Много съм тъжна, наистина не знам какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Много съм тъжна, наистина не знам какво да правя?
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 18511 пъти
Здравейте, на 32години съм а толкова отчаяна даже думата нее отчаяна а направо ми иде да си туря въжето! Омъжих се преди 7 години и дълго време имах разни проблеми нямах дете но въпреки всичко съдбата ме дари след 2 спонтанни аборта с прекрасен син! Да но когато бях бременна разбрах, че моята майка е болна от Рак и то злокачествен бях потресена...

Едва износих до 36 седмица плода и ме оперираха .Майка почина малко след това , останах с дете на ръце а от добрият ми и мил съпруг нямаше и следа. Имаше само крещене обиди по мен, че съм смотана ,че съм проста, НОООООООО ЗА КАКВО ДА ВИ КАЖА.......! Моята свекърва има да ни връща много пари 7000лв. Тази жена е една вещица която постоянно настройва синът си срещу мен, знаетели защо ?! Ами след като почина мама, понеже си нямам никой нито братя нито сестри те веднага дофтасаха с втория и мъж в дома ми но не за дълго просто я изгоних. Мили хора помогнете ми мъжът ми ме бие и тормози въпреки, че знае кой е виновен . Обичам го но постоянния тормоз вече ме съсипва . Зависима съм от него защото имам страхова невроза и не мога да излизам сама ако остана и ден сама ще умра .

Но как да се справя роднините му ме побъркват тези пари трябва ние с татко да ги връщаме а как, тези пари бяха теглени за нея да си купува кола, после и мен набута докато работех и тях не внася. Плача и пиша към кого да се обърна. Знам ,че има да дължи около 50 000 на различни хора и има забрана заради невнесено ддс на държаеата за още толкова.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: d9d10cf9f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ох миличка явно не ти е лесно, но май трябва да се спасяваш от там. Потърси квалифицирана лекарска помощ и лекувай страховата невроза, защото тя е лечима. Но в стреса в който се намираш едва ли ще си помогнеш. Спасявай се ако имаш възможност. Съжалявам, че си загубила най- скъпия човек, но.. съдба, живота трябва да продължи. Потърси помощ от близки от приятели, но се спаси. Ако мъжа ти те бие и тормози не само физически но и психически, един ден просто ще рухнеш. Не го позволявай, имаш и дете, мисли за него!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 9e0b56dbb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Я се стегни, успокой се ! Получила си най-големия дар на този свят - твоето детенце, събери малко сили и се омитай от там. Ще се справиш, нямаш си на представа на какво е способна една жена и майка. Не съм майка и най много искам да имам детенце, но за разлика от теб не мога и единствения начин да го постигна е да си осиновя, сама съм, съпругът ми ме заряза заради друга, която му роди дете, сега чакам да ми предложат чуждо дете, ати имаш свое и се кахъриш. Относно парите, кредит ли сте теглили, ако сте поръчители и не работите няма от къде да ви вземат за заема. Бъди смела и не се предавай.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 612800717f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Първото нещо което трябва да направиш е да се отървеш от съпруга си и семейството му. Разведи се, осъди го за издръжка и за парите които им дължиш. Като се махне съпругът ти ще видиш че ще се почустваш по-добре. За каква обич ми говориш, та той ти е враг.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 104fbfb08b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момичета , не ми е лесно ! Напротив мислила съм хиляди варианти. Няма как да се разведа поради факта, че тези хора от рода на мажът ми ни съсипаха финансово. Не ме е страх от него, казвала съм му го хиляди пъти, но каква вина имаме ние с татко да плащаме на някаква пръдла парите които е харчила? Молила се е на колене да и помогна, а тя женицата била длъжница на държаата даже и с забрана да излиза . За какво става въпрос а?Няма къде да се махам аз си живея в къщата тази на баща ми ,ако някой трябва да си тръгне е ТОЙ!Но когато разговарях с адвокати садии всички казват ,че независомо от това дали е в моя дом щом сме семейство и аз съм в кюпа......За това съм в такова състояние милички!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 34880776a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Съд, мила! Не може да те тормози така. Развеждай се. Как така да няма начин. Какво излиза? Че след като те бие не може да се разведете ли? Изгони ги всички, не се страхувай. Потърси си правата! Тези хора ги нарушават и те съсипват. Живей заради тези, които имаш и не страдай заради хора, които не те заслужават.

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: cf493ab2e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Какво значи че "и ти си в кюпа"?!! Няма такова нещо! Подай молба за развод, разведи се и го изхвърли оттам, щом къщата е на баща ти! Това е решението. Не знам какви "адвокати" какво са ти казали, но това е изхода и начина.

Това е, подай молба за развод и го осъди да напусне къщата. Междувременно отиди някъде докато трае развода. Тоя тип е общественоопасен. Какво седиш там, ела вълчо изяж ме. не чакай повече, отдавна е трябвало да го направиш това.

А ти си в своя дом и търпиш там некъв изрод...Моля те!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 0960afb99c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   какво да правя кажете ми

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 713a1e0480
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Хората по-горе ти казаха какво трябва да правиш: да прекратиш ВСЯКАКВИ отношения с мъжа ти и неговия род. Ти си на своя територия, в къщата на баща си, изхвърлете го оттам тоя твой "мъж", изгонете го. Подай молба за развод и се разведи с него, не чакай повече. Застани срещу страха си и си ОТСТОЯВАЙ позицията, моля те. На своя територия си, а не на негова, много хора нямат и това.
Застани срещу страха си. Можеш, ако искаш. Оставила си го тоя твой мъж и проклетия му род да те докарат до там. Трябва да прекратиш отношенията си с тях. От все сърце ти желая успех.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e4386932d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   здравейте! Аз не мисля като всички други лошо е, че мъжът и е посегнал на бой, но за повечето неща който разказва тя си е виновна. и все пак в нейната ситуация има оправия. Ако сега тя се разведе не стига, че ще трябва да отглежда детето си сама но и дълговете трябва да връща сама. Мисля, че вие и давате най- глупавата идея а и не забравяйте, че тя все още обича съпруга си и не си струва да се разваля една любов заради неразбирателството с свекърва. Поставете се съвсем за малко на мястото на мъжа й. Той вижда милата си съпруга да се отнася много добре с свойте родители /а те със сигурност не са безгрешни/, а отт друга страна вижда отношението към неговите родители. Не мислете погрешно аз съм жена на 33 и имам същата /подобна/ свекърва. Та единственият изход за нея е да не показва обичта си към родителите си пред него нито омразата си към майка му. Да му признае /наужким/, че той е бил прав и да изтъкне някои добри страни на свекърва си пред него /тя му е майка каквато и да е/ така сама тя ще спечели няма да я тормози мъжът й няма да има проблеми и той ще й помогне да изплатят заема. Вече никога ама никога да не се съгласява да подписва чужд заем за каквото и да било. Това е единственият начин. Опитала съм го на мой гръб и успях. Сега живея добре с мъжа си и детето си. И не ми пука за нейното мнение. Дори мъжът ми ме защитава ако все пак стане нещо. Е все още ми тежи за това което ми е направила свекървата ама и аз имам момче и един ден няма да бъда като нея. Може би затова страдаме снахите защото един ден ще сме свекърви и трябва да си вземем поука как да се държим с младото момиче.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: e4386932d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Когато споделих на баба си, че свекърва ми е много лоша тя ми каза тея мъдри думи.
- Ех, баба когато бях млада свекървите бяха лоши, а когато остарях снахите станаха лоши!
И така след години имам син и разбрах нейните думи.

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a3b907e64d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Към номер 9: Много пораженчески съвети давате на жената! За да се хареса на някакви идиоти, тя трябва да се промени, а не те!? Това ли я съветвате? Да не си показва обичта към своите родители и да крие омразата към неговите.... Това е най-тъпото нещо, което съм чувал! Дипломацията е хубаво нещо, но трябва да се прилага само когато има смисъл, т. е. когато се гони някаква цел и интерес... А в случая каква е целта? - Да се хареса на някакви хора, които не заслужават! Винаги съм изпитвал презрение към мъже, които са привързани към майките си и ги слушат безропотно, като за сметка на това тормозят половинките си... Такива мекотели трябва да разберат, че щом са се оженили, майката моментално изчезва от сцената, защото ролята и е приключила!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: e4386932d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към номер 11: Съгласна съм с вас съветът е пораженчески. Но идеята е не да се спечели битката а войната. Как си представяте ако го изостави сега в това положение след като се е вече насадила сама на "пачи яйца" да отглежда сама дете и да плаща голям заем с възрастен баща и без майка. Без помощ от никъде. Да живее зле години наред за да плаща, защото разведе ли се те няма да си платят заема. А те тези мекотели да си гледат живота. И има едно но тя го ОБИЧА положението при нея никак не е розово. И друго ролята майка не свършва поне в България когато си на 20години. Майката си е майка и на 50 и на 60. И на всеки човек на тази планета не му е добре да му изтъкват недостатъците на майка му /пък била и тя най-грешната черна и долна циганка /тя е майка за него и това е достатъчно. Всеки на тази земя има добри и лоши черти защо да гледаме на свекървите само лошите като и ние ще сме свекърви един ден. Затова за нея дипломацията е най- лекият вариянт. Пък и не живее при свекърва обича мъжът си. Ако се замислиш поражение е ако тя сега се раздели и тегли. Свекървата само печели отървава се от един от заемите и прикотква синът си да и помага за другите заеми.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 21 дни
hash: 4ea9c8a60e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   "ако остана и ден сама ще умра. " какво въобще значи това??? По-добре ли е да си с един нещастник който те тормози!!! Жените не бива да се даваме на онзи тип мъже, които не ни уважават и ни сриват със земята! Бъде силна и помисли за бъдещето на детето и своето!

 
  ...
преди: 13 години, 21 дни
hash: a4a170d56a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Виж сега, аз също съм самотна майка, много ми е трудно, но и ден не бих търпяла такъв тормоз. С бившия ми съпшруг се разделихме, поради обстоятелства, оито не искам да споделям, поне не сега. Продължаваме да си комуникираме адекватно като зрели хора, мнито веднъж не ме е нагрубил, обидил или камо ли пък да ми посегне. Просто не бяхме истински. И въпреки това (много хора ще кажат, че сме луди, но и двамата знаем, че така трябва), макар, да знаех, колко ще ми е трудно (съвсем сама съм, наистина няма кой да ми помага) избрах този вариант. А ти ми разправяш, че те бие и тормози, не мога да те разбера. Аз на твое място пти първия шамар щях да изчезна (първия може би щях да простя, но повтори ли се... ). Току-що прочетох едно малко крайно мнение по темата, но е факт - сами си го причинявате!
недей да чакаш и ден повече - че по-добре ли ще е за теб и детето ти, ако в пристъп на безумна ярост те пребие, или недай си Боже нещо по-сериозно. А баща ти - какво ще прави той. Съжалявам за загубата на майка ти, но Животът продължава. Едва ли тя би искала дъщеря й да е нещастна, а внучето й да расте при такива обстоятелства. Изгони го (понякога на човек му е нужен здрав ритник, за да се освести). Ако ли не - м... му! (не обичам да говоря така, ама понякога се налага)
За парите - детството на сина ти колко струва. А твоето физическо и психическо състояние. И моят бивш ни дължи към то 10 000, ама какво, да хукна да се събирам с него ли (при положение, че продължавам да твърдя, че той е е един от най-добрите хора, които познавам). А пък в твоя случай - директно си ги поискай чрез съд. Ако трябва и в телевиизте поискай съддействие - мога да те свържа тук-там, имам разни връзки.
Пък твоичкия току-виж се сети, че има жена и дете, само добро ще му направиши на него, да не говоря за теб и детето ти. махай се! Незабавно! Още повече, щом жилището е твое. Ама не "... Виж, с'а миличко... аз... такова... ми ако не се промениш, ще те напусна. Кажи - "Искам спокойствие и уважение, ако си готов, ела след месец, да видим". Ха сега! То иначе е много лесно да решаваш проблемите си, чрез шамари над по-слабите!
И знай от мен - НЯМА НАЧИН ДА НЕ СЕ СПРАВИШ! Да, ще ти е неимоверно трудно понякога, но мисля, че цената на едно нормално детство и една спокойна и щастлива майка си заслужава!
Успех!
Птичето

 
  ...
преди: 13 години, 21 дни
hash: a4a170d56a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Пак съм аз - Птичето.
Много съм развълнувана, защото такива теми винаги съм изкарвали извън нерви. Още повече като чуя позиция като твоята - той ме бие, ама аз съм с него. Виждам, че си пуснала темата преди 8 месеца, а преди месец питаш "Какво да правя? ". А, де? !?
Надявам се следващия ти коментар да бъде по-друг!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 20 дни
hash: e4386932d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Птиче давам ти синът си за месец два, да ми теглиш един заем 20 000 - 25 000 после ще ти цапнем един два шамара да си ходиш да си плащаш сама какво ще кажеш?

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: 7f028e290e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Ами плащайте си тогава заемите на мъжете си, и на роднините им, стойте там да ви малтретират и тормозят, и не се жалвайте тука.
Защо се заяждате с Птичето?

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: e4386932d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   № 17 Съвсем реално предложение не се заяждам с никого имам син ерген и ми трябват пари. Пък и птичето казва на жената да си отива тоест да си плаща сама заема и да си гледа детето, и си казах може да се съгласи, синът ми е хубавец, добър... Да го видим птичето дали е съгласно да е в същото положение и дали би постъпило по същият начин.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 20 дни
hash: 9dd09cb6ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Ами не съм Птичето, но защо не ми продадеш сина си за 50 бона. Ще го направя див и щастлив!! :)

 
  ...
преди: 13 години, 20 дни
hash: a4a170d56a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Аз съм Птичето!
Абе хора, кой ви говори за пари. То е последното. Главното е, че тази жена има до себе си мъж, който я тормози физически и психически. Не мисля, че трябва да има сила на света (камо-ли парите), която да я накара да стои с този човек. Не казвам, че е лесно, че ще е прелестно и красиво тя да плаща, но аз лично бих предпочела такъв вариант пред този да съм бита, самотна, нещастна и на всичкото отгоре детето ми да става свидетел на това. Навсякъде казват, че за детската психиика е пагубно такова нещо. Ако не си забелязал, Номер 17, аз зададох един, струва ми се важен въпрос (поне за мен така бибило като майка) "детството на сина ти колко струва. А твоето физическо и психическо състояние. "
Това е. Разбирам, че проблемът с парите е много деликатен и важен, ама аз не бих дала в жертва предните неща за някакви 7000 лв. Че колкото и да са. А на всичкото отгоре живеем в 21 век, да поизостанали сме (еййй, толкова мъничко), ама съществуват неща като съд, медии и прочее. Още повече, ако е вярно, че въпросната свекърва има забрана от държава, дължи пари и на още хора...
И ако прочетете отново написаното от мен, ще видите, че в последното изреение се опитах да й вдъхна кураж, да повярва в себе си, че може да се справи. Има дете, чието бъдеще е в нейните ръце!
Птичето
П. С. Номер 17, ако така предлагаш сина си, нищо чудно, че е ерген. Успех де, може и някой да гу купи. Да не стане обаче като "Вожда на червенокожите" на О'Хенри - "Бил, какво са в край на краищата 250 долара... " Прочетете го, страхотен разказ!

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 дни
hash: 89a557ca6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Здравейте омъжих се преди 17 год. по любов да ме пита някой що ли го направих моите родители не ме даваха а пак майка му не ме искаше а пък ние голяма любов и се взехме. Няколко години нямах ме деца след това родих две мом4ета. От любовта ми към него не остана нищо и защо, защото той се пропи и запо4на да става агресивен. Децата като бяха малки много го оби4аха сега никой не го иска в къщи, молим се да се махне някъде и да не се върне никога. Лошото е 4е не се маха а пък аз няма къде да отида и то с две деца, не съм на работа живея в малък град в който трудно се намира работа, а пък и с децата винаги се съобразявам с раб. време, ако имах работа щях да изляза на квартира, защото така не се живее. Живея с 4овек когото много оби4ах а сега го мразя от дъното на душата си...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 дни
hash: 276434f75e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Знам че ще прозвучи грубо, но мисля че вината е в теб.
Консуматори на този свят много и само от теб зависи дали ще им дадеш да те използват.
За да се почувстваш добре, решението е само едно и само от теб зависи как ще продължи живота ти.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 122e197504
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Аз съм номер 21 незнам дали е грубо, но знаете ли какво зна4и да сте в една бездънна яма и да няма кой да ви помогне. Знам, 4е вси4ко зависи от мен, но да сте сама с две деца, без дом и работа все едно сте остана ли на улицата. Едитсвения 4овек който ми помагаше колкото можеше беше моя баща, но за съжаление той ве4е нее сред живите, остана само майка ми, но тя горката едвам се управя сама. Не съм се отказала да се махна, но първо искам да си намеря работа за да мога да си плащам квартирата, защото ина4е няма как. Не мога да тръгна без да има къде да живея. Аз не съм сама както казах имам 2 деца, а не те не са толкова големи, така 4е търся всякакъв изход от ситуацията и се надявам рано или късно да го намеря, но няма да се оставя цял живот някой да ме тормози, защото не си заслужава...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2602619dc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Някяк си между другото споменаваш, че имаш страхова невроза, а всъщност това е по-големия ти проблем, потърси добър психиатър да те лекува, това е първото, с което трябва да започнеш

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 653736dfc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Ако имаш пари си вземи един апартамент под наем. След като го наемеш започни да се изнасяш без да разбере мъжът ти. Баща ти ще трябва да ти помогне. Ще се изнасяш когато мъжът тие на работа или навън. Когато всичко е готово се пренасяш но не казваш къде живееш. Ако нямаш пари отиваш при добра приятелка!

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 63cb498359
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Живях в такъв тормоз цял живот но не мъжът ми е лош а баща ми, цял живот биеше и тормозеше майка ми, нас с брат ми и тя така и не пожела да се разведе, какви ли оправдания изтъкваше
Лошото е че в такава ситуация жената си мисли че тя понася тормоза а в същност най-големият тормоз понасят децата в такова семейство
Каквито и съвети да ти дадем едва ли ще напуснеш мъжа си, просто защото майка ми и до ден днешен е с него и до ден днешен е бита и тормозена, дори се ядосвам че даже предпочете да остане с него дори след като с брат ми и купихме жилище

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b3958cc755
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Ако имах къде да живея бих го напуснала на секундата, но лошото е че както споменах не съм на работа и няма къде да живея. Само за това съм още при него, ако съм сама е по лесно, но имам и две деца.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c61471851e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   И моето свекървище ми сасипва живота. ЖИВЕЕМ УЖ ДАЛЕЧЕ, в друго населено място. И така вече 19 години. Станах половин човек със здравето си, но явно е по наследство. Моята МАЙКА е имала същия проблем, докато не я вкара в гроба. Само моля БОГ да ми помогне да изгледам детето си, защото МАМА неуспя.

 
  ...
преди: 11 години, 25 дни
hash: 80841f8f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Ох, миличка дамо вече след 2 години нещата да са се разрешили! За страховата невроза повтаряй си непрекъснато, че се чувстваш добре, тя ти е от нерви и мисли.
Нея с позитивно мислене ще я оправиш, а за парите дано Бог ти помогне.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 0c9d389319
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Мила, мисля че трябва да се разведеш с него! Не може да те толерира така. Успокой се и измисли някакъв начин да избягаш, започни да лекуваш неврозата, тя е лечима..!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 6a355c2fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   явно не ти е лесно и аз бях така ето ти съвет просто излез навън с приятели отидете на кино отидете в някой ресторант и отидете по магазините аз направих така и е супер

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: f235c4103a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Махай се от там по скоро като не може да търпиш и както ти е казал номер 2 и останалите ние сме до теб и бъди силна

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 6e20364d1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Според мен е добре да се разделиш с този мъж, психически ще се изтормозиш още повече. Да не говорим за травмите, които ще получи детето от това съжителство.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: bb849f6d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   потърси организации, които защитават от домашно насилие. ТЕ ИМАТ И МЕСТА ЗА НАСТАНЯВАНЕ - ВРЕМЕННО, НО ПОМАГАТ И ЗА НАМИРАНЕ НА РАБОТА. рАЗБИРАМ, ЧЕ СЕ СТРАХУВАШ ДА ОСТАНЕШ САМА, НО ТИ И СЕГА СИ САМА, А ДЕЦАТА ТИ СТРАДАТ. Ако можеше да разрешиш проблема с дипломация - до сега щеше да го направиш. Явно това не можеш. Остаава да се съхраниш физически и психически

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 8c24d521c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Вече започна да четеш и ако не поставиш това съобщение на 5 различни страници майкати ще умре до 5 дни

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1b663e86bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Темата е много стара, но.... знам какво може да помогне. Дано авторката прочете, а и други хора.
Има една българска билка страшниче, пие се както е указано на упътването, но е добре това да става под лекарско наблюдение. Защото в големи количества е отровна. Знам, че това плаши хората със страхова невроза, но бързам да уточня, че няма никаква опасност, ако се пие както е описано.
Даже напротив. До няколко месеца няма следа от болестта, може да се наложи да се пие по малко от време на време при първи симптоми на възвръщане на болестта. Минава малко време докато подейства, защото при всички билки е така.
Аз пих 3-4 дена от този чай, понеже ме беше страх да кормувам на шофьорския курс, от страха помен не остана. За по-сериозни състояния трябва повече време. Мой близък не можеше да става от леглото, беше в изклчително тежка форма на страхова невроза, сега след 10 месеца има огромен напредък - излиза нормално и си прави разходки. Още му трябва да пие от билката, но резултатите са просто факт.
Дано съм успяла да помогна на някой.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker