Не знам какво да мисля! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не знам какво да мисля!
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 2920 пъти
Здравейте,аз съм на 25г.и съм омъжена от 2,5г.Началото на нашата връзка със съпруга ми беше много трудна.Майка ми не го харесваше,карахме се,бях я загърбила,нея и сестра ми.След това всичко се оправи,ние се оженихме и всичко беше чудесно.Скоро забременях и на бял свят се появи нашият син.Изведнъж всичко се промени,в началото не го забелязах,защото бях погълната от грежи за малкия.Сега като се обърна назад,разбирам,че съм пренебрегвала мъжа ми и явно сме загубили връзката помежду ни.Сега се чувствам сама,той не е същият човек в който се влюбих,аз също съм променена разбира се.Аз искам нежност и да виждам любовта в очите му,както преди но не е така.Когато сме сами той предпочита да стой в интернет отколкото да правим нещо заедно,не ми объща внимание,все едно съм някаква мебел вкъщи и не ме забелязва.Опитвам се да му обясня,че не го разбирам и ми липсва,но той ми казва,че си въобразявам.Само,когато иска да правим секс,тогава се сеща за мен!Дайте ми съвет,какво да направя,за да си върна любовта му!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: aafc9057dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Малко трудна ще е ,,борбата,, с интернета,ако се е вмъкнал и в някой сайт за запознанства......съвсем обречена.Поддържай се като жена,намери си свои интереси,направи се на отнесена, на влюбена,бъди постоянно весела,гали му се,радвай му се,и остави нещата да се развият от само себе си,не зацикляй толкова.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 509f998d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С това малко дете, свободното време и скуката ти идват в повече и започваш да си търсиш проблеми. Послушай 1.

jocose

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 00960d3625
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не знам кой си търси проблеми, но моят приятел като изникна определена стресова ситуация в ежедневието ни, вместо да си стегне задника, както направих аз, взе че се заплесна по една фуста и разби на парченца връзка, която бяхме градили с години. И всичко под претекст, че му било дошло в повече и поддал...хаха понеже аз съм от камък, на мен стресът не ми влияе, нали! Айде шут и не на мене тия. До гуша ми е дошло от слабохарактерни мъжки "путки", извинявам се за стила на изказване...

Мъжът ти явно не е бил подготвен за бащинството и е решил да се отнесе във виртуалната реалност, където няма ревове и миризливи памперси. По-зле за него, защото накрая като остане без семейство в реалния свят, интернетът едва ли ще го стопли...не се терзай. Гледай си детенце и своите интереси. Ако се усети съпружието, добре, ако не, по-добре. Не ти трябва още една мебел вкъщи, и то с претенции.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 20196133b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей искам само едно да ви кажа мъжа е като дете от вас зависи всичко как ще го подхванете и как ще го разположите кам вас пожелавамви да му варнете радоста към вас и това което сте имали преди. И да се обичате повече от всичко. УСПЕХ И НЕ СЕ ОТКАЗВАИТЕ . от един тъгуващ мъж по женаси

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 25fbfbd922
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Един мъж ако е решил да търси щастието си извън семейството,никакви сатенени нощнички и дантелени сутиенчета на съпругата не могат да го върнат при нея.Не задълбавай в анализи,остави го сам да изясни на себе си иска ли да има семейство или не.Принудата не е добър начин.Трябва да се осъзнае сам.Ако не-пожелай му попътен вятър.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker