Лъже ли ме майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Лъже ли ме майка ми
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 5956 пъти
Здравейте. Само тук мога да споделя. Аз съм момиче на 17 г. Живея само с майка си, откакто се помня, с баща ми са разведени. С нея попринцип сме в добри отношения, споделями си и т.н. Миналата седмица ми сподели, че в събота ще замине на командировка (работи като счетоводителка, и досега никога не е ходила) и в понеделник се връща. Щели с някакъв колега да ходят да гледат някакви машини. И от тук започва странното, чудя се от какъв интерес точно на нея ще възложат тази задача(тъй като във фирмата има и по-висшестоящи от нея). И времето което ми каза, че е пътувала до съответния град е два пъти по-малко от това което по принцип се изминава с лек автомобил. Чудя се дали не ме е излъгала, че е в командировка, а да е била на почивка с някой мъж. Все пак точно в събота и неделя ли ще работят цеховете, за да ходат да гледат машините. Друго - когато се чухме по телефона я попитах как се казва хотела, а тя каза, че не е видяла. На другя ден пак я попитак, и уж тя пак била забравила да види. Когато се върна в понеделник отново я попитах, и защо ли не се учудвам, пак не се е сетила да види. А стаята в която е била е с двойно легло(снимала е стаята с телефона си). Беше си взела бельото, което попринцип е по-така, и не го носи . И си беше купила четка за зъби която си донесе, но учудващо, или не без пастата за зъби. А и разбирасе беше ми казала, че с колегата са в различни стаи. Но както споменах по-горе струва ми се, че изобщо не е била с този колега в отделни стаи (иначе, защо ще е в стая с двойно легло). А и както също споменах , че точно да ходят по работа в събота и неделя е съмнително. Когато я попитах за всички тези неща и за разтоянието от път (което се разминава с казаното от нея). Тя се развика, че съм задавала много въпроси, че щом ми е казала така, значи е така. Каза ми, че не съм имала право да и даржа сметка. Аз дори не съм го правила, просто я попитах.. ;( Найстина останах разочарована от нея. Да не споменавам думата с която ми се изка да я опиша. Въпроса ми е според вас това командировка ли е било, според изложените по-горе неща, или по-скоро уйкенд с "някой си". И ако има жени които са били в подобни командировки (или не точно командировки) и са казвали същите неща, нека споделят. Моля ви отчаяно за съвет. Искам да знам дали майка ми е лека жена. Просто от нея няма да получа нищо повече като отговор. Извинявам се за дългата исторя. И предварително благодаря, ако някой ми отговори.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 99f710b541
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе момиче, в много филми се вкарваш. Може и в командировка да е била, може и да е била на почивка. И второто да е - това не я прави лека жена. Все пак и с баща ти са разведени отдавна. Човек е в крайна сметка, има право на личен живот.

Ale

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 85d3711bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче ти не си добре.Какво значи лека жена ахаххаа лелелеееееее Майка ти е разведена "откакто се помниш" ами много ясно че все ще си намери някой и тя е човек все пак и има нужда от любов.Вземи порасни малко.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 28b50f40d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Успокой се майка ти просто иска да прави секс. Като порастнеш и ти ще го разбереш. А на въпроса дали е лека жена трудно може да се отговори ... освен ако не е преспала с 20-30 колеги тогава отговорът е ясен ...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 88fb44b34f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило момиче, майка ти има право на личен живот! Според мен, не е ходила на командировка. Спомена, че с башта ти са разведени от дълго време, а и ти си голяма вече, нормално е да търси нова връзка - и тя е човек. Това че се опитва да преживее отново Раюстие по никакъв начин не я прави лека жена! Да не е тртгнала по магистралата я?!?
Опитай се да се поставиш на нейно място. Как би постъпила? Би стояла цял живот сама у дома?! Според мен е казала това за командировката, понеже те познава добре и не иска да ти минават подобни мисли, а за ядосването - просто може би е помислила, че би и се расърдила за това, че те е излъгала. Не и се сърди, тя те обича и това е достатъчно!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 88fb44b34f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Ехоо... Жената да не длъжна да ти се обяснява? Това си е НЕЙНИЯ живот и си го живее както тя реши, ти какво се бъркаш? Отишла с някой за два дни и вече и викаме лека жена. Осъзнай се момиче казваш че живееш с нея значи тя те е гледала. и само при тебе трябва да седи, иначе като излезе с някой веднага да и викаме ку*ва. Имай малко уважение. Как може така да обиждаш майка си? А откъде - накъде и се възмути? Вече си голяма, би трябвало да разбираш малко повече и да уважаваш личния и живот!!!

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 086d4357e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   И да не е комадировка, а среща с мъж аз напълно я разбирам, а трябва и ти да го направиш.
Постави се в нейната ситуация - разведена, живееща с дъщеря си.Със сигурност ? липсват мъжки ласки и е нормално да търси начини на продължи.Пък и човека може да се окаже свестен..

*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: f022da7370
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей,
майка ти може и да не те лъже, но даже и да те е излъгала тя все пак има нужда от развлечение. Това че е разведена или пък има теб не значи че трябва да се отказва от външния свят. Не се тормози излишно това е напълно нормално, просто все още не можеш да го проумееш. Аз съм на 25 майка ми и баща ми са разведени от 19 години. Никога не съм оспорвал или пък питал къде отива , с кой ще бъде, какво ще прави и т.н. На тази възраст не е нужно да се тревожиш още за тези работи. Даже и да не е била на командировката това в АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ случай не значи, че е лека жена. Просто това е нещо нормално. Живей си живота и не питай за постъпките на майка си. Когато дойде времето тя сама ще сподели с теб.
Успех и не се тревожи;)

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: a1f06a006b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Това в никакъв случай не е написано от 17 годишна, това са разсъждения на дете на 5 год, където и да е била, с който и да е била, тя е допуснала грешка че изобщо ти дава обяснения къде ходи, това е нейиния живот и ти мило дете работа там НЯМАШ, тя има право на личен живот, майка ти не е лека жена,ако беше такава в дома ви всеки ден щеше да има различен или различни мъже, каквато и да е тя е твоя майка обичай си я колкото тя обича теб, не и се бъркай в живота, дай и правото на личен живот без излишни въпроси и за теб ще е по добре така

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: f732a8a038
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не мога да повярвам, че това са мисли на момиче на тази възраст. Но може би грешката не е в теб, а в консервативното възпитание, което майка ти ти е дала. Учила те е на неща, които сега, според теб, тя самата не спазва. Сигурно е искала да те предпази от собствените си грешки. И още нещо - тя ти няма доверие, че ако ти каже истината - ще я разбереш. Това е, за което трябва да поговорите с нея, а не за личния й живот, извън вашата къща.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 56bcfc5800
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ОТ АВТОРКАТА: Радвам се, че сте ми отговорили. Искам да кажа нещо, което не съм отбелязала по-горе. Аз нямам нищо против майка ми да има връзка с мъж, дори бих се радвала. Даже много пъти съм я питала на майтап не мисли ли да се обвърже с някой. Тя ми е отговаря, че не и се занимава с мъже и домашните задължения покрай тях. Та да се върна на изповедта ми, проблема е там, че не съм очаквала да ме излъже за подобно нещо, че отива в командировка, а всичко сочи на там, че не е била по-работа. Просто както съм казала и по-горе с нея сме доста близки споделяме си ги тези неща. Аз и казвам за мойте приятели, училището, тя ми споделя как е минал работния и ден и т.н. Стана ми гадно, че ме излъга за това, аз няма да я опрекна, бих се зарадвала. Просто, ако има нещо което най-много мразя това е лъжата. А когато тя ми каза, че не съм имала право да и търся сметка, че не съм аз човека на който да се отчита....(дори не съм изкала това). Сякаш срещу мен седеше друг човек. Но едно е сигурно след този разговор, много неща ще се променят, това стана миналата седмица, и от тогава не съм и казала нищо за мен, нито съм и споделяла (но явно на нея не и прави и впечатление) и не мисля да го правя. Нямам и никакво доверие, повече няма да и споделя нищо от личния си живот.. Още веднъж ви благодаря за отговорите. :)

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 62750d8038
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ама от какъв съвет се нуждаеш , бе момиче. И чак пък "отчаяно". Я се засрами - голяма си егоистка ! Майка ти не е ли човек , няма ли право на личен живот . Ти като се омъжиш утре
тя сама ли да стои !?? Я се опомни малко !
Ева

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 1f116a2f49
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От къде си мило момиче? Да не си от някое забутано село или малко градче? Да ме извинят тези, които са от такива места, но ми звучи изостанало и доста ретро. Всяка нормална жена има право на личен живот, още повече майка ти е абсолютно свободна. Естествено, че при положение, че самата ти си на 17 и на теория можеш да правиш секс, на нея ще й е неудобно да споделе, че самата тя има нужда и вероятно води сексуален живот. Последното само може да те радва - нали не предпочиташ някоя вечно намръщена лелка, на която няма кой да обърне внимание? Най-правилно е не да я подлагаш на разпит и да разследваш какво и как е станало, а да намекнеш, че тя има право да е и да се чувства млада, което не е възможно без емоционална и сексуална връзка. Така ще останете близки както трябва да е.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 56bcfc5800
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Леле не мога да повярвам какви коментари има. Например номер 2, 5 и 8 как може да говорите по този начин, какви са тези думи като "Ти не си добре .. т.н." Момичето ви пита за съвет, а вие започвате да обиждате, най-добре, ако не можете да помогнете не казвайте нищо. По добре спестете маловажните си коментари. Всеки си има дадени проблеми, годините нямат значение. А по въпроса Мило момиче най-добре изчакай подходящ момент, за да поговориш с майка си. Вярвам, че всичко ще се оправи. Не обръщай внимание на хората които пишат лоши коментари, в почти всяка история ги има такива "РАЗБИРАЧИ" дето само знаят да пишат безмислици. Желая ти успех.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 54163d7911
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Остави майка си на мира. И тя е човек. Разбирам я защо не споделя с теб, та ти си като шпионин. Нали се грижи за теб, нека си има и своя живот женета, дори трябва да я насърчаваш.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: f5601c6e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Какво ти дава право, да се бъркаш в личния живот на майка си? Малко ли ти е, че те е родила и отгледала /и продължава да те отглежда, защото както се подразбира живееш при нея/??? Ти вместо да се зарадваш - първо за нея, че е намерила нещо, с което да си разнообразява живота, в тия тежки времена, второ - за себе си, че ти гласува доверие и те оставя сам - си взел да търсиш под вола теле. Едипов комплекс ли имаш?! Ревнуваш ли?!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 78ea1bc089
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ами няма как да очакваш да ти каже "тея 2 дни смятам да правя секс" дори да сте много близки!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: e8364c879a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   БЕЗ ДА СЪМ ЧЕЛА КОМЕНТАРИТЕ,МАЙКА ТИ НЕ Е ЛЕКА ЖЕНА ,
ИСКА ДА СИ УРЕДИ ЖИВОТА С НЯКОЙ МЪЖ ,НО ,ТИ ЯВНО НОСИШ ХАРАКТЕРА НА БАЩА СИ ,НЕ И ДРЪЖ СМЕТКА, ТЯ ИМА ПРАВО НА ЖИВОТ ,НЕ СЕ ПРАВИ НА ПОЛИЦАЙ,РАЗГОВАРЯЙ НОРМАЛНО С НЕЯ ,И ТОГАВА ТЯ ЩЕ ТИ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ КАТО НА ЗРЯЛ ЧОВЕК????
НЯМАШ ПРАВО ДА Я СЪДИШ !!!
А, ТЯ ,ЗА ДА НЕ СПОДЕЛЯ С ТЕБ,ТЪРСИ ВИНА В ПОДХОДА СИ КЪМ НЕЯ???
ТИ НЕ МОЖЕШ ДА И БЪДЕШ СЪДНИК,ДОКАТО ТЯ ТИ СЪЗДАВА СЕМЕЕН УЮТ И НЕ ТЕ ПРИТЕСНЯВА В КЪЩИ С ЧУЖДИ МЪЖЕ !!!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 56bcfc5800
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   ОТ АВТОРКАТА:
ДО № 15 Не страдам от Едипов комплекс, и теоретично не е възможно, АЗ СЪМ МОМИЧЕ (а не момче). Знаеш ли изобщо какво означава Едипов комплекс..... no comment !!!
На останалите които пишете неща от сорта на - " Остави майка ти да си живее живота.. и т.н " Искам да им кажа, както вече съм написала и по-горе, че аз нямам нищо против да има връзка с мъж. Въпроса ми беше дали според вас е била в командировка, или на почивка според нещата които съм написала. Незнам, защо има толкова груби коментари. Някои не четът правилно ли? Или може би аз не съм се изразила така както трябва? Проблема ми е там, че просто не съм очаквала да ме излъже за подобно нещо.. На останалите които сте дали полезни коментари Благодаря !

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: c87ff10b01
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Момичетата имат "едипов комплекс", но се нарича комплекс на Електра и е насочен - идеализиране на бащата / конкуренция с майката.
Ядосана си, че майка ти не ти е споделила една креватна история. Може да си има много причини. Например да не иска да знаеш кой е бил партньора и. Или да е било просто секс и да не иска да ти се показва в такава светлина. Може и да и е неудобно да говори с теб за интимните си преживявания, то да не е, като в песента:
"Чакай, дъще, чакай, мила мамина гугутка
първо мама да насвятка свойта дърта пу*ка."

Родителят е преди всичко авторитет, а после приятел и ако майкати е преценила, че ще урони авторитета си ако ти разкаже - спри да чоплиш, любопитството погуби котката, твоето може да изтрепе стадо лъвове.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: fa265c190f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Напълно подкрепям казаното в последния коментар, Дядо Торбалан има право. А ти, миличка, недей да се сърдиш и да цивриш при някой по-груб коментар, всеки тук отделя от времето си заради твоя проблем, оценявай го. Не може да капе мед от коментарите ни при положение, че мислим, че не си права. Като си пуснала тема тук приемай всякакви съвети. Лично моя е да спреш да се сърдиш на майка си, нямаш ли си сериозна работа за вършене, че си седнала да правиш фасони за това. Майка ти е голям, зрял човек, знае какво прави, знае защо го прави, къде си тръгнала ти да одобряваш или порицаваш решенията й или да й се месиш. Бъди по-зряла, срамота - на 17 си.
Успех и много любов пожелавам на теб и майка ти.

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: d85151ff91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Аз до някаде те разбирам. Знам в момента си гнева, ядосана, огорчена. Сега и аз сам така. Много сам и бясна. "Отиде на командировка за цяла седмица"така поне ни каза де! Върна се и на другя ден излезе с разведения ми баща да говорят някви глупости за брат ми, но както и да е. В това време таблета и пиукна и аз видях как си пишат с някъв мъж колко добре са си прекарали и къв як секс са правили. Онемях. Винаги всичко сме си споделяли и тя сега да не ми каже. Бясна съм. Иде ми да я обиждам. Ама мойта мрънка, че сме нямали пари ма ходи до Германя, нали!! А дето коментират, че и те са хора, нищо не разбират!!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: cfbde1a71d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Имам дъщеря на 15. Тя може да ми сподели нещо, дори и интимно. Но от къде на къде аз ще и говоря за секс. Внимавам какво говоря внимавам как се обличам прибирам с навреме и съм винаги на разполжение.... И нямам ли право да се видя с любимия ми мъж. И от кога правенето на скс и изпитването на любов ме прави лека жна. Или може би авторке това че е била на хотел те сущава? Сигурно е по добре да се чукне среща в някой опикан вход или на задната седалка на колата. През всичкото време сме майки и домакини. Оставете ни поне в един кратък миг да бъдем жени. Вие ли ще ни съдите пикли дето сме ви родили, дето като кукли ви гледаме, дето повече секс от нас правите, а накрая леки жени ни наричате.
П. п -не съм длъжна на никого да обяснявам за моята любов. Тя си е само моя. Пълнолетен човек съм. Авторке можеш ли да кажеш същото за себе си?
Ж-36

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: a5e1f68bf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Да, лъже те! Но не защото е лека жена, тя е разведена отдавна с баща ти и има право на личен живот. Просто знае как ще реагираш, и гледа да си го спести. А и теб да предпази от тинейджърски щуротии. Струва ми се, че майка ти държи на този мъж, щом е решила да отиде с него на уикенд, и ако искаш да споделя с теб, се дръж по-зряло и разумно. Щом баща ти е продължил живота си, и тя има право на това. Очевидно има и нужда. А ако продълаваш да се сърдиш, майка ти просто по-усърдно ще се крие, и пак ще се среща с него. Да не мислиш, че на нея й е приятно да лъже и да измисля истории, вместо кротко да ти разкаже, и да знае, че ще се зарадваш за нея? Мисли!

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 3b09af4a31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   24, кефи ме как си яхнала метлата! Все едно някой ти е изял закуската :) Затова ти сложих и 5 звездички! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 192346b41b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Aвторке, мaйкa ти не е споделилa, ( aко се виждa с мъж ) зaщото вероятно тя сaмaтa още не е сигурнa нaкъде и дaли изобщо ще върви в някaквa посокоa тaзи връзкa. След кaто толковa години е билa сaмa, кaто всякa отговорнa мaйкa тя е длъжнa първо дa го опознaе, дa провери дaли и кaкво ще се получи, преди въобще дa се зaмисли дa ти говори зa него или още повече, дa ти го предстaви. Товa не я прaви "предaтелкa", кaкто мaй чувствaш. Сaмо сериознa и отговорнa мaйкa. Едно е детето ти дa споделя детските си тръпки, зa приятелският си кръг, пубертетските си вълнения и т. н., нaше родителско зaдължение е дa учaствaме в животa нa децaтa си мaксимaлно aктивно, дa ги изслулвaме, съветвaме, нaсочвaме, утешaвaме... и нaше родителско зaдължение също е дa не ги товaрим или обнaдещдaвaме с ( нaпример ) евентуaлнa ромaнтичнa връзкa, от която може и нищо дa не излезе в крaйнa сметкa.
Aко имa някой в животa и, те сa в процес нa опознaвaне. Мaйкa ти освен другото, е свикнaлa дa е сaмо с теб, може също дa се притеснявa кaк би приелa, че се срещa с мъж. Тaкa или инaче тя ще говори с теб зa него тогaвa, когaто се почувствa сигурнa, че имa и ще имa положителен нaпредък.
Сегa е моментът дa и покaжеш рaзбирaне и дa и дaдеш нужното прострaнство и време. Ти си сaмо нa 17 години, животът ти предстои, a тя е достa по нaпред в годините и с емоционaлен бaгaж. Ще и трябвa време първо тя сaмaтa зa себе си дa приеме, че имa прaво нa лично щaстие, ( досегa се е отдaвaлa сaмо нa детето си- теб) a после, когaто е и спокойнa, когaто си помисли, че товa е човекът и ще ти кaже зa него.
Прояви рaзбирaне, ти се чувствaш предaденa или нещо тaковa, не е ли лошо обaче, че мaйкa ти се чувствa кaто престъпник, че след толковa години сaмa, нaй- после си е позволилa някой дa влезе в животa и, дa опитa дa бъде щaстливa не сaмо кaто мaйкa, a и кaто женa, човек? !
Помисли си мaлко и се дръж кaто зряло момиче!

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 76d24b09b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Виж мила, майка ти дълго време е била сама и изцяло посветена на теб, така че не и се сърди, че след толкова години е решила, че вече може да помисли и за себе си. Ами ако е срещнала страхотен мъж? Нима не искаш майка ти да е щастлива и обичана? Да, може би не е била сигурна как ще реагираш и за това е съчинила цялата тази история с командировката, но и ти нямаш право да я лишаваш от правото и да бъде щастлива. Защото скоро ти ще си напълно самостоятелна и ще поемеш по свой път, а тя какво? Ще си остане съвсем сама. Няма ли да си щастлива ако знаеш, че до майка ти има човек, който да я обича и подкрепя? Така, че вместо да се заяждаш за глупости, как се казвал хотела, защо леглото било двойно и т. н. опитай се да приемеш и дори да се зарадваш за нея! За нея ти винаги ще си на първо място, но ще е два пъти по-щастлива ако знае, че вместо да я обвиняваш и съдиш ти я подкрепяш и се радваш, че е щастлива. За това те моля, не реагирай като разглезено дете, а помисли за щастието на майка си. Нима не мислиш, че тя заслужава да е щастлива?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker