Уж влюбени, а отменихме сватбата .. :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Уж влюбени, а отменихме сватбата .. :(
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 1867 пъти
Мъж на 23 съм. Живея в Сан Франциско от 17 години.
Преди година и половина срещнах любовта.
Преди 3 месеца и предложих брак. Тя радстно прие даже се разплака. Почнаха приготовленията, тя иска свадбата да е на някой остров.... готово. Свадбата ще е като приказка, можем да си го позволим.. парите не са проблем. Преди няколко дена обаче я заварих разплакана. Попитах я какво има, нещо да не се е случило.
Отговорът и ме натъжи. Започна да говори неща от рода: не съм достатъно добра за теб, защо искаш да се обвържеш с такава като мен, че съм можел да бъда с всяка ( пълни идиотщини). Оспокоих я казах и че тя си е моето момиче, всички ме бъзикат че съм влюбен и загубен, и че не спирам да мисля за нея, но аз не виждам нищо лошо. Е вярно е че се караме и др. Но то е нормално.
Сега ми съобщи, че било по-добре да изчакаме малко ( 2 месеца) със свадбата. Казах добре. След 15 дена тя има рожден ден и искам да я изненадам с къщата за която така мечтае. ( ще се наложи да се преместим, но какво от това).
Тя всякаш не е щастлива с мен, може би защото се разминаваме доста. Тя работи много и пътува доста (отговорна професия има и почти няма лично време) и аз съм така понякога и с седмици не се прибирам, но пък това се отплаща добре и на двама ни.
Не знам искам да подобря връзката ни. Ако имате някакъв съвет, ще съм ви много благодарен. И се извинявам за граматиката българският ми не е много добър.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: 4280765fb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно имa нещо, което не знaеш. Нещо, което тя крие и се чувствa гузнa от товa. A и не е сигурнa в решението зa брaкa...
Сигурен ли си, че нямa и друг мъж в животa и?

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 60e006b502
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че пътищата Ви нямат общи допирни точки.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a0a0f1ba17
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   За да отмени една жена сватбата просто ей така, явно нещо се е случило и това нещо не е хубаво със сигурност. Поговори с нея, опитай се да разбереш какво е станало, но не я притискай. Просто й кажи, че ако не е готова да се обвърже в този момент си готов да я изчакаш, да й дадеш време, но за теб най-важното е тя да е щастлива. Реагирай на създалата се ситуация спокойно, колкото и да е трудно. Накарай я да се почувства сигурна в теб и в любовта ви и дано ти сподели какво я е накарало да промени решението си. Пък после заедно можете да помислите как да оправите нещата, защото е сигурно, че има някакъв проблем. За това, ако не искаш да я загубиш, най-важното в този момент е да я накараш да се чувства сигурна и обичана въпреки странното и решение. А ако въпреки всичко тя реши да се разделите, просто приеми, че това не е била жената за теб и е по-добре, че не сте се оженили и не сте се направили взаимно нещастни.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: a5e7a18b6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Познавайки подобни жени само мога да отбележа, че както е казал 1 има нещо за което не знаеш. И най-вероятно няма да ти го каже, ще се ожените даже, а след време когато узнаеш за него и ако то наистина е толкова сериозна пречка за брака ви и ти й кажеш просто: Защо не ми каза? ! То тя съвсем искрено ще ти заяви: Казах ти, но ти ми каза, че и така ме обичаш. Нейното "казване" е в това, че "не е достатъчно добра за теб", без да се спомене конкретната причина. Разбира се един нормален мъж в това "не е достатъчно добра за мен" не съзира никаква заплаха, а просто несигурност, логично е с оглед мъжкото мислене, но ако знае конкретната причина, туко виж е отменил сватбата и избягал с 200.
Авторе, още си млад с твоите 23 години, и макар животът да е щедър материално с теб, в личен аспект ще преживяваш и някои разочарования. Това което споделих като евентуално развитие на нещата се случва в близо половината случаи, некасе надяваме, че при теб нещата ще са малко по-положителни и ще си от другата половина.
М, 37

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 808b3ecf27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Съгласна съм с номер 1, може би се чувства гузна от нещо. Може да ти е изневерила на някое пътуване. Или просто има някаква друга причина, която не знаеш, а може би ще разбереш в бъдеще, а тя точно това не иска..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker