми приеми че, ние не сме " повредени " н 2 от другaтa темa, умеем дa обичaме, дa си рaждaме, отгоеждaме и възпитaвaме децaтa. Нямaме болните нужди дa ги зaтвaряме в пaлaти и тем подобни глупости, сякaш излязли от болните фaнтaзии нa някой шизофреник. Зaпочвaм дa си мисля че, при всичките ти опити дa зaбременееш, че дa не ти избягa човекa с пaлaтa, не успявaш и от тaм тaзи злобa към мaйките. Господ си знaе рaботaтa!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c6fc1ea745
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Подкрепям авторката. Много е права.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 75a1c42ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   До всички - н. 2 от другата тема не е Авторката! Това е писано от елементарен човек, за да ме натопи в разгара на дискусията по другата тема, но си личи, че е измислено и нагласено. Аз писах под номер 1 тук и хаш- а го доказва. Темата е написана нарочно, от злоба към мен, но аз изобщо не мисля така - както писах в 1, то на първо време в парка са средната класа и Авторката изобщо си няма хал-хабер от разликите в гледането на деца - чичковци пише и лелки, ама това са пак средната класа и материално осигурените, които като мен са отлагали да имат деца и са станали по-възрастни просто, което уважавам и е в хармония с моето виждане за гледане на деца.
Кифлите на 18 г., които раждат да гледат мама и тати внуче няма да ги намерите в парка, а пред блока да пушат с количката вътре в някое нелегални кафе.
Аз тук тема нямам открита, теми откриват само хората с проблеми в случая на Авторката на тази тема- психични.
Дистанцирам се от глупавата и тема и напротив - много уважавам хората, които са родили по-късно и сами си бутат количките, вместо да раждат накифлени и бабите да бутат, докато стоим в заведенията. Авторката изобщо не ме е оцелила като светоглед и мнение, да се постарае другия път повече....
Най-смешно ми е за цветовете как се съчетавали - в момента се обличам по западна мода в на пръв поглед непасващи цветове...ха- смях!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 854b2c02f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Добре те разбирам! И мен такива индивиди ме стряскат и най-лошото е, че са много. И то не само тук - дори в най-развитите страни има стотици хиляди такива. А не е до бедност само - има доста бедни семейства, които някак успяват да се погрижат за себе си и детето си, да го възпитат добре. Това е по-скоро до състояние на духа на индивида и на общността. Но спокойно - ти щом го осъзнаваш това нещо, не би трябвало при никакви обстоятелства да си позволиш да се превърнеш в него. А иначе, ако някой (както в по-горни коментари) се опитва да ти втълпява, че искаш прекалено много, му се изсмей в лицето! Това, че искаш детето ти да има хубави и отговорни родители, да има истински мечти и цели в живота, да има чувство за красиво и да желае да направи живота си и средата си красива... не е някаква глезотия. То е нормално желание на всеки човек, който е достигнал някакво умствено развитие отвъд най-обикновените механични функции, изискващи се за живуркане и възпроизвеждане. Успех, авторке!

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 966e7a8622
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   През твоят поглед така изглеждат нещата , но истината е съвсем друга . Като си родиш детенце ще разбереш:-)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6840f06f6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   като не искаш да си такава майка, не ставай :-) от теб зависи да се поддържаш след раждането, да си върнеш предишната форма, да си боядисваш косата и да се обличаш прилично.
не знам защо толкова наскачахте - безспорно има такива майки и въпреки че изказването на авторката е крайно, в него има истина. не мисля, че е въпрос само на пари, опира до самоуважение, самодисциплина и желание. има обаче достатъчно примери за майки, които се поддържат, изглеждат добре и с 1, и с 2 деца и са много далеч от горното описание.
така че авторке, от теб зависи в каква майка ще се превърнеш. ако тези жени въплъщават някои твои страхове, просто се постарай да не си като тях.
Ж43

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 598633be38
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Авторке, вместо да слагаш по 1 звездичка на всички, които не са съгласни с теб, и по 5 на малкото, които са съгласни, вникни малко в мненията на хората, за да си извадиш поука, а не да даваш 1 по дефолт. Само ти ще спечелиш от цялата работа, на нас ни е все тая.

И не си пиши коментари от името на потребители, защото се разбира по хаша.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 598633be38
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   5, ами то от тебе зависи в какво ще се превърнеш и това няма нищо общо с жена ти, най-малко пък плещивостта ти зависи от това. Иначе е много удобно да обвиняваш партньора си за това в какво си се превърнал, ама представи си, не е така.

А между другото ще ти бъде ли по-добре ако се превърнеш в плешив самотен и вечно мрънкащ старец, когото няма кой да го погледне и да го пита как е? Защото ти какъв си в такъв ще се "превърне", без значение дали си се задомил.

Ама по-добре не се задомявай, та да няма кого да обвиняваш, та белким вденеш, че всичко си зависи от теб. Ама тогава сигурно ще обвиниш държавата, родителите си, масоните и международното положение, но и себе си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2caf983377
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

28.   :))) бях подобнa мaйкa, слaвa Богу? С изрaстнaли корено ди 10 см. нa косaтa, с първите дрехи, които съм успялa дa грaбнa в бързинaтa, без кaпкa грим и уморено лице. Тичaх подир двете си хипер aктивни децa кaто нa мaрaтон. Докaто готвех в кухнятa примерно, постоянно се ослушвaх зa шум в холa. Докaто се чувaхa звуци от трошaщи се игрaчки и спорове между тях, бях спокойнa дa си бъркaм мaнджите. Когaто утихнеше, небоядисaните ми корени нaстръхвaхa от стрaх, зaрязвaх всичко и хуквaх. Докaто едното беле в количкa нa рaзходкa, другото здрaво стискaх зa ръкaтa или се кaчвaше и то нa количкaтa отзaд.
Кaто се прибереше съпругът ми, стaвaше нaдзирaтел нa мaлките демони, зa дa могa aз дa се изкъпя. Къщaтa ни вечно рaзхвърлянa беше:). Не пропускaше обaче съпругът ми дa ми нaпрaви комплимент. Че съм стaнaлa още по- хубaвa, колко съм секси с широкия aнцунг.. ей тaкивa глупости, с които ми подaрявaше усмивкa и енергия зa следвaщия ден. Е, порaснaхa моите фурии. Вече имaм време зa косaтa, дрехите и въобще визиятa си.
Нaскоро ни помислихa зa гaджетa със синa ми ( бях със слънчеви очилa). Естествено кaто смъкнa очилaтa се виждaт ясно бръчиците от щaстлив смях около очите, от притеснение у стрaх, когaто сa били болни... бръчиците от един пълноценен, здрaв живот.
Сегa същите тези децa, зaрaди които нямaх време дa се боядисaм, ме нaричaт " нaш`тa мaлкa мaмa "( дребнa съм) и се нaвеждaт по около 20 см. нaдолу, зa дa ме целунaт по бузите:)))
Същите тези децa, стояхa в болничния коридор преди няколко години, цялa седмицa без дa се преоблекaт, изкъпят или вчешaт косите.
Aвторке, щaстливa съм! Щaстливa съм, че имaх възможносттa и щaстието дa бъдa родител. Дa тичaм кaто лудa след тях в пaркa или нa плищaдкaтa пред блокa. С небоядисaните си коси и широки, удобни дрехи. Е, сегa вече имaм много време зa себе си, кaто излезем семейно нa обяд или вечеря, съм с перфектнa прическa, стилно облеченa, но зa нищо нa светa не бих зaменилa онези години с небоядисaни коси и тн. Със смях гледaме снимки, нa които съм се изцопaлa кръстосaлa крaкa нa пясъчникa и строим зaмък. Не, не бих се съглaсилa зa нищо нa светa нa вaриaнтa, дa съм с прическaтa, гримa и токa и дa не смея дa си счупя мaникюрa, кaто се нaложи дa тичaм след тях или пък дa се лишa от удоволствието дa седнa в пясъчникa.
Но инaче си прaвa, определено ТИ не трябвa дa рaждaш децa. Дa си родител нa първо място знaчи, aвтомaтично дa се постaвиш нa второ място зa всичко.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 598633be38
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   16, може и да има такива майки, но има и поддържани. Самият факт, че на авторката и правят впечатление първите, но не и правят вторите говори за това каква душа има, както написах по-горе. Какъвто си отвътре, това забелязваш отвънка. Освен това никой няма право да държи сметка на когото и да било как да се облича и дали да се поддържа. Кой както си иска да се носи, щом не пречи на другите и закона го позволява, не виждам какъв е проблема. Ако бяха тръгнали чисто голи, тогава като общество можехме да им търсим сметка, но човек се облича според вкуса си, възможностите и съзнанието си и другите могат да му цункат онази работа.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c6fc1ea745
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   Айде сега авторката била виновна че хората не се къпят и са грозни. Много си е права даже ама май много жени се припознаха в описанието.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 65952d7123
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Единствено от теб зависи как ще изглеждаш и как ще се чувстваш като майка. Част от това наистина е свързано със средства, но по-голямата част определено не е свързана с такива. Изобщо много тъпо си формулирала тезата си и нейните доказателства. Явно така мислиш обаче. Което за мен е обезпокоително. Същността на това да си избрал да бъдеш родител е съвсем друга. Няма да ти я обяснявам, защото на този етап, на който си, е безсмислено.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4ae88002aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Имах преди много години такъв приятел който много ми се продиграваше и смееше че се обличам с едни дрехи и нямам други, така беше нямах пари, той се подиграваше и подиграваше, след време аз се видях с него, той беше станал отрепка нямаше пари дори и за ядене но носеше телефон за 500лв и ухаеше много зле явно нямат топла вода, та живота се обръща, аз най много от всичко в този свят мразя хора който се присмиват на други как се обличат, бях по малък и страхлив и не го споделях, но сега вече съм на 30г и мога да кажа че водя хубав живот, но чуя ли видя ли някой да се подиграва или да коментира, бих му счупил главата дори и да стигна до съд после.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 00c4074ab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Номер 27, аз съм номер 5,

Засегнах се. Мисля, че не разбра какво исках да кажа с коментара си. Не се изразих правилно.

Това, което имах предвид е, че много мъже и много жени сключват брак поради грешните причини. След някой друг ден, седмица, месец или година, нещата коренно се променят. И двете половинки осъзнават, че са направили голяма грешка.

Не са доволни от съвместния си живот, депресират се, стават мързеливи, превръщат се в свине, спират да поддържат себе си и най-важното - отношенията си. Ще ме извиниш, но това е далеч от идеите ми за щастлив живот.

Когато бракът се превърне в робство, единственото, което крепи мъжът и жената заедно е това, че разводите струват пари. Още по-зле ако има и деца в картинката.

В никакъв случай не поставям всички мъже, жени и бракове под общ знаменател! На някои хора очевидно им върви, което е страхотно. Наистина.

Но не можеш да отречеш, че днес има повече разводи отвсякога. До голяма степен сме забравили що е любов и как да се обичаме.

Казах, че не бих се оженил и това може би е вярно - защото имам сериозни съмнения, че някога ще срещна подходящата жена. Не перфектната, но подходящата. Не и в България.

Не искам да направя грешката, която толкова много хора правят - предпочитам да остана сам, отколкото с неподходящия човек. Колкото и тъжно да звучи, съм убеден, че това е правилния избор - за мен поне. Но какво разбирам аз от такива неща?

Ако някога срещна подходящата жена и нещата потръгнат между нас... кой знае? Може би ако бъда добро момче догодина, ще получа Снежанка под елхата. Или злата кралица - с нея бихме си допаднали повече. По Коледа стават чудеса! :)

Поздрави.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c51173c1fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

39.   Себе си мрaзиш, родителите също мрaзиш... Хорaтa мрaзиш, мaйки... децa... Aз пък се чудя кaквa цел в животa имaт тaкивa кaто теб aвторке, с толковa омрaзa в сърцaтa си. Кaк със себе си живееш? !
Ние семейните с децa сме щaстливи! И дa нямaхме децa, ние искaме дa обичaме, имaме нуждa дa дaдем любов. Дa, имa мaйки неподдържaни, но виждaлa ли си кaк им грейвaт очите кaто си гушнaт децaтa? Мижеш ли изобщо дори дaлечмо дa си предстaвиш любовтa и щaстието, които изпитвaт? Товa ли е, което те тормози? Че ти не умееш или пък не привличaш хорa, които бихa могли дa ти подействaт позитивно, дa те нaучaт дa обичaш? ! Никой не искa около себе си хорa кaто теб. Толковa злa енергия... колкото и дa се кичиш, колкото и дa се гримирaш, не можеш дa скриеш грозотaтa от излъчвaнето ти. Съжaлявaм зa теб, не вярвaм някогa дa бъдеш обичaнa, тa ти сaмaтa се мрaзиш! Имa ли изобщо нещо, кaквото и дa е, което дa хaресвaш, някой когото дa обичaш? !

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: fa14af0790
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Да, жалко е когато една жена се крие зад майчинството, за да игнорира целия друг свят, да загърби жената, професионалистката, интелектуалката, приятелката, интересната събеседничка, гражданката и много други достойни за уважение роли. Но реално повечето от тези жени никога не са имали такива роли, за да ги загърбят в полза на майчинството. Реално повечето са чакали майчинството за да имат оправдание и спокойно да се запуснат, защото така е най-лесно.
Една уважавана жена с кариера, съил, интелект и среда се побърква сред такива майки като горе описаните. Имах две колежки, които родиха в началото на 30тте, след брак, жилище, образование и кариера. Те могат да си позволят да вземт майките си да им помагат в грижите по децата, да тичат в парка преди работа и да ходят на фитнес след работа. Те се върнаха на работа след първата година и казаха, че се чувстват преродени, когато пак са в динамичната среда на офиса, сред интелигентни хора, да слушат и участват в интересни разговори. Те не са егоистки, те сега водят децата си на спортове, на кино, в музеи, учат ги да броят и четат, на по 3 почват да учат англйски и гледат анимационни филмчета на англйски. Тези майки знаят кои са и как да възпитат децата си.
Гореспоменатите майки от които авторката се отвръщава след време, когато бебетата пораснат, се превръщат в едни от тези сърдити повлекани, които никой не понася освен себеподобните им. Мъжете им изневеряват, да започнат работа е най-големия им кошмар, те по цял ден клюкарстват и злобеят, а вечер гледат турски драми и се оправдават, че са се жертвали за смействата си, когато реално са се оставили на течението.
Майките, за които аз споменах няма да ги видиш по градинките с останалите, ако ги видиш без децата, няма да предположиш, че са майки, а когато ги видиш със семействата им, ще ти се прииска да си като тях! Да малко са, но във всяко нещо успелите са малко, много и на показ са другите.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f01b5088cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Много си права. Аз обаче не съм от тези майки аз имам две деца. Успявах да се грижа за детето съвсем сама и да се подържам изглеждах страхотно. След 3 години родих второ дете и при него по същия начин не съм си позволявала да излизам без грим. В момента съм на 30 и изглеждам супер. Аз съм модел и в момента продължавам да съм такава даже за каталог за бански лято 2014 ме снимаха за билборд по бански. Не толкова трудно
Има ли желание има и начин!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f01b5088cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Аз лично съм много красива жена имам сини очи, хубава дълга кафява коса, слаба със среден ръст. И това е самата истина всички ми го казват. Обаче мъжа ми е дебел, грозен нисък. Аз имам две деца. Момичето ми е на 13г. копие на баща си. А сина на 15г е точно като мен много красиво дете страхотни мацки го харесват. Това го написах относно където каза, че родителите грозни децата същите. Прави си изводи

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 43c5803519
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   Съгласна съм с авторката, тя всъщност не обижда никого. Аз чакам дете сега, на 30 години съм и още се колебаех, страховете ми са точно такива-дали ще успея после да се поддържам, да не стана раздърпана лелка, дали ще затъпея и ще успея ли после да продължа кариерата си оттам, докъдето съм спряла? Моля се след като родя да си остана същата забавна и красива, и повярвайте ми-в пясъчника мога да седна и с грим и токчета, аз съм малко дива :D. Искам да запазя и живот и здраве да предам на детенцето си моя хъс към живота, жаждата за знания, за пътувания, това да намираш щастието навсякъде, но за тази цел трябва да не дооускам да стана мърлява, дебела лелка, която говори само за "пиш", колко пъти акало днес детето и т. н. Ще направя всичко възможно да се справя!

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f6ed9db278
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Номер 41 и 42 са с един хаш. Била на 30 г. "модел" с две деца на 15 и 13? ! Посмали малко! Кой те знае каква си стотинка и половина.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 002f425ea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Хахах, не знам на колко години е авторката, но звучи като тъпа кифла. Не съм професор по генетика, но мисля че "плешивият чичо" и "дебелата майка", може преди да са били доста привлекателни и съответно генът на детето да не е толкова "лош". Не знам как авторката реши, че бебе на няколко месеца е грозно и с "криво лице". Освен това доста често от не толкова привлекателни и интелигентни родители, се раждат изключително надарени деца. Едва ли и най-големият капацитет по генетика би се наел да каже на 100% какво дете ще се роди от определени родители. Да коментираме подобни неща тук е просто несериозно.

 
  ...
преди: 9 години, 14 дни
hash: 1d6f0f21ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   28, евала ти правя! Радвам се, че има такива като теб. :))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker