Аз,ти,моето и нашето дете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Аз,ти,моето и нашето дете
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 5258 пъти
Здравейте на всички.
Пиша тук,защото нямам с кой да споделя как ме боли, и колко ми е тежко в момента.
Преди 4 год станах студентка и като свички реших да ида на бригада в Щатите да да видя свят и да изкарам някой лев.
Договора ми беше за работа в едно кафене.
Стегнах куфарите и заминах.
Оказа се,че няма смисъл да си търся втора работа,а ще имам повече часове в кафето,което за мен беше добре.Имах и добри бакшиши и осигурена квартира.
Един ден в кафето се появи невероятно чаровен мъж.
Оказа,се че това е собственика,който всяко лято идва, за да изкарва сезона тук,да наглежда кой как се справя и ако се налага да помага (нищо,че е шеф,за него беше удоволствие).
Харесахме се.
Той беше по-голям от мес с 10 год,но какво от това, мислех си лятна авантюра.
И тъка минаха 1,2,3 месеца,аз заживях при него.
Идваше време да стягам багажа и да се връщам в Бг,но се оказа,че съм бременна.Тогава Дейв се зарадва страшно много и каза,че това е знак,че трябвало да остана,за да сме заедно и незнам си още какво.
Аз бях влюбена и щастлива 19 годишна видяла малко нежност и внимание и реших,че съм спечелила красив мъж с пари, хубава къща и едно дете на път.
Всичко беше идеано.Бременността беше лека,понякога оставах сама,защото Дейв пътуваше.
2 месеца преди да се роди Криси (Кръстих я на майка ми) дойде една жена,която се разплака и каза,че е жена на Дейв, и е разбрала за мен.
Каза,че имали детенце на почти годинка и затова той дошъл сам лятото тук,а тя си била там в Мичигън да гледа бебето.
Аз незнаех, какво да кажа.Бях като попарена.Последваха, обещания, молби и т.н.т,за да остана.Аз родих там и детето получи гражданство,но си събрах нещата и се върнах в Бг.
Отидох си във Варна. Оказа се,че баба ми е зле и майка ми замина да я гледа и реши да вземе Криси със нея,за да я гледа,а аз започнах работа в едно кафе.
Там се запознах с моя сегашен мъж.Бяхме колеги,той беше барман.Излизахме около 3 месеца и той поиска да заживеем заедно.Тогава му казах,че имам детенце,но той ме прие.Имаше само 1 проблем,неговите родители.
Те бяха в Гърция, там работеха, но трябваше да си дойдат за бала на девер ми.
Много се притеснявах, но те някак ме приеха и мен и Криси и я заобичаха като своя внучка, защото видяха,че аз се грижа за техните синове.
Вдигнахме сватба и всичко беше много хубаво.
После аз забременях.
Родих момченце Филип, кръстих го на свекър ми е ето дойдоха проблемите.
Започнаха да отбягват Криси,да и се карат за всичко.Имаше два случая-единия беше шамар защото драскала по някакво списание ,а другия,от които ме заболя,е че я нарекоха КОПЕЛЕ.
Започнаха скандали, казаници и сега страдаме ние с Криси.Незнам какво да направя да си взема децата и да си ида или да мълча.Мъжът ми нищо не казва,не взема страна,за да не обичи никой, опита се няколко път да ни помири ,но те сякаш вече имат само 1 внуче,а Криси е излишна.
Бяха предложили даже да я дадем в някой дом.
Незнам какво да правя.
Всяка нощ плача,живея ден за ден и вече незнам как да се боря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: 00a455c38f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Взел те е мъжът ти, а не неговите родители и не е добре, че си мълчи уж да не обиди някоя от страните - щом е семеен мъж трябва да има мнение и да го отстоява. Ако живеете самостоятелно - не виждам проблем да поставите нещата на местата им, но ако сте зависими от родителите му ви съчувствам.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 13f772fa07
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По-добре си събери багажа и си тръгвай няма никакав смисал да стоиш там и да тарпиш всичко това защото единствено страдаш ти инай вече детето ти

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: f9c5171cbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Каквото и да решиш,никога не се дели от децата си!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 5b57c33f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поговори със съпруга си,той много добре е знаел че имаш дете.Бъди категорична.Не позволявай да дели децата и му обясни че родителите му те нараняват

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 24069a53b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Според мен не трябва да живееш заедно със свекър и свек"рва. Освен око не ги храниш. Ако те са самостоятелни - никога няма да приемат чуждо дете. То е от годините. Синът ти им е кръв, дъщеря ти - не!
Най-доброто решение е да се изнесете с мъжът ти и децата и да живеете самостоятелно! Вярно е че не може без баба - извикай майка си! Децата ти й са кръв и двете. Няма да прави разлика, или почти! Ако останете да живеете с родителите му, ако те са всеки ден - те ще ти разделят децата така, че и децата ще започнат да се мразят! Ограничи времето, когато свекър и свек*рва ти ще виждат децата. Иначе ще плачеш цял живот!

 
  ...


...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 51aec4032b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много е трудно да дадеш съвет в тази ситуация,защото става въпрос за собствените ти деца,ние не знаем детайлите в тази история.Тежко ти е,защото мъжа ти те е взел с дете,знаел е,че не си сама и няма право да дели децата на мое и наше.Родителите му изобщо не трябва да бъдат допускани да се бъркат във вашите отношения.Ти би трябвало да им го кажеш,защото ти си майката и закрилница на тези деца и те нямат право да определят съдбата им.Дай шанс на мъжа ти да се докаже като съпруг и баща,ако не успее да те защити от нападки-отиди при майка си.Тя ще те подкрепи винаги.От такъв мъж файда няма.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 504b1bef05
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Eй хора,
интересно ми е какво е станало с историята
авторката още ли чете сподели. нет?
ако да, то как завърши историята

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c957dc2853
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Вие още ли не сте разбрали, че "чуждото дете" не се приема? Който казва, че го приема, лъже за пред хората. Или си е мислел, че го приема, но вътрешното му чувство друго говори. Жалко за такива, които още не са го разбрали.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 36664dc93d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Гадна история... За жалост номер 9 е прав, или поне в 90 процента. Цял живот сравняваха братовчедки, лели и т. н. с мен, понеже не съм "родна"... А веднъж ми се и каза даже "ама те са ми кръв! "... Т. е. -разбирай го-ти не си. Боли и още как-какво си виновен, че не си от еди-коя си кръв? ! Кръвната връзка е много важна-самата аз го твърдя, но не е единственото и най-важно условие. Бях и аз в подобна ситуация-е, бащата на второто ми дете така и не прие първото ми от предишен брак, искаше да го моделира по свой начин, и понеже беше бит като малък, реши да пробва този начин върху сина ми. Разбира се, не издържах на това безумие, добре че се махна с добро, но реши да ме накаже, като изостави и собственото си дете... Е, вече 3-та година не е в картинката. А аз и двете ми деца сме много по-спокойни от преди. Невероятен коментар е номер 6 от една друга тема/не се сещам коя точно беше, сори/, в който баща, отгледал собствената си дъщеря, отглежда и брат и от предишен брак на майката, не прави разлика между двамата и дори вече се радва на внуче от брата на момичето. За жалост такива случаи са единици и рядкост.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: fbd6d25ab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   9 не съм съгласна с теб, аз имам дете от предишен брак. и аз се чудих как родителите на приятелят ми ще ме приемат с дете на 1г и 6 месеца, но вече 1г сме заедно и всичко е наред. да подчертая че приятелят ми няма деца и сме говорили, но и двамата не искаме с цел да не се прави разлика между децата

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 8344ddf713
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 9 е прав. Чуждото си е чуждо-няма да го приемат. Изнесете се и живейте отделно от родителите му-най-добре! В противен случай ще страдате само ти и детето. Настоявай да се изнесете!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 063f8c1ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И какво е положението сега?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 063f8c1ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Аз имам едно прекрасно момиченце и ако някой ден някой си позволи такова отношение ще лети шут в гъза (маминото синче при мама, а тя към възможността да не види внучетата си повече).

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 8019647839
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   И какво става сега - 7 години по-късно?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker