Животът е провал .. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Животът е провал ..
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 4433 пъти
Здравейте ! :) Няма да се описавам само иксам да споделя .. Живея в град, имам четири членно семейство /аз,брат ми,майка ми, баща ми/ нормално :) .. Проблемът е /може би се въобразявам/, че се чувствам някак нещастна :( , някак изулирана, сякаш не ме искат в т'ва семейство ! :( Майка ми много държи на брат ми, дори когато той е виновен си го отнасям аз. Той е на 15 години. Постоянно гледа да се заяжда с мен, взима ми квото му скимне .. Ако знае за някоя моя грешка или ми я натяква, или ще ми се подиграва .. Тази неделя, вечерта се раболях /имах болки в стомаха, след което последва с повръщане/, но бях на село с баба си и баща си .. Нощта неделя-понеделник съм повръщала, не можах да спя от болки .. Сутринта към 7 или 8 часа се дигнах, имах температура .. После баща ми ме докара от село .. Полежах малко при баба си .. Майка ми се прибра от работи някъде 14/14:30 .. Отидох при нея, лежахме си на едно легло, гледахме телевизия и си говорехме .. Вечерта към 20 часа си пуснах турската сапунка, защото като всяко момиче обичам сериалите .. /Цитат : /
Брат ми : Амън от тия чалги, сега турски сапунки !
Аз : Ти няма да ми кажеш кога какво да гледам !
Брат ми : Ама айде млъквай ..
-- Дойде и го намали --
-- Аз го усилих малко --
После той дойде пак и го изгаси ..
Аз станах от леглото, вкючих телевизора и му казах да престане ..
Тогава той ме хвана за гърлото и ме метна на леглото, като парцал :( .. И така 3 пъти .. Разплаках се, казах му че няма право да се меси в живота ми и се качих на горния етаж да го гледам онлайн на компютъра си ..
---------------------------------------------------
Днес в вторник ! :) Беше към 9, 9 и нещо и той дойде в стаята ми, взе ми фотоапарата /за да се заяжда/ аз станах веднага, започнах да се го взимам, но той ме буташе .. После го удрах няколко пъти /имам големи нокти/ след което той ме нарита много жестоко .. Отидохме в неговата стая .. Тая той легна на леглото си с фотоапарата ми и не искаше да ми го даде .. Аз му казах, да ми го върне .. Той ми каза да мълча .. Аз : ти нямаш право да ме биеш, и да ми казваш какво да правя .. Тогава ми се нахрърли, посини ми левия крак, изхвърли ме от стаята ми и ме метна на дивана, като казваше, че щял да ми го върне, ако не съм го била удрала .. Аз изтичах, заключих се в моята си стая и до сега стоя тук .. :( Има много истории подобни на тези но не ми се разкават ..

Винаги ме е унижавал, срамувам се, но е факт, че до днес му нося храната пред него на бюрото му, като че ли е малък .. Взима ми личните вещти, бие ме и какво ли още не .. Майка ми и бащта ми нищо не правят по въпроса .. Не съм щастлива в това семейство, но знам че където и да ида, няма да има по-добро място спрямо доходите .. Ние сме от средната класа .. Но това няма значение .. Те са ми родители, но изполват, като прислужница, едва ли не .. Мразя ги и ако можех да се махна бих го направила веднага ..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7494ad28c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

1.   Той: Амън от тия чалги, сега турски сапунки !
Аз : Ти няма да ми кажеш кога какво да гледам !

Брат ти изразява мнение, ти го нападаш... Защо просто не си замълча? Остави го да си говори каквото иска... пробвай, лесно е и струва по-малко нерви.
Другата случка с фотоапарата, какво ще му направи като го вземе тоя фотоапарат? остави го да се занимава, като бебетата си. Не разбирам защо се впрягаш.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 2a43c99867
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти на колко години си ?

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: b4b80cfff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поговори с родителите си за тази агресия на брат ти към теб.Той може би се страхува от това да не го изместиш от първото място в сърцата на родителите ти.Съществува такова съперничество между братя и сестри,но не е нормално вашите да си мълчат и да оставят брат ти да те тероризира.Ако имате психолог в училище поговори с него.Но на всяка цена сподели с някои близък как се чувстваш от отношението на брат ти.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 8bac60f033
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Намери си приятел (ако нямаш), да му тегли един хубав бой, пък да видим дали ще ти посяга тогава (не го одобрявам по принцип, но в твоя случай се налага). Може и да почнеш да тренираш нещо (доколкото разбрах още не работиш, така че ще имаш време). Ще изкараш там още някоя година и като отидеш студентка ще се избавиш от копеленцето. Тогава родителите ти ще го търпят и ще съжеляват, че че не са го възпитали на времето.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: d5a8577a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Леле щом ревеш, че ти пречи да гледаш турски сериали и да слушаш чалга проблема не е в него!Явно той е нормалния, докъто за теб това едвали може да се каже.

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: d863dddbae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здрасти.Брат ти,да не би да ходи на боди билдинг или нещо такова?15 годишен да те хване и да те хвърли като парцал?
Преувеличаваш.
Колкото до чалгата и турските сериали-поне веднъж послушай брат си.
Основния проблем при теб е че му обръщаш внимание,когато те дразни..Не му обръщай.Трудно е,но нещата ще се оправят.
И поговори много сериозно с родителите си /не с "ма мамооо той мЪ дразниии" / .
И да,и аз бих искала да знам на колко години точно си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker