Трудно е, помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Трудно е, помощ!
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 1326 пъти
Здравейте :) Не веднъж съм писала в този сайт, искам да го направя и сега. Момиче на 21 години съм имам приятел от 3 години и двамата сме в чужбина при майка ми, той е тук от година аз от месец понеже бях студентка и исках да завърша обучението си. Сега вече съм тук а ужасно много искам да се върна в България, просто тук не ми харесва потиснато ми е а и приятеля ми също иска да се прибере. Казах на майка ми а тя ми отговори че нямала да позволи да си проваля живота в България... но аз имам мечти и искам да се справям сама в живота без нейната помощ. Майка ми е зодия скорпион, доста труден характер, живях без нея в България близо 7 години.. моля ви за съвет как да постъпя, искам да се върна в България но не желая да се скарам с нея... Моля по възрастни жени да споделят мнението си за което ще съм много благодарна!! Моля модераторите да публикуват статията ми! БЛАГОДАРЯ ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 00f7fc3731
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторке, прибирай се и стига си губи времето с желанията на майка си. Тя идва от съвсем различно поколение - за нея може би е нямало бъдеще у нас, отделно те са свикнали нашата държава да им е виновна за всичко.
Ти си човек с образование и възможности за кариера, работа по специалността у нас, а в чужбина ще миеш букално тоалетни и чинии. Разбираемо е за майка ти, че иска да си при нея, но това е НЕЙНИЯТ избор. Благодари ѝ за образованието, което ти е осигурила, но ако останеш при нея си на път да си провалиш шансовете за кариера и живот у нас, а в последствие ти винаги можеш да имигрираш, но ще имаш стаж по специалността си и ще си специалист. Сега кой си - просто една българка с диплома.
Майка ти няма следващите 40 г. да работи и живее на твое място, нали.
Да, може би нейното решение да замине е правилно, но няма право да ти налага това решение.
Ако се разсърди и кара заради такава глупост - сама си е виновна, че ви е загубила. Ти и приятелят ти не си заслужава да си губите живота заради изборите на някой друг. Хайде, разтъжили сте се, цунки-гунки и всеки по пътя си, НО забрави и за парите на майка си, спечелени с кървав труд. Вземи си багажа, рейса и започвай работа някъде по специалността си. Това е единственият начин да си достоен и самостоятелен човек. Успех и на двама ви - приветствам ви в решението ви да се върнете

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 4169906d3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трудно, дори невъзможно е да навиеш родител скорпион. Най-доброто решение за теб е да направиш каквото искаш и да се надяваш родителското у нея да надделее и да ти прости.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: aaa79ed6d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   здравей,
може да й кажеш, че ще се прибереш за нещо или просто да си починеш. След това ще кажеш, че си си намерила работа и искаш да пробваш. Ако не ти хареса - ще се върнеш пак...
нещо такова, щом не искаш да се караш с нея.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8e0d7b10a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пълнолетна си, така, че майка ти няма право да те спре. Ако искаш да се върнеш, твое право си е. Тя може само да те посъветва, но ти си решаваш. За това поговори с нея спокойно, кажи й, че си подтисната там където сте в момента и искаш да се прибереш в България и да се опиташ да изградиш живота си там, пък ако нещо не се получи винаги можеш пак да заминеш при майка си в чужбина. И моята майка е зодия скорпион и са знам какви са инати, но в крайна сметка няма право да решава вместо теб!
Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 48ffec332a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката : Номер 4 казах и че съм оодтисната тук и не ми харесва тя заяви че не ми вярва че това е причината а заради приятелка съм искала да се прибера което не е така, каза че няма да ми позволи да се прибера в България да си проваля живота което беше малко гадно от нейна страна... просто зодия скорпион не са инати а ми мнго по сложни... уффф

Модератор - моля за елементарен правопис!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker