Майка ми си има любовник - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми си има любовник
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 4841 пъти
Здравейте, аз съм момче на 19 години. Израснал съм в хубаво семейство с добри родители. Имам и братче на 10 години и сестра на 7 години. Не мога да се оплача от нищо, отгледан съм добре, завърших средното си образование, сега следвам "Право" в университет. Имам добри приятели. Нашите ми дават пари за всичко - за фитнес, за кафета, за екскурзии, за учебници - за всичко. Мога да кажа, че съм едно щастливо момче.
И така... Един ден се прибирам аз от лекции, и като всеки друг първата ми работа е да отида на компютъра и да си влезна във Facebook-a. Но какво да видя - майка ми е забравила да си излезе от профила. (забравих да отбележа, че майка ми е блокирала моя профил и този на баща ми с оправданието, че само сме я следели).
Това е добре дошло за мен, че да разгледам какви снимки качва. Виждам, че събира по 500 харесвания на снимките, има максимален брой приятели, разни чичковци и пишат, че е секси на снимките. Лошото за мен, беше, че тя от другата стая още стоеше във фейсбук и си пишеше с други мъже. Не знам дали по-възрастните от вас, които четете това разбирате, но аз само стоя на компютъра и гледам каква активност води в момента майка ми във фейсбук. Просто гледам едни чатове се затварят - отварят, изпращат се съобщения и т. н. Веднага изтръпнах, в мен се появи чувство за мъст. Исках моментално да скоча в другата стая и да ? извия врата. Но ме хвана жал за братчето и сестричето ми.
Докато си мислех, тя продължаваше да пише с много мъже, като веднага триеше хронологията (сигурно си мисли, че на мъжът от отсрещната страна се трие хронологията също, което не е вярно)
Срам ме е да кажа какви работи си пишеше с мъжете, въпреки, че пиша анонимно. Просто бях стъписан и животът ми мина на лента пред очите ми, и си казах: "Какво се случва? Как е възможно да се случи на моето семейство? Това съм го гледал само по филмите! ".
Просто си помислих за момент, че сънувам и след малко ще се събудя с лошо настроение, което ще отмине веднага щом ме удари мръсният въздух от големия град. Но за жалост си спомних, че веднъж съм сънувал подобен сценарии, в който се качвам в един рейс и един мъж ми казва, че е таковал майка ми с извинение.

Но да се върна на темата. Майка ми постоянно си крие телефона, не го дава на никой. Веднъж й го поисках, за да си направя една снимка с нейния телефон, понеже моя беше в ремонт. Тя се правеше, че не ме чува и даже се ядоса, че й искам телефона.

Та, хора моля ви кажете ми какво да правя. Много съм ядосан, не мога да ви опиша колко. Само като си помисля, че някой може да прави с майка ми такива неща ми се разтуптява сърцето и ми идва адреналина, направо не се побирам в кожата си.
Вече не мога да я следя какво прави във фейсбук, защото надали пак ще си забрави профила включен. И от тук нататък не знам какво ще правя.
Вижте, не съм сигурен дали наистина изневерява, но си мисля да я проследя някой ден и ако я хвана в крачка направо ще убия него, а после себе си. Разберете, че не ми е лесно. Само човек, който е изпитвал същото може разбере как се чувствам. Яд ме е, че ще проваля живота си, харесвах си го, а и ме е жал за моите милички братче и сестриче. Просто искам да убия всички, които може да са имали някаква връзка с майка ми.
Наистина не знам какво да правя, не мога да мисля разумно, още съм млад, лесно се вкарвам във филми. И единственото, което искам е да убивам. Просто в такива моменти не се замислям за моето бъдеще или на малките.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: f2714cbfd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Майка ти не е твоя собственост. Тя е пълнолетна, сама може да си решава какво да прави. Дали е права или не е относително, а ти си последния човек, който може да я съди, защото тя към теб си е изпълнила ангажимента. А дали баща ти си е изпълнил ангажимента към нея не знаем, но щом търси емоции отвън, явно има нужда. Престани да се мешаш, защото ако тя ти се меша на теб, предполагам няма да ти е приятно.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 93d22de84a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти явно имаш майка си, а и живота й, емоциите й, че дори и п..а й като някаква твоя собственост... Но те не са! Нито пък тя е длъжна да ти дава сметка какво прави, къде ходи и от какво се подмокря.
Щом учиш "Право" отлично знаеш, че на 19 години ти юридически и всякак вече си отделно семейство, отделно домакинство, и ако не ти изнася при вашите - просто се пръждосвай от там.

Имаш ли от какво да се оплачеш от майка си като родител? Ако се съди по началото на писанието ти - не! Ами тогава? И само не ми разправяй, че се оплакваш от това, че не ти дава телефона си и фейсбук-профила си! Според конституцията на Република България - ЛИЧНАТА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ Е НЕПРИКОСНОВЕНА!!! Това са го решили много по-големи и по-мъдри хора от тебе, и са го решили така, защото практиката и животът са го наложили, и благодарение на това са избегнати много случки като твоята.

Внимавай много в картинката, малкия! Днес следиш майка си, утре ще започнеш да следиш жена си, а тя ще ти бие шута! Имах един приятел като тебе - ожени се набързо и после постоянно си вреше гагата където не му е работа. Караше ме дори да качвам кий-логери и други шпионски тулове на компютъра им. Добре че не му се вързах на акъла - казах му, че по много лош път тръгва... Накрая жена му го заряза и той се ОБЕСИ!

Зарежи всичко това! Просто забрави за него! С кого си ляга майка ти си е неин ЛИЧЕН проблем. Ако нещо в живота там не ти харесва, започвай усилено да градиш свои планове и стратегии как час по-скоро да се изнесеш и да започнеш свой собствен живот. Това е пътят! А не да надничаш под полата на майка си...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ef19bfc948
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не мисля, че е било правилно да й разглеждаш снимките и чатовете.

А ти като се оплакваш, че не ти давала телефона си, ти даваш ли и твоя? Не, разбира се.

Всеки човек, включително и майка ти, имат право на личен живот и лично пространство и ти си длъжен да го уважаваш. И нямаш право да й държиш сметка за това какво прави.

В никакъв случай не подкрепям изневерите, но това са си неща между нея и баща ти. Не се меси там, където не ти е работа. Ако не ти харесва, събирай си багажа и се изнасяй. На 19 ти е време да си вземеш живота в ръце и да започнещ да се грижиш сам за себе си, вмесно да висиш на врата на мама и тате (и да им шпионираш профилите на всичкото отгоре)!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a781cdd9cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Към номер 1: абе ти да не си любовника и, че пишеш такива работи?!!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 374e992714
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Няма как да я промениш. Всички жени са такива!

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c950fb635d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Това какво прави майка ти, не е твоя работа! Твоята работа е да си гледаш работата и да си учиш уроците!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d2e606310e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кажи на баща си и ги остави те да се оправят. Жените са такива не оценяват това което имат докато не го загубят, ако има любовник рано или късно ще и минат тръпките и влюбванията към него и тогава ще съжалява за постъпката си.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 37b0a642de
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Историята е измислена.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6d7ff95932
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Според мен иторията е измилена.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 38cb48534e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж, ако трябва да убиваш някого това е майка ти. Казвам ти го от личен опит, аз съм на 30 и няколко пъти съм бил с омъжени жени. Ами пич не е в мен проблема, искат го, кефят се, после те ме търсят за повторение. Нито им познавам семействата, нито съм имал нещо против тях. Та в смисъл какво съм виновен аз във случая? Дръжте жените/майките си по-изкъсо и няма да имате проблеми. Не са виновни любовниците й, а тя. В някои случаи най-вероятно дори и тя може да е инициатора на контакта.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5d5f9a4a51
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Сега всичките ще ти кажат, че не е твоя работа и да не се месиш, но аз прекрасно те разбирам. Все пак сте семейство и искаш цари доверие в него, да няма лъжи и т. н. Но за съжаление ти в случая нищо не можеш да направиш, наистина не и прави чест.

Ако и кажеш, не знам дали ще е добре или лошо. Може както да се засрами и да престане, така и да се настрои срещу теб, още повече че си и ровил в нещата. Освен по някакъв начин само да я накараш да се замисли, без да разбира, че знаеш. Например направи си фалшив профил от името на мъж, който има сексуален интерес, и по някакъв начин я накарай да се замисли какво причинява на семейството си така. Например измисли, че си разведен и че си водил такъв двойнствен живот и това е съсипало семействто ти, децата ти те мразят. Това се сещам на прима виста, естествено може ти см да измислиш по-добро.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c556eed894
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хитлер е казал "Всички жени са ку*ви, без моята майка, но да не забравяме, че и тя е жена. "

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d170b5e46b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   12, това е перефразиране на мисъл на Наполеон, Хитлер няма нищо общо.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f5226b7ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Хитлер не е казвал такова нещото за жените. Той си е имал само Ева Браун. Това го е казал Наполеон. Той е имал много жени.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8560087572
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Първо вземи се успокой! Това, че майка ти си чати и то с доста хора съвсем не означава, че изневерява на баща ти. По-скоро си повдига самочувствието, че мъжете още я имат за готина и секси. Те хората, които изневеряват направо се срещат в някой хотел, а не се обясняват с часове в чатовете. Освен това пишеш, че си чати с много мъже. Щеше да е проблем ако чати само с един, а тя явно просто си флиртува с куп мъже, ей така за забавление.
Второ дори и да изневерява, проблемът не е твой, а на баща ти. И двамата са пълнолетни хора и е редно да седнат и да се изяснят кой защо как и т. н. Ти няма какво да им се бъркаш в отношенията.
Трето, хич не си постъпил добре, че си ровил в личните разговори на майка си. Ами ако тя почне да ти се рови в личния живот, а? Не случайно някой неща са си лични и дори най-близките хора нямат право да се ровят там! Освен това си засякъл само няколко разговора, нямаш никаква представа каква е предисторията кои са тези мъже, дали винаги си говорят такива неща с нея... изобщо вадиш си заключения без да знаеш много неща. За това стига си се филмирал, гледай си личния си живот и остави майка си на мира. А и да не ти е хрумвало да споделяш с някого какво си прочел, защото не знаеш каква буря можеш да предизвикаш.
Така, че остави нещата такива каквито са и най-добре изобщо забрави цялата история! Това е просто чат! Не си я видял да се целува с някого, нито си я хванал с непознат в семейната спалня докато баща ти отсъства. Но дори и така да беше спри да се бъркаш там където не ти е работа! Това си е нейният живот и съответно тя си носи отговорност за постъпките си. Ти гледай своя.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 162ba9a8e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ти я ревнуваш като мъж, не като син. Може би не си даваш сметка за това даже. Чувствата, които си изпитал за мене не са като към майка, а като към жена. И аз имам син на почти 17 г. и правя сравнение с вашите отношения. Замисли се добре какво чувстваш към нея. Ти никъде не спомена, че баща ти ще страда, ако тя изневерява. Написал си, че ако изневерява ще убиеш мъжа и себе си.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3d76bfbe8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Всички упреквате момчето, че постъпило неправилно, като е проследило поведението на майка си, а не виждате и не упреквате майка му, че подло изменя на семейството си. Момчето има чест и достойнство, и много правилно постъпва, че се възмущава от деянията на майка си. Да, той не е пригежател на нейните органи, и не самият акт то тормози, а нейното лицемерие в семейството. Ако майка му се чувства неудовлетворена в тяхното семейство, има право да го напусне, никой няма да я спре, но да ги мами, няма това право. Ясно си личи, че момчето е възпитано и интелигентно, най вероятно бащата да е свестен човек, защото разбрахме каква е майката. Уруспия не може да възпита добро дете, какъвто е автора. Ако тя беше обявила, че се чувства недобре в семейството си, и иска да го напусне, момчето щеше да я разбере, и не би се ядосало така, както се е случило сега. Аз не одобрявам постъпката на майка му, има и честни начини за постигане на целите. Само страхливците лицемерят и се крият, и точно това отвращава, точно това не може да понесе автора. Авторе, ако си мъж, разкажи това което си разкрил на баща си, поне ти постъпи честно, още повече, че следваш ПРАВО! Истината, и само истината! Майка ви не ви заслужава, щом позори семейството.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6311c2650f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Номер 21 не четеш ли, че жената има още две малки деца? Кой ще ги гледа според тебе? Момчето като учи право трябва да раздава правосъдие в семейството си ли? Личи си, че ти не си изградил още семейство. Много са ти детски разбиранията.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 7aab75c39e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Приятел, и аз бях от нормално семейство на образовани и интелигентни родители, разбиращи се и допълващи се във всяко отношение. Сега съм на 23. Когато бях на 14 майка ми ни напусна заради друг мъж, който я беше излъгал, че и той ще се разведе и ще живеят заедно. В началото започна да се държи грубо с мен и да не говори с баща ми. На нова година аз и баща ми си стояхме в едната стая, а тя в другата и не пожела да дойде. След време на мен ми каза за другия мъж и взе да го величае и да сипе суперлативи за него, но мен ме беше страх, да кажа на баща ми. Един ден и баща ми разбра всичко и я изгони. С баща ми хванахме този мъж и го смазахме от бой, макар че не той е за бой, а майка ми. Той подаде жалба, и се стигна до дело, защото представи си майка ми, без да е била на мястото на инцидента, свидетелства пред следователя и прокурора срещу мен и баща ми. Но не си навяхме белята, само защото съдията се оказа точен и прекрати делото. А този мъж след няколко месеца заряза майка ми и тя до ден днешен си живее сама като куче, защото заради глупост си загуби семейството, в което никога не е имало насилие, скандали, неразбирателство и т. н. Просто тя си е странна птица. Дори и нещо да не върви в семейството, хората оценяват това, което имат и много добре премислят какво ще загубят! Ами на една такава госпожа, ако съпругът и е турчин или арабин, знае ли какво ще и се случи, ако реши да ходи по други мъже? По-добре да не знае.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e1e3f2ebff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   22, понеже се обръщате конкретно към мен, учтиво е да се отговори на въпросите вИ. За начало, съвсем не съм дете, много ми се иска да бъда, но за жалост годините се натрупаха. Загрижили сте се за малките деца, а дали майката е загрижена за тях? Щом се занимава с глупости, а не отделя това време за възпитание на тези малки деца, дали ако остане в семейството ще бъде по полезна? Самата тя се нуждае от възпитание, едва ли може да покаже нещо положително на малките!? Ако ги напусне, поне лицемерното й поведение няма да виждат, което ще е по добре за тяхното възпитание. Гледането на деца, не е само в готвенето на храна и прането на мръсни дрехи. Родителите са най вече нужни да дават личен пример за поведение, а не като попове да говорят едно, а децата да виждат друго. По разсъжденията ти си личи, че имаш още да зрееш, нима правото в семейството е едно, а в обществото друго? Точно това го карате да прави автора, да си затваря очите за неморалното поведение на майка си. А дали ще постъпи честно към баща си? Понеже сте недозрели, ще ви обърна вниманието към закона, - противозаконно е, дори престъпно, ако видите че се върши престъпление и не вземете мерки против това. Момчето ги знае тези порядки, и затова се възмущава от поведението на майка си. Вие го принуждавате да бъде лицемер пред баща си и да се прави, че нищо не знае. Срам ме е от такива сънародници, които ползват лицемерието като инструмент, при постигане на пъклените си цели!

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: cc2cbede49
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Прекаленото гледане на американски филми е размътило мозъка на българката, което е притеснително. Какво общо имат американците, които се женят живеят 'щастливо' 8 години с деца всичко, после заминават за друг щат и пак се женят щастливо с други деца 8 години, после пак? Какво общо имат с тук? Защо не се запитат жени като майка ти за това какви са ни традициите тук? Защо не я питаш чувства ли се потомка на райна княгиня нещо така. Нещо такак да си уплътни времето с по-смислени идеи? Щото тия работи са от скука - няма голяма цел в живота човек и започва с нещо, което го мотивира -секс, любов и е лесно с тия фейсбуци сега. Няма ли по-голяма цел? Лошо е, защото българката винаги е била пазител на домашното огнище. Е, курви винаги е имало и ще има. Но, ако стане нещо и се събудят именно българките и майките за това което са били техните баби - тогава тук ще стане едно хубаво място за живеене. Надявам се майка ти да е образована и разумна жена и да смени посоката на движение преди да е станало нещо по-неприятно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 96f35c3960
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Мрън мрън мрън, колко са лоши българките.
Идея си нямате какви са и отношенията в семейството, може той да има любовница и тя да е разбрала, може съпругът да не желае секс и от 10 месеца жената да не е виждала, може да я третира като тапетите вкъщи, ма дай да оплюем българската на общо основание.
Много градивно...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker