Много тъжна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Много тъжна
преди: 13 години, 8 месеца, прочетена 2933 пъти
Здравейте казвам се М и съм на 22 живея с родителите ми и моя приятел ние сме от 1 година заедно а от близо 2 седмици той живее при мен, майка ми има втори брак мраза втория и мъж но какво да правя тарпя го заради нея била сам системно пребивана от него обаче мълча, но сега съм спокоина защото имам някои до мене но дали ще е за дълго незнам, майка ми непрекъснато пуфти за нещо мъжа и казва тои да се изнася не го искал тука много ми е тежко незнам какво да правя станах нервна и си изкарвам нервите на моя приятел виждам че и на него почна да му писва и разбирам какво му е ако бях на негово място до сега да съм напуснала все пак като не те желаят в този дом за какво да седиш там .

Много плачаа дори и сега искам само да съм заедно с него както и той с мен няма и къде другаде да сме си двамата той си няма НИКОГО само мен си има. Какво да правя вече незнам не издържам психически може би имам нужда от лекър или направо да УМРА толкова съм скапъма дори и не мисля добре ....... Извинете ако и несвързано съм писала просто исках да споделя и след като го направин малко ми олекна

БЛАГОДАРЯ ВИ !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 месеца
hash: f3ceb76a0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Започнете да работите и да се издържате сами, изнесете се на квартира и проблемите ви от това естество ще изчезнат. Не е толкова безнадеждна ситуацията. Нали се обичате. Аз съм на твоята възраст, но не бих се съгласила приятелят ми да живее у нас, въпреки че нашите се разбират. Не бих отишла и у родителите на приятеля ми да живея, въпреки че и те се разбират, харесват ме и не еднократно съм канена. Знам колко е грешно да се смесват поколенията. Особено в твоя случай си е направо жизнено необходимо да сте самостоятелни.
Голямо момиче си, не се излагай така. Какви са тия приказки за смърт. Не ти е идвало на главата изглежда и затова ти е толкова лесно да говориш без да се замисляш.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 35fbfbfb56
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хващате се на работа с твоя любим и така се махате на квартира.Не виждам смисъл да си тровите взаимно живота с майка ти и новият ? мъж.

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 906d8e2c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   ами работете и излезте на квартира

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 910e53efd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом си на 22 години спокойно можеш да се изнесеш от вас. Предполагам, че учиш или си завършила в същия град, щом живееш с родителите си. Защо не заживееш отделно? Щом го обичаш, щом искаш да си само с него и наистина си сигурна в това, защо не направиш крачката? Особено след този тормоз от страна на мъжа на майка ти, не виждам причина да бъдеш с тях. Без родители е трудно, но от личен опит мога да кажа, че те прави самостоятелна. От друга страна пък казваш, че живее само от две седмици при теб. Изчакай още малко, може да се оправят нещата. Не се измъчвай, а отстоявай себе си и направи всичко възможно, за да бъдеш щастлива. Съсредоточи се върху нещата, които те правят щастлива. Животът минава бързо, защо да си губим времето в плач. Истина е, че помага, но прекомерният плач не води до нищо хубаво. Та съветът ми е да изчакаш и ако наистина не издържиш, просто бягай.

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 1a03687e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Защо не се изнесете на квартира? Млади хора сте - работете! Твърдо против подобни съжителства съм - на никого не помагат!

 
  ...


...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 125f6837d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Проблемът не е между вас двамата а в обкръжението около вас. В такъв случай най-доброто нещо което можете да направите е да се изнесете на квартира само двамата. Младите си искат своето собствено пространство и не е редно външни хора да се намесват в личния им свят!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: a2bf380c49
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   браво бе! има една точка в цялата простотия, и то за разделяне на два абзаца!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 26cf071c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   защо изобщо се оплакваш, работете и на квартира, какъв ви е проблема не ми е ясно, какво ви задържа в дома на майка ти?И двамата с приятеля си сте пълнолетни.Какви са тези глупости- смърт, лекари????Работата му е майката, не се жалвай като вдовица за хуй!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker