Дайте ми съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Дайте ми съвет
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 2535 пъти
Здравейте, не съм писала в този сайт досега, но ето че се престраших. Не съм тийнейджър, работя, мога да кажа, че съм нормално момиче. Имам дългогодишна връзка с момче- мой набор, от 5 години живеем като семейство. Нямаме деца. Мога да кажа, че той е добър човек. Винаги усмихнат, с много приятели. Аз съм по- друг тип човек- сякаш за мен най -хубавото време е това, което го прекарвам с него. Неведнъж ми е казвал да излизам с приятелки, да се забавлявам... Опитвам се да му обясня, че при нас жените нещата са по- различни- повечето ми приятелки са задомени, с деца, други заминаха да работят в големи градове. Срещам се с жените и приятелките на общите ни приятели. Приятни момичета са и ми доставя удоволствие. Но имам чувството, че това за него не е достатъчно. Мисля си, че иска да купонясвам до зори по баровете и дискотеките, нещо, което си мисля- вече не ме влече много. Когато той излиза с приятели- никога времето не му стига. Мисля си, че ако може- ще си натиска парцалите в бара, докато се съмне. Както и да е. Това вече не ме дразни толкова много, както преди. От може би 2- 3 години правим опити за бебе. Миналото лято спряхме за няколко месеца, за да си починем. На есен започнахме отново. Усетих обаче, че сякаш това вече не му е цел номер едно в живота. Нещата станаха сложни между нас. Почти бяхме пред раздяла. Аз изпаднах почти в депресия. Почувствах се наранена, като си мислех, че той вече не ме обича. После исках да си тръгна от него. Но така или иначе се оправихме и пак продължихме напред заедно. Сега, когато ме види тъжна, ми казва, че нещо не ме радва, че не съм онова усмихнатото момиче, което е познавал, че съм се променила, откакто сме тръгнали да правим бебе. По всичко личи, че е приел твърде навътре думите ми, че искам да си отида от него, че съм "заслужавала нещо по- добро". Мисля си, че той е убеден, че един ден, рано или късно, аз наистина ще си тръгна от него. Разбира се това не е така. Искам да бъда с него. Искам той да иска да бъде с мен, да повярва в нашата връзка. Обикновено е мил с мен, обръща се гальовно. Но има моменти, в които въздъхва силно, сякаш има товар на плещите си. Не знам, омръзнала ли съм му вече...Продължавам да искам да бъдем истинско семейство. Все още го обичам, знам, че и той не може без мен, но не знам защо се натъжавам и плача...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 733a978298
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И при мен е така.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 75342dd528
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може да не можеш да забременееш, защото психически не се чувстваш комфортно. Ако сте млади, под 25, не бързай с децата, а и щом се колебаете един с друг, защо да бързате.

Децата идват когато си спокойна и уверена. А тога което ти бих дала като съвет е да си поговорите открито. Казвате ли си често колко се обичате и колко ви е хубаво да сте заедно.

Ако няма привързаност и нещата ги карате по подразбиране, то може и да дойде края на връзката ви.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker