Бременна съм, разделихме се - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121546)
 Любов и изневяра (29806)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21916)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Бременна съм, разделихме се
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 3288 пъти
Здравейте!

Бременна съм в 4 месец и разделена със съпруга си. Вече един месец не ме е търсил. Не знам искам ли да ме потърси или по- скоро искам да се отърся от него и лошото минало и да започна най- накрая отначало. Разделихме се защото взимаше наркотици и лъжите му нямаха край. А той така и не разбра колко ме наранява, толкова беше свикнал със сълзите ми, че не му правеше впечатление, когато плачех. Боли ме, все още. Не го познавах много добре, признавам си, но наистина бях лудо влюбена, макар че се различавахме по хиляди неща- включително и тези неща със зависимостите. Намерих си работа, за да взимам майчинство, също и за соц. контакти, че седейки и плачейки вкъщи на никой не съм от полза, а най- вече семейството ми страда. Започвам ремонт на жилището си, близките ми много ми помагат. И все пак- мисълта за този, който все пак ще бъде баща, въпреки че не се интересува от мен, не ме напуска! Малко по- леко ми е в последните дни или откакто почнах да работя, но все си мисля: "Какво АКО... ако се промени, ако се съберем, ако си затварям очите и се правя, че не го виждам колко е надрусан"... Лошото е, че той е човек без капка съвест, разбрах го през краткия ни брак. Виновна съм за страданията си- само аз и никой друг! Защото имаше хора, който ме предупреждаваха, а аз никой не послушах- и то заради хубавите неща, който ми говореше и обещаваше и... Мислех, че се обичаме! И все още вярвам, че ме обича... по някакъв негов начин... когато не е надрусан... ох, звучи ужасно... Напуснах го защото не издържах на напрежението и скандалите- дори и бременна нямах спокойствие, тормоз през цялото време и празни обещания. И освен всичко друго ми вменяваше чувство за вина- правела съм от мухата слон! Та ние чакаме дете, по дяволите, бива ли бъдещ баща да се друса, а ако не- да го обърне на алкохол и за него това да не е нищо сериозно? Как да мина през всичко това вече не знам! Понякога сили не ми достигат! Гледам другите да не виждат какво ми е отвътре, но то ме измъчва! Толкова ли много исках- едно щастливо семейство? ! Разбирате ли, че не ми се живее, а нямам право! Чакам дете и трябва да съм по- силна от всякога! Знам го! Но...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: efb4389dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Всъщност не искаш много- "едно щастливо семейство", само че не го искаш от правилния човек. Толкова ли нямаше нормални момчета да поискаш от едно от тях това, а го поиска от човек с толкова много проблеми? Най-големият проблем е в теб в твоите избори в живота и докато не го осъзнаеш ще се тормозиш.
Да поискаш нормално семейство от залитащ между наркотиците и алкохола мъж е все едно да поискаш от циганин без образование честен семеен бизнес и собствена законна къща.
Сега си вече сама построй си живота така че да посрещнеш новия живот който носиш в добри условия и поеми отговорността детето да не страда от последиците на твоите избори в живота. И друг път не забременявай докато не си 100% сигурна, че мъжът до теб иска да поеме отговорността да бъде баща.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: c15124fbbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Опичай си акъла и гледай сега да не скочиш бързо-бързо на следващия подобен!

Че ще бъдеш самотна майка това е повече от ясно, а този който "ще бъде баща" дотогава може и да не е жив покрай заниманията си...

Лудо влюбена била - това мерило за какво е?! Научи се освен чувства да влагаш поне и толкова здрав разум във връзките си.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: f28608bebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   дано си извлечеш поука от историята и се научиш малко повече да мислиш и преценяваш хората по делата, а не по сладките приказки. не знам на колко си години, но се научи да не бързаш с важните решения като брак и особено деца.
Ж43

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 4680e077e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Здравей. Аз родих на скоро и мога да ти кажа, че каквито и да са взаимоотношенията с таткото, след раждането изобщо няма да ти е до него. Мъжете нямат майчински инстинкти и не могат да се грижат за бебе. Може да ги пратиш да ти донесат нещо и да стоят до бебето, но разплаче ли се идваш ти. А с баща като твоя мъж, по добре си го гледай сама. И без това както ти казах мъжете не могат да гледат бебета. Ще ти отрови живота и твоя и на малкото. Аз имам такъв баща, алкохолик. Това е най най лошото което може да се случи на едно детенце. 25години психически тормоз.
Когато бях в болницата, жените които са си имали проблеми със семейството имаха най ревливите бебета. Аз слава богу съм имала спокойна бременност и се радвам на едно усмихнато слънце.
Бягай далече от този. Като се роди бебето ще видиш, че то е най важно и най ценно и никакви мъже няма да те интересуват.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: dcad11853b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Този го забрави. Ще стане алкохолик и ще те бие... Не ти трябва. Сама можеш! Казвай си не го обичам само ме лъже само ме използва и ще ти е по-лесно. Зарежи го по-добре е и за теб и за детето ти. Стъпваш си на краката и със семейна подкрепа ще се справиш. Имай вяра! :)
Само да кажа нещо за детето... Ако е от такъв дефектен донор.... Не знам какво ще излезе. Смисъл дано не стане като баща си. Постарай се да го възпиташ добре. Много е важно. Не го казвам за да те плаша и да си скубеш косите по нощите. Казвам го защото аз съм дете на алкохолик... По-точно бивш алкохолик... Както и да е. Сега имам здравословни проблеми... Иииии откачам като нямаме пари да ги оправим тезе проблеми :х...

 
  ...


...
преди: 9 години, 1 месец
hash: c33a755f16
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Само не го приемай обратно, поради каквато и да е причина! Бивш наркоман няма и това всички го знаят. Особено пък щом е стигнал до такава степен на зависимост. Не го търси хич! Че представи си неадекватен наркоман на едно място с бебето ти, не искам и да си помислям какъв ужас може да стане! Поеми си отговорност към детето, а не към собственото си глупаво влюбване.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: e97f018a3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   О още нещо- ще съм самотна майка, може и така да си остане завинаги...

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 44e5174ced
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Млада си явно, скъпа, но те разбирам... Неразумна е любовта понякога.
Не го мисли! Ако се появи в живота ти, само ще те обърка. Не ти трябват грижи и стрес, докато носиш бебчето; а и след това. Желая ти лека бременност, здраво бебче и да знаеш, мъжете са хич няма да ти е до мъже, когато станеш майка. :))

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 77fab47785
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе я си гледай детенцето кат се роди да е живо и здраво, и хич не ти пука за нищо. Вашите ще помагат, приятелите ще помагат- няма да останеш сама в този хубав свят :-). Успех миличка

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: e97f018a3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Благодаря на всички за искрените отговори! Мисля, че е време ДС се включа в други форуми- като например 'моето бебе' :) разбирате какво искам да кажа :) и да продължавам да се обвинявам - няма смисъл, наистина дано ми е за урок, че ми стана ясно- действам емоционално, не разумно....

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: c037076be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Най добре е да не го търсиш, щом се е напивал или се е друсал значи пак ще го прави явно според мен не иска да е баща на децата, въпреки ще бъде

Като се роди детето да е живо и здраво
и да те радва а твоя мъж ако почне с проблемите ще те бие.
Затова се махни от него преди да е станало късно.
Успех.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: e97f018a3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   О, то и до сега се е случвало, но не в пълния смисъл на думата "бой"-хваща мия за гушата, полиция, срам пред семейство и съседи, аз денонощно разплакана и неприличаща на себе си, влизах в болница с нервна криза, после още няколко пъти за др неща и така. Пълен срив на имунната система. Сега се чувствам много добре, абсолютно спокойна и уравновесена, бе въобще др живот си живея - спокоен, без дебнещия и скандали. Но въпреки това на моменти изпадам в разни състояния от сорта на "и сега какво ще правя, ами ако се промени заради детето".... Ядосвам се на себе си заради тези мисли, естествено, но знам, че постъпих правилно като го напуснах, той го доказва всеки ден с незаинтересоваността си към нас. как може? ! Детето е и негово и аз го нося!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker