Идва ми на нагорнище.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Идва ми на нагорнище..
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 3334 пъти
Женен съм отдавна. Децата -големи и далече. Живеем двете гугутки откак сме женени плътно заедно по 24 ч в денонощието. Аз не придирям, но жена ми живее с ниско самочувствие отдавна, защото приятелките й са общо взето запазени, стройни и с удоволствие говорят за секс и ходят наконтени, фръцкат се и се "самосъжаляват" за измислени недостатъци, за да получат похвали, а тя е пълна (бе, направо, дебела си е) и въпреки диетите, никак не спада на килограми. Това все повече я изнервя и подтиска, но подтиска и мен -не съм от типа хора, които ще си вдигне гълъбите с някоя друга. Но не идържам на фалшиво играното пред мен самочувствие и изнервящите оплаквания от всички и всичко. Идва ми нагорно. Не пиша тук за съвети и препоръки -просто споделям (нали сайта се казва така). Просто се изливам тук, защото у дома ще избухна. Сега поне съм се оплакал "на арменския поп". Дано ми олекне.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 479f151719
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Браво за откровението, в този сбъркан свят,който сами си изграждаме, в един миг нервите неиздържат. Консултация с диетолог и изследване на метаболизма

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 76339c9b87
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам те, на твое място и на мен би ми било тежко.

Ще ти дам съвети как да отслабне жена ти.

1. След 7 часа вечерта - никакво ядене. Само вода.

2. Да забрави за сладките неща, вкл. десерти, компоти, газирани напитки.

2. След вечеря - джогинг или поне дълга разходка.

3. Купи й тежести, които да вдига рано сутрин веднага след ставане - научно е доказано, че мускулната маса топи мазнините доста бързо.

4. Да забрави за висококалоричви неща - да яде само свежи салати и супи, както и плодове.

Аз съм момче на 19 години, студент. На 18 бях много дебел - 82 кг, при ръст 1.70.
Сега, след прилагане на този режим само за 4 месеца, съм 64кг, добре сложен.

Бъди щастлив. Пожелавам ти го от сърце - и нека жена ти влезе в правия път.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 77c842fcdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Кофти ситуация, още по-лошо е, че се задълбочава. Колкото до килата - има само един начин и той е ограничаване и инат, каквато и да е ползата и стига жена ти да го направи. Иначе освен съчувствие, друго не мога да изразя.
Мечо Пух

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: a021e231f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сигурно и аз така сьм изглеждала в очите на моя мьж.На 45 сьм бях около 120 кг. сега сьм 87.Годините нервите заболяванията си казват думата и се оказваме с наднормено тегло.започнах с бягаща пьтека сьответно даходя не можех да бягам за 1 година свалих 10 кг. после около 2 години имах застои.Тази пролет намерих една диета в нета 90 дневна диета за максимално отслабване,започнах я март завъпших началото на юни. Заедно с диетата не спрях да ходя на пътеката.По 3 км. ходя поне 3 пъти в седмицата и сега и подържам постигнатото до тук на есен ще направя още една серия.И само да спомена когато бях пълна 100 грама да кача всички го забелязваха сега ми казват че съм се променила малко като чели по висока ли съм станала.Съвсем странични хора ми казват че много съм отслабнала но хората от обкражението ми избягват да го казват макар че разликата е очевадна.Благодарна съм на съпруга ми винаги ме е подкрепял и продължава .Пожелавам и на вас и съпругата ви сищия успех.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 6d875dc246
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря на всички за коментарите, но както ви писах вече, нещата при нас не се променят. Нямам намерение да й натяквам, че се е оставила и е зарязала диетите. Не на мен ми пречи това, че е дебела. Перчи ми нейното подтискано по изкуствен начин ниско самочувствие и поражданите от него нервни сривове. Може би имам проблем, че не изисквам от нея нищо в това отношние, но може би само някои от вас ще разберат -нужно ни е повече спокойствие -достатъчно дълго сме се надпреварвали с живота. Затова нито смятам да я притискам за спортуване, диети и други изтезания, нито тя ще ги поднови след толкова години безрезултатност. За нея това не е здравословен проблем. Бих се задоволил с това, да приеме нещата каквито са и самочувствието и да не е само показно, а реално. Всъщност има върху какво да се позиционира -в работата й я уважават, у дома се справя със завидна организация на времето и задачите си, които , макар и да сме останали само двамата, никак не са малко. Към всичко се натрупва и невъзможността да се вижда с децата и с внука ни -(просто, дъщеря ни се реализира добре в чужбина, взе и сиа си, който ходи там на училище и поради естествено появилата се рутинност, не влиза в скайпа толкова често, колкото ни се иска). Всичко всъщност е много нормално. Исках просто да"се отпуша", споделяйки нещо което ми дотежава, както евреите правят на "стената на плача", където няма даже кой да ги чуе и откликне или коментира. Направих го и се чувствам по добре, за което благодаря, а ако съм досадил някому, нека ме извини. Моля!

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 368d0ed860
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Нека жена Ви пробва 90-дневната диета, за която спомена №4. Моя приятелка с тази диета за 1 месец свали 10кг и след още около месец свали още 4кг. Майка ми също я спазва и много добре и се отразява. Много е хубава диетата и не е опасна за здравето, тъй като се яде всичко, но в определени дни. Нека пробва.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: c0dd9fdc35
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Господине, ако жена ви не е щастлива, няма как и вие да сте щастлив, нали го разбирате това?

Защо не и помогнете, без даже тя да ви разбере.

Изкарвайте я на походи, разходки пеша, купете си колело и карайте заедно, заведете я на плуване, голф, боулинг и т.н. с предлога, че имате нужда от повече развлечения, за да не и е тъжно за децата и да не сяда пред телевизора и да набива, докато болките от преяждането надвият тези от мъката и нещастието, което изпитва.

Познато ми е чувството, леко ми прилича, като че ли жена ви изпада в депресивни моменти, заради теглото си.
Изненадвайте я, подгответе вие вечерята, която да е предимно салатки, зеленчуци, риба, пиле. Избягвайте да се храните след 19ч, както и избягвайте в изненадващите вечери пържено, мазнини, хлебни изделия и продукти с висок процент на захар. Наредете малко свещи, пуснете хубава музика, избягвайте алкохола в него има доста калории, но от време на време може да се поглезите с някоя и друга чаша вино, към хубавата вечеря. Пийте зелен чай/green tea със закуските си, полезен е. Десертите нека бъдат плодови салати или правете смутита/плодови шейкове има и много рецепти по нета, които можете да използвате, за да има разнообразие.

Подгответе и обяд или снаксчета за работа, сложете и нарежете малко плодове в една купичка, като плодова салата, сложете ги в хладилника, направете и един сандвич и на сутринта само и ги дайте за работа с един термус чай и една бутилка вода. Ако се храни редовно, но в малки количества, и снаксчетата и през деня са предимно плодове, няма да усеща такъв вълчи глад и като се прибере вечер, няма да яде с такова настървение, нито ще качва килограми.

Тя ще си мисли, че вие сте отново романтичен и грижовен, като на млади години и без да се усети ще свали малко килограми. Правете и по често комплименти, колко добре изглежда, не споменавайте теглото и по никакви поводи. Тя знае, че е пълна и няма нужда и вие да и го натяквате, но просто се чувства безсилна, а не иска да се примири, че това е начина по който ще изглежда до края на дните си. Затова и е нужно едно рамо и то е редно да е вашето.

Помогнете и, за да сте отново щастливи. С общи усилия мисля, че ще постигнете отново пълното щастие в дома ви.

Желая ви успех и дано не съм ви досадила много, но приемете написаното от мен по-горе, като споделяне на личен опит, от колкото даване на съвет.

Успех!

Яги

П.С. Ще се изненадате колко много се постига с малко промени в начина на хранене на човек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker