Съжителство с майка му? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Съжителство с майка му?
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 3157 пъти
Здравейте! Моя въпрос е ясен от заглавието.. Предисторията обаче е следната: От почти 2 години имам приятел, много го обичам, той е прекрасен човек, много ме обича, грижи се за мен, помагаме си и тнт. Аз живеех на квартира, наложи се да я сменям, а той много настояваше да дойда при него. Аз не се решавах на такава крачка, но в един момент стана така, че и без да съм се изнесла още от квартирата аз почти живеех там. Проблемът ми идва от това, че той живее с майка си.. Тя е много приятен човек, всеки си има лично пространство там ( не седим вечер заедно да гледаме новините :)) Но на мен ми тежи това, че не сме сами, не се чувствам вкъщи там, въпреки че приятеля ми прави всичко възможно, за да съм ок. Но битовите неща си ги има, 2 жени на едно място - съобразяването с кухня, тоалетна.. Правене на секс "по-тихо", изслушвания на истории и тнт. Пак казвам, жената е много широко скроена, не се държи зле с мен, не се налага, ноо на мен ми тежи това съжителство. Разведени са с татко му, той е в чужбина отдавна и ако се изнесем трябва да оставим жената сама, другия и син си има семейство, живее отделно. И така хем не искам да живея с майка му, хем нямам сериозна причина да искам да се изнеса, а предполагам, че ако поискам и обясня ясно защо, моя приятел макар и да не му е приятно ще е ок да се изнесем. Самостоятелни сме, можем да се изнесем с известни лишения, но как да накарам мъж със собствено жилище да плаща наеми. Общо взето не искам и да оставяме жената сама, не искам да си разваляме отношенията нито между нас двете, нито между тях двамата като майка и син, но не искам и да живея с нея.  

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 37429c1337
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За да съхраниш връзката и да се чувстваш ти комфортно е задължително да се изнесете. Ти смяташ, че ако настояваш за това той ще се съгласи. Пробвай и ще видиш резултата - аз не съм убедена. Естествено, ще има доводи от прагматична гледна точка, но истината ще е друга. Какво значи - не можем да я оставим сама? ! Не го ли направиш, горчиво ще съжаляваш най-вероятно. Казвам най-вероятно, защото има и изключения. Прецени сама дали майка му е от тях. Опитът показва, че добри отношения родители-деца и снаха -свекърва има гарантирано само тогава, когато не живеят под един покрив.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 486dcb8191
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   - Докторе, жена ми не получава оргазъм!
- А как го правите?
- Ами лягаме ребром наляво и така всеки път.
- Защо не пробвате надясно?
- Как така надясно - с лице към мама? !

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 64643a7cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Няма по-нормално нещо от това да искаш да живеете ти и съпруга ти като отделно младо семейство в отделно жилище. Мъжът не би трябвало да има проблеми с това.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f57ee30185
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво те бърка старата жена, щом не е сприхава и се държи поносимо, какво искаш, да си задоволиш егоизма ли? Ако имаш истински чувства към сина й, това съжителство няма да е пречка. А утре, като дойдат и децата, ще имаш сигурна помощница, тогава ще оцениш нейната нужда. А секс може да се прави и тихо.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 06da3c4e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Изнасяйте се! Сега си нямаш причина, но след време ще имаш. Проблемите тепърва ще заидват! Нужно е малко време да се поживее с някого, за да разбереш какъв е наистина. По - добре е да се изнесете още в началото, защото вече няма връщане назад. И тази женица сега си е окей, но тя "остарява и изкуфява", както са казали.

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 63e4b6bc45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Щом на теб ти е некомфортно така-това си е сериозна причина. Желанието на едно младо семейство да е самостоятелно е най-естественото нещо на света.... Не си е работа непрекъснато да се съобразявате с присъствието на друг човек в дома, дори и да е собствената ти майка. Аз също не бих могла. Всеки трябва да си е отделно и самостоятелно, защото всяка жена иска да си подреди и организира сама собственото си домакинство без някой друг да му се пречка и навира-с една баня/тоалетна и кухня с някой друг не си е работа.
Не с е притеснявай за нея, че щяла да е сама... Малко или много вие също я натоварвате с присъствието си там и тя трябва пък да се съобразява с вас.
На кого е жилището и колко е голямо....

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 66f47e898f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Трудно положение, въпреки че не ми идва идея как да накараш мъж със собствено жилище да плаща квартира, мисля че трябва да имаш по конструктивни доводи. Такива като изслушване на истории и тих секс няма да вършат работа, защото където и да се изнесете ти пак ще трябва така или иначе да слушаш истории, отделно и тих секс ще трябва, да правиш защото най-вероятно ще имате съседи. Колкото до общата кухня и тоалетна, това пак не са доводи, защото да живееш с друго семейство с повече членове това е проблем, чакане на опашка сутрин и т. н., ама една сама жена няма как толкова да ти пречи в тези помещения. Ако днес ти не можеш да търпиш и да чакаш един човек да ползва тоалетната, то утре като имаш деца как ще стане, тях ще трябва задължително да ги чакаш.
Иначе си права че едно семейство трябва да си е отделно, поне да могат да се скарат на спокойствие и никой да не им се меси. Така при твоето положение не можеш да наречеш мъжа си с обидна дума в яда си защото тя е там.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 0d41ec8f1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (42 гласа)

8.   Масовата българка има психологически проблеми: нарушения, свързани с умственото развитие, поведението, емоциите, междуличностните отношения и други.
Казвал съм на много момчета "Винаги да бягаш от всяка жена, която започва да се оплаква от майка ти" Дано и повечето ме послушат. Това е масов проблем. Много пъти всичко приключва така: Жената манипулира и отдалечава мъжа от истинското семейство. Майка му ще остане сама. Когато един ден има нужда от помощ, на този ше му е толкова промит мозъка, че изобщо няма да помогне на жената. Лекувайте се с медикаменти, ти и всички дето пишат и те карат да се изнасяте. Намери друг да ти върви по начертаното. Бягайте от жени, които искат да ви отдалечат от майките! Подиграват се и викат " Синчето на мама, синчето на мама", ама иначе нямат против татините богаташки синчета. Бягайте момчета.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 9115a186b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Този мъж със собствено жилище ли е, или жилището е на майка му, а той живее при нея? Това първо. И второ-тя като майка естествено няма да изгони сина си. Но като родител с вече пораснало дете ти казвам-човек има нужда, като си отгледа децата, да поживее малко сам със себе си, и за себе си, да се порадва на живота. Тя може да си има и приятел, с когото да иска да се среща по-свободно. Наистина не разбирам, защо порасналите ни вече синове и дъщери смятат, че като се изнесат, ние едва ли не, ще умрем от скръб. Или пък няма да знаем какво да правим с времето си, щом няма за кого да се грижим. Ами имам изненада за вас-нито ще се затрием, нито ще тъгуваме, а знаем и как да си прекараме добре времето си. Не сте искали да я оставяте сама? А питахте ли я нея тя какво иска?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ec61eaa4f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №8, масовият случай е мамини синчета, които ги дондуркат майките им и на възраст 40 . Ако авторката иска да запази връзката си трябва задължително да настоява за живеене отделно. Пак няма гаранция, защото има мъже които са женени, живеят отделно, но се чуват всеки божи ден с мама и обсъждат всевъзможни проблеми с нея и манипулацията я извършва точно мама. Така че бягайте момичета от мамини синчета!

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 9ef780dc31
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   Мила, за жената присъствието ти в дома й също най-вероятно не е най-голямото удоволствие - очевидно е доста толерантна и прави компромис заради сина си.
Не знам защо си мислиш, че и правите едва ли не услуга като седите там. Повярвай ми, жена на тези години прекрасно може да се оправи сама и без вас двамата в дома си - даже ще я облекчите, ако покажете, че можете да се справяте сами, а не да и висите, както в момента. Иначе се получава "Майко, аз съм голям мъж, имам вече приятелка - ето водя ти я да живеем у вас"... и жената от немай къде, да помогне на детето прибира младото семейство.... ами незряло е...
По-големият син явно адекватно е преценил, че като семеен трябва да се изнесе, а не доведе снахата при майка си. Би трябвало да те притеснява това, че твоят приятел не намира подобна стъпка за уместна и явно намира за съвсем редно и нормално подобно съжителство...

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 68871acc55
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Не смятам, че си права. Ако не ти натежава обстановката и не пречи тя е като вид домашен любимец. Ще разбереш колко е удобно след време, когато имате деца, да има човек вкъщи, който да ти помага и да се грижи, както и да ти помага в домакинството. Вярно, не можеш да се отпуснете да си ходете по гащи, но като толкова ви тежи, излизайте някъде, не стойте само в апартамента. Така и пари ще спестите и ще имате кой да ви пази дома.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d6c849cf23
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Номер 8, според теб не е ли нормално двама човека да живеят сами? Те нямат ли нужда от някакво спокойствие, анонимност и лично пространство? Ти би ли живял цял живот с родителите си, ако можеш да се изнесеш? Аз съм мъж, аз бих се изнесъл от дома на родителите си (дали ще е майка ми, баща ми), ако имам приятелка (че дори като нямам ще се изнеса). Сега вече ако майката в този случай наистина има някакъв физически, психически или друг тип проблем, разбирам защо този човек не иска да се изнесе. Иначе най-нормалното е за големи хора да търсят самостоятелност.

Преди да ме критикуваш, същото важи за, , татините" момиченца. Не е нормално двама човека да живеят при родителите на жената или на мъжа.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: be6f7a5db6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Родители и деца трябва да живеят отделно. Аз съм в подобна ситуация, жена ми домъкна майка си и я натресе в апартамента ни. Но за разлика от авторката, тя е проста, ограничена, нагла и нахална тъпанарка. Все се правеше на много болна, всяка зима висеше в къщи поне 7-8 месеца. Е накрая се разбля (от рак) и трайно се установи при нас. Дъщеря ни не може да я понася, тъй като я лиши от собствена стая, аз също не мога да я понасям, дразни ме простотията и. Проста и властна, дъщерите и са силно привързани към нея, тя ги командори както си иска.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3e39f708f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Младите хора трябва да живеят отделно- никакви такива с мами,татковци, баби и дядовци. Щом дадения мъж е достатъчно пораснал да прави секс и да има връзки с жени, значи ако иска да създаде семейство ще се изнесе някъде ,за да са отделно. Да си подредят нещата, както искат, да си обзаведат, да си канят гости. Жената да се почувства домакиня, да си донесе нейни неща , да си накупят, даденото жилище да носи техния вкус. Как си представяш да канят приятели като майката е в съседната стая? Да слушат музика, да стоят до късно? Пък за секса да не говорим-все едно са тийнейджъри на по 15-16. Не върви.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker