Жена м се промени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Жена м се промени
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 3958 пъти
Мъж съм на 43 години. С жена ми заживяхме заедно веднага след запознанството. Тя живееше сама, в собствен апартамент (купен от родителите и), а аз се пренесох у тях. Една година след като се запознахме, се оженихме и скоро след това се роди детето. Но оттогава тя не е същата. Стана зла, заядлива, непрекъснато показва натърпимост към мен. Караме се непрекъснато и се обиждаме (случва се и пред детето). За детето е готова на всичко, но ако легна болен, няма и чаша вода да ми донесе. Казвала ми е, че ме мрази. Аз знам, че е така. Не ме докосва, никога не ме е погалила, за скес да не говорим. един път месечно и то с нежелание и отвращание от нейна страна. Преди беше нежна и мила, но откакто се роди детето стана чудовище. Основно се караме за пари - в действителност, парите ги носи тя. Искала повече да и помагам в домакинската работа (особено щом не съм носел пари), но и аз работа и се изморявам. Животът ни заедно е нетърпим, но все още заради детето сме заедно.
Да се разделим ли? Често ме гони и заплашва, че ще ме изгони. Била ми гневна и не можела да прости. Аз не пия, не пуша, но пустите пари. Не мога да кажа, че е меркантилна, но все ми натяква, че работат ами е смотана и за малко пари. Нейната заплата е 2 пъти колкото моята, че и отгоре. Това дава ли и право да ме унижава така? Аз се озлобявам срещу нея и дори съм и посягал...
Да се изнеса ли? Обичам си детето, но тя го настройва срещу мен. Не съм се бил грижил достатъчно за семсйството...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 29 дни
hash: 468001bfb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, знаеш ли чета историята ти и какво да ти кажа, първо живееш в нейно то жилище, второ парите изкарва тя. Приятел стегни се, коя жена ще вземе това сериозно.
Помисли над това, не искам да те обиждам надявам се го разбираш.
Успех

 
  ...
преди: 9 години, 28 дни
hash: d7808f3c2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   1 е прав - тя е изгубила респект към теб, тъй като ти имаш по-нисък статус/ранг от нея във вашите взаимоотношения. Няма по-типично мъжко задължение в едно семейство от това той да носи парите, ресурсите в семейството. Всъщност основно заради това жените имат нужда от мъже, иначе мъжът може просто да направи бебето и да си ходи. Освен това тя е започнала да те възприема като даденост, още повече щом си зависим от нея от гледна точка на жилище и финанси.

Какво можеш да направиш? Трудна ситуация и още по-труден отговор. На първо време осъзнай точно развитието и причините за ситуацията и бъди готов да проведеш откровен разговор с жена си. Без недомлъвки и без драматизации. Второ, трябва да откриеш начини да си повишиш статуса - дали с повече пари, със започване на курс, с подобряване на външния вид, с купуването на по-хубава кола и тн. Но е важно да го направиш заради себе си на първо място, а ефектът при жена ти ще е на второ.

 
  ...
преди: 9 години, 28 дни
hash: 69052038fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нормално е да се дразни според мен. И при мен е така. Нямам деца обаче. С приятеля ми, когато се запознахме, си деляхме сметките за всичко по равно. На него му беше добре така. Заживя после в моя апартамент. Добре... Разбрахме се да живеем заедно. За 3 години нищо не бутна вкъщи. Отначало и двамата вземахме добри пари. После аз реших да карам една специализация и щях да вземам доста по-малко. Той каза добре. И след като започнах специализацията, той напуска работа два пъти. Лежа вкъщи по няколко месеца - общо девет месеца. Нищо не прави, нищо не бутва. Аз ходя на работа, чистя, пера, пазарувам, готвя всеки ден, за да не харчим, всичко аз правя. А той лежи като се прибере и си цъка в компютъра. Честно и моите нерви не издържат. Това не е живот, а слугуване на някои. Поне пари да изкарваше, за да не се притесняваме. Напълно я разбирам жена ти. Вземи си в ръце, бъди мъж.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 28 дни
hash: cb0b5e825e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Като жена ти казвам, че аз такъв като теб не бих търпяла.
Значи тя работи и ви издържа, в нейното жилище, като същевременно тя върши и домакинската работа и се грижи и за детето - ами ти си пълен егоист, стегни се малко.
Тя върши всичко, а теб те мързи.
Никоя жена не би имала уважение към подобен мъж.
Или се стягай и бъди мъж и подкрепи жена си, или се махни - тя ще си намери по-добър.

 
  ...
преди: 9 години, 28 дни
hash: 38cd61e64e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Авторът съм
Всъщност, заплатата ми е е чак толкова ниска - получавам 500 лева чисти. Но на жена ми все и се виждат малко. Освен това ми вдига скандали всеки ден, че не съм плащал сметките, че не съм си оставял като нея заплатата в една кутия. Ами как да я оставям като тя през ден ме гони? ! Бил съм я спестявал. Нищо не мога да спестя. И аз пазарувам. Сметките ги плаща тя, но нали все се бие в гърдите, че апартамента бил неин? ! Писна ми от нея. Неми нава и дан без да ме зачекне на тема пари.

 
  ...


...
преди: 9 години, 28 дни
hash: 8acd61ee71
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами и аз бих ти се дразнила.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 28 дни
hash: 02bf95adc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Подкрепям н 1. Освен, че живееш в нейният дом и пaрите ( основно)изкaрвa тя, изглеждa, че и с домaкинството повече тя се зaнимaвa... с детето също. Уморен си бил, че тя не е ли? !
Трябвa или тотaлно дa промениш нещaтa- търсене нa по- добрa рaботa, повече помощ у домa и с детето или нaистинa дa се рaзделяте. Aз зa рaзликa от н 1 ще кaрaм мaлко по- директно, ( не ми е цел дa те обидя, a дa се зaмислиш) ти не си зa нея половинкa, подкрепa, приятел и т. н. всичко, което се очaквa от другият в еднa връзкa, a тежест, която дърпa нaдолу.
Вземaй се в ръце и нaпрaви кaквото трябвa, aко искaш не просто дa имaш семейството си, a и ти сaмият дa се чувствaш пълноценен човек и мъж.

 
  ...
преди: 9 години, 28 дни
hash: 354319ca4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Коментар 1 виждам засега и съм напълно съгласна, предполагам и останалите няма да са по - различни. Дома е неин, парите са предимно нейни, казваш, че по - голямата част от домакинската работа пак тя върши, защото "ти се измаряш"... реално тя няма нужда от теб като член на семейството, Ти си допълнителна тежест.
Жюли

 
  ...
преди: 9 години, 28 дни
hash: eaee8bfa3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От женска гледна точка мога да ти кажа, че наистина трябва да помагаш повече в домакинството и в отглеждането на детето. Какво като ходиш на работа и се изморяваш, жена ти също ходи и тя се изморява- това кога ще го проумеете, бе мъже? Относно това, че тя изкарва повече пари- тук мисля, че тя не е права да ти го натяква, НО! ние жените предпочитаме мъжа да е по-силния, за да се чувстваме защитени, за това тя прави асоциация с малкото доход, който носиш и това, че не може да разчита на теб да я закриляш, като добавим и това, че не (или малко) вършиш домакинска работа- ами ти си и виснал на врата. Замисли се, за какво си и на нея като няма никаква полза от теб? Колкото да обичам мъж си, ако положението с него е така, значи той не ме обича, ами и аз ще го намразя естествено.
Не може ли да си смениш работата? Търсил ли си изобщо?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 28 дни
hash: acf7316b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Ситуацията е доста неприятна. Лошо е, когато мъжа изкарва много по-малко от жената.
От друга страна и тя не е цвете ако толкова обича да те унижава по тази причина. Вероятно се движи в обкръжение на богати и заможни мъже, които ги сравнява с теб и сравнението не е в твоя полза.
Рецепти има, но само в сферата на добрите пожелания и едва ли могат да се осъществят на практика. Лошата жена си остава лоша- със или без пари.
Оглеждай се наоколо, защото бъдещето с нея, ако изобщо го има, няма да е розово. Знам го от собствен опит.
Добрите жени се грижат за мъжете си и не ги унижават.

 
  ...

...
преди: 9 години, 28 дни
hash: 89fb4e37a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Жена ти си избива комплексите за малоценност! Мисля, че колкото по-малко й отговаряш, толкова по-добре за тебе и за нея, и най-вече за детето. Гледай да вършиш каквото можеш вкъщи с домакинството, но не се заяждай с нея. Никога не се карай с нея пред детето!

 
  ...
преди: 9 години, 28 дни
hash: 56ba6dbd55
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   Ами миличък, на практика тя има две деца. И е нормално да е бясна! Детето ли да гледа, теб ли да обгрижва? Живееш в нейния дом, получаваш наполовина пари на нейните, не помагаш в домакинството, предполагам и за детето не помагаш много... е кажи ми коя жена ще търпи дълго да си отглежда вкъщи такъв? Така, че я се стегни и или си намери по-свястна работа или поне почни да помагаш вкъщи, че не знам жена ти още колко ще те търпи. И това, че ходиш на работа не е никакво извинение! Милиони майки по света ходят на работа, а като се приберат имат сили и да сготвят и да изперат и да изчистят и на детето да обърнат внимание. Ти да не мислиш, че на тия жени им е по-лесно? Така, че ако искаш да имаш бъдеще с тази жена и с детето ви стегни се!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 28 дни
hash: 4a09422b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Моят живот е досущ като твоя, само че, аз бях този който и помогна и финансово и физически да започне някакъв бизнес. След като се видя с пари в себе си, се възгордя, всичко е досущ като твоята история. Мисля че нямате бъдеще заедно, защото един ден ще настрои и детето срещу теб, всъщност след като отношенията ви са стигнали дотук, и злато да и носиш... все тая. Според мен, пази си достойнството, работи си и мисли за себе си. Хората се събират и разделят, бъди с тая жена която те цени и с която ще се почувстваш полезен и пълноценен.

 
  ...
преди: 9 години, 28 дни
hash: ab24ec7ab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Виж сега, парите не може да са определящ фактор за отношението към един човек. Особено в семейството. Парите са средства, с които живеем и само толкова. Всъщност, няма значение кой печели повече, няма значение откъде идват парите - от заплати ли, от наеми ли, от дивиденти от участие в някакъв бизнес ли. Има хора, които живеят само от ренти от наследствени имоти. В други семейства работи само мъжът. В трети жената изкарва повече пари. Често това е въпрос на конюнктура, а не на желание и старание. Мъжът ми е проектант на софтуер, аз съм журналистка. Познай кой изкарва повече? Програмистът, естествено, защото навсякъде по света тази професия е по-добре платена от професията на вестникаря. Но във всички случаи говорим за "семеен бюджет", т. е. за общи ресурси. Не бива в никакъв случай да търпиш унизително за теб отношение само защото трудът на съпругата ти е по-добре платен. Все пак ти също работиш, не си се проснал на дивана с шише ракия.

 
  ...
преди: 9 години, 28 дни
hash: 0754f0aaf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Ами освен да наблегнеш повече на домакинската работа и грижата за детето.... за да компенсираш малкото пари, които вкарваш в бюджета.

На твоята възраст и с малкото пари, които изкарваш-това си е изпитание за всяка жена. Намери си по-платена работа, за да те уважава жена ти и да ти има респект... А и амбициозния и по-платен мъж е и по-сексуално привликателен... както в миналото по-добрия ловец.

Иначе по правило изградено във времето е мъжа да е на по-висока позиция и да изкарва повече пари... а жената да гледа домакинството и децата, а може и да работи. Ако не- тогава поне да са на едно ниво двамата... Но ако жената е по-имотна и изкарва повече пари, че и за дома и детето трябва тя да се напъва-то тогава за какво и е мъж... то вече има и вибратори. :)
Ако ти и в къщи се помотаваш и се правиш на изморен.... нямаш много шансове.
Хората са казали, че любовта е сляпа, но женитбата отваря очите...

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 28 дни
hash: 946841e0c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Подкрепям №1, с уговорката, че жена ти определено не е стока, въпреки че донякъде е в правото си да се държи така...

При мен нещата са обратното - апартаментът е мой, моята заплата е над два пъти по-голяма от нейната, вкъщи готвя и понякога чистя, гледам децата. Но никога и през ум не ми е минавало да се държа зле с нея или постоянно да й натяквам, че "работи гадна работа за малко пари". Напротив - уважавам безкрайно учителската й професия, понякога и помагам заедно да преглеждаме контролни и курсови работи, и смятам че живеейки по този начин донякъде спонсорирам шибаното ни общество, което от идиотия не се грижи за най-важните си хора - учителите, лекарите.., хората с "дребни", но безкрайно необходими професии...

Смятам, че всеки нормален човек би постъпил като мен. Не може всички да сме омъжени или оженени за принцове и принцеси! И въобще принципът ми е - като искаш нещо, напъни се и си го направи САМ и го сподели с най-близките си, а не да хленчиш, да попържаш или да малтретираш човека до себе си, та той да го направи вместо теб...

 
  ...
преди: 9 години, 28 дни
hash: a809c886ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Здравей!

За мен проблема не е в парите изкарвани от теб, а в липсата на заинтересованост и внимание, които тя чувства. Няма жена, която да не хареса репликата: "взел съм вечеря, почини си, аз ще изведа детето" или "отдели прането, ще перем нощес, а утре сутринта ще простра" - направо афродизиак :) Идва й в повече - работа /уморена е от нея също колкото теб/, плюс домакинство, плюс грижи за детето. Разпределете си домашните задължения и ще видиш как напрежението ще спадне. Ние със съпруга ми сме в сходна позиция - изкарвам два пъти колкото него, същевременно във връзка с работата си той често и пътува /сети се тогава кой гледа поколението/, но винаги гледа да ме облекчи - винаги преди да замине е напазарувал, погрижил се да няма пране, води децата на лекар, платил е сметките, разделили сме си хлапетата за воденето и прибирането от градина. Така нямаме проблеми - докато го няма, аз отнасям грижите за двете дечица, но съм улеснена от него с всичко, което му е било по силите. И аз съм на мнение, че за времето, което отделя не му плащат достатъчно, но това са засега възможностите.

 
  ...
преди: 9 години, 27 дни
hash: 4314bc78e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Като жена казвам следното-и аз като доста от горепосочените не бих те търпяла, улицата, заведенията.... навсякъде са такива като теб-да не нанесат при жената и дотук
Стана масова тенденция мъжете да се навират в домовете на жените, така че тя е в пълното си право да ти го натяква
Освен това-имала съм подобен на теб, вечно мрънкащ екземпляр, който не стига че го изтърпях само 20 дена да ми седи в апартамента, че ми намираше и кусури-що не съм му се усмихвала, що съм била негативна. Ми при положение че се държеше като плондир, как аджеба да реагирам? !? Първо търси проблема в себе си

 
  ... горе^
преди: 9 години, 27 дни
hash: b6a0b53c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Добре да приемем, че не всеки има работа за голяма сума.. така
.. Другото, започни да и помагаш, чисти, сготви-това не е трудно.. покажи малко желание поне в това.. и виж дали ще има някаква промяна.

 
  ...
преди: 9 години, 27 дни
hash: b6a0b53c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   До 17 ако казваш, че лекарската работа била дребна, айде бе...
До автора-много е лощо от нейна страна, абе има мъже които нямат работа и жените ги издържат. Ти все пак имаш работа, човек трябва да е доволен на каквото има, а за домакинската работа-гледай да и помагаш, да гледаш детето.

 
  ...

...
преди: 9 години, 27 дни
hash: 1cdce1aaa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

23.   Така... Да погледнем обективно. Тя-печели два пъти и половина повече от теб, оставя заплатата си в кутия за общо ползване, плаща сметките, гледа детето, грижи се за домакинството. Ти-не правиш нищо от това, спестяваш си заплатата, а на всичкото отгоре и я биеш. Не съм ясновидец, но да знаеш, че с брака ти скоро ще бъде свършено. Според мен, ти удобно се скатаваш от всички задължения, и очакваш тя да се грижи за теб като майка. След като всеки ден има скандали за това, че не плащащ сметките, и през ум ли не ти минава какво трябва да правиш? Че най-после трябва да започнеш да ги плащаш? Гледането на дете е трудна работа, и жена ти е очаквала да я вършите заедно. Сега е разочарована, и с право. Казваш, че тя е всеотдайна майка. Смятам, че е и много организиран човек. И като такава, не смятам, че ще те търпи още дълго. На практика ти си и като воденичен камък на шията, тежиш и пречиш. И като ти казва да си отидеш, защо не си тръгваш, нямаш ли малко достоинство?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 26 дни
hash: 531b110439
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Напусни я, но се грижи за детето. По-лошо е да не се разделяте само заради детето. Това е голяма грешка! Детето не трябва да бъде свидетел на постоянните ви караници и дори още по-малко на физически тормоз, това може да му остане психическа травма за цял живот. Така че разведете се, но поеми отговорност към детето. Не всичко е пари на този свят, но те са движестата сила, а особено когато няма взаимни чувства един към друг, уважение и доверие.

 
  ...
преди: 9 години, 25 дни
hash: 49a5384eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Да, изнеси се. Направи услуга на жена ти. Изглежда ми свястна, поне по това, което описваш и тя е напълно в правото си да ти мрънка, даже се учудвам как още не те е изгонила. И 500лв. изобщо не са много пари в днешно време. Свери си часовника.

 
  ...
преди: 9 години, 25 дни
hash: 56e386cc5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   От автора-"Ами как да я оставям като тя през ден ме гони? ! " -авторе, ти си един сметкаджия, егоис си мой човек. Не стига, че тя взема по голяма заплата и не е скъперник, оставя я за общо ползване в кутията, а ти се циганиш за някакви си 500лв, и си ги къташ, че ако те изгони да си имаш спестявания!? Ако съм на мястото й, досега да си аут.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 21 дни
hash: b9f6c7a00c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Ами, какво да кажа, освен това, че всяка жена очаква от съпруга си опора, във всеки един аспект. Казвам го като жена с дългогодишен брак. Ние жените, при това сме доста по-слаби като физика, но единственото, което ни кара да вършим всичко това, като да ходим на работа, след това в къщи пак работа, готвене, пране и всякакви грижи. Та стремежът ни да сме полезни и всичко в дома ни да е наред е водещото, но това става при положение, че виждам как съпруга ми също се блъска и се бори в името на същата идея. И той също гледа да свърши нещо след работа, въпреки че работи тежка работа, но той е мъж, не може да си седне и да си се забавлява, докато аз прелитам из къщата и се старая да вкарам всичко в обичайния ред. Пита ме, дали може нещо да помогне и какво, аз казвам какво да направи, обикновено е нещо леко, но то ще съкрати времето, което би ми отнело, ако го сторя аз. Понякога, когато той почива, а аз не, познайте като се върна в къщи дали има какво да правя от домакинската работа, не. Напазарувал, сготвил и то нещо интересно, с кеф го е правил милият, ами драго ми е да се прибера и да видя това. Уморен, скапан ако ще да си, ама ще сториш и в къщи нещо, тя да усети грижата ти, че си помислил за нея и то с любов, че си готов всичко да направиш, за да я облекчиш във всекидневните грижи. А ти, даже ще и посягаш. Срамота. Това не е мъжко, както казах вече, ние жените сме по-слаби физически, да във възможностите на един мъж е с лекота да ни набие, може да. И какъв ще е тогава този мъж, осъзнал силата си, никакъв. Според мен само слабите екземпляри от мъжки пол посягат. Съпруга ми, за толкова години не ми е посегнал никога, не че не е имало повод понякога, защото и аз като повечето жени умея да изкарам извън нерви, ама той е мъж, ако го направи-да ме удари, как после ще дойде да ме гушка. Така ли е? Помоли жена си за прошка, ако си я ударил и гледай да се промениш, нищо че си на години вече, но промяната трябва от теб да почне. Покажи загриженост, че на теб може във всичко да се разчита.

 
  ...

...
преди: 9 години, 20 дни
hash: 0754f0aaf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   В семейството обикновено кавгите са за пари и за липса на помощ в семейните задължения...
Промени това -печели повече от нея и поемай част от домашната работа и грижите за детето.
Така отново ще види мъжа в теб и подкрепата ти и ще стане както преди.

Но ако ти си скатавка и льольо и за печелене на пари и за грижите около детето и дома цяло чудо е, че още не те е изритала навън.

 
  ...
преди: 9 години, 18 дни
hash: 531b110439
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Моментално се изнеси, ако поне малко уважаваш жената, която ти е родила дете и ако обичаш детето си. За мен си просто голям егоист с много високо самочувствие без грам покрие как ще посягаш на жена, която не стига че се грижи за цялата къща, но и носи 3 пъти повече от теб финанси и жиеееш в нейното жилище. Не можеш да помагаш, защото си бил изморен след работа, а питаш ли нея, не разбира се, гледаш само себе си, жена ти е изморена поне 3 пъти повече от теб не само от работата си, но и от домакинската работа и грижите по детето, защото за мама няма почивка. Аз, ако бях на мястото на жена ти най-много да те трая 1-2 седмици и ако не проминиш вън от живота ми, а особено ако си ме ударил моментално вън, развод, дори ще те съдя! Защото такива като теб, трябва да си получат заслуженото, а не да се успокояват като съм направил едно дете- тя ще ме гледа и аз съм направил всичко, ало осъзнай се-жената е човек в 21 век, а не робиня! Не всичко естествено е финанси, но ако няма любов, подкрепа, взаимно уважение и взаимно допринасяне за семейния живот, най-доброто е развод, колкото и в миналото да са били чувствата или пък колкото да е бил се**са.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 18 дни
hash: b9c381b52d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   В началото помислих, че жената ти е страшна материалистка, докато не прочетох "но и аз работа и се изморявам", а после "Ами как да я оставям като тя през ден ме гони? ! ". Значи ти се изморяваш и нямаш сили за работа вкъщи, а тя трябва да има, защото е жена? Тя си оставя парите в кутия, а ти си във вечен страх, че ще ти ги вземе и ще те изгони? Ми то и ти по тая логика можеш да и вземеш заплатата и и да духнеш. Щом искаш тя да се държи като жена, трябва да и предоставиш възможносста първо да се почувства жена с тебе. Както някой ти писа вече - тя е сама жена с 2 деца и няма време да бъде мила. Докато се държиш като мухльо и трепериш тя да не те прецака с нещо, няма да имаш спокоен семеен живот. Реално прецаканата е тя и все още те търпи. Ако аз имах дете от теб, вероятно също щях да го настройвам против теб, особено ако е момченце, защото ти си пример какъв не трябва да е един мъж - не бих искала и сина ми да стане същия.
Проблема ти изобщо не е в заплатата, а в отношението - егоизъм, липса на инициативност, на гъвкавост и страх от прекарване (то даже няма и с какво да те прекара). Мислиш, че е достатъчно да имаш полов член, за да кажеш, че си мъж и жена ти да ти отглежда детето, да мисли за сметките, да върши всичко в домакинството и да прави секс с теб, че и да те обгрижва, ако ти текнат сополи, защото си чул някъде, че всичко това било женска работа?
По-добре се разделяйте, защото от личен опит знам, че това твоето е хронично и никога няма да си промениш убежденията. Трябва да си потърсиш някоя много скромна, смирена и работлива жена от много бедно семейство и най-добре от някое малко селце, за да не е виждала, че по света има избор от мъже. Само такава може те уважава, защото няма да познава друг живот.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 851ac44e97
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Ужас, колко недостойни мъже има.. ас даже се чудя как до този момент е търпяла тази нещастна ( заради теб ) жена..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker