Новият ми "татко" иска да спи с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Новият ми "татко" иска да спи с мен
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 5418 пъти
Здравейте. Попаднах в сложна ситуация.. На 17 съм. Майка ми се разведе с баща ми преди 4 години, от близо година живеем с "новия татко". Тя наистина много обича този човек, въпреки че я е наранявал много пъти.. Страдаше без него, плачеше всяка нощ или винаги, когато бях навън. Макар че се криеше добре, аз я виждах и това ме натъжаваше.. Бях много щастлива, когато се събраха. Мама - също. Както обикновено, в началото ни беше трудно да свикнем да живеем заедно, но след два-три месеца нещата почнаха да се получават.
Той е много особен човек.. И определено обичта му към мама не е и на половина силна, колкото нейната към него. Около 55 годишен е, с майка имат 17-18 години разлика. От време на време го виждах да влиза в сайтове за запознанства, сигурна съм че й е изневерявал. Не съм й казвала.. Нещата обаче започнаха да стават сериозни по Коледа - Нова Година, когато той пожела мен.. Няколко пъти се опита да ме предразположи да спя с него, опитвал се е да ме целува. Веднъж ме подгони из апартамента, уж защото искаше да види с кого съм си чатила в месинджър, но през това време ме обара.. Ръцете ми бяха заети с телефона, който упорито се опитвах да разглобя, за да не ми чете чатовете.
Чувствах се слаба и застрашена. Знаех че трябва да говоря с него, да го предупредя, но когато той почнеше със "закачките", аз просто се разтрепервах, мълчах и гледах ужасено. След един неуспешен опит да ме вкара в леглото, спря. До тази сутрин.... Почна да ме милва по лицето и врата докато спя. Така започна и преди няколко месеца.. Отначало мислех че само ме милва и че не би ми посегнал, малко съм наивна. Но и сега аз пак нищо не му казах! Ясно е, че ако това продължи, трябва да го предупредя..
Не съм казвала на мама, защото тя много го обича.. Разбира се, ще ме защити, дете съм й. Ще го изгони на секундата. Но се страхувам, че пак ще почне да плаче и пие всяка вечер.. В същото време ми е много гузно, че имам тайна от нея.. Ако разбере какво ми се е случвало и как съм си мълчала пред нея, ще ми се ядоса много, вероятно ще се почувства предадена. Искам тя да се чувства добре... Правилно ли е да я оставя да живее в заблуда, в името на светлото й бъдеще? То пък колко ли светло може да е с тоя.. От друга страна, само след две години завършвам училище и отивам да уча в чужбина или друг град. Ако не е този човек, тя ще остане сама.. Майка ми не може да живее така, нежна е, има нужда от мъж до себе си. А шансът да се влюби в друг е много, много малък. Била е само с трима през живота си, пък и наближава 40.. Имам чувството, че ще й съсипя психиката ако й кажа..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: d9d84c901c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще и се съсипе психикaтa със сигурност, aко остaне с товa животно. Зaщити себе си и нея. Изведи я някъде нaвън и кaжи всичко. Но се обaдете и нa бaщa ти или приятел дa ви придружи у домa, когaто му кaже дa си дъбирa бaгaжa, зa дa нямa проблеми и дa не стaне aгресивен. Твоето мълчaние е възможно дa го приемa кaто съглaсие, товa, че не кaзвaш нa мaйкa си нa него му дaвa криле. Зaпочнaл е по- отдaлеч кaто нa игрa, зa дa види реaкциязa ти и дaли ще го издaдеш. Сегa ще стaвa все по- смел. Мaйкa ти е още млaдa женa, a и би трябвaло мaлко по- добре дa умее дa остявa мъжете. НЕДЕЙ ДA МЪЛЧИШ ПОВЕЧЕ! Зa тия две години докaто си тaм, може и дa те изнaсили нaкрaя. A и зa кaкво и е нa мaйкa ти тaкъв боклук. Нaвън имa и нормaлни мъже все още.
Не позволявaй дa губи повече време с него, нaкрaя ще зaвърши много по- зле.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: dac8e9493f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Замисли се, ако ти един ден си майка и вторият ти мъж посяга на дъщеря ти, кое ще предпочетеш?

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: ae142eb73e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Снимай по някакъв начин, че те обарва и го заплаши, че ще го покажеш на майка си. Хем той от страх ще спре, хем и майка ти няма да разбере и да страда. Не че това е най-добрия вариянт, но е някакво средно положение.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: ceb3be1592
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поизлез навън, лято е, няма какво да правиш, но поне не си съчинявай историйки....

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3ef8418a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Трябва да и кажеш. Мисля, че когато ти отидеш в университет, той бии посегнал по някакъв начин. Най-добре първо говори с нея, и после се обадете на полицията. Недопустимо е той да прави това с теб, плюс това си непълнолетна. Майка ти може и да и е зле, но много хора са без друг човек до себе си, трябва тя да намери правилния. А не мисля, че това е този. Колкото по-бързо се махне, толкова по-добре и за двете ви.

Gwen

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 0a04262ab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Веднага и кажи, това е много опасно, а и тя няма никакво бъдеще с такъв урод. За доброто и на двете ви, веднага го изгонете!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e6de52c807
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Трябва да направиш нещо веднага. Аз така търпях "новия татко" една година. Първо ме подкупваше с подаръци, даваше ми много джобни, водеше ме по разни места. После започна да иска да му връщам всичко по някакви сексуални начини. Не го ли направя - без джобни, напива се същия ден, прибира се и вдига скандал на майка ми и започва да я обижда и да я гони.
Една година търпях извращенията му, докато поради други причини не се преместихме да живеем отделно от него.
Това ме травмира до такава степен, че когато някой ме докоснеше усещах кожата ми да гори, побиваха ме тръпки, намразих мъжете, не исках да ме гледат, да говоря с тях или да ме докосват.
Няколко месеца след като се изнесохме това продължи, аз тайно се срещах с него, за да не ми прави проблеми, да не ме преследва и да не завися финансово от майка ми, за да не я натоварвам.
Една вечер просто водихме наистина откровен разговор с нея, казах й всичко. Тя се разплака и ме прегърна толкова силно, че не ме пускаше много дълго време.
Тя обвиняваше себе си, каза "Как не съм забелязала че това се е случвало на дъщеря ми", "Трябваше да ми кажеш още първия път когато ти е направил нещо". Страдаше седмици наред и продължаваше да се обвинява.
С няколко последни думи искам да кажа, ако не си си взела поука от тази история и не й кажеш - ще става все по-зле. Ще стане още по-нахален, може да агресира дори, да те удари или да се опита да ти направи нещо.
Затова моля те, кажи й възможно най-скоро, не чакай да ти се случи нещо

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 46e76b55df
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Майка ти е все още на прекрасна възраст и не трябва да губи нито минута повече с такава утрепка! И още по-важното е, че тези негови действия със сигурност са прогресивни и някой ден той просто ще те изнасили... действай веднага.. преди да е станало късно... успех! и бъди до майка си, заедно ще преодолеете всичко!
А този помияр заслужава да го счупят от бой! Сподели на някой твой приятел, защото вероятността да възрази срещу вашите действия е голяма.. ако можеха да се споделят тука контакти.. с удоволствие бих му почупил и двете ръце...

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 39db55fa8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Кажи на майка си не и спестявай нищо в най скоро време тя трябва да се раздели с този човек.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 627ed5a685
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хора, Авторке и аз съм тръгнала по същия път. Живеем с онзи :@@****** само дето аз съм на 15... Не знам дали не изчаква или нещо друго, но знам че трябва да го махна! Лошото е, че мама е на 42 и си мисли, че той е последния влак и колкото и да й говоря, че не е за нея и че е хрантутняк, извратеняк и т. н.... Тя не иска да го изгони, ПРОСТО НЕ ИСКА! Тук само скандали стават. Стигнах до истерия и цялата треперех след поредния скандал. Пих хапчета да се успокоявам. Останах без нерви а не знам какво ще е длед някоя друга година. И да искам да извикам някой за да го набие и изгони, нямам кого. Малка съм да имам някакъв супер силен и сериозен приятел, баща ми не е сред нас и то никой не остана. Казвам на мама че този трябва да се махне оттук, но не слуша, нр иска! Помогнете ми. Какво да правя вече и аз не знам. Опита се да ме види по хавлия онзи нещастник, след време бог знае какво друго ще му хрумне. Аз вех, че се въоръжих (купих си нож с черно острие, бокс за ръка и нинджа звезди). Упражнявам се. Попринцип винаги съм харесвала боя. Винаги съм се била. Мога да се бия, но с връстници или с година-две по-големи хора. Тука става въпрос за 110кг чудовище! Без да преувеличавам, наистина е толкова и е ОТВРАТИТЕЛЕН.

Знам че стана дълго но моля за помощ и съвети. Благодаря.

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 5fbb4e1d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Кажи на жената не бива да криеш ами ако опита да те изнасили някоя вечер. Говори и с баща ти обясни и на него ситуацията б1 Този трябва да се махне от живота Ви. Ако беше свестен и се държеше с теб наистина бащински всичко щеше да е наред, но той определено не обича майката ти щом иска да направи това с теб. Дори да отрича и да казва, че щи измисляш пред еня настоявай за своето даже отиди при баща ти за няколко дни или при приятели и и постави ултиматум да избира или него или теб!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 20e9571e75
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Отиди при баща си и му разкажи всичко. Той ще те посъветва най - добре. Другият вариант е да отидеш на психолог.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 22d51fcc73
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Какъв е проблема, той не ти е кръвен баща, спокойно може да го прави и с майка ти и с теб.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 4a948040a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Гледaй го ти дъртaкa, не стигa, че нaмерил млaдa женa, ( мaйкa ти ) a и нa щеркaтa нaлитa. Веднaгa говори с нея и дa се отървa от тоя откaчен стaрчок. Имa мъже нормaлни, нa нейнa възрaст. Бързaй преди дa е стaнaлa беля, по- ужaсно ще е зa нея дa съсипе детето си, кaто знaе, че тя е вкaрaлa товa същество у домa ви.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: a1852c8c5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Номер 13 надявам се да не мислиш така наистина! Иначе колко си затъпел приятелллл... По-добре не коментирай такива неща защото само ми кипва кръвта като ги чета някакви таква нагли и прости изказвания от нагли и прости същества като теб!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 3dc2a93045
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Ти много недей се оплаква, радвай се че сте намерили някой който да се грижи за вас. Като си много отворена ще не почнеш работа и сама да се издържаш, а? Предполагам и майка ти не е първа младост и красота, така че си налягайте парцалите и двечките. Я виж ти, каква наглост.... думи нямам просто!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 907bfea090
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Само му кажи, че ще се оплачеш в закрила на детето и ще му омекнат топките, като попарени. Големи сте, а се държите като подрастващи. Ако си правиш пас, значи ти е хубаво и се надяваш на нещо, но тогава със сигурност майка ти ще остане сама.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: c99cc0a29f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Повече ще боли ако не реагираш навреме. Следвай съветите по-горе и се отърви от "загрижения баща". Не ви трябва такъв мъж на никоя от двете! Баси педофила гнусен!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 5fbb4e1d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Номер 16 момичето просто иска съвет как да постъпи в тази ситуация а ти я нападаш и какво от това, какво е по - добре някой път да и посегне докато майка и я няма ли. А това, че майка и не е първа младост не значи, че все още не е красива и запазена има доста жени на възраст 40 , които се поддържат във форма и изглеждат перфектно. Майката на моя приятелка например изобщо не изглежда на 45, като я види човек може да и свали поне години. Както и да е възмутих се от ограниченото ти изказване. Ако ти беше на нейно място така ли щеше да мислиш!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d21248b7db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Н 16, кaкво толковa те възмути "пич"?
Че хлaпето не желaе дa обслужвa дъртият "любим" нa мaйкa си ли? Със сигурност ще оцелеят без него, той едвa минaлaтa годинa е влязъл в домa им. И в случaя въобще не стaвa въпрос зa нормaлен мъж, който е търсил/ нaмерил връзкa, семейство. Просто се е нaместил пръмa в ТЕХНИЯТ дом зa по- удобно. Нaли имa тaм еднa нaивницa влюбенa, ще му пере, готви, чисти и другото. A той хем по сaйтове, хем и нa щеркaтa нaлитa. Aй ще ви се не види и нa откaчaлките в днешно време, aмa!!!
Aвторке, ще нaпрaвиш ОГРОМНО ДОБРО нa мaйкa си и себе си, aко кaжеш истинaтa! Тя е млaдa женa, ще имa други възможности пред себе си, с товa ...същество ще и се скaпе психикaтa не, aми и по- лошо може дa бъде. Не се зaнимaвaй с него нaсaме, не му кaзвaй нищо нaсaме, не знaеш нaкъде ще го избие и кaк ще реaгирa. Говори първо с мaйкa си, a после с бaщa ти или семейни приятели дa го хвaщaт зa врaтa и изхвърлят извън домът ви!

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 5fbb4e1d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   До номер 20 аз съм номер 19 и искам да кажа, че с номер 16 сме двама различни души. Прочети по - внимателно и ще видиш, че аз се изказах против него, поздразни ме с това, че напада момичето, което очевидно има нужда от съвет!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 66b578ac99
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Майка ти най-вероятно ще те успи...
Говори направо с ченгетата

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 66d4f6ad6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Това все едно аз съм го писала!
Аз съм във същата ситуация, мила, приятеля на майка ми, се опитва да ми посяга сексуално, но не мога да й кажа, един път, те бяха пияни, и той започна да ме целува, докато тя си говори със наш познат, просто ужас, бях втрещена, той е на 43 години, а майка ми на 42 години, за мен това са педофили, и надалеч от такива, а ти сигурна ли си, че този човек, е наистина със майка ти, заради самата нея, или има някакви други цели свързани със теб, забележи как те гледа, и просто стой надалеч от него, според мен не му е чиста работата, пази Боже, просто не знам какво да кажа!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker