38 годишен тормоз от роднини - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

38 годишен тормоз от роднини
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 3455 пъти
38 годишен тормоз от роднини - майка, сестра, вуйчовци, вуйни и края не му се вижда, а държавата ще вземе мерки едва тогава, когато ме накълцат на парчета. Да знам звучи ви смешно. Обикновено хората казвата - "Ама как така, ти си на 38 години, я не им се връзвай и си гледай живота". Да, на чужд гръб и 100 тояги са малко. Едва ли има човек, който би издържал на мое място и един месец и да не си сложи край на живота. Според съществата, които са ми роднини ( а майка ми е кръвна груп "нула", а аз съм кръвна група "АБ" - грамотните да си правят изводите ) моят живот им принадлежи. Тоест ще дишам когато те кажат, ще скачам на един крак щом те кажат, ще работя долна и мръсна работа, за да се чувстват удовлетворени. Приятели е збранено да имам. За мъж пък да не говорим. Когато човек е сам самичък и няма на кого да се опре е много по-лесно да бъде командван и манипулиран от същества - Демони като "скъпите" ми роднини. Ще кажете - "Ами изне си се от вас". Е браво как ли не съм се сетила досега. Два пъти съм се изнасяла и мога да ви уверя , че положението става още по-страшно. За такива същества няма пречка да ме намерят. те не могат да допуснат, да им се изпълзна от ръчичките и да имам нещо, което те нямат. Цялата род се изсипва там където работя и не знам точно как са ме изрисували, но не само, че бях уволнена след 7 годишна вярна служба, в средата на деня без предупреждение, ами след това в същия този бранш никой не искаше да ме вземе на работа - какво ли са им наговорили, а !?
Едва ми разрешиха да завърша техникум. Започнах работа в завод "Фармахим", точно 10 дни след като си взех дипломата. Не искам да ви разказвам колко бой изядох през тия 10 дни от съществото "майка", защото съм била мързелива и не съм започвала работа. А ето и пожеланието й сутринта тръгвайки на първата си работа в живота :"Айде и дано да те сложат на най-тежката, най-мръсната работа и да се осакатиш". Много мили маъчински думи. Къде ли не съм работила какво ли не съм раотила. Работех на по 2-3 места по 13-14 часа. Единия ми вуйчо, който е известна светска личност от елита, за да осигури за себе си спокоен и охолен живот постоянно ми търсеше нови и нови работи - като чистачка, миячка и така нататък, при положение, че аз в момента работя на 2 места той ми се обажда и ми казва еди къде си търсят работници отивай веднага. Ако аз сама си намерех работа веднага бях принуждавана да напусна, за да сатна миячка. Е колкото и ниски да са били заплатите , ако работиш на 2 места, значи не взимаш малко пари. И какво се случваше със заплатите ми. Демона - майка ми взимаше всичко до стотинка и не плащаше нито сметките нито с тези пари купуваше храна, използваше ги, за да се дрогира, а пред роднините й казваше , че аз съм некадърна, неспособна да изкарвам пари и те 2 те горките със "сестра" ми гладували, ама те принцесите за нищо на света няма да се хванат на работа да си оцапат ръчичките. Да не говориме, че към днешна дата всичко на всичко имам 10 години трудов стаж по книжка, защото съм работила без договори. Не знаете какво е страх. Не знаете какво е при най-малкия шум да ти се преобръща сърцето, защото очакваш какво ли не. Не знаете какво е да се прибереш и да не знаеш, кой от скъпите ти вуйчовци те чака и започва да ти крещи и да те нарича курво къде са ти парите, ей сега ще те изселя от тука. Не знаете какво е да си седиш в хола и да си гледаш телевизия и "сестра" ти да дойде и да ти изсипе едно шише шампоан на главата да те събори на дивана, майка ти и тя да се присъедни в боя и да те налагат и да те горят с цигари. Достатъчно е само да видиш обезумелите им изкривени физьономии в такъв момент на умопомрачение, за да ти замръзне кръвта. Не знаете какво е по някакъв начин да се отскубнеш и да се заключиш в стаята си , а те да продължават да блъскат по вратата да крещят и истерясват. Хора в мойто положение ги съветвам в такъв момент, ако имат възможност да се доберат до телефона си и имат възможност да се обадят да звънят на полицията, ако им е мил живота, а не като мен на мошениците от "Анимус", чиято цел е не да ти помогнат, а да ти вземат парите. Аз им се обаждам за помощ и те чуват писъците и блъскането по вратата и ме държаха най-малко 1 час на телефона, за да ми дрънкат клишета и глупости и да ми казват "Махнете се от там" Е как да се махна по дяволите заключена съм в стаята. Да отворя прозореца и да скоча от 7 мия етаж ли. И накрая да съм се обадела сутринта да си запиша час за психолог, който се заплаща. "Анимус" са най-големите мошеници!!!
Към днешна дата не работя и съществата нито има какво да ядат, нито тока могат да си платят нито могат да се друсат на воля. Обаче според техните думи аз когато работя и по заведения си ходя и дрехи си купувам и очила съм си купила .... Те се грижат за всичко. Абе , който си има проблеми да си ги решава и да не занимава хората. Айде дано по-скоро ме умъртвят и физически. Иначе мога да пиша още много. Ама няма смисъл. Нито има кой да ме рабере, нито има кой да ми помогне.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: 5fba59f568
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Драга, за този "живот който ти живееш" си има диагноза. Иди на психиатър, ще е добре и за теб и за близките ти.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 600d6e7ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз не бих издържала психически. Трябва да си много силна жена, за да устояваш вече 38години. И въпреки това - ако ти не си помогнеш, и Господ не може.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: e4ae3cd662
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да, за съжаление от написаното се вижда, че сама не искаш да си помогнеш.Няма да ти казвам аз какво съм правила в такива ситуации: подозирам, че ще кажеш как това в твоя случай н е с т а в а. Ако искаше, щеше да го прекратиш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 6cb4551f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това не е ли за раздел "Измислени истории"? Не вярвам и на една дума от написаното. Някой пак се гаври с нас.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: c19408f1b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами има нещо вярно в по-горния коментар. И все пак, ако решиш да предприемеш нещо, драсни един коментар, с пари не мога да ти помогна, но пък мога до такова физическо състояние да докарам твойта рода, че да те остави намира. Ти си знаеш, аз мн се разнервирах, като прчетох написаното. На такъв тип хора ми идва да им откъсна главите на място !

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 3b669f0aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   вии сте мн зле е ! що да не е вярно бе щото вия никога явно не сте имали такива проблеми .. има ги сякви хора на тоя свят бе !!!

а до авторката тва е мн кофти като работиш си крии парите и си намери апартамент някаде където те няма да знаят къде си и няма да те тормозят..

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 671b7e9b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сложи си няколко ката дрехи на гърба И БЯГАЙ!!! Иползвай някакъв даден от тях повод да излезеш, сложи си 3-4 ката дрехи на гърба (така и така захладнява, няма да е много подозрително) и изчезвай без да кажеш никому дума. Пътувай на автостоп, ако трябва! Вземи си един pepper-spray (моя е доста силен и струва 5 лева!) и изчезвай! Не е твърде късно, не се оставяй, не омаловажавай живота си! Положението в моето семейство е подобно, без частта с наркотиците... Тормозят майка ми, изпиват й живота и ще направя всичко възможно, за да я спася. Спасението е в БЯГСТВОТО. Реши се и го направи. Където ти видят очите, колкото можеш по-далеч! Ако трябва потърси си предварително някаква работа с осигурено спане! Банско, Боровец, който и да е курорт... Ако искрено искаш да се спасиш, ще намериш начин. Не се отказвай!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 84b0d598da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   ти тряя да си много зле за да търпи6 вси4ко това .. на 13 съм и много ме трогна не знам ама ако без на твое место до ся да ме няма .. слушаи .. крадеш на маика си или на сестра ти или на вуйо ти портмонето и изезваш ако ползваш дамска чанта натъпчи я със каквото имашш .. но не прекалено да не си проличи че тогава ще те хванат и няма да те пускат да излиза хептен .. направи това и отиди в друг град .. все ще си намериш някъде работа .. и така така пиша романи .. ти след толкоз тормоз 38 години .. как така 1 път полоцияте на се е отзовала . . малко нерялно ми се струва но се тая .. : )

Д . !!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: c36f5fd14d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ако бях на твое място досега да съм станал сериен убиец.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker