Дъщеря ми иска това, за което е още малка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Дъщеря ми иска това, за което е още малка
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 11847 пъти
Бих искала тук, пред читателите на вашия сайт, да споделя своите притеснения, провокирани от скорошен разговор с дъщеря ми. Тя е студентка и има приятел, с когото ходят сериозно, както се изразява тя. Момчето е добро, по-голям от нея, вярващ е. Дъщеря ми търсеше точно такова момче, защото тя е отдадена на Бога и желае да има до себе си сродна душа. Като нейна майка съм щастлива, че намери тази сродна душа и правя всичко възможно, за да подкрепям връзката им. Но преди една седмица дъщеря ми сподели пред мен нещо, което като майка винаги съм знаела, че все някога ще чуя, но никога няма да съм достатъчно подготвена, за да го приема. Каза, че се чувства готова с приятеля й да правят с*кс. Той я е убедил, че вече са узрели пред себе си и пред Бога за подобна крачка, но аз продължавам да вярвам, че не са напълно готови. Тя е студентка в град, далеч от дома, където се бори за бъдещето си и където нерядко Господ й поставя изпитания, чиято цел е да я направят по-силна духом. Приятелят й беше до нея в тези изпитания, но досега я подкрепяше изцяло, като отваряше за нея духовния си свят. Не е ставало дума за с*кс до момента. На какво ли се дължи този внезапен негов завой? Постоянно си мисля, че прекрачването на границите е грях, който аз като майка ще й простя, но не съм убедена че Господ ще е толкова милостив. Ами ако сега, водени от мимолетно увлечение, поемат пътя на прегрешението? Обясних всичко това на дъщеря си, тя се съгласи и обеща да си помисли, за да не страда по-късно напълно незаслужено. Чудя се дали вредното увлечение може да се окаже по-силно от принципите, които тя отстоява ревностно, за да бъде достойна пред себе си, пред близките си и най-вече пред Бога.
Записа се да учи право, защото вярваше, че работата на адвокат ще й даде възможност (с помощта на Господ, разбира се) да осъществи християнската си мисия. Тогава бях толкова щастлива, щастлива съм и сега, когато я виждам, че е съсредоточена върху следването, че всеки ден благодари на Бог за това, което е постигнала, колкото и малко да е то.
Защо мисля, че избързват с плановете си за с*кс? Та те още не са започнали работа, не са се устроили. Не са се слели в едно до такава степен, че да пристъпят към следващия етап, след който връщане няма. Тя живее на квартира, приятелят й е от града, в който учат. Не са заедно цял ден. Тя не му служи в истинския смисъл на думата, за да се слеят в едно и чрез с*кса. Ако сега го направят, дали не ще се загуби духовното измерение на връзката им, дали няма да се отдалечат от Бог? За мен е още малка за с*кс, но аз съм нейна майка и за мен винаги ще бъде малка, въпреки че много хора смятат, че човек на 25 години е готов да направи отговорната стъпка. Искам да попитам всички вас, които прочетохте моята история, които всеки ден молите Бог за още малко просветление в бездната на земния живот, какво бихте направили на мое място? Бихте ли подкрепили това увлечение на младите или бихте застанали на пътя им, рискувайки да предизвикате реакция на обида от тяхна страна, но и осъзнавайки, че това е единствения начин да останат чисти пред Бог? Моля ви, пишете! Ще оценя всеки от коментарите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 87

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 63d56bbda3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо дъщеря Ви изобщо не е малка за секс, а като студентка тя е на 20 и е съвсем нормално като има и човек до себе си да искат да имат секс. Хубаво е, че Ви се е доверила, но това не ти дава право да ѝ се бъркате. Като християнка знаете, че Христос винаги е проповядвал любовта и да не съдим хората. Там, горе, не стои един сърдит брадат дядко, който да ни съди заради това дали правим секс или не, а ни съди по делата н.
Всички строги правила на църквата са имали смисъл преди, защото в миналото е нямало и надеждни средства за контрацепция, а хората са били необразовани и им е трябвала структура в живота, за да не се изродят и подивеят. Дъщеря Ви е образована, съвременна жена - тя няма да създава нежелани деца, а и освен това иска да прави любов с мъжа, когото обича, не гол секс - какъв е всъщност проблема Ви?

Чистотата пред Бог е да имаш чисти помисли, да помагаш на ближния, да ОБИЧАШ, а и освен това не беше ли Бог на първо място милостив?
Дъщеря ви ви уважава, почита и ви се доверява, но това не означава, че имате право да ѝ се бъркате така в живота.
Сигурна ли сте, че вашите помисли са чисти и вашите опасения не са плод на мръсни чувства като ревност, суета и фанатизъм?
Помислете за своята си душ
Не е нужно иначе да казвате каквото и да е било - нито да подкрепяте, нито да забранявате.
И след любовта с люимия дъщеря Ви ще е същия човек и ще е също толкова чиста пред Бога. Нима любовта между мъжа и жената не е благословена?

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: c182372d69
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Ти си една свръхрелигиозна жена, която май вярва в секса след брака. Това е пълен абсурд. Дъщеря ти е голяма, голяма жена, и е напълно, ама НАПЪЛНО готова и в правото си да прави секс. Престанете да изкарвате секса че означава едва ли не обвързване до живот, и не възпирай момичето си с твоите християнски мисии и нравоучения.
Жена

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1c713fd099
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ама госпожо, бива ли така? Вмомента секс правят не само над 25 годишните, а и 15 годишните. Защо мислите, че е грях? Нали все някога ще го направи, все пак е зрял човек и оттук нататък може сама да решава за себе си. Ако мисли, че може да се отдаде на този мъж, то нека го направи, а ако после съжелява-тя си е виновна.
Момче 16год.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 418b7d53df
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Доколкото знам сеска с партньора не е грях ами напротив. Трябва да я подкрепиш във всяко едно действие въпреки, че вече е самостоятелна. Успех за напред и Бог да ни помага.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: fad7283263
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Темата е измислена и е провокация, не се хабете да давате съвети...

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: a534666449
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Уважавам мнението Ви и това, че Вие и дъщеря Ви сте избрали пътя на Бог като праведни християни. Но въпреки това съм на мнение, че сексът (да, без цензура, това не е мръсна дума) между обичащи се души не може да бъде грях пред очите на Бога. Той иска да сме щастливи, не ни е създал само за да ни съди. Любовта е най-прекрасното нещо, което може да се случи на човек и сексът, дори и без брак, е част от нея!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: c587947b38
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ""грях, който аз като майка ще й простя, но не съм убедена че Господ ще е толкова милостив. " Ако не би бил толкова милостив то тогава не би бил и Бог. Ако ти можеш да и простиш, а той не може то тагава какъв Бог е това? ! Логическо мислене.
Истината е, че хората сами се лъжем, но и си вярваме. Виждаш някое момиче, красиво, с добри обноски, сходни теми за размисъл и т. н. и си мислиш, че си влюбен. Да обаче истината е, ще прозвучи грозно, но тя е, че ти се е. е... това е. Никаква любов не е това. И влизаш от една връзка в друга, мислиш, че следващата ще е по-добра и винаги нещо куца. Ако е любов то трябва да се усети, не се ли усеща, значи си е просто желание за чисто ч... не. Ако се обичат двама души, дори да не правят секс (при инцидент, катастрофа, кома) с години това няма да окаже ни най-малко влияние, но самата и пълна истина е, че ние влизаме във връзка защото ни се е... е та две невиждаме и си мислим, че всяка следваща ще е по-добра.
Ако живеете според заповедите, принципно без секс преди брака.
Но ако има истинска любов, тя е най-важната заповед. Между хора, между всички, разбира се между всички в момента няма как да стане затова поне уважение, което също не е лесно, но е постижимо за момента.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f756bb3f99
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Госпожо, престанете да пишете "с*кс". Думата е СЕКС!!! Няма нищо срамно в него, че да си говорим с недомъвки. Сексът е част от живота и е нещо съвсем естествено. Вашата дъщеря предполагам е също следствие от секса, който вие с баща й сте правили.
Хайде да не се правим на някакви непорочни светци и да се държим нормално за възрастта си.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1e480df13b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Госпожо, спрете я докато е време. Права сте, като казвате, че ще поеме пътя на греха. Точно това ще се случи, ще се отдалечи от Господа, живеейки занапред в смъртен грях.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: e1b3b443b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Дъщеря ви е закъсняла за секс.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 427c70b441
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   офф аман от фанатици

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: e28ac1dfe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Какви са тези секти тука, бе? ! "Не са се слели в едно до такава степен, че да пристъпят към следващия етап, след който връщане няма. " - Сексът си е секс, дъщеря Ви е голяма, и тя има своите нужди. Бъдете благодарна, че е изчакала толкова дълго. Не го мислете толкова много. Животът си е нейн, силно вярващи сте, но това вече граничи с лудостта, честно.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 0ae1044051
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Ще се побъркате с тези религии и чудеса... Госпожо, вие въобще чувате ли се какво говорите??? Направо онемях докато четях. Думата СЕКС няма нужда от цензура. Това е нещо напълно нормално, но за съжаление няма как хора като вас да го разберат.
То или ще е едната крайност или другата - или ще си тотална ку*ва, или религиозна фанатичка... А нито едното е хубаво, нито другото.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 0aa555cb64
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Като ВЯРВАЩИ не е ли по-правилно първо да сключат брак и след това да се впускат в интимните работи. Аз така съм чувал, че ако правиш секс преди брака това е блудство, или се лъжа?

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 93bb100986
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Да не сте някоя секта или някое родопско село дето жив човек не стъпа? На 20 години няма да я съди господ ще я почерпи щото и е време на момата пък и от описанието виждам че ще се случи секс между 2-ма отдадени един на друг хора обичащи се и подкрепящи се :)

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 120a27fbc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   На 25 е и Вие все още я спирате да прави секс? Ако продължавате така, за да остане чиста пред Бог ще си умре девствена. Сексът не е грях, не е мръсна дума, че да се пише със звездичка, та нали, ако нямаше секс и любов и любене светът и човечеството нямаше да съществува? Изумих се от написаното от Вас госпожо, наистина. Да си омърсен пред Господ е това да имаш мръсни помисли, да лъжеш, да крадеш, да отнемаш живот, а не да правиш любов с човекът, когото обичаш. Ако става дума за някакво животинско задоволяване на нагона, тогава вече не е съвсем приемливо, но нормален секс със чувства-защо не? Оставете дъщеря си, ако продължават така рано или късно ще се разделят. Те не са братче и сестриче, за да се държат единствено за ръчичка и да се целуват по бузката. Момчето ще потрае, но ако продължава така рано или късно ще я остави.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d2476896c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Нямам какво да кажа по темата, но просто искам да кажа, че това е едно от най-безумните неща, които съм че в този сайт. Уважавам Ви, че вярвате в Бог, но чак пък до такава степен, според мен не е нормално. Та тя вече е на поне 19, щом е студентка, приятеля й също, и двамата не са малки. Защо това да е "прегрешение"? Нима всички хора сме създадени в миг на прегрешение? Всички, които правят секс под 20г. са грешници ли? Не изключвам факта, че може да сте мюсюлмани, но дори при тях се губи този обичай, че когато момиче и момче направят секс, то трябва да се оженят.
-М17

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 01db23c3fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Най-добрият вариант е да направят църковен брак.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d7d17483a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Ти луда ли си, бе, жена? !
Още като прочетох първите редове от историята ти, се сетих за "Адвокат на дявола" с Ал Пачино. Там майката на Джон се залюби точно с дявола покрай религиозно уж съмишленичество, нали така?
Няколко реда по-надолу се сетих пак за филма.
Откога правото е християнска мисия? Един адвокат (уважавам професията) много често се налага да оправдава абсолютни престъпници и калпави хора, с извинение за израза. Това е грубата и цинична истина.
Другото. Не знам доколко са изкукали дъщеря ти и бъдещият зет, но ти си абсолютна фанатичка! Какви изпитания, каква Божия милост? Не била готова за секс! Наистина ще възкликна ГОСПОДИ, защото разбиранията ти, госпожо, не са никак адекватни.
Какъв е този живот, който живееш, и пълноценен ли е той, щом всяко нещо натоварваш с тежестта на "християнска мисия", "Божие наказание", "смъртен грях" и т. н.?
Ако толкова упорито търсиш отговори на въпросите си, отиди в някоя секта.

За протокола: аз съм вярваща.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3ce3189bc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Сега всички светски хора пишещи в тоя сайт ще ви кажат, че няма проблем, че тя е на достатъчна възраст, за да прави секс и т. н. Да, НО
тук става въпрос за вярващи хора, където нещата стоят малко по-различно и има някои принципни неща, които не са за пренебрегване.
Ние сме поели ангажимент да сме чисти пред Бога и морала ни трябва да е по-друг. Не би трябвало да гледаме какво правят другите, за да си задоволят нагона, независимо в кой век сме... Много добре знаем, че предбрачния секс е грях и като вярващи хора е ясно, че това нарушение на 7-мата заповед("Не прелюбодействувай"). Учудвам се, че момчето, което уж също е вярващо е готово да влезе в интимни отношения с жена ей така без да са се врекли пред Бог един на друг... Щом е готов за секс с нея, значи би трябвало да е готов да приеме всякаква друга отговорност. Ако наистина са един за друг и мислят да продължат заедно пътя си е редно да и предложи брак... и тогава. Така е по християнски или въобще ако човек е вярващ, нали така? Иначе може да си я кара как да е, ама случая не е такъв.... А ако не иска или няма кураж да и предложи, значи намеренията му са съмнителни... или иска само да се възползва от нея. Не са малки за брак иначе, могат и да не бързат с децата докато си стъпят на краката, но да са се съчетали пред Бога преди това. Аз познавам такива двойки... Секса е благословение в брак, а иначе...
Хайде сега ще ме нападнат тук и ще ми кажат колко съм задръстена, че вече сме в 21век и че сега това нямало значение и т. н.... Но ако сме верни и обичаме Бога ще останем такива и в живота си с делата си, спазейки заповедите му и ще имаме неговото благословение... И това не са само приказки.

Аз лично например, въпреки че бях невярваща по онова време, когато ме ухажваше съпруга ми не се поддадох на желанието си. Имах някаква вътрешно убеждение кое е редно и кое не. И чак когато момчето ми заяви сериозните си намерения към мен и ми предложи да се оженим след около 6 месеца, тогава реших, че заслужава доверието ми.... И до ден днешен сме си заедно.

Ти като майка само можеш да и обясниш и да се молиш за нея Бог да я води в пътя и да я закриля, да и дава сили да издържи на изкушенията и твърда на изпитанията, които живота ще и предложи... В крайна сметка тя ще си направи личния избор. Тя вече знае кое е добре и кое не. Може да си вземе решението сама.... и да си носи последствията.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3e5ccba736
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Не знам дали има Бог, но ако мъжът и жената не трябваше да правят секс, то Господ (или природата, Създателя, както и да го наричаме в различните филосифии и религии) нямаше да създаде хората по този начин, нямаше да изгради привличане между тях. Според мен е противоестествено двама души, които се обичат, да не правят секс. Правилата за секс след брака са били създадени във време, когато хората са се женели на 13-14, веднага след достигане на полова зрялост. Тоест е било съвсем нормално в един момент да се женят и да правят секс. Но в модерния свят, когато хората сключват брак в общия случай между 20 и 40 годишна възраст, човек да се лишава от секс преди това е вредно за самия него. И не мисля, че Бог би искал нещо такова от нас.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8c50b2b124
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   И аз съм малък. На 17 съм и съм правил секс е нит Бог ме наказал нит никой. Остави момичето да се накефи на живота. ВЕДНЪЖ СЕ ЖИВЕЕ. Малка била. Ми тея които са на по 12 и го правят? Пак, че не си ми майка че щеше да се отречеш от мен.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 8af0be1728
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Ха-ха, смятай, студентка и била още малка за секс... ма малка била, друг път... защото в днешното време 13, 15, 15 годишни правят секс, без значение с кой, с женкара или сериозния им приятел, все тая, тяхна си работа. Тая па.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 38230f5054
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Вие вярващите какво сте се филмирали с тоя Бог. Аз не вярвам, но не ви казвам да не вярвате, а само да не се влияете от тия глупости. Вие решавате как дс живеете, а не "Бог", та 95% от българите си мислят, че Иисус е Бог, а той всъщност е неговия пророк. Господ не може да бъде опреличен в образ, просто енергия. Въпреки че аз не вярвам.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1fd5c37491
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   В днешния свят е много трудно, щом мислят да са заедноне виждам нищо лошо, човек избира сам нещата които да направи в живота си и немосля, че бог ще я накаже. Трудно е да се чака до сватбата, не е малка нека сама да реши...

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3026aeb5c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Спокойно.. купи им презервативи и всичко ще е наред. А как реши че е малка? Едно време на колко са раждали на по 16. А дъщеря ти е над 20. Ти нали и ти си правила секс за да я родиш.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 62e57ece8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Не искам да звуча грубо, аз също съм вярваща, не толкова отдадена, разбира се, но все пак вярваща, ама... ще ме извинявате.. Ти добре ли си?
Деца на 13 години вече имат деца... вашата дъщеря много е изчакала

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1d6d0c2a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Съгласна съм с номер 1 бъдете радостна за дъщеря си защото моето момиченце е на 12 и ми споделя че някой от нейната компания са правили тази крачка аз съм против но... Аз много се радвам че тя ми споделя бъдете щастилива и Вие!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 84b6027791
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   И моята майка смята, че съм избързала със секса на 24 г. Сега смята, че не съм готова и да имам дете, а съм на 31г. Звучи ли ти нормално?

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 94657e2eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Номер 1, дъщерята даже е на 25!!!

Авторке, ако дъщеря ви не започне секс сега, за кога да го остави, за след 40-тте ли!? Когато не се знае дали ще може да забременее!?? Ще ви прости ли Господ, че искате увеличите риска да остане бездетна!??

Ж41

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 5db3e1500c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   добре бе, как може тая религия да натрапва такива очевидно противоестествени и неприродни неща, като да не правиш секс на 20 години... и някои да намират това за нормално...

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 628b01e26d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Госпожо, извинете за грубостта, обаче не сте наред! Нямам нищо против хора като вас, дружа с такива "вярващи", но съм забелязвала колко ограничено мислене имат. В кой век живеем, че едни млади хора да му удрят такова умуване за секс на 20 и нагоре години? Извинете, но това не е нормално. Сексът няма нищо общо с грях, това е физическо и емоционално изживяване. Той не доказва що за човек си, твоето мислене, твоите цели, твоето отношение към живота го прави. И ако едни млади и активни хора мислят толкова ограничено.... буквално си губят времето.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: b5ca808f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Аман от сектанти. Пореден пример за облъчен мозък който жертва детето си. Как може да се кланяте на нещо което дори не сте виждали и не съществува, това е откачено. А дори и да го има секса е нещо естествено, защо дъщеря Ви да не го практува нима вие не сте и сте я заченали непорочно. Защо не прочетете как е възникнало християнството, а обричате единствения си живот на непрестани лишения и молитви. Всичко е с цел контрол над хорото по този начин на времето са спирали кражби, убийства и пр. Което"Бог" отрича. Така, че оставете детето си да си изживее младините и не я правете промит мозък като вас, поне нея спасете за вас е вече късно....

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 524d066350
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

40.   25 ГОДИНИ е МАЛКА!??? Та тя може на тези години да има МАЛКИ ДЕЦА!!! Това е тема-провокация!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: deb504a01d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Тебе на колко те отвориха ти сигурно несиси обаждала когато те отварят а тя виж уважавате ти казва всичко. Ако искаш пратия друг дая отвори може и пастора по шик ще бъде.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 967e4ae7af
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   Боже господи как може да има човек в 21 век, които да разсъждава толкова закостеняло? ! Първоначално от заглавието си помислих, че дъщеря ви е на 14-15г, а не на 20 и нещо. тя е голям и осъзнат човек! Проумейте, че децата рано или късно стават големи хора, тя не е малкото момиченце, което сте свикнали да гледате! съвсем нормално е да иска тези неща! и с риск да ви обидя, благодаря на Господ, че нямам такава майка, сигурно сте добър човек но разсъжденията ви не ми допадат!
Ж. 23

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ac2932c3ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Я да попитам авторката, на колко години го направи за първи път... защо ми се струва, че е на по-малко от 20....

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 38230f5054
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   О боже мой!!! Момичетата на 16 праят секс дъщеря ти е на 20 и и го забраняваш!! Ужас, Бог е милостив и не му пука дали ще правят секс или не. Колкото знам му пука за делата на дъщеря ти, а не за сексуалния живот. Според мен бог би се ядосал че сте му толкова верни. Бог не е наръчник за живота!!! Според мен си в гигантска грешка че си и втълпила вяра която подтиска хората. Че си и втълпила такава набожност също. Животът се живее веднъж. Замисли се като майка бе!!!! Дъщеря ти живее не ходи по купони (защото е най-големия въцможен грах разбираш ли) на 20 е детствена и си стои по цял ден в оная гарсониерка и си се моли на бог. Вместо да си живее живота. Тя е на 20 за бога. Ако сега не го живее то кога? Кога бог си има кауза дъщеря ти да излезе и да прави това което иска. Като палнолетна?

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 6b14b9f475
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Уау! Такова нещо не съм и подозирал, че ще прочета! Госпожо, сексът не е грях! Няма нищо лошо в това момиче (по-скоро жена! ) на 25 години да прави секс! Това е най-нормалното нещо на света! За нея е много по-вредно да не го прави - за психиката и и за здравето и! Какъв внезапен завой, какви 5 лева? Момчето има нужди, момичето също и няма никаква причина да не си ги задоволят взаимно, при положение че се обичат и са заедно от дълго време!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1fd5c37491
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Колкото и да се стреми да не нарушава човек божиите заповеди, се случва почти всеки ден. Дори да не са правили секс, дори това да си помислят е все едно да са го направили, така, че дали ще го направят не е от голямо значение. Важното е че искат да са заедно и от там нататък те могат да си преценят нещата. Все пак ако е на 25 изобщо не е малка.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 25cd00ba64
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   Надявам се това да е измислица, как може да има до такава степен "вярващи". Пълна лудост ако питате мен. Бих казала "боже опази от такива като вас", но не съм вярваща

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 4a3ebe36e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Лелеее... Те децата на по 13-14 години се плющят като отговорни другари, а ти се косиш за студентка. До сега трябваше вече да е навъртяла сериозен километраж. Да си се оножда без да му мисли. Сега и е времето, а не като стане на 50.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 4a3ebe36e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   А, и друго. Не е хубаво да се богухулства, а и не го правя, но според мен ти трябва специализирана помощ, авторке.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 4f5f725e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Ти сериозно ли? Та тя е на 20 години, как изобщо дори се е "опазила".
Та дъщеря ти отдавна е трябвала да започне със сексуалния живот, рядко е някой на нейната възраст да е девствен.
Все пак не разбирам защо, какво му е "грешното" на секса?
П. П. Бог не съществува.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3aa3fae66c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   Не съм се смял така.... от много време.
Че темата е измислена е ясно. Но с каква цел е друг въпрос.
Браво на модераторите... имате фантазия.... е, малко логиката куца...

Модератор - ние публикуваме изключително теми от потребители. Не е възможно контролирането на достоверността, но не пишем сами теми!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 91f90833e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   Оставете я да прави каквото си иска .
Кви са тея неща господ и тъй нататък. Айде всички да си живеят живота . Ако иска да го прави нека го прави.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 96e65f7e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

56.   Скъпи модератори, вие шегувате ли се? Тази история има 51 коментара от които само един е одобрен!?

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 524d066350
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

58.   За тези които пишат, че дъщерята е на (поне) 20, чете всичко!!! На 25 Е!!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: c587947b38
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

60.   Знаете ли как се различава глупавият от умния? ! Когато зададат въпрос на глупавия, той знае всичко и вече има готов отговор, в който е сигурен, че е прав. Умният - той винаги оставя изречението с отворен край...
Жената не я тормози това, че дъщеря й все някога ще го направи, а това(под пълно сливане вероятно има предвид любов и брак), че може да избързат. Избързването от своя страна в религиозните среди се води грях(това, което повечето от вас знаят като секс преди брака=грях). Там, мисля че не е обяснено защо, просто е дадено като грях, води се блудство{т. е. това е ако в днешно време хванеш едно гадже, има секс, но не се харесате, после друго и така докато има напасване(според съвременните традиции)}. През вековете хората не са си задавали въпроси, просто са знаели, че това-това и това не трябва да се прави и така до към, може би, сексуалната революция през миналия век. С напредване на човечеството до сега повечето хора не спазват вече такива работи(водят се към определена религия, т. е. кръстени са), просто сега нещата са такива добри/лоши няма значение, но е останала група вероятно не много голям брой християни, които следват стриктно библията(най-вече новия завет, заветът на Христос). Авторката е от този тип и затова и е притеснено на жената, че при дъщеря й може да се случи да извърши полов акт преди брака, затова е целият въпрос.
От духовна гледна точка, не религиозна, знаете в България е имало няколко големи пророци. Една от тези пророчици казва, че "адът", ако съществува, е/са човешките желания. Най-просто обяснено, пие ти се, прави ти се с*кс, обичаш да ядеш по много, имаш много пари, пазиш ги и се случва, че умираш все някога, няма значение как и там, според това, което съм чел, почват да те мъчат желанията ти... прави ти се с*кс обаче не можеш(нямаш плът, оръдието на труда липсва), пие ти се обаче не можеш(нямаш плът, няма как да се опияниш), гледаш парите си и те тегли към тях искаш да ги притежаваш(обаче нямаш плът) и това мъчи(все едно да имаш еректилна дисфункция, а пред теб да стои гола мацка с разтворени крака), а рая бил безусловна любов... това е според прочетеното от мен.
Така ли е, не е ли, ще разбера някой ден, засега не знам. Проблема е, че всичко е много разтегливо доказателства ту се появяват ту изчезват. Припаднал човек... причерняло му пред очите и не помни, нищо не е видял... друг припаднал, видял тялото си отгоре. Един в кома, нищо не е видял, друг в кома описва цели преживявания. А върви я намери истината. Иначе това вярващи/невярващи дълго ще го има, то си е като черното и бялото, ин и ян. Въпроса е всеки сам за себе си да търси да изследва, да проверява, кое е така, кое не, кое знае и кое не. Едно време са изгорили човек, защото им е казал, че земята била кръгла, а те(множеството) мислили, че е плоска и били готови да съдят и убиват. Също е много важен факт(може би най-важният, който хората неосъзнават) е това, че докато нещо не бъде открито това не означава, че не съществува. Преди Дарвин да открие еволюцията означава ли, че тя не е съществувала? !

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f5f22fb5ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

61.   Номер 22 казал най-правилното. Само лъжете себе си, че това не е грях, защото ви е добре и истината боли. Американските филми и чалгата са виновни за това. 90% от вас предполагам не сте чели Библията, а коментирате като теолози. Това, че правите секс преди брака не ви прави готини или съвременни, напротив от както свят светува има хора, които го правят преди брака и това се нарича блудство. Бог не ни е създал за да правим това, което ни носи удоволствие. Ако вярваме на Бог и на безкрайния свят трябва да изпълняваме неговите закони.

 
  ...

1-50 от 87
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker