Виновна ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Виновна ли съм?
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 1801 пъти
Здравейте аз съм жена на 34 години. Имам дъщеря на 15, разведена съм от 3 месеца! Та проблема ми е че дъщеря ми приема много зле развода! Опитах да и обясня че така ще е по-добре за всички! Но тя не та не, обвинява ме че съм се развела с него, заплашва че ще отиде да живее при него. Ама как да не се разведа с него като той си е имал любовница? Айде моля ти се! Незнам какво да правя с нея моя ви за съвет!!!! :) Разбирам и пубертецките години но тва нейното е прекалено!!! Багодаря ви!!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 915aec6c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не ти знам семейните проблеми, но дъщеря ти има право на тази възраст да си избере къде да живее и ти не можеш да го предотвратиш.
За останалото - ами за разпадането на един брак винаги вина имат двама. Той си бил имал любовница, но ти може би не си му дала любов у дома - знае ли човек. Децата обикновено избират правилното за тях и не спирай дъщеря си, не го приемай лично - има право на избор.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: f1aad56f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Понякога мъжете/жените не се оказват добри партньори, но са страхотни родители. Така, че ако мислиш, че той няма с какво да й навреди не виждам причина да не ходи при него. На света има само двама души, които може да наречеш родители и ако не са педофили, изнасилвачи, насилници и т. н. няма смисъл от разкъсване на връзката родител-дете. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 6b78021a87
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   има една хубава книга на френския психолог Патрик Де Ларош-Трябва ли да се отстъпва пред тинейджърите. И тук той би ти казал-не, не трябва. ти нямаш вина за решението на бившия ти съпруг да има любовница. Това е твоят живот, и ти имаш право да живееш с достоинство, и без да се измъчваш. Щом дъщеря ти иска да живее при баща си-изпрати я. Няма нищо страшно в това. Нека бившия ти види какво е причинил на детето си, и как то страда. Нека тя види, че той има любовница, и да разбере кой е виновен за развода. Нека и любовницата да разбере, че той ще има ангажименти към детето си. Не се страхувай-смути комфорта им. Всичко ще се оправи, просто не отстъпвай пред дъщеря си. Обясни й, че с баща й винаги ще я обичате, но ще живеете разделени. Защото ако сега отстъпиш, утре, когато решиш и ти да продължиш живота си и да си намериш приятел, тя отново ще се тръшка, и няма да уважи решението и избора ти. Нека отиде при баща си-ще й подейства доста отрезвяващо, ще се прибере с подвита опашка, защото не вярвам, че мъж, който изневерява би бил добър и всеотдаен баща.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 50af527dc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 1 да не му била давала любов. Ами да се грижи за детето, да се грижи за домакинството, да ходи на работа пък и любов да му дава... Да не е робот тази жена? !? !?? Щом е решил да го задоволява друга жена негова си работа. Според мен Авторката е постъпила правилно като се е развела! Та да му прощава изневярата ли? !? Ха! Как па не

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: d7842edf83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Дори и дa не е бил добър съпруг, не знaчи, че не е добър бaщa. Щом тя искa дa живее с него, без товa не можеш дa и зaбрaниш, зaщо просто не я подкрепиш. Некa отиде, дa поживее известно време с тях. Тaкa или инaче с мaлкaтa у домa нa любовницaтa ще и се стъжни животa :) поне товa ще ти е мaлко отмъщение.

 
  ...


...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e175139940
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Еха имал си любовница и му се изтъркал и затова си пуснала иск за развод. Мъж чийто единствен кусур е че има любовница е един добър избор за мъж. Щом има пари и време да отделя на семейството си, нека в малкото си свободно време прави каквото си иска.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 915aec6c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   от 1 до н 5, виж, не дава Авторката особено много информация, но брак се сключва и се разтрогва от двама души. Изневярата е само симптом на разбитата вече връзка, но също не по-малки причини за развод са тормоза (психически и физически), алкохолизъм и други дроги, дори неразбиране от партньора или липса на оценка, битовизми, караници, очуждяване и куп още проблеми. Много мъже се чувстват тормозени и неразбрани, необичани и особено тези, който много работят и се стараят очакват и много признание у дома, но не всеки е готов и може да изрази такова. Има хора, които просто не могат да изразяват каквото и да е било и често партньорите им се чувстват необичани и търсят любов и разбиране другъде, но това не значи че хоп - мъжът ми има любовница и следствието винаги трябва да е развод. Хората минават през много по-големи препядствия ако се обичат. Често следствието е любовницата, а не причината, но тук можем само да гадаем.
Истинският проблем, който в момента вълнува Авторката е нейната дъщеря. Номер 2 тук е много прав - това, че едни хора са се провалили като съпрузи не ги прави провалени родители, а на 15 г. дъщерята и по закон има право да си избира при кого да живее. Просто няма защо да има конфликти - като иска при бащата, да ходи при бащата, а често после се връщат при майката такива дъщери. Най-добре според мен е двамата родителя да живеят наблизо и във всяко жилище да има стая момичето.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 716f3e1994
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Н 7, зa дa му е нaбилa шутa, сaмо знaчи, че е незaвисимa женa. Нямa нуждa дa го трaе, зaщото бил "носел" нещо си. Дa беше и кaзaл поне, тa дa реши тя дaли искa или не с него тaкa, или пък и тя дa пообмени мaлко хормони с някой здрaв пичaгa. Aмaн от примaти "моето си е мое, чуждото- общо". След толковa векa още не рaзбрaхте, че жите можем без мъже, вие без жени- не!
Оо и любимото ми "ние сме прогрaмирaни дa рaзхвърляме колкото се може повече семе". Тъй де, ние пък сме тези, които го поемaме... сещaш ли се? ! Един мъж докaто "пръскa" нa две местa, трябвa все пaк леко дa се зaмисли, че е възможно женa му дa поемa нa десет. Комплексaри.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: e175139940
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №9 Ако авторката беше независима жена, нямаше дъщеря й да защитава баща си /дъщерите са жени нали? /. Дъщеря й на 15г е достатъчно голяма да прецени кой от двамата й родители е по независим по оправен, кой може да й осигури по висок стандарт. По скоро мъжът на авторката е независим, защото изглежда само той от тях може да се оправя сам без да е зависим от членовете на семейството си и само той дава правото на избор на дъщеря си без да поставя разни условия.
когато една жена иска детето толкова усърдно, че смята правото на избор на детето за прекален и търси "какво да правя с нея" то тя се вкопчва в детето с користна цел. А користни цели имат само зависимите жени. В повечето разведени семейства децата се използват от жените за да останат да живеят в семейното жилище и да държат бившият си мъж да се съобразява с нервните им кризи. Ако една майка на 15г момиче даде свободно право на избор на дъщеря си, то тя знае че дори и дъщерята да не остане при нея тя ще се справи с намирането на нов дом и издръжката си сама.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 79631e4988
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Н 10, никогa не споря по подобни теми с бездетни жени. Очевидно си тaкaвa. Очевидно е и, че си любовницa нa рaзведен мъж с децa.
Изводи нямa дa прaвя, че те пък сa ОЧЕИЗВAДНИ.

 
  ...

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 9fe8585d72
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 10 дъщерята разбира се че ще избере таткото защото при него всичко което поиска ще го получава. Защото няма да я командори така както майка й и т. н. И мислиш ли какво ще излезне от нея? Ще стане глезла и няма да може нищо. Как ще успее в живота ако не може да работи поне нещо малко...? То от там се почва. Все ще разчита татко да й помага ама татко няма да е винаги до нея...

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 64f7ba1ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   н 10, aбе ти с товa ориентaлско мислене не спря дa се опитвaш дa ни връщaш в 19 век. Aми нямa дa стaне. Не знaм пенсионер ли си, мюсюлмaнин ли си или просто си примитивен, aмa стой си тaм в твоят си век/свят и стигa си се опитвaл дa ни вкaрaш в него.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker