Страх ме е от първия ми път (контрацепция) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Страх ме е от първия ми път (контрацепция)
преди: 8 години, 8 месеца, прочетена 1685 пъти
Здравейте, от няколко месеца си имам гадже и отношенията ни напоследък стават все по интимни... той не е девствен и ми е пределно ясно, че иска да правим секс... мислила съм 100 пъти затова, но умирам от страх дане стане гаф и да забременея... знам, че ако ползваме презерватив и пия противозачатачни шансът е малък, но все пак има някакъв процент. Искам всичко да е добре и да се отпусна а не да го мисля...
Ще ви прозвучи странно, но съм забелязала че си внушавам... искам да кажа когато някой заговори за счупен крак цялото ми тяло изтръпвам започва да ме боли крака. Когато дават реклама за сироп за кашлица започва да ме боли гърлото и да кашлям... страх ме е да не започнаха си внушавам че съм бременна или т. н. Дайте ми съвет. Плс.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 8 месеца
hash: 9b5c3a79da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като цяло страдаш малко или много от хипохондрия, а за контрацепцията чети много, виж как функционират нещата и ще се успокоиш. Хората се страхуваме от неща, които не разбираме и не познаваме.
Ако искаш да спиш съвсем спокойна, пий противозачатачни. Хора като теб се страхуват дори при ползване на кондоми и дори карат мъжете да свършват навън и с кондома, което е пълна идеотщина. Пий противозачатачни, така контролът е при теб на 100%. Не се напълнява от третото поколение, но не са за пушачки заради риск от тромбоза, а от старите поколения пък се пълнее.
Аз на твое място бих избрала обаче кондомите и бих си носила хапче Ескапеле в мен. Гледай кондома след всеки полов акт дали е запазил цялост и готово. Имай в предвид, че не можеш да забременееш през кондома - просто не е възможно. Ако видиш бял секрет от външната му страна, но той е здрав и спермата е вътре, това не бива да те притеснява -някои жени при силна възбуда отделят такъв гъст и бял секрет, подобен на спермата.
Просто не прави секс без кондом или противозачатачни.
Не вярвай на писанията от типа „Скъса се кондомът и съм бременна булка“, защото не са верни - това са хора, които просто се срамуват от глупостта си и не са виждали кондом понякога в живота си. Дори познавам момиче, което нарочно забременя, за да се махне от техните на ранна възраст, но до ден днешен твърди пред непознати и бегло познати, че забременяла малка заради скъсан кондом - просто вярват явно старите на тези измишльотини, но чисто статистически не е възможно да има толкова много скъсани кондоми у нас, че да се забремени половин България :), но виж - глупави момичета, които се оставят да ги „пазят“ има доста...жалкото е, че твърдят, че са ползвали кондоми, с което шашкат нормалните хора. Това е типично бг. феномен. В развитите държави хората имат елементарна сексуална култура и биха се изсмели.
Спи спокойно като ползваш кондом, огледаш го след това или пиеш противозачатачни. При кондомите мъжът свършва в кондома, не в теб, така че не му прави театри да прекъсва половия акт безсмислено заради внушенията си.
Отделно самото забременяване не е толкова лесно само по себе си. Има двойки, които правят 1-2 години секс, за да направят бебе. Не случайно има израз „правя бебе“ - усилена работа си е или просто късмет...

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e7be22c80d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката: Благодаря ти много... страхът ми е предизвикан от някои от предаванята... като "Не знаех че съм бременна" по ТЛС или съдби на кръстопът по нова и като ги гледам направо откачам да не ми се случи същото. Наистина ме поуспокои малко благодаря ти много. ❤️❤️❤️

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 5d0cda5812
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   "страх ме е да не започнаха си внушавам че съм бременна " - сакън недей, ще вземеш да родиш!? При тези разсъждения, по добре не опитвай секс. Ти ще си внушиш, че и от целувка си забременяла. Който го е страх от мечки, не ходи в гората. Ти преди секса си се панирала, а след него, направо ще си.... Какъв съвет да ти се даде, ти не вярваш на себе си, а камо ли на хората.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: e7be22c80d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   N3 като малка така си мислех че стават бебетата

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: cda59d94dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз също имах подобен проблем като авторката, но той беше породен от недоверие в партньора (напълно обосновано, както се оказа!!! ). 2 пъти пих ескапеле заради егоизма на партньора ми и напълнях ужасно много, защото хормоните ми тотално се разбъркаха.
По-добре леки орални контрацептиви, за да не изпада в тъпи ситуации и да се притеснява. Един недобре сложен презерватив може да преобърне целия живот на човек, докато с хапчетата, ако се пият редовно, всичко е наред. Просто трябва да се приема повече вода и да се правят почивки от по 1-2 месеца от време на време.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker