Постоянно ме пренебрегват! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Постоянно ме пренебрегват!
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 3660 пъти
Здравейте !!

Аз съм момиче на 14 год. ии както всеки тинейджър имам проблеми със семейството .. Откакто се роди малкия (брат ми) родителите ми нямат време за мен и изобщо ми се стува,че не ги е грижа за мен.. Постоянно гледам брат ми за да докажа колко много ги обичам и държа на семейството .. но уви !! Когато са ядосани на нещо или на някой .. си го искарват на мен .. което е адски гадно .. ! Постоянно ме пренабрегват .. майка ми не иска да излизаме .. като я попитам защо все се оправдава,че има работа .. А най-интересното е че когато е излязла или се връща от работа случайно среща някоя от приятелките ми и излизат на кафе и се разхождат по магазини .. (мисля,че това е нещо което трябва да го прави с мен .. ) мисля,че не трябва да ревнувам но на моменти е така .. а си мислех,че една майка отделя време най-много на децата си .. но ето че при мен е е така .. понякога се сеща за мен .. (1 път в месеца.. ) и когато ме прегърне ми става много приятно .. но още на другия ден се поятаря всичко .. писна ми вече .. незнам какво да правя .. имам много приятели но не останаха честни .. не мога да си споделя проблемите на никой а понякога ми се стурва че няма за какво да живея .. естественно че всеки би се почувствал така ако постоянно му викат и обвиняват за нещо което не е направил .. моля ви помогнете .. :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: 0ffa4cae88
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж сега нормално е да не ти обръщат толкова внимание, защото все пак имаш по-малко братче на които тепърва вашите ще се стараят да му осигурят "първите 7". Не трябва да ревнуваш от брат си, защото вярвай ми родителите ти ви обичат еднакво и двамата. Просто сега е такъв периода, че трябва да му обръщат повече внимание на него. Що се отнася до това, че майка ти ти отказва да излезете, може би просто не й се е излизало и е искала да излезе с някоя от своите приятелки за да си поговорят за работи,които теб може би няма да те вълнуват, но това не означава, че майка ти те пренебрегва и не те обича. Учудих се от желанието ти да излизаш с вашите, защото повечето тинейджъри на твоята възраст им става тъпо с техните :)

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: b3a58154dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мерси много за съвета ти .. и честно казано аз много повече обичам да излизам с майка ми защото моите "приятелки" са толкова разглезени и не мога да ги понасям повечето време .. а преди раждането на малкия с майка ми си споделяхме всичко и мисля,че ми беше много хубаво .. мерси пак за съвета ти..

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: e3d9f0ba2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Разбирам те , ти обичаш много силно майка си .Защо не и споделиш това тя ти е майка и ще те разбере ???

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 206570791c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Звучи ми много познато.. аз също съм на твоята възраст и си спомням че като бях 6 годишна се роди сестра ми. И аз виждах как все и обръщаха внимание и мен ме игнорираха. Даже като направи някоя беля и все аз го отнасях. Постоянно ми късаше и драскаше учебниците и аз много се ядосвах защото като и плесна едно шамарче и майка идваше и ми държеше сметка.. все едно тя има право да ми къса учебниците пък аз трябва да си стоя кротко и нищо да не правя.. и така това е една много малка част от нещата като цяло и при мен беше така..

Но след време когато сестра ми порасна аз осъзнах че те не са ме пренебрегвали, просто са обръщали повече внимание на сестра ми, тъй като тя е била още малка и имала нужда от повече грижи.. не си мисли че те те игнорират.. те виждат че ти си голяма и може сама да се оправяш..

Предполагам че ти си имаш и приятелки с които да излизаш.. а за брат ти той е още малък и да иска не може да излезе да се види с някои.. Единствените хора с които може да се забавлява са майка му и баща му все пак.. Те не могат да го оставят да си прави каквото си иска дете е все пак и всякви неща може да направи.. След време вече той като порасне ще видиш че и на теб ще ти обръщат внимание.. той вече ще е голям и сам ще се оправя.. Надявам се да си ме разбрала.. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker