Доведена сестра (гостуване) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Доведена сестра (гостуване)
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 3275 пъти
Здравейте. Значи баща ми почина и майка ми си намери нов мъж и този мъж има 14 годишна сестра, а аз съм на 19 години. Аз не можах да бъда на сватбата, защото не бях в България. Дъщеря му не я познавам. И решиха тя да ми дойде на гости и ще пристиге с автобуса. Проблема е, че не знам какво да купя на момичето. Никога не сме се виждали и не сме говорели. Една приятелка каза да отидем да купим едно голямо мече. Какво да кажа на момичето като се видим за първи път Ще дойде след два дена. Помогмете

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: ca24fb38ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо нека проучат вашите дали на 14 г. може да пътува в чужбина без придружител.
За другото - ами за мен вие не сте доведени брат и сестра, а непознати хора. Доведените брат и сестра поне няколко години са израстнали заедно.... затова се дръж с нея не като брат, а като познат или приятел - всичко останало би било фалшиво, а в началото си просто.... непознат. При възможност вземи приятелка-момиче с теб при посрещането. Добра идея е да подариш мече, но не е задължително изобщо някакъв подарък да има - всъщност гостът носи подаръци на своя домакин, не обратното. Можеш да вземеш букет с полски или някакви други нежни дветяКато цяло обаче тя очаква да се занимаваш с нея - да я разведеш из забележителности, музеи и тем подобни. На 14 г. освен това се стреми да се раздели с детството. Аз съм на 30 г. и бих се зарадвала на мече, но една 14 годишна се счита за млада дама - затова и цветята са по-подходящи, а на изпроводяк като я познаваш по-добре можеш нещо да ѝ дадеш -някакъв сувенир например или нещо друго.
Доста неловка е иначе ситуацията ти. Ти поемаш отговорност за напълно непознат подрастващ и непълнолетен човек. В много държави дори 16 г. е границата -практически тя може в твоята държава да е и малолетна.
Трябваше според мен майка ти и баща ѝ да я придружат.
В никакъв случай не я води по клубове и дискотеки както и на разни барове след 22 ч. Не спи с нея в една стая при възможност, а в едно легло - ИЗОБЩО, защото има доста държави, в които под 16 г. дори целувчица да дадеш на някого се води блудство. Вие сте все пак разнополови, на близки по възраст, но ти си пълнолетен, а тя МАЛОЛЕТНА или непълнолетна...внимавай да не стане някаква „беля“ и не заради теб, а е често такива момиченца да си въобразяват нещо...спазвай дистанция.
Лоша идея е да ти гостува сама и ако имаш място и възможност покани приятелка(та си) да нощува при вас.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d17a8f5f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Глупaво е от тяхнa стрaнa дa ти я прaщaт нa гости сaмa. Дори не сa ти я предстaвили официaлно, кaкто кaзвa и н1, нa прaктикa сте нaпълно непознaти. Подозирaм, че сa я прaтили, зa дa се освободят зa свои си плaнове- почивкa, осaмотявaне. Кaкто и дa е, момичето предполaгaм ще е притеснено повече от теб. Нaпълно подкрепям н1 и в товa дa покaниш и приятелкaтa си зa в дните, в които ще гостувa мaлкaтa. Тaкa и тя ще се чувствa по- спокойнa и aко имa нуждa от "женски" нещa, ще се обърне към нея. Идеятa зa мечето е много добрa. В никaкъв случaй не допускaй дa се помисли и държи кaто възрaстен човек- нощни дискотеки, зaпознaнство и излизaне с момчетa и т. н. носиш отговорност зa нея по време нa престоя и. Тоест ти трябвa дa си възрaстният, който постaвя прaвилa и огрaничения през товa време. Естествено, сaмо aко се нaложи и то съвсем внимaтелно/тaктично. Извън товa.... зaбaвлявaйте се, не си чaк толковa по- голям от нея, интересите ви ще сa подобни вероятно. Aко е около вaс и приятелкaтa ти, ще мине гостувaнето без неудобни зa двaмa ви моменти, приятно и със зaбaвления.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f73a73f58a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Авторът не е ли момиче?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8d53738eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хей. Еми къщата където живея е много голяма и имам басейн също. Една приятелка ще дойде и тя с мен. След два дена ще се видим. Аз на дискотеки, кафета, барове НЯМА да я водя. То и аз не ходя на такива неща. Ще вземим мече за нея. И да знам, че аз нося отговорността за нея. В къщата има много мястоТя ще се зарадва сигурно на мече-то. Какво да си въобразява момичето?



От автора

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 9c23ad1df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз знам, че нося отговорност. Никакви момчета, дискотели, кафета няма да позволя. Тя е малка за тези неща. Една приятелка ще идва и тя на гости. Да знам, че сме напълно непознати. Интересен предстой ще е. Дано се видя с нея час по по скоро. Чудя се кво ли да кажа на нея кат се видим за първи път.
Аз съм момче

От автора

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 36191e6c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   " нов мъж и този мъж има 14 годишна сестра,"
14 годишна ДЪЩЕРЯ. На теб ти е доведена сестра, не на него. Пише се престой.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: dfb37e9e29
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се притеснявай за срещата. Кажи нещо от сорта на ''Радвам се най-после да се запознаем! '' Усмихвай се, предразположи я да говори. Бъди приятел и закрилник и всичко ще мине бързо и дано приятно!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d7fa219bfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От автора


Запознах се с момичето. Много мила и приятен човек.
Много хареса мечето. Всяка вечер си правим бой с възглавници.
Шегуваме се един с друг. Днеска сутринта момичето като се събуди и ме прегърна. Доста добре си паснахме. Къщата й много харесва и като видя басейна скочи с дрехите.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 367ca01485
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз съм момче на 24 а доведените ми сестри са близначки почти са на 12 и много ама много ги обичам. Сега ми липсват, като видя снимките им сякаш момичетата са до мен.
Бъди винаги мил с доведеното момиче както аз

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker