Тя просто свикна с идеята да е безработна, даже ? харесва. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Тя просто свикна с идеята да е безработна, даже ? харесва.
преди: 14 години, 2 месеца, прочетена 5037 пъти
Отраснала съм в нормално семейство, където парите никога не са били проблем . Но тогава бях и по-малка за какво са ми трябвали пари освен за обичайните детски прищявки като бонбони и т.н . Преди 3 години, когато майка ми си загуби работата всичко почна да се променя, опитвах се да свикна,да не опреквам родителите си. Знам, че това е труден момент на цялото семейство и гледам да не им искам пари . Почти всеки път когато го направя и гледам как майка ми се прозълзява, че няма възможност да ми даде , но вече не мога да издържам , на 17 години съм и не разполагам с абсолютно никакви джобни средства не мога да изляза на едно кафе с приятели . да не говорим за дискотека ,плаж,кино. Просто виждам как живота ми се срива пред очите ми, а аз нищо не мога да направя. И най-лошото е, че аз постоянно търся работа на майка ми регистрирвам я в различни сайтове а тя нищо не прави по въпроса , вече е свикнала с идеята да е безработна имам чуството че и харесва , жена на възраст е не я интересуват излизания единственото,което прави е да си седи в нас и да вбесява хората . Не съм материална , напротив , но мога да кажа, че липсата на пари бавно и мъчително ме погубва .

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 месеца
hash: 594dae6c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   А ти защо не работиш?

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: b911e9529c
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   А какво ти пречеше ТИ да си намериш работа за през лятото? Много твои връстници го правят и така помагат на семейния бюджет, като не натоварват родителите си. И двете ми деца работеха на твоята възраст. Не съм ги карала, но като не им стигаха джобните, намериха си начин да си ги увеличат. Нищо им няма. Научиха се на труд и видяха как се печелят парите.
А за майка ти - не гледай толкова повърхностно. Може би има причина да не е приела работите, които си й намерила.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 721d2fdff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Безпаричието никога не убива. То учи. В най-лошия случай просто ще свикнеш без обикновените пубертетски излизания на кафе, плаж и кино. Аз съм на 18 и работя всяко лято от 12 годишна. Изкарвам пари и въпреки всичко не стигат за нормален живот. Никога сме нямали нормални доходи.Нито като малка, нито сега. Свикнала съм с живота си и виждам радостите му далеч извън материалното.Даже се радвай, че не разполагаш с пари. Ще намериш истината другаде :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: b15752b6b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може ти да работиш, трудно е с училище, но не е невъзможно.Щом така е решила, каквото и да правиш няма да я накараш...

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 5cb57e3aa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   На 17г. и желаеш майкати да работи за твойте джобни!!!

 
  ...


...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: ca665c384e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не ти ли е хрумвало колко е трудно за човек на възраст да си намери работа в частна фирма, особено ако няма занаят изучен (счетоводство, трз и т.н.)?! Хрумвало ли ти е, че работодателите предпочитат по-млади и нахъсани хора? Мина ли ти през кухата тиквица, че и на майка ти може да и е трудно. А ти си седнала даи търсиш. Що не потърсиш за себе си, при положение, че имаш малко по-големи шансове от нея. Ти въобще знаеш ли как се изкарват пари и каква е стойността ми, когато си хвърляш всичката енергия, време и нерви, за да ги изработиш. Знаеш ли колко хора има, които неволята ги е пратила на работа още преди 14-годишна възраст? Знаеш ли колко от младите се борят с живота? Аз лично имам приятел, който като навърши 16 техните му казаха, че нямат възможност да го издържат повече и беше принуден да си търси работа къде ли не, за каквито и да е пари. Аман от лиготии кат тебе. Рядко си позволявам да коментирам ама супер много ме издразни.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: f14bdb3844
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами девойко, Аз работя от 14 годишен и парите, които изкарвах, дори и да не бяха много ги давах на родителите си за да им помагам. Дори сега когато съм на 24 пак давам част от заплатата си.

Когато се научиш, колко трудно се печелят пари, тогава и ще се научиш да ги цениш. Нали знаеш, никой не е длъжен да те издържа и да ти задоволява капризите ;) Дори и родителите ти!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 2d5c089a48
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   ННе мога да повярвам колко е озлобен народа и тук и въобще!Добре,бе хорица,на мен пък ми харесва идеята момичето да нахъсва майка си да не се оставя по течението,да не унива,че е безработна.А относно работата на момичето-вие знаете ли къде живее тя?В малък или голям град,дали има възможност за работа за 17 годишни момичета там?Ами ако е малко градче и има 2 кафенца и не са нужни сервитьорки?Какви са възможностите на 17 годишните-нито имат квалификация,нито умения още.Вие без малко и на магистралата ще я пратите!Как пък се извъдихте такива едни работни,работни,че и лични примери взехте да давате и да назидавате!Не съм видяла още крава да бозае от теле!Не е нормално родителите да не работят,а децата да ги издържат!В тая държава има закони за навършени години за работа.Майката е загубила работата си преди 3 години.Тревожно е момичето от бездействието и!Както пише-не иска нищо-нито джобни,нито нищо.Не е лошо да си намери работа,но ако може!Престанете вече с американските филми и самостоятелните 18 годишни там!Държавата им позволява цял живот да живеят на кредит.И стипендии за обучение и хиляди други добри неща за младите!Дори и работа!Тук,в нашата страница квалифицираните трудно си намират работа,та едно 17 годишно момиче!Като много знаете,защо не и предложи някои работа,а само плюете анонимно и се възхвалявате анонимно!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: b6fc4775be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 8,
първо - никъде не прочетох в историята на момичето, че си е търсило работа и не е намерило.
второ - какво ще е това малко градче с кино? В малките градчета никой не си търси работа чрез сайтове.
трето - на девойката й липсват джобните. Не е останала гладна и жадна. Не виждаш ли колко пошло звучат думите й? - липсата на пари за кафе и кино я погубвали!!! Все едно живота й се крепи на тях. А че майка й се грижи да има топла храна на масата, да са й чисти дрехите, да е подреден дома й - че на кого му пука!? Кафенетата са важни.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 3eb7816cd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Младите хора имат нужда от развлечения!И в малко градче може да има кино,че и читалище!А майката без работа не знам как точно може да се грижи за в бъдеще за топлата храна!А младежите ходят на кафе и заради социални контакти,
а не да се наливат с течности!Хайде,дайте и предложения за работа!Ако беше написала:станах проститутка за да храня семейството си ,пак щяхте да плюете скрити удобно зад анонимността и монитора!

 
  ...

...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 66560fb025
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Оф вземи се скрии пък ти бе (приемам номер 8 и 10 за един и същи човек). Я ми кажи като не си виждала крава да бозае от теле, както се изрази, от коя планета падаш, 'щото аз ако оставя майка ми само на нейната заплата, горката ще умре от глад, без ток и вода. Ти наясно ли си въобще колко млади хора в България помагат на родителите си финансово, че с мизерните заплати в малките градове са си живи за оплакване. Аз съм от Кюстендилския регион, знаеш ли колко е средната работна заплата...240 лв. Ток ли да се плаща, вода ли, храна ли да се купува, на кафе ли да се ходи...Божеее чак не мога да си избера от толкова много опции. Много хубаво, че примадоната седнала да "нахъсва майка си" (че по нейно мнение на жената даже и харесвало да се мъчи да свърже двата), ама искам да ти кажа, че тука и хора под 18 да се наредят да работят (естествено не за много пари). Да има си закони за възрастта и полагането на труд, в който скъпа патко пише, че след навършване на 16 год. и уведомяване на инспекцията по труда, че лицето ще извършва еди-каква си работа (без тежък физически труд), то лицето може да полага труд срещу заплащане. Пък и неслучайно на 16 вече е задължително да имаш лична карта. Айде стига си ръсил/а мозък, че ми умря коня от гъдел.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: b6eaf4426d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Майка ти се отпуснала, защото ти си се заела изцяло със задачата да и търсиш работа. Финансовите проблеми се решават с участието на всички членове на семейството, а работАа се понамирва - друг е въпросът при какви условия и за какви пари, има такава поговорка - "За лев работи, без лев не стой" - зависи кой как я разбира и на какъв зор е. Да ти кажа, че и около мен има хора, които реват, че са безработни и са ама много зле, но в същото време подбират работата като мечка гнили круши.
Мечо Пух

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 7bb6ec9989
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Комплексите си избивайте на друго място,оправни хора!Не е нормално деца да отглеждат родителите си!Трябва да помагаме на родителите си,но не и да сме принудени да го правим!Сега децата се налага да пораснат бързо.Да реагират адекватно в трудни ситуации.Е,не всички са толкова оправни!Не е нужно да нападате момичето като глутница вълци-ууууууууу срещу едно 16 год. дете!Май в стремежа за изкарване на пари и борба за насъщния сме загубили човещината си...Хубаво е момичето да си потърси работа,но ако и баща и откаже да работи,какво,тя ли да поеме грижите за семейството?Ами един ден,когато излезе от къщи и има собствено семейство,а родителите и не работят,тя тях ли да храни или детето си?Айде стига с тоя Дикенс!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 7bb6ec9989
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Да,ако почне работа на магистралата,псевдоморалистите пак ще викат-уууууууууууууу.................

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 594dae6c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Точно така,не трябва да работи милото детенце на 17 години.Трябва да се научи ,че всички са и длъжни в този живот.Първо родителите,после съпруга и,всички са длъжни да я издържат.Как да не са,когато и 40 годишни момченца си стоят при мама и тате и чакат някой да ги гледа.Неоправните се лекуват много бързо с метода на Лидия Ковачева "Гладолечение".Когато останат на улицата глади и без 1 лев ,много бързо променят начина си на мислене и си намират работа по най-бързия начин.Ако да не сме Америка!Ама пуста българска майка -тича цял живот с бурканите с храна ,да не би милото и чадо да усети липса някаква.Само че така се възпитават паразити и мързеливци.Факт

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 3d2b1ea479
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Да бе,и вие си раждате деца и ги хвърляте на улицата щом проходят,за да не паразитират върху вас?Е,каква е идеята със създаването на потомство-за майчина отмяна?

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 594dae6c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Никой не ти е казал ,уважаема ,че съм си изхвърлил детето на улицата . Детето на 16 години трябва да започне да изгражда трудови навици,които ще са му само от полза."Майчината ти отмяна",ако няма такива навици и го разлигавиш достатъчно на 40 години ще те прибива за да ти вземе пенсията ,която според този тип хора им се полага.Този тип хора стават завършени егоисти и не желаят да работят защото са свикнали всичко да получават на готово и не ценят дори чуждият труд.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 594dae6c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   и още нещо н 16,идеята е да съумееш да възпиташ мъж ,кото може да се грижи сам за себе си и да е способен да създаде семеиство ,а не 40 годишен пич тип мамина отмяна

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: b0f9b790be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Тук е пълно с комплексирани, самотни и злобни жени, които никой не поглежда.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: b0f9b790be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   А то пък щото на тази възраст може да работиш нещо без връзки. Като 20 годишната пикла от банката, която е завържшила техникум по готварство и е ясно как си е уредила работата.

 
  ...

...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: b0f9b790be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Заради феминизма мъжете стават путьовци, а жените - мъжкарани. Следващия път не питайте къде отидоха истинските мъже/жени.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: b0f9b790be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Като работите от 15 годишни /което е незаконно/, медали ли очаквате? Аз пък съм на 22 и тепърва ще си търся работа.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: b6fc4775be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Пак казвам - девойката не каза, че нямат пари за храна и за нещата от първа необходимост, а няма пари за кафенета, дискотека, плаж и кино. За екстри, с една дума. Не казвам, че трябва да печели пари, за да плаща битовите сметки, а да си изкарва джобните. Наистина ще й е от полза да поработи, защото май досега всичко е получавала наготово и не знае какво е да се труди.

Не оправдавам майка й, но не я и обвинявам, защото не зная причината да не си е намерила работа досега. Странно ми е, че дъщеря й не я е попитала, а ни поднася тук само някакви нейни предположения.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: d116ec915a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Много глупости изписани под тая тема. Много нещо написано, а нищо не казано.
Някой писа, че на нейната възраст е незаконно да се работи- глупост.
Аз точно на нейните години работих първата си работа, за през лятото. И аз така, на 17 години, нашите не са богати, а ми се излиза. Хванах се и бачках. Вярно е, че за момичетата е по- трудно. Най- много някъде сервитьорка, за смешни пари, защото така плащат на 16-17 годишните през лятото.
Но при всички положения девойката няма право да съди майка си, че не работи, още повече, че причината за недоволството и е невъзможноста да кисне по кафенцата.

Ale

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: b55a9f5d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Номер 19 -тук е пълно с много хора,които са лъскали една ябълка,продали са я-купили са 2 ябълки и тях ги продали и така до първия милион,като Рокфелер.Вярвам ви,да.Тук е пълно с хора,които са много напред с материала,ама между другото наминават да видят как живее простолюдието.

 
  ...

...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 721d2fdff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Живеем в България бе хора, я се осъзнайте! Тука няма нормално и ненормално. Тука се борим за едното оцеляване. Тука телето храни кравата, но не е там въпроса. Това момиче по никакъш начин не мисли да издържа семеиството си, не мисли да издържа и себе си. В главата са й дискотеки и кафенца. Да нормално е. Но щом няма възможност, да си потърси начина. Аз съм номер 3 и отново ще подчердая че, истината не е в парите и материалното. Без тях неможе, но не се умира, когато са в минимум.

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 0d0223b211
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Спестила съм изключително много подробности, историята я написах в момент на отчаяние и понеже не съм искала да натоварвам някой от познатите си излишно. Най-малко съм очаквала такива отзиви. Работих всяко лято последните 3 години , работа отговаряща на възрастта ми - раздаване на флаери , промоутър . Просто това са временни работи за не повече от седмица и както се досещате приходите на са били много големи. Тази година кандидатствах като сервитиьорка на много места ,просто без години,опит и връзки не стават нещата поне при мен не се получиха.Много добре знам какво е да изкараш пари с честен труд и ако имах възможността, бих работила аз,за да осигуря нормален живот на цялото семейство, бих го направила за тях.А и живея в Пловдив.И не ми е до кафетата,просто така се изразих,за да ме разберете. Защото нормален живот опедерлено не водя, лишена съм от адски много неща като най-обикновена козметика.Единствената с която разполагаме в нас е сапун, шампоан и веро,които и най-редовно липсват.Приятели постоянно ми звънят да се видим, а аз за пореден път отказвам,просто защото не мога да си причиня поредното унижение породено от факта,че не мога да си платя едната минерална вода в заведението.И не ме обвинявайте за това, знам много хора ще ми кажат ходи на разходки, аз ходя,но винаги сама. Проблемът ми е,че усещам как се очуждямам от всичко-приятелите,живота, че си пропилявам младостта и това ми е и основното терзание. Единстнетото решение поне за този период от време е майка ми да си намери работа,но както и съм споменала в историята тя не иска. Мерси на тези,който ме защитиха




от авторката

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 721d2fdff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Номер 8 е прав/а. Аз, девойче, съм в подобно на твоето положение. Също като теб търся работа на майка си и аз сама поех инициативата за това. Всъщност моята майка има работа,но заплащането е унизително ниско, а условията на труд - вредни - в целия цех мирише на лепило, има прах, работят 3 съботи в месеца, а един ден от седмицата работят 9 часа вместо 8. За това че майка ми работи там от 15 години и е така нареченият лоялен служител, не се дават никакви допълнителни пари.
Сега за по- горните съвети да си намериш работа ти. От голямо значение е в какъв град живееш. По-добре не ставай сервитьорка - знам за три случая (даже може би за четири) при които шефът притиска сервитьорките за секс.
Най-важният ми съвет е: съсредоточи се върху уроците (знам, че ти звучи ужасно) Само така имаш шанс да вземеш хубава диплома, да учиш в университет и ти самата да имаш повече възможности в живота. Докато следваш (,което ти пожелавам) имаш повече възможности да работиш нещо различно от сервитьорка. Тогава смятам, че ще можеш повече да излизаш.
Поговори и с баща ти от време на време да ти дава пари за излизане.
Хубаво е, че търсиш работа за майка си. :)

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: dd907ab3b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Имах ужасно детство, но тогава нямаше форуми, че да има на кого да се изплачеш... парите потъваха в кръчмарските запои на баща ми. Така че на момичето му съчувствам от сърце, имам сестра, която от 12 години не работи, постоянно си измисля нови и нови болести, обикаля екстрасенси и врачки, и все ние, близките й, сме виновни... пет пъти я водих на пълни изследвания, здрава е като кон, а непрестанно се оплаква: "То за здравите няма работа, камо ли за мен, болната". Тази психология ми е до болка позната и зная какво е в семейството да имаш такъв ненормалник, дето се смята за нещастен и мисли, че всички наоколо са длъжни да се грижат за него. Абе... нахвърлили сте се върху момичето напразно, зная какво е да си отхвърлен от връстниците си, защото не подхождаш на техния стандарт на живот, нямаш лъскави дрехи и пари за заведения... Кураж, девойко мила, аз съм на 52 години и те подкрепям, ръчкай майка си, ако в Пловдив няма работа, какво да кажем ние, от малките градчета!

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: f5b9a3ecbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Ако номер 29 е на 52години , то аз съм 82г :Д .Добре, че нямам тъкава дъщеря, щеше много бързо да отцени и най-дребното.

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: 174eaf2dc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Страшно ти съчувствам. Бих искала да ти помогна по някакъв начин. Определено младият човек трябва да си живее живота - така или иначе ще работи много години. Поне докато си млад да се наживее. Не се отказвай от приятели, просто намери такива с подобно положение и се забавлявайте по друг начин- примерно разходки, а не по кафета. Искам да ти изпратя козметика, но не знам къде?

 
  ...
преди: 14 години, 2 месеца
hash: c4e941ee5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Я недейте говори глупости тя да почвала работа и тн .. много лесно така да си гледа сега учението колкото може! Ако почне да работи сега ще западне в училище и какво става!Ако си завърши образованието ще има много по добри възможности !

 
  ...
преди: 14 години, 1 месец
hash: b2027e9332
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Народът става все по-прост, дребнав и злобен-особено деен е в нравоученията и съветите изтъкани със злоба! Горе главата, мило момиче, нещата ще се подредят след време и няма да си зависима от никого!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: c7a0a91408
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Огледай се за временна работа за теб така ще си докараш някой допълнителен лев за джобните след като не можеш да помагаш на майка си, да не мислиш че аз като бях малък имаше кой да ми дава пари за да си купувам разни глупости, просто си заработвах по малко за да си купя това което съм си наумил и толкова, не става само с седене както си забелязала трябва и работа за да дойдат парите.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: f60e53e310
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Ox, aз съм момиче. С брат ми и майка ми работим. На майка ми парите отиват за изплаащането на един заем и има запор за неплащани сметки... Баща ми взимаше ниска заплата и с брат ми заделяхме от парите си за да помагаме с разходите. Сега аз не живея при тях, баща ми не иска да работи и брат ми ги издържа буквално! Не желае и да почва работа и казва, че децата са длъжни да го гледат, защото и той се грижел много за нас. Аз още от 12 годишна си спомням как имах нужда да излизам с приятели, а нямах пари все за едно кафе даже. Чувствах се ужасно... Вучилище все странях, все не можех да си позволя било екскурзии, било море, било колело, било каквито и да е удоволствия, дори и по практика все се чудех и страдах откъде да си осигуря материалите. Мъчение си беше и още куп гадни примери... Когато започнах работа не можех да смога. Родителя ми искаше да помагам финансово за сметки и едвам си набавях дрехи и неща за лична употреба. В смисъл, че преди да започна да изкарвам пари го бях закъсала, например от към дрехи... В началото докато работех имах само 1 дънки и 2 блузи(беше зима). Ходех всеки ден с едни и същи дънки. Чувствах се отвратително........... Претърпяла съм много лишения в детството си. Имало е моменти в които сме яли само по 3 филии гол хляб на ден. Звучи ужасно и е. Нямала съм пари дори за превръзки. Грозно е когато родителите затъпеят толкова. И най-лошото е че ми беше адски трудно да започна работа защото имам социална фобия и депресия...................................
Бъдете умни и не причинявайте това на децта си!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker