Да си омъжена за индиец! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Да си омъжена за индиец!
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 5936 пъти
Преди 6 години срещнах мъжа на мечтите си! Баща ми е индиец а майка ми е българка но от малка живея в Индия. Вярата ми е индуистка. Бях на 15 когато ми намериха съпруг от съседния град беше много мил и добър. Направиха ни годеж и други празници сватбата ни беше 3 дни много беше шумно. Най-лошото е че трябваше да му се отдам както е обичая. Много се страхувах но нямаше как! Случи се, двамата много се обичахме и още е така имаме две деца и очакваме трето! Хората презират изтока но там е много по-хубаво отколкото в запада там всички са братя и сестри помежду си няма завист и лъжа само добро!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 709d4ea3fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам дали историята е истинска, но за мен няма по-мръсна и гадна към жените страна от Индия - пренаселено, мръсно, масово се изнасилват жените и нямат стойност, да не говорим за кастите - може би Авторката е част от някакво дипломатическо семейство, но какво правим с нормалнит хора? Има в Делхи квартали, където като умрат хората ги хвърлят на улицата като боклук и си гният в канафката. Там е такъв хаос, че хора се продават за органи, биват използвани за експерименти и никой не се занимава. Корупция навсякъде. Отвратителна страна дори за туризъм. Има забележителности - виждаш ги и бягаш и се молиш да не си се заразил от нещо.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2ac544ff4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Подкрепям авторката с две ръце, че там е по-добре. Ще бъде повече от страхотно, ако феновете на изтока, започнат да се изнасят масово натам. Мисля, че цели махали биха се почувствали много по-намясто в Индия - и без това са си се братя и сестри. И за тях по-добре и за тези, които остават по-добре. Изобщо всички ще са доволни накрая :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 155f02cbd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Е, аз съм омъжена за индиец, но живеем тук. Наистина семействата там са доста по-задружни, обаче аз не бих живяла там заради климата, пък и Ню Делхи е огромен град и направо се побърквам от народ по улиците, но това не значи, че не харесвам семейството му много. Просто си живеем тук и понякога им ходим на гости или те идват. Обаче за едно си права, хора, които не са ходили там нямат представа за какво става дума! Или имат доста грешни идеи, а Ню Дели си е съвсем модерен град, с моловете, метрото, бизнес центровете и всичко останало. За малките градове не мога да кажа, нищо, защото почти не съм ходила, само веднъж ходих в едно село, което доста приличаше на нашите села, обаче какъв е точно животът там, няма как да кажа, защото ние бяхме там всичко на всичко 2-3 часа.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1dbfc261fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много "Моята карма" си гледала по тв.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4ef014a7ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Много добре пишеш за жена в Индия. Нещо ме съмнява да е истина това.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 709d4ea3fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   И още новини от Индия

Мъж е арестуван, защото се опитал да погребе живо 10-годишното си дете. Той изкопал дупка в задния си двор, докато жена му я нямало, и сложил в нея детето, което било с вързани ръце и залепена с тиксо уста. Причината за зверството на бащата към детето е фактът, че то е момиче, съобщава „Мирър“.
Шокиращата случка се разиграла в Трипура, Индия. Полицай разказал как видял момиченцето, което било заровено в земята до кръста. Когато съпругата на Абдул Хюсеин се върнала, той покрил главата на детето с плетен кош с намерението по-късно да довърши започнатото и да го зарови напълно. Майката обаче започнала усилено да разпитва къде е детето и скоро съседите го открили.

По информация на полицията, те пребили жестокия баща, преди да се обадят на властите. Абдул е арестуван и ще бъде съден за опит за убийство.

Случаят напомня на друга мрачна история от преди 4 месеца, когато 7-годишно момиченце буквално си проправи път с ръце към спасението, след като беше душено и заровено живо в щата Утар Прадеш. Тя беше открита от шокирани селяни, които чули виковете й за помощ. Малката Тану разказа на полицията, че избягала от чичо си и леля си, които я взели от родителите й и я заровили жива.

http://www.blitz.bg/news/article/314528


Историята на Авоторката е вдъхновена от сериалите, но реалността е друга.
Срамота е, че българите си въобразяват, че едва ли не живеят в най-лошите в света условия. Ние сме най-бедната страна в ЕС - КЛУБЪТ НА БОГАТИТЕ - 6-7 милярда души биха си продали собствените майки за да са на ваше място, а коментари като 2 са показателни в каква заблуда живее наивното стадо у нас - ами ходете в Индия и се валяйте в лайната (канализация там няма, а лайната минават по ОТКРИТИ канали в улицата и се вливат в реката, от която НЕПРЕЧИСТЕНА вода се ползва после за битови нужди).

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8ac637c7c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Aбе н 1 " мaсово изнaсилвaт жените ?!" Я се осъзнaй кви ги дрънкaш, тaм зa едно изнaсилство се нaдигa цялото общество срещу извършителя , a в Бългaрия си е чaст от ежедневието жени дa бъдaт изнaсилвaни и мaлтретирaни от мъжете си!!!
Виж стaтистиките ( товa сa сaмо зa които се знaе ) преди дa се изкaзвaш неподготвен.
Зa дa мaсово жените бългaрки дa търсят чужденци , кaквито и дa сa , сaмо бългaри дa НЕ сa , имa си причинa.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2ac544ff4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Номер 2 към номер 6.
Очевидно ти е убягнал смисълът на коментара ми. Намирам за неуместен този менторски тон, все едно ще отваряш очите на слепите. За съжаление, не мисля, че някой си прави илюзии за качеството на живот в Индия, които да се налага да разпръскваш с реалистични примери. Самата тема най-вероятно е провокация. Както виждаш неудържима вълна от емигранти, насочили се от България към Индия... просто няма... че да се налага да ги отрезвяваш с примери. Хората прекрасно си знаят, къде е по-добре.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 709d4ea3fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   n 7 - за индиици специално не е нужно да ходите далеч - ромските махали са пълни с този вид чужденци и така живеят и в самата Индия 99% от хората, останалите са безумно богати. Нашите роми иначе са си чистокръвни индиици

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2a1e8dd1e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много ме съмнява верността на тази история. Някак си не мога да си представя, че има нормално момиче/жена, която да счита за естетсвено това момиче да бъде омъжено от родителите си на 15-годишна възраст (изключвам нашите български "индийци", де :D)

Но както и да е, трудно някой българин или българка биха могли да бъдат убедени в приказките за "чудесния изток" и "невероятните" порядки, които царят там. Ако на някой му харесва живота на индийците - да заминава, никой в България не би се трогнал особено, така или иначе заприличахме на една малка Индия тука.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2a1e8dd1e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   До 7: Стига глупости! Че българските мъже имаме трески за дялане е ясно, ама да ни сравнявате със страна, в която 60 млн. (това е цигра от официален доклад) от жените са "изчезнали", т, е те или са били абортирани преди раждането, или убити след като са били родени, или умрели от липса на грижи, защото са момичета, или убити от семейството на съпруга си, защото не са донесли достатъчно зестра в брака и т. н. Индия отнася такива зверски критики заради отношението си към жените, че е смешно въобще да говорим за сравнение с българите.

Да му се невиди, като са ви криви българските мъже, марш в Индия, никой няма да ви върне, така или иначе жените та са кът, основно заради чудното отношение на вашите индийци към тях.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2db6c15af4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Брей, много жени тук се оказаха женени за индийци.... къде ги намирате тея цигани, не знам.... ужас.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8ac637c7c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Н 9 aз. нямaм подобни нужди, нaмерилa съм си, индиец не е, aмa и от Бългaрия не е;)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 99032e633f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   разбира се, че историята е измислена. само като види човек схематичното и напълно лишено от емоции излагане на фактите, в добавка и с добрия стил на писане на правилен български и веднага става ясно.
също е ясно, че и номер 2 иронизира.
не знам само как е одобрена такава история - вероятно за тестване на аудиторията и за броене на коментарите.
Ж43

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6b66de0b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Сред индийците има много интелигентни и добри хора. Поддържам връзка по интернет с някои от тях. Има какво да се научи. Разбира се, зависи от коя каста са.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ade5bdbc91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Кой гледа индийския сериал по БТВ светлината на моя живот?

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6be799ca13
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   №7, говорим за Индия-държава, в пъти по-зле от нашата, а не за някоя западноевропейска държава или за САЩ, или за Австралия...
Ти изобщо имаш ли си представа какво е положението в Индия? Повече от ясно е, че не.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0b526b10a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   С тези сериали напълниха главите на децата с глупости.
Ето ви и Българската малка булка

Уроци нямате ли, бе, деца?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: dc510e441a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   ОМГ, някой пак се е вкарал яко във филма, братче, при това като гледам - на не повече от 10-11-годинки... Като во харесва в Индия - бегом марш!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c46cb8b43d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Аз съм потресена от постоянните статии, които чета, за български жени влюбени в араби, индийци, турци. Българи няма ли за вас? Каква е тая мания, точно в тези да се влюбвате, маани, ами са и грозни.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0b51a05116
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Някой май си е измислил тази тема за да ни "покаже", колко е щастлив, но всъщност не е.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b0eeb8b6b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   А на мене ми е много чудно колко от тия дето пишат тука какви са били условията в Индия колко пъти са ходили там и колко градове са обиколили за да видят къде какво е? Вие сте същите жалки предубедени човечета като тези на запад дето си мислят, че в България всички сме гадни, бедни, дрипави мангали дето нямат тоалетни чинии и спят заедно със свинете и кравите в порутените си къщурки и ходиме в другите страни само да крадем и да просим. Защото не си мислете, че им показват нещо друго освен най-гнусните и долни "новини" когато става въпрос за Балканите (например мангалите от България дето продали детето си в Гърция по-миналата година). Попивате като гъба и повтаряте наизуст каквото ви се подхвърли по телевизия или вестник и го приемате за чиста монета, нищо че в повечето случай си е направо счупен телефон.
И само ще спомена само и че Индия, Китай са страни с МИЛИАРДНО (едва ли дори можете да си представите толкова хора) население, хора има ВСЯКАКВИ и за да генерализираш всички заради някакви новини как баща заровил дъщеря си и не знам си какво, трябва да си много плиткоумен и задръстен. Да не се сърдите обаче когато на запад ни генерализират българите, понеже някакъв мангал влезнал и убил двойка пенсионери на село за 20 лева

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7dd0ae34df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Виж какво, обичам този народ и уважавам тяхната култура и традиция. НО не забравяй, че наистина циганите са индийци... от най-долната каста, но индийци.

Грешката им ти самата си я видяла: грешно е да се женят на по 15 години, че и по-малки, това са на практика деца... малолетни деца, на които родителите избират съпруги и съпрузи. Няма лошо в това родителите да им избират, но те са деца... и тези деца раждат по много, по 5-6 и повече също деца, на които не могат да осигурят прехрана... Е, тогава защо ги раждат, по дяволите?
За това са претъпкани големите им градове и има мизерия, безработица и всякакви нещастия... И Индира Ганди и сина и ги учеха да не раждат по много деца, а най-много 2. Но не слушат, а самите те страдат от това...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e87d2278d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   До Nr. 2- хубаво щеше да бъде, но за съжаление никъде няма пълно щастие ?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 709d4ea3fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Н 22 - ходила съм един път като туристка в Индия и съм видяла! В Пакистан по работа мъжът ми е много често и има там на Север интресни места, но пак за туризъм, но в момента е много опасно. В Индия е подобно - там просто ще си паднете, ако отидете. Такова нещо няма. Била бях преди това в Кайро и си мислих, че това е най-голямата мизерия на земята, но вижте Индия, БАНГЛАДЕЖ и ще си паднете, а после като кацате в България ви се вижда страшно подредено, чисто и красиво.
Е, можете да отидете в Индия и да си стоите само в хотела - там е хубаво, както и където живеят богатите и е за туристи, но задължително ви се налага да преминете през бедните квартали на път за летището и моят мъж ми показа многократно трупове в канафките - това е нормално, а бедните изхвърлят в Ганг своите трупове или в друга река - от същата вода се пие после, тук свършват и отпадните води НЕПРЕЧИСТЕНИ.
Навсякъде ще видите малки безпризорни деца да щъкат полуголи като в циганската махала, но ПОВЕЧЕ МНОГО ПОВЕЧЕ- никой не знае точно колко голямо е населението, няма начин да го преброят, но китайците вече изчисляват, че са станали повече от тях.

За туризъм отидете, но малко вижте и отстрани каква нищета е. В Бангладеж се налага често да ходим, че изнасяме за там стоки и по-голяма мизерия просто няма - цялата страна се управлява от двама олигарха. В Индия в Провинцията е същото, да не говорим за кастите и как живеят най-долните касти.
Затова нашите цигани навремето са избягали - били са най-ниската каста и са ги изселили - нямали са право дори да ползват водата там. Затова и циганите няма как да се приберат, но пък по начин на живот, култура много не са се изменили и същите неща ги има и в Индия, а хората изглеждат като по-тъмни цигани.
Има действително богати хора, но както е при циганите - те не помагат с нищо на бедните. Има в Делхи вече покрай IT индустрията доста хора, които имат добър стандарт на живот, има и жени, но е ад за тях да пътуват в градския транспорт например - масово ги обарват и могат да те изнасилят и направо както си пътуваш с влака, защото не се уважава работещата и модерна жена, а тя става общо достъпна. Уважават само майките си, но сестрата вече не я уважават, не уважават като цяло жените и дори като туристка там сама не бих стъпила - мъжът ми е огромен човек и сме обикаляли страната, но с оръжие в джоба, защото излизаме от туристическите места и пътувахме с кола сами из околностите - просто страшно

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a89f7bee5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Така, така! ... Романтиката напълно свършва с излизането иззад клавиатурата! ...

И каквото сам си направи човек (в каквито жестоки самозаблуждения сам се вкара), никой друг не може да му го направи!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8721cc4fa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Мисля, че 25 описа много добре ситуацията в Индия от първа ръка, без да съм ходил там, точно това са впечатленията на хората, които са били там и с които съм разговарял. И наистина, както казва 26, с "романтиката" до тук. Въобще аз съм изумен, че нашите телевизии купуват толкова много индийски филми, та това са безумни продукции, изключително тъпи, повтарям ТЪПИ, със скромна задача да образоват малко тяхното си население или поне тия, които имат телевизия у дома. Проблеми като тези за изхвърляне на боклука на определените места, отношението към жените, към образованите жени, към браковете на деца, ами извинявайте, ако това са проблеми на българското общество, то са такива само заради мангалите ни, идващи точно от Индия, ама мен, както и нормалните бели българи тези неща не ни вълнуват, тези сериали са паразитни, затъпяващи хората и не трябва да се излъчват изобщо.
М, 36

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 07a6325f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Подкрепям 23, който иска да види сплотеността на индийското семейство, да отиде в една циганска махала и да влезе в една циганска къща. Нашите цигани са си потомци на Индия. Не ми харесва циганията им(защото са необразовани и невъзпитани), но се възхищавам на тяхнато сплотеност. Само да се засегне честа на един човек от гетото, веднага скача цялото гето, като разгневен пчелен кошер стават. А това не е лошо, затова и оцеляват в мизерията в която живеят.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 07a6325f52
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   25, вярно е, че в река Ганг се излива много мръсотия, но водата й не е опасна за хората, защото във водата има много злато и сребро, които я дезинфекцират. Това лабораторно е доказано. Иначе, досега Индия да се е стопила колкото България. Не че ги оправдавам за мръсотията, но какво да се прави, манталитет. Колкото нашите цигани ще се цивилизоват, толкова и индийците.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 46a6447d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Много тъпо измислена история. На авторката само ще кажа че не оценява свободите с които е израстнала. Но какво да се прави - хората сме си такива. Това което ти е даденост не го оценяваш до момента в който не го загубиш. Не им блазя на болшинството индийки.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: df51473a98
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Индия е красива държава няма спор но за живот не знам.Вижте България стеше къде къде с милярди години да сме напред ако политиците ни не бяха идиоти и дурги фактори да пречат.Да нашето положение не е леко хич даже но сравнение с другите държави сме къде къде по-добре.Америка всеки я дава за пример ама питайте по-обикновените хора и ще ти кажат как са.ся за тези които ще ме обвиняват че много знам аз гледам влогове хора правятклипове и коментират истории и проблеми и положението им хич не е добре ние сме си с представата че всичко е цветя и рози там но не е баш така .По-ттелевизията даваха предаване нещо за индия беше.да си жена в индия е малко сложно.От една страна е хубаво от друга не.Счита се че ако се родиш жена в миналия живот си направила нещо лошо и сега си изкупвяш греха.ако мъжът ти умре всички ще те отбягват дори и слугите ще си обречана на пълна изолация и ще си лежиш от други неща не си си свършила работат да опазиш съпруга си и такива неща за това някой се палят защотот не могат да ти издържат това.имаше и други неща И да женят се много малки момичета повечето мислят че това е престижно и затова се бързат да се женят и ей такива му работи.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: ec32fdf778
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   И аз мисля, че тази тема е измислица. Разказът ми звъчи не истински. А колкото до инфекциите те не са цигани и нямат нищо общо с грозните български цигани. Те са си индийци, и не може да се сравнят абсолютно по нищо с мангалите. То ние и на помаците викаме цигани. Не всички хора са лоши в индия, има си и лоши и дори, също както навсякъде в света. А за детските бракове е наистина така, но това го упражняват предимно необразовани и алчни хора

 
  ...
преди: 5 години, 29 дни
hash: 8e782b6dbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Моя съученичка от гимназията се омъжи за индиец в Англия, имат дъщеря. Наскоро чух, че са се развели, защото той непрекъснато й изневерявал.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 29 дни
hash: 2cb59f4add
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Най мръсната и миризлива нация на планетата

 
  ...
преди: 5 години, 19 дни
hash: 00eb38f936
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Абе, колеги, няма абсолютно никаква вероятност да не сте наясно, че това е измислица от началото до края. Моля ви, влизам в този сайт, за да помогна, ако мога, на хора, които имат реални проблеми - къде със съвет, къде със насочване или идея. Каква е целта на това да пускате истории, които всеки нормален човек, да не говорим редактор, вижда, че са скалъпени?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker