Друг път провалено семейство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Друг път провалено семейство
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 2540 пъти
Здравей те,
от 5 години живея на семейни начала с мъж, който живееше с друга жена без брак, но имат дете. Сега вече и ние имаме общо дете почти на 2 години. Много се обичаме не можем един без друг, денонощно сме заедно. Мъчи ме това, че бившата му настройва дъщеря му против мен. Познаваме се малко преди тя да разбере, че сме заедно. Забравих да кажа, че аз бях женена, но се разведох заради него. И двамата не сме изпитали такава любов до сега. От първият си брак имам син. Разликата ни е голяма той е на 40, а аз на 28. Бившата му когато разбра за нас аз бях бременна, той криеше от не я, че сме заедно защото тя не е много добре психически и го беше страх да не се самоубие. Ядосвах се, че не е казва, но когато тя разбра бях много щастлива олекна ми, но кошмара ми започна. Не спря да ми звънни по телефона и да ме заплашва, ходеше при баща ми да го занимава с глупости. Пълен психически тормоз, тогава се убедих в думите му, че тя не е със всичкия си. Отидоха до Сърбия с дъщеря им, аз знаеш и нямах нищо против само детето да е добре, нали то не беше признато от него, а нашето си е признато. Решили сме лятото да подпишем и вече да си станем законно семейство, даже сме си говорили да си направим и момченце, защото сега имаме момиченце. Надявам се тогава тормоза да спре напълно.... сега е от време, на време. Доколкото знам бившата има книжарница и любовник от 3 години, но не можа да се примери, че няма да има пари. Сега пуска детето да иска от баща си за какво ли не и той дава нищо, че знае, че тя и ги взема да си плаща наема. Той и дава за да не е лошият който отказва, но и този ден ще дойде когато ще му писне.
Съжалявам го, много го обичам и ми е трудно да го гледам така. Хем да не е лош пред детето, хем не иска на нея да дава пари. Той не иска да я вижда и чува. Какво да правя някой от вас бил ли е в подобна ситуация?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: bcb31228ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И двамата сте си развалили семействата, лъгали сте, крили сте се като мишки, той е по-голям от теб и явно има пари - цялата история е толкова "вмирисана", че не знам с какви очи се оплакваш... А синът ти от първия брак къде е? Нищо не спомена за него, с теб ли живее или не? Или той не ти е важен? И какво значи "решихме да си направим момченце" - това да не е концерт по желание? Пък и ти нали имаш момченце, или то като не е негово и той трябва да се отнася сякаш е някакво си там (както и ти с неговата дъщеря, която той дори не е признал, ужас). Неприятно ми е да го кажа, но си заслужавате всичко, което ви се случва, нямам думи!

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: be214eb0a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Остаряваш, вече е време и теб да сменя, добре поне, че детето ти е признал, че покрай него ще връзваш едни 100лв издръжка.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 144d1b64b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Мъжът ти не е особено отговорен, струва ми се.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 82f1eba420
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Към номер 1 - синът ми е при мен и при баща си когато и къдети иска ходи! И да дете се прави когато двама души решат, че искат! Защо мислиш, че се държа лошо с неговата дъщеря, май не си прочела правилно само детето да е добре и да му е хубаво нямах нищо против да отидат до Сърбия!!! Крили сме се за да може децата ни да пораснат малко да не ги травмираме много, а и бившата му както вече казах не е много в час с клавата. Ако се беше самоубила какво ще кажем на детето- майка ти беше луда и затова го направи ли???
Мислих, че тука е място където всеки влиза в полужение на другия и помага с каквото и колко може! Не съм казала, че сме безгрешни или нещо подобно! Да може би си го заслужаваме, и да разбили сме две семейства в който и двамата не сме били щастливи! Нали живеем да сме щастливи и да се обичаме с човека с който сме? Ти ако не обичаш мъжа си и не си щастлива какео ще направиш???

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: be214eb0a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке в тази си ситуация единственият правилен ход от теб е да си въздържаш мнението относно техните отношения и да подкрепяш мъжа си в решенията му. Той е длъжен да дава пари там, защото ако той не плати квартирата дъщеря му остава на улицата, или поне ще стане свидетелка на скандали с хазаите за закъснял наем, а кой баща би желал подобно нещо за детето си?
Защо си останала с впечатлението, че първото му дете задължително трябва да те харесва? Толкова перфектна ли си, че всички да трябва да те харесват? Нека твоите си деца те харесват, и нека това е достатъчно за теб. А неговото дете ще порасте и ще дойде ден когато само ще прецени дали да те харесва.

 
  ...


...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 7a8c6e2568
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Много ясно, че ще дава пари! Или детето от първия му брак го донесе щъркела?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 0ae3ca29b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Към авторката когато разказваш историята на друг човек какво очакваш да стане??? Много е украсено и измислено почти няма нищо общо с моя живот, добре че ми я показаха статията, че да знам, че на някой моя живот е толкова интересен :) И знаеш ли... Колкото и статии и магарии да направиш ти и твоите приятелчета няма да ни скарате или ядосате :) Много сте жалки и смешни нямате ли си друга работа или бизнеса не върви и се чудите какво да правите... Помислете как да се развивате, а не как да вредите и пречите на хората!!! Един ден ще те разбера кой си или коя и ще дойде Видов ден :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker