Баща ми е непоносим - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Баща ми е непоносим
преди: 9 години, 14 дни, прочетена 2047 пъти
Здравейте. За втори път добавям тази история и се надявам този път редакторите да я качат, защото наистина се нуждая от помощ. Баща ми - алкохолик, брат ми - тъпанар, майка ми - жена, която се опитва дя се оправя. Скоро мама се оперира и не може да работи и т. н. Заради това никой не я закача. Но аз знам, че след 1 година, когато вече ще може да работи пак ще почнат проблемите. До преди 3 години тъпият ми баща я биеше, защото се напиваше. Сега не я бие, но се карат, защото той пак е пиян. Излиза по барчета, напива се, прибира се вкъщи пиян, успява да издразни всички и ляга да спи. Когато мама я няма вкъщи, пие вкъщи. И знаете, когато някой се напие се има за Господ. Е, баща ми започва да говори как всички са го уважавали, че нас никой не ни уважава и няма да ни уважава. Че мама е тъпа и т. н. И брат ми го защитава и започват заедно да нападат. Мразя ги и двамата. Всяка вечер мисля, дали с мама да не се преместим. И мама иска, но баща ми може да не ни позволи, да ни преследва, да не ме даде на майка. На 14 съм и дори и да искам, не мога да се изнеса сама. Пък и нямаме достатъчни пари, защото мама не работи, а от баща ми нищо не искаме. Винаги намира с какво да с дразни. Преди малко се прибра вкъщи (бях сама до преди малко), сипа си ракия и тръгна да тършува из къщата. Попитах го какво търси и той отговори, че търсел от ония обеци, дето само се защипват, не дупчат ухото. Попитах го за какво му е и гой каза, че му трябвало за един номер. Какъв глупак! И сега излезе на терасата да се напива и после да ми говори глупости. Не мога да говоря с него, защото ще помисли, че не говоря сериозно или ще прави проблеми на мама, че ме настройва срещу него. Дори, когато мама я оперираха, той не знаеше къде. Тя повтори много пъти, но кой я слуша.. Дори и на работа се напива, не работи и, като се върне говори колко мноо баротел и т. н. И заплатата му е най-много 300 лв.

Моля ви дайте съвети какво да направя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 13 дни
hash: 896baaa1a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Той не може да "не те даде", понеже при развода, ще лъсне капацитета му на "баща-алкохолик" и няма шанс. А и теб ще питат кой искаш да те гледа. Махайте се оттам. Сигнализирайте за домашно насилие. Психическия тормоз, също е насилие.

 
  ...
преди: 9 години, 13 дни
hash: 538f591299
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И моят е същият. Безчувствен и злобен. Постоянно прави забелешки. Сестра ми го поткрепя за всичко. Отрекла съм се от тях. Когато сега имам сериозни болести говори че нищо ми няма. Заради него имам наследствена болест на краката. Изплаща по няколко кредита. А на мен никога не е искал да ми дава никакви пари. Взимам пенсия заради заболяването си. И то заради психическо заболяване. Дори мисли че съм длъжна да му давам аз пари. Не мога да понасям никого вече. Това е пълно унижение. Т. н. ми майка е виновна. Ще се махна скоро аз от тази къща. Немога да понасям това градче рила. За мен си е село. А майка ми е от град благоевград. Защо живея тyк ще се самоубия. При теб нещата може и да се пооправят. Ако можеш се махни. ж 28 г.

 
  ...
преди: 9 години, 13 дни
hash: 538f591299
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И моят е същият. Безчувствен и злобен. Постоянно прави забелешки. Сестра ми го поткрепя за всичко. Отрекла съм се от тях. Когато сега имам сериозни болести говори че нищо ми няма. Заради него имам наследствена болест на краката. Изплаща по няколко кредита. А на мен никога не е искал да ми дава никакви пари. Взимам пенсия заради заболяването си. И то заради психическо заболяване. Дори мисли че съм длъжна да му давам аз пари. Не мога да понасям никого вече. Това е пълно унижение. Т. н. ми майка е виновна. Ще се махна скоро аз от тази къща. Немога да понасям това градче рила. За мен си е село. А майка ми е от град благоевград. Защо живея тyк ще се самоубия. При теб нещата може и да се пооправят. Ако можеш се махни. ж 28 г.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 дни
hash: c184966af4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не можете ли да се преместите при баба ти дядо ти(на майка ти родителите)? Те ще помогнат на детето си в нужда.

 
  ...
преди: 9 години, 10 дни
hash: 07179e2a8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторката : Номер 5, не можем, защото родителите на майка са починали още преди да се родя.

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 дни
hash: 37eeb460ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Знам как се чустваш! И аз с мама бяхме подложени на подобен психически тормоз! Не след дълго мама отиде в чужбина. След 2-3 месеца ме взе при себе си. В момента имаме чудесен живот, установихме се на едно късче от рая в южна Италия в Неаполския залив (остров Иския). Майка ми си намери нова работа аз започнах училище, намерих си чудесни нови приятели. Вярно е, че в началото ми беше трудно да свикна, както на мен така и на мама. Но пък сега имаме един чудрсен живот без "баща ми".

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker