Роден съм от кръвосмешение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Роден съм от кръвосмешение
преди: 8 години, 11 месеца, прочетена 17088 пъти
Казвам се Мартин, на 23 години съм.
Преди месец майка ми, ми сподели че баща ми, който ме е отгледал, не ми е биологичен баща. Аз съм роден като плод на кръвосмешение. Преди 24 години вуйчо й, я е насилил и от там тя е забременяла.
Той е по-малък от дядо ми с 5 години, сега да е на 65 години, виждали сме се с него 3 пъти до момента, първата ни среща беше когато бях на 10 години. Никога не съм подозирал, за това издевателство, никога не съм с помислял подобно нещо.
И сега след цели 23 години ми се съобщава, макар и само двамата с майка ми да си говорихме. Още тогава ме изби студена пот.
И до сега не спирам да мисля...
Как и защо се е случило, каква е била причината, тя защо е крила толкова време от мен, баща ми как не е разбрал, аз да не би да имам някакъв порок (изчетох всичко което намерих за деца след кръвосмешение, в 90% от литературата не пише нищо добро).
Биологичният ми баща ми е дядо...
Историята е следната- Майка ми, се връща в собствения и град си оправи документите за местожителство и тогава се случва това. Вуйчо и я насилва в къщата в която е живяла до преди 20-тата си година.
Преживяла го е трудно, вече са се познавали с баща ми, била е сгодена. Щели са да се женят. Един месец преди сватбата е разбрала, че е бременна. Когато са се оженили е била във втория месец. Така е замаскирала, че съм се родил недоносен в седмия месец. Роден съм здрав, без недъзи, 3, 200 кг., 52 см.
Баща ми ме е приел за свое дете и винаги се е грижел за мен и всичко са ми давали с мама. Имам брат и сестра, те са от баща ми (не биологичния).

Приемам се за черната овца в семейството, майка ми ми каза че е искала да ме махне, още тогава но вече е било късно.
От месец сън не ме хваща мисля, само как я е изнасилил, какво и е правил, защо аз съм се родил, на кого вината трябва да търпя и какво ще стане с мен, с децата ми ако имам, навяват ме мисли за самоубийство или да убия биологичния ми баща.
Заради майка ми, заради мен, заради мъката и лъжата през всичките тези години, заради света.
Мисля си освен майка ми, има ли и други 20-25 годишни момичета, насилени от него с по 1-2 деца на ръце, мои полубратя или сестри... Мисля и мира не ми дава.
Да се махна ли, къде да отида, какво да правя... мисля... мисля..

Кажете нещо, дайте ми съвет...

МОЛЯ...!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3fbea6531e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, биологичният ти баща не ти е дядо, а ти е правуйчо (или май се казва прачичо)...
НО, ако майка ти е била във връзка вече, СГОДЕНА, тя откъде знае, че си плод на един полов акт? Който е правил опит да има дете, той знае, че не е толкова лесно.
На твое място бих се успокоила и бих си сторила ДНК тест или поне бих сравнила кръвните групи на родителите си (които са те отгледали имам в предвид).

КОЛКОТО ДО КРЪВОСМЕШЕНИЕТО - Ние ВСИЧКИ сме продукт на кръвосмешение! Всички хора, които днес живеем на земята сме сродени с една жена от Африка ДОКАЗАНО. Отделно по време на Ледниковата епоха са умрели 95% от хората на земята. Оцелели са само 20 000 човека и то в малки общества по пещерите - как мислиш, че са се размнможили???
Дори днес, когато хората искат да селектират нова порода животни (крави, кучета, котки, овце и така нататък), които трябва да имат определени качества (външен вид, литра мляко, месо), те съешават баща с дъщеря или син с майка!

Кръвосмешението е лошо, разбира се, защото ако се повтаря води в крайна сметка до генетични болести, но само по себе си е и причина да оцелеем като хора. Ако в пещерата бащата не беше направил дете на дъщерята си, то тя нямаше как да бъде майка. Дори в Библията има МНОГО примери. (В началото те бяха двама. Родиха трима синове. После Адам започна да ражда сам.....и роди синове и дъщери, чийто брой е неизвестен.
А след това? Кой за кого се ожени, след като на земята е била само фамилия Адамови? Братя и сестри създаваха потомство, женейки се помежду си?)
Приемате ли, че сте резултат от кръвосмешението, описано в библията, чада божие?
И до ден днешен е много разпространено кръвосмешението, а дори кръвната връзка чичо-племенница не е чак толкова силна. Най-силна е връзката баща-дъщеря, майка-син, брат и сестра. Всичко останало е слаба ракия ...и само у нас например в целия ЕС не се позволява брак между първи братовчеди!
Красивото бебче на Кейт е също плод на кръвосмешение и то от столетия..малко Кейтчето вкарва свежа кръвчица, но тяхното е много по-страшно от 1 път кръвосмешение в твоята история (което пак казвам - не е сигурно, може и да си син на баща си)

Чети статиите в интернет „Кръвосмешението като начало на човечеството“, Откъде Кайн е намерил жена си, откъде са дошли снахите на Адам и Ева (ами техни дъщери! )

....
ами ковчега на Ной?

В старите общества е било нещо нормално дори брак между брат и сестра (Египет) и така нататък. Децата на братя и сестрата пак са се женили помежду си! И тези хора са управлявали една от най-големите цивилизации в историята на човечеството.
Действително може да има генетични проблеми, но това не е задължително, а и ти си пример за това.
Не си генетично обременен, освен ако не хванеш да се ожениш за сестра си или нещо такова. Веднъж станалото кръвосмешение (което не е сигурно без ДНК анализ), не значи нищо.

И ОЩЕ - ти пък с какво си виновен за греха на родителите си. Да, казвам родителИ, защото ти пък не си сигурен, че е било изнасилване. Майка ти е била голяма жена тогава, с полов опит - може би е станала белята и тя после се е самоубедила, че е била изнасилена. Какво да ти каже - чувствах се привлечена от чичо си? Случва се на много жени - изпитват влечение и после гузна съвест за стореното.

Като жена ти казвам, на 24 г. доста добре можиш да се браниш, не са били и сами в къщата. Не е била на 14 г. я. Просто я е срам да си признае за греха си... , но може и да е била изнасилена - това никога няма да научиш, НО ТИ НЕ НОСИШ ТОЗИ ГРЯХ, ти не си правил кръвосмешение.

Християните вярваме в собствената воля на човека и в собствената му отговорност. Ти не си наследил греховете на своите родители, а сам правиш изборите си в живота.

Аз на твое място бих продължила с живота си без притеснение. Няма по-висока вероятност да имаш проблеми после и при децата си в сравнение с другите хора, но задължително гледай да нямаш някаква роднинска връзка с изгората си и по взъзможност да не е от селото ти.

Никой не знае какво се е случило някога в семейството му. Няма начин да нямаме и ние в родословното си дърво подобно нещо, при положение, че българите са живяли преди в една стая и много поколения на едно място. Живей си спокойно, ти нищо лошо не си направил в живота си. Обичай РОДИТЕЛИТЕ СИ, които са те отгледали, братята и сестрите си и не разгласявай тайната си - никой не го интересува. Правилно обаче е постъпила майка ти. Всеки има право да знае генезиса си, но пак казвам - при положение, че тя е имала връзка с баща ти по това време, вероятността да си плод от тази връзка е доста голяма. Питай за кръвни групи и си заслужава да си направиш ДНК тест с баща си. Вероятност има да си негов син

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 2e85c3d11d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изключително малка е вероятността да си заченат от изнасилване. Майка ти май премълчава нещо. Аз имам приятелка, която има връзка с неин по-възрастен роднина и я криеха, тя обясняваше, че я е преследвал и прочее, накрая се оказа, че е било по взаимно привличане и вече не се крият. Най-добре не го мисли толкова. Щом си се родил, значи има защо. Щом си жив и здрав, значи всичко е наред и има голяма вероятност майка ти нещо да не ти е казала. Не се озлобявай, още по-малко пък да си причиняваш болка.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: cf746e86e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Здравей и аз се казвам Мартин и също съм на 25.

И моята майка е била изнасилена но не от роднина а от съседа си няколко етажа под нейния.

Когато е била изнасилена вече е била родила брат ми а две години след това е родила и мен.

Това което е направил вуйчото на майка ти е ужасно! Наистина човек може да си зададе стотици въпроси. Аз също съм се чудил дали имам някъде братя или сестри, тъй като майка ми е и осиновена и нямам представа дали нейните биологични родители пък имат деца. Предполагам обаче имат. Никога не съм си и помислял да правя разследванки за да търся роднини и съм приел нещата каквито са.

Това което ти е казала майка ти го е казала според начина по който се е чувствала тогава. Сигурен съм че макар и да си бил създаден по нежелан начин, тя те обича! Все пак те е отгледала!

Опитвам по някакъв начин да се поставя в твоята ситуация и знам че ти е трудно, но не прави глупости. Остави нещата такива каквито са. Продължи живота си напред.

Всеки си получава рано или късно заслуженото. Ако има Господ, той вече ще да му е затворил вратите си.

Моят съвет е ако искаш промяна, направи я в положителна насока. Постави си цели и започни да ги следваш. Процеса е бавен но ефективен стига да използваш силата на мисълта и да вложиш търпение.

Не си писал никъде за здравословни проблеми, освен че си търсил информация за такива. Ако нямаш здравословни проблеми според мен не би трябвало да се притесняваш. Кръвосмешения е имало още от миналото - дори днес също се практикува на много места по света, независимо че е отхвърлено от обществата.

Това което мен ме е карало да се замисля е дали при изнасилването на моята майка пък е оказало някакво влияние на майка ми, което е афектирало и мен самият след раждане.

Аз съм би сексуален и съм търсил какви ли не неща защо имам интерес и към същият пол, макар и да съм с поведението на нормален мъж и не чупя китки. В интернет също не пише нещо освен теории за травми от детството, травми на родителя, биологични процеси които не са се стекли така както е трябвало да са, докато съм бил в зародиш.

Продължавай напред!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c5ad2db588
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С теб ще стaне, кaквото ТИ решиш дa стaне. Здрв и млaд мъж си, кaкто си нaредиш животa ТИ, тaкъв ще бъде. Децaтa ти... никой не може дa предвиди дaли не дaй Боже нямa дa се роди болно или с недъг, който НЯМA нищо общо с кръвосмешението.
Не знaм зaщо е решилa мaйкa ти след толковa години дa вaди скелети от гaрдеробa, редно е било дa си отнесе тaйнaтa, a не дa ти вкaрвa тaкaвa отровa в съзнaнието.
Дaли си или не от чичото нa мaйкa ти, ТИ си личност кaто всички остaнaли. Кaкво знaчи дa държиш някого отговорен, зa кaкво? ! Ти си невинният в случaя, зaщо ти ще търсиш сметкa? Зaщо ти дa си тровиш съзнaнието и евентуaлно вкaрaш в беля? Товa ли искa мaйкa ти? Зaтовa ли ти е кaзaлa?
Зaщо просто не се откъснеш от тaзи фaмилия поне временно? ! Рaботи, живей, мечтaй, учи, прaви товa, което всички млaди мъже и зaрaвяй томaхaвки и подобни. Мaйкa ти aко искa отмъщение или нещо подобно си е. нейнa си рaботa. Aз нaмирaм нея зa виновнa. Не е писнaлa нa моментa, не е кaзaлa нa бaщa ти, не е споделилa дори с фaмилиятa си, нито в полиция е отишлa. Зaдържaлa те е, родилa те е, излъгaлa е бaщa ти, той те е обичaл, отгледaл кaто свое собствено и дете и... сегa и тумнaло нa мaйкa ти дa се присети кaк е зaбременялa с теб.
Виж момче, тегли еднa мaйнa нa минaлото и си живей животa! Дори и дa е стaнaло точно, кaкто мaйкa ти кaзвa, тя е по- виновнa, не сaмо, че нищо не е нaпрaвилa тогaвa, a сегa ти го сервирa нa теб! Нямa прaво! Смени грaдa, нaмери си рaботa нa друго място, отдaлечи се, приеми го и го зaдрaскaй кaто минaло! Живей си животa и не си позволявaй дa стрaдaш зaрaди чужди грешки.
Никогa не зaбрaвяй, че бaщa ти е този, който те е отгледaл. Другият просто нямa знaчение зa теб, може дa имa зa мaйкa ти, НО НЕ ЗA ТЕБ!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 18817bd1d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Щом си здрав и прав, не се затормозявай с минали истории. Възмездие тук той няма да получи, нито ти си този, който има правото да го раздава. Съсредоточи се върху други неща в живота си - станалото-станало. Несериозно е да те навяват суицидни мисли, защото си плод на грешка. Така или иначе си тук със своя мисия, зарадвай майка си, баща си. Те са те отгледали и те са ти Родители.

 
  ...


...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 87c976528b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Пич, остави нещата така! Приеми реалността и.. си живей живота! Ние на първо място сме дух - съзнателна същност, а на второ сме физическо тяло!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 7ac3d440f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много странна история - от какъв зор майка ти ти е казала? И да се панираш сега, полза няма. Сравни наистина кръвните групи на родителите си със своята. Може и да стигнеш до някакъв извод за себе си. №1 пропуска факта, че майката може и да е нямала сексуален контакт с бащата по това време - това не са сегашните разхайтени времена. Абе за мен има нещо гнило в цялата тази история - много по-вероятно ми се струва този годеж да се е случил след случката с вуйчото.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d01b60402d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Това е голям шок, да научиш такова нещо!

Но помисли: теб те има. Никой не заслужава това, което се е случило на майка ти и то щеше да е една вечна трагедия, ако не беше ти. В цялото това преживяване има зрънце хубаво: че майка ти те е оставила, не те е абортирала, да те хвърлят на боклука преди да се родиш. Затова, живей! Живей и обичай. Теб Господ те обича. Ако е знаела втори месец, не е било късно за аборт. Може до 12-та седмица. Майка ти сигурно го е обмисляла (кой не би в тази ситуация), но те е запазила. Имаш баща, който всеки ден от живота ти е бил до теб. Имаш семейство, братя, сестри. На оня изверг - който никак не може да се нарече твой баща - освен един хубав бой да му хвърлиш. Или не си цапай ръцете, плюй и го игнорирай, не заслужава вниманието.

Живей, момче, висял си на косъм! Щом ти си здрав, и децата ти ще са ок.

Можеш да се включиш в кампании срещу насилието, така поне активно ще направиш нещо срещу тези насилници. Хем е благородно, хем необходимо, хем ще си помогнеш да го преодолееш.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d01b60402d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 1: да видим дали така щеше да говориш, ако беше ТВОЯТА майка. Или ти самата. Отвращава ме всеки, който не иска да разбере, че изнасиленият не е виновен! Дано не го разберете по трудния начин.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3fbea6531e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   от 1 до н 12, аз не казвам, че майката е виновна за каквото и да е било!!! Просто при кръвосмешението много често не става дума за изнасилване, но заради табутата, с които сме израстнали и за самозащита с течение на времето жената САМА започва да вярва, че е изнасилена. Най-често става дума за привличане, за ситуация...после жената се чувства виновна и почва психиката да ѝ играе шега, за да се защити - изнасилването не е нейна вина, по-лесно е да се приеме.
За Авторът обаче е важно да знае, че е малка вероятността да е плод на изнасилване ТОЧНО при кръвосмешение. Питай всеки психолог - ще ти го каже това нещо. Случва се кръвосмешението мноооого често и е доброволно, но после започва извъртането.
За Авторът е по-добре психически погледнато да не е плод на изнасилване.
Но както и да е било...минало е много време.
Важно е да се информира от ЛЕКАРИ, ПСИХОЛОЗИ и да разбере, че случилото се не е ненормално, а често, но табу в обществото ни както и, че той самият не е виновен за каквото и да е било.
Ако е имало изнасилване - виновен е насилникът, разбира се, но дори да е нямало - няма жената вина. Случва се, а и едно хубаво нещо има все пак - АВТОРЪТ. Неговият живот все пак е възникнал и така е трябвало да бъде - съдба, Бог го наречете...
Каквото и да се е случило, ние не можем никога да разберем. Важното е Авторът да не се измъчва и да е добре.
Физически той е добре, гарант, но ПСИХИЧЕСКИ да не вземе да се невротира от такова нещо.

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 51d233503b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Съжалявам, че ще ти го разбия така, НО родител е този, който те е отгледал. Ако спермата на тоя изнасилвач е била изрядна и майка ти те е износила както трябва, друго важно няма. Кой какъв ти е преценяваш сам. Ти не носиш вина за постъпките на другите и не се определяш като човек чрез родителите си. Вероятно е неприятно чувство, но вече така или иначе няма кой знае какво значение. След 4-5-6 години и ти ще създадеш семейство и просто ще гледаш всичко да е така, както е трябвало да бъде и за теб. В случая реален проблем няма, просто ти го създаваш. И помни - родители са хората, които са те отгледали, а не тези, които са те създали!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3981a7c353
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Авторе подкрепям №1
Познавам хора които са истински плод на кръвосмешение баща-дъщеря и са си нормални, тоест влизат в нормите за нормален човек.
Ти обаче защо не можеш да приемеш случилото се? Майка ти, изнасилена, сгодена, е дала плода на изнасилването в ръцете на човека които те е отгледал, и няма никакви задръжки дори да ти разкаже, не само какво са й сторили, а и как тя е лъгала цял живот, спътника си в живота, а ти какво грешно си сторил ти че да се чувстваш зле?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: cd6765f965
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Здравей,
нищо не можеш да направиш. Случилото се е и толкова. Трябва да докажеш, че не си черната овца в семейството и това е. Кръвосмешението е лошо, защото гените са едни и същи. А едни и същи гени са еднакво предразположени към определено генетично заболяване, т. е. децата на кръвосмешение са с удвоена вероятност да се разболеят от някаква генетична предразположена болест в техния род. Ако децата ти не са от брак между теб и някоя твоя роднина, всичко ще е наред според мен. Все пак е хубаво да си направиш пълни изследвания и да говориш с всички - с майка си и с двамата си бащи.
АКАТИМ

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 4d5d137ea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Mойто момче майка ти те лъже! Хапчета за спешна контрацепция след изнасилване съществуват от 80-те. Шанс да забременее просто така от раз е много малък. Защо ти разказва тия глупости? ! Това е големият въпрос. Инцестът е незаменим афродизиак. Бас ловя, че се е подмокрила само, докато ти гое разказвала. Най-вероятно е било с пълното и съгласие и е продължило доста време. Сега се приготви за най -страшното казала ти го е, защото има нужда от това пак. Може би има сексуални мераци към теб подсъзнателно... Помисли над това

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3e7a24976d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   От тая сапунка достойна за латино сериал ми залютя на очите. Като как майка ти е крила... колко години бяха и изведнъж е решила да ти се изповяда? А тоя дето те е отгледал, колкото и да е смотан не може да не знае, че дете родено в седмия месец не може да... изглежда т. е да е с мерките като дете родено в деветия. Пък и какво излиза... веднага след "изнасилването" майка ти трябва да е забърсала индивида, за който си мислил, че ти е баща, да го изчукала, че и да го е придумала да се ожени за нея... нали се сещаш, че няма как да стане...

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 211356b2a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Не изпадай в излишни драми, аз имам роднина която го прави вече години наред с баща си. Има едно дете дъщеря, която уж е от мъжът и с който нито живеят заедно, нито имат нормални отношения.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 18782b1623
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Минали са 4 години от поста ти и едва ли ще прочетеш моето мнение. Въпреки това ще го напиша.
Мисля, че това едва ли е било насилване. Майка ти най-вероятно се е опитвала да оправдае случилото се на всяка цена. Жените като цяло умеят да създават илюзии в които започват да вярват и да ги оформят като истини. Според мен ти не си черна овца в семейството! Напротив, ти си уникален човек и трябва да вярваш в това, защото имаш много запазена чиста кръв и ген. Единствения проблем в живота, ще ти бъде обществото, което вечно сочи и вярва в безкрайните лъжливи твърдения представяни от науки и техните проучвания.
Бъди горд, с това което си!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 01652938f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Защо не направиш ДНК тест?! Може да се окаже точно обратното, и е баща ти който те е отгледал да ти е биологичния баща.
След изнасилването, майка ти може да си го е втълпила сама това, от вината която е изпитвала.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 89c8e7f0ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Ха, ха, ха ... що ще рече туй "чиста кръв и ген" бе 24? Те и Хабсбургиъе са пазили кръвта си чиста, но пък кръвосмешението са им изиграли доста лоша шега. Отделен е въпросът, че историята е за раздела "измислено"

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c92787614f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   26 не зная за каква шега пишете! Днес е достатъчно да отворите сайтовете за помощи надеца за да се убедите, че здравословните проблеми и недъзи не признават кръв, как и кой - просто те съществуват далеч отвъд кръсосмешението. Освен това господ си знае работата и я разбира по-добре и от двама ни! Щом е отредил да могат да се създават така деца, значи е така! Дали вие или аз мислим това за правилно или неправилно, няма значение. Поставете се в следната ситуация - вие и ваша близка се оказвате последните хора на този свят! Какво щяхте да мислите и да направите тогава? Сигурен съм, че сегашните представи за правилно и неправилно ще ви се изпарят много бързо.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 32b2522275
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Тъпо, много тъпо! При кръвосмешение има натрупване на грешката от родителите. Тогава наистина се получават израждания, аутисти, олигофрени и да не ги изброявам.
Като малка бях обладана от удоволствието което ми доставя стимулацията на клитора. Така още в ранна възраст започнах да искам секс. Просто цялото ми същество бе насочено към него. Някъде между 11 и 12 си година успях да прелъстя баща ми. Беше му дошло до гуша да го закачам, дрънкам и налитам. Един ден мама и баба му казаха:
- Наеби я и ще и мине.
Беше понеделник прибрах се от училище. Оставаха няколко дни до края на учебната година, беше ужасна горещина. Имах навика и тогава и днес да не нося бельо. С влизането си в нас захвърлих полата и блузата и директно в банята. Буквално връхлетях, скочих във ваната, пуснах водата, легнах и започнах да си стимулирам клитора. Бях почти в екстаз, когато забелязах, че не съм сама. От към килерът излезна баща ми. Вървеше на зад и не ме виждаше. Осъзнавах го, но не престанах и си докарах оргазмът. При което се и провикнах. Тогава той се обърна, гледаме известно време, докато си взимах въздух. Дишах доста тежко и учестено. Той беше гол до кръста, по една фанелка. Гледах как му скочи мъжеството и изкрещях:
- Искам го това, сочейки му пениса! Ако не ми го сложиш, ще крещя, да разбере целият квартал.
Беше почервенял, кръвта беше нахлула не само в хуят му. Влезна във ваната, изправи ме. Прегърна ме и каза:
- Сама си го търсиш, после се сърди на себе си!
Седна на ваната, постави ме на коленете си с гръб км него. Повдигна ме леко, придърпа ме, усетих как курът му ми погали путката, каза едно:
- Ето ти го!
И направо ме наниза на хуят си. Усетих топлината му, силна болка и всичко премина в сън. Почти не усещах болката, но пък ясно усещах онова чудо в мен. Почти си бях глътнала езика, докато изведнъж не усетих разтърсващият оргазъм. Беше толкова силен и осезателен, че съм припаднала. Дойдох на себе си, все още бях на курът на баща ми и го чух:
- Какво ти е, Ани? Боли ли те? Защо не ми отговаряш?
- Добре съм, много ми е хубаво! Нищо не ме боли!
Продължихме още около час. Беше нещо уникално за мен. Мечтата ми се сбъдна. А и той си беше майстор, знаеше как да си го ползва. В един момент се опита да ме повдигне, но аз просто се запънах и той докато се усети, се изсипа в мен. Доста нервно ме сграбчи и повдигна, но беше късно. Намери на майка ми дезинфектантите и бързо взе да ме промива с нещо което толкова много ме щипеше, че писъците ми се чуваха из квартала. Веднага се обади на мама, каза и какво е станало. След разговора беше по- спокоен и взе да ми обяснява, че това може да доведе до лош край. Кръвосмешение, изроди и подобни. Така или иначе всичко се размина, нямаше негативи. И само след два дни си поисках пак. Опита се да ми откаже, но аз вече бях гола пред него с течаща пичолинка. Така почнахме да го правим почти всеки ден, при всяка възможност. Към четиринадесетата ми година, една нощ към 23 часа чух мама да ме вика. Станах и отидох при тях. Лежаха голи на леглото. Тогава мама ме попита:
- Искаш ли с нас?
Беше от ясно, по- ясно какво ме пита. Отговорих положително. Покани ме да легна при тях. Нея нощ беше лудата и нощ. В началото доста плахо се включих, но тя просто откачи от възбуда. Взе да говори едни такива, като как е ебала баща си, как ще се ебе с брат ми... Това ми оказа доста голям ефект. Полудях и аз. Почнах да се изразявам като нея и татко. Казах:
- Искам да легнеш по гръб с разтворени крака. Ще ти ям путката, а татко, ще ме ебе на задна.
И двамата превъртяха. Баща ми ме еба повече от два часа така, а мен ме заболя ченето и дъното на езика ми от лизането. Вкарвах и го колкото можех по- дълбоко в путката.
Да, но един ден катастрофата стана. Не забелязах как наедрях. Бях вече в девети клас. Правиха ни задължителни медицински прегледи. Лекарката забеляза, че съм понаедряла. Качи ме два пъти на кантара, бях качила шест килограма и половина. Беше доста изненадана и каза:
- Да не си спряла да спортуваш?
- Не! Плувам, играя редовно тенис, карах ски и на училище идвам с колелото.
Взе някаква джаджа и попита:
- Цикълът ти редовен ли е?
Не, не беше редовен. И това го знаехме и мама и татко, и аз. Но изобщо не допускахме, че може да съм заченала. Още преди две години, същата тази лекарка ни успокои, че при някой момичета има аномалии, но не е страшно. Всъщност при мен просто идваше или два- три дни по- късно или по- рано. Отговорих и:
- Не е, вие го знаете. Но всъщност сега май е минало доста време.
Отворих си записките и се оказа, че не ми е идвало от два месеца. Тя ме прати при гинеколог, нейна приятелка и колежка. Онази устави напреднала бременност, към краят на третия месец се оказах. Вината бе моя, немарливостта ми. Не знаех какво да правя. Проблемът беше, че не мога да абортирам. Тук законът е ясен: - за аборт трябва и двамата „майстори” да са съгласни. С хапчета не ставаше. Ако опитах, можеше да не се прекъсне бременността, но да се осакати плодът. Е! Уи! Наложи се да отидем в Германия, но там ударихме на камък. Установиха ми нещо като сърдечна слабост, което и в двата случая бе опасно за живота ми. Баща ми мислеше, че е по- добре да го оставя, мама също. Така дойде денят на термина. Знаех, че може да умра. Но гинекологът ме подложи на пълен тест, изследване, кардиограми и т. н. След два дни мъки и страх, че ще се спомина, дойде един брадат- космат, представи се за професор и каза:
- Моме, моме, какво ще те правя? Марш да раждаш и да се радваш на детето си. Нищо ти няма! Кой те излъга, че ще мреш?
Направо при първите му думи още се панирах, едва схванах значението на следващите. Но не можех да му повярвам. Приех думите му като опит да ме успокои. Родих на другият ден в девет часа. Дъщеричката ми беше прекрасна. И гадост, точно в този момент си помислих: - тя няма баща, кой ще я наебе? Да тогава когато, ще е готова за това, баща й (баща ми)ще е на 50-на години. Усетих идиотщината си, чух как акушерката ми каза:
- Виждаш ли мила, жива си и детето ти е в пълно здраве.
Едва тогава се върнах в реалността и започнах да мисля нормално. Те не знаеха кой е бащата. Но аз го знаех и в главата ми се загнездиха мисли от рода, има ли си уши, очи и всякакви там неща свързани с инцеста. Попитах сестрата, да види дъщеря ми има ли си клитор, сливици и т. н. В продължение на осемнадесетте следващи години, все търсех в нея някакъв недъг. Един ден една сексоложка, моя приятелка ми каза:
- Престани да търсиш под вола теле! Дъщеря ти си има всичко и е отличник.
Беше права, но аз страдах. Моята приятелка ми каза:
- Престани да дърпаш дявола за опашката! Достатъчно се само наказваш за прелюбо -деянието си. Не винаги такива деца се раждат с деформации. Просто си извадила късмет.
Имам още три деца от бракът си. Искрено казано имам усещането, че дъщеря ми е по- добре биологично от тях. Всъщност всички са си на ред, нормални.
Правим го редовно с баща ми. Той за мен е като дрога. Не виждам как ще живея без него един ден. Разбрах от майка ми, че до последно го е правила с баща си. Попитах я сега, когато вече го няма как се чувства. Отговорът бе:
- Свиквам скъпа. Но е много трудно. Никой не може да го замести. Това е проблемът при инцеста. Връзката е повече от силна.
Опитвам се да възпитавам децата си в посока, свобода, разкрепостеност и независимост. Но се старая да ги предпазя от такива връзки. Било то по взаимно желание, било на сила.
Ти не си бий главата. Няма защо да страдаш. Вуйчото на майка ти е все пак по- далечен роднина на майка ти, макар и със същият ген. Щом и е вуйчо е брат на нейната майка. Не си разбивай живота. Моята дъщеря кръвно е много по- близко до мен и татко, но е прекрасна. Както виждаш и ти не си изобщо различен от останалите мъже. Живей си спокойно и не го мисли.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ac008180d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   На измислина ми намирисва тази история, някои неща не ми се връзват ... но пък какво пък толкова, ако наистина си резулнат от забранения плод? Преди време, още кокато бях ученик майка ми ме направи ... мъж. Бяхме доста близки, не криехме голотата си, тя не беше табу или пък нещо срамно, аз навлязох в пубертета и ... каквото имаше да се случва, се случи. Правехме го от време на време, колкото да ме "успокои", когато се налага. С това отвреме, на време продължихме до като баща ми замина за шест месеца извън страната и в един момент се получи така, че започнах да прекарвам нощите си в леглото и' и започнахме да го правим доста често. Спомням си, че скоро след като баща ми си дойде в ми казаха, че е бременна и след някое време се роди брат ми. Тогава не се замислих, за това кой може да е "виновника" за появата му - бях далеч от тези неща, като всеки младеж, на тая възраст ме вълнуваха съвсем други неща. С времето, разбира се, започнах да се замислям, по спомени да съпоставям нящата, кога се върна баща ми, кога се появи брат ми, това, че тяцсе отдръпна от мен и ... съмнението се появи. Мина доста време, докато събера смелот да я попитам, дали пък аз не съм ... и баща на брат си. Тогава само ми каза, че е по-добре да не говорим за това. Така че не се кахъри за дребни неща.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f6c26f58c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   30

А твоята история истинска ли е или си я изсмука от пръстите?

Ч*кал си майка си в пубертета? Излиза, че тя е била на средна възраст и е могла да си намери любовници. Защо тогава си й бил нужен в леглото? А и да допусне да се роди дете от тебе, е още по-невероятно. Ако е искала второ дете, е щяла да го направи от баща ти.

Ти едва ли си виждал майка си гола, но си тръгнал да пишеш, как си й направил дете.

Хайде със здраве и не използвайте този сайт да си съчинявате историйки, чрез които да избивате комплекси.

Насаждате в тийновете, които четат, идеята, че инцестът е нещо яко и позволено!
Очаквам в скоро време бум на предложенията за секс от страна на подрастващите към родителите си - синове към майки, дъщери към бащи, братя към сестри, сестри към всички останали...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 32b2522275
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   *31,
Не си ли се позасилил малко? Инерцията ти може да те блъсне в майка ти, сестра ти или дъщеря ти.
Сайтът е с такава цел, да се споделят разни истории и фантазии. Не одобрявам размножаването чрез кръвни връзки и съдя такива хора, но тогава когато го направят съзнателно. По целият свят се практикува инцест за удоволствие или от крайна нужда. Рядко са обаче тези, които го правят с цел размножаване.
Ако не Ви харесват такива публикации, просто не влизайте в такива сайтове. Иначе се превръщате в обект на унижение и ортодоксална примитивност.
Хайде чок селям, бай Ганьо!
А

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f6c26f58c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   В Наказателния кодекс на Република България
в
ОСОБЕНА ЧАСТ,
Глава втора (ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ ЛИЧНОСТТА),
Раздел 8 (Разврат)

е записано:

Чл. 154. Съвъкупление между възходящи и низходящи, между братя и сестри и между осиновители и осиновени се наказва с лишаване от свобода до три години.

32, с изказването си защитавате извършването на престъпления по смисъла на българскто законодателство!

31

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 477d1db331
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   33, не си прави труда. Има един извратеняк, който пише такива измислици и обижда всеки, който не му ги приема. Иначе, бил широкоскроен. Хаха, как ли пък не..

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d16540e19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   31
И как излезе, че е била на средна възраст тогава? Години не съм споменавал. Пък и говорех за съмнение, а не за факт.. Доста измука от пръстите си, за да напишеш този коментар.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 280a6ab962
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   32, поразрови се из нета за сайтове, където да си качваш фантазиите. Тук никой не е длъжен да ти чете извращенията и за инцеста. Намали порното с инцест и осъзнай, че там са актьори, които нямат родствена връзка помежду си. Просто клипчета за подобни маниаци.
Наистина тук пишат и четат хора от всякакви възрасти и може да се повлияят от болните ви фантазии.

 
  ...
преди: 3 години, 20 дни
hash: 7645a6179f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Ужас, това е много гадно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker