Изгоних я и се мразя, но..как да си я върна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Изгоних я и се мразя, но..как да си я върна?
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 4069 пъти
Здравейте ще ви кажа една моя история за която съжелявам много.Имах най-добрата жена и съм се държал лошо към нея наранявал съм я без да мисля какво правя.
Изгоних я и сега още повече се мразя за това сега бягам и се моля да ми прости и да ми даде последна възможност да попровя нашия севместен живот Ако някой може да ме посаветва какво и как да постапя за да си я върна ще съм страшно благодарен

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: bf1d06de2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще ползваш майка си -няма страшно!
секи път така казвате...много съжалявам-и след 1 месец старата песен на нов глас.това че майките ви не са ви възпитали си е лично ваш проблем!
успех

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 3737209e5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ей, тука май има някой стари, самотни и прекалено претенциозни лелички... Не съдете, да не бъдете съдени, нали ?

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: ccb54e5064
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Е, какво да ти кажа, братко мили. Жена ти даже не си е отишла сама, а ти си я изгонил. Как ще се върне, постави се на нейно място...аз не бих се върнала, но хората са различни...на тоя свят страдат и добрите, и лошите.Хубаво е, че си взел решение да не причиняваш зло. това е крачка напред. За жена ти - не знам. Каквото стане го приеми... но наистина не и причинявай лошо, защото така ще съсипеш и твоя живот, както и този на децата ти, ако имаш такива. Аз съм жена и разсъждавам от моята гледна точка: аз не бих търпяла каквото и да е, от който и да е. Но не те съдя, всеки е съдия сам на себе си. Трябвало е да стане това, за да се осъзнаеш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: db28668f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Ще си я върнеш, щом толкова държиш на нея, проблемът е дали няма пак да я изгониш след време.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 2fba246ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако я изгониш веднъж, може да го направиш и втори път. Една такава постъпка едва ли е спонтанна. По-скоро си разбрал че си говедо и сега искаш да успокоиш съвестта си. Помисли първо ти да се промениш, а след това ако промяната ти е факт, докажи го. Така може и да си върнеш жената.

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 84e2b6e261
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Разбирам какво искате да кажете да постъпил сам по лошо и от животно сажалявам много че сам го направил и разбрах че тя ми е сърцето и душата. И ако се върне никога в съвместниятни живот няма да я наранявам ще направя и невазможното възможно защото я обичам много и не искам повече да я губя а за докажа че наистина съм почнал да се променям мисля че трабва да сме заедно и сама да се уверява в това.Моля ако някой може да ме напътства да си оставя адрес за коренспонденция

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: cc703d4bdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нямаш нужда от това някой да те напътства. Тегли му чертата на това с жена ти, и продължавай нататък. Всички грешим, така получаваме опит.Видял си си грешката, това ще ти е за урок да не я повтаряш. Ти си знаеш най-добре, но според мен не искай да се върне старото. Не знам каква е ситуацията в момента...можеш да направиш нещо, което във всички случаи ще е от полза. Вечер преди да заспиш, представи си жена ти, и мислено и кажи това, което искаш да и кажеш. Преди това се отпусни, трябва да си спокоен и отпуснат. Мисълта е енергия, която се излъчва в пространството, и стига до там докъдето е адресирана. Това, което казваш на жена ти, дори и тя да не е там и да не го чува, тя го възприема на подсъзнателно ниво.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 8e0dafcc29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Намери начин разкаянието ти-съвсем искрено,да стигне до жена ти.От там нататък остави избора тя да реши дали може да ти прости и да живеете заедно или да продължиш пътя си.И когато правите нещо-много мислете какви последствия може да има това върху отношенията ви.Не наранявайте,за да не бъдете наранявани!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 79e49643a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравеите ето че минаха 2месеца от както ви писах моята история.Сегд мога да добавя че нещата малко се промениха с женами тоес приятелкатами вече кажи речи станахме добри приятели и се разбираме много добре намерихме общт език разбрах че има приятел с които живее сега това ме заболя но се надявам че и това ще мине разбрах само че детето и липства много и не може да прижевее раздялата много от вас сами писали че не вярват да се променя но уви сте били на грешно мнение тя самата го вижда и все още не може да повярва че това се случва благодаренсам на хората които са ме подаржали да се боря за нея желаяим тази доброта която правят да им се враща многократно и на познатите и приятелитеми от Хасково ще кажа само че иметоми започва с буквата В а на женами с С неиният приятел е от Кърджали и неговото име е с буква В надявамсе че ще ме посъветвате какво още мога да направя за да успея да се съберем с нея ще самви още повече благодарен хора не се ли радвате когато всяко лошо нещо завършва с щаслив край като в приказките единствено чиствам че тя самата иска да се варне но не знае как да постъпи с него че да не го обиди ако някой случаино се досети за нас то моляви помогнете или кажете на момчето да не е разделя от детето това ще я погуби Благдаря ако реши да помогне и поиска скайпами то ще го дам

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker